Sådan undgår du et ødelagt hår efter afblegning: 10 nemme tips!Katso kaikki artikkelit

Hiukset katkeilee? 10 vinkkiä miten korjata huonokuntoiset hiukset

Hiusten värjäys, vaalennus ja hiusten muotoilu erilaisilla laitteilla ovat kaikki hyviä keinoja muokata hiuksia mieluisiksi. Valitettavasti monet näistä toimenpiteistä voivat kuitenkin vahingoittaa hiuksia ja aiheuttaa hiusten katkeilua, elottomuutta ja kuivuutta. Mitä tässä tilanteessa kannattaa sitten tehdä?

Mistä vaurioituneet, huonokuntoiset hiukset johtuvat? Voiko vaurioita korjata, ja miten hiuksia tulisi hoitaa, jos hiukset katkeilee tai jos sinulla on karkeat, elottomat ja kuivat hiukset? Jatka lukemista saadaksesi vastauksen näihin kysymyksiin.

Sisältö

Mikä aiheuttaa huonokuntoiset hiukset?

Hiusten huonokuntoisuus, joka ilmenee esimerkiksi hiusten katkeiluna, kuivuutena ja elottomuutena, voi johtua monesta eri syystä. Käytän tässä esimerkkinä hiusten vaalennusta ja lämpölaitteiden käyttöä siitä, miten tietynlainen hiusten käsittely voi vaurioittaa niitä.

Hiuksemme saavat värinsä hiuksen ydinkerroksessa sijaitsevasta melaniini-nimisestä pigmentistä. Hiussuortuvissa on myös pintakerros, joka suojaa hiuksen ydinkerrosta ulkoisilta vaurioilta. Jos vaalennat hiuksiasi, tämän pintakerroksen hiussuomut avautuvat, jotta valkaisuaine pääse käsiksi ytimessä sijaitsevaan melaniiniin. Tämän prosessin seurauksena pintakerros vaurioituu, ja valkaisuaine poistaa hiuksista niitä luonnollisesti suojaavat kuidut ja öljyt.

Vaikka teoriassa hiuksen suojaavan pintakerroksen tulisi palautua entiselleen, näin ei kuitenkaan aina tapahdu. Hyvinvoiva hiuksen pintakerros on tasainen ja sileä, mutta jos pintakerroksen suomut vaurioituvat, siitä tulee epätasainen - tämän takia vaalennetut hiukset voivat olla karheat ja pörröiset. Vaurioituneen pintakerroksen takia kosteus pääsee myös karkaamaan hiuksista helpommin, joka saattaa aiheuttaa hiusten katkeilua ja tehdä hiuksista kuivat.

Kuten vaalennus, myös kuumat muotoiluvälineet tai kuumalla ilmavirralla puhaltava hiustenkuivaaja voivat vahingoittaa hiusten rakennetta ja kuluttaa hiuksia ajan myötä. Vaurioiden takia hiukset katkeilee ja kuivuu helpommin, ja ne näyttävät elottomilta ja tuntuvat karheilta.

Onko minulla huonokuntoiset hiukset?

Mistä tiedät, että hiuksesi ovat vahingoittuneet esimerkiksi vaalennuksen tai lämmöllä toimivien laitteiden takia? Alla muutama merkki siitä, että sinulla on vaurioituneet ja huonokuntoiset hiukset:

1. Luonnollisen kiillon menetys

Luonnollisen kiillon menetys

Normaalisti hiusten suojaava pintakerros on tasainen ja sileä, ja se heijastaa siihen osuvaa valoa saaden hiukset näyttämään terveiltä ja kiiltäviltä. Vaurioitunut pintakerros on taas epätasainen, joten se saa hiukset näyttämään elottomilta.

2. Takkuuntuminen

Takkuuntuminen

Vauriotuneiden suortuvien karkea pinta takertuu helposti toisiin suortuviin, joka johtaa takkuisuuteen.

3. Hauraus ja kuivuus

Hauraus ja kuivuus

Koska hiusten suojaava pintakerros on vahingoittunut, vaurioituneet hiukset eivät kykene säilyttämään kosteutta yhtä hyvin kuin terveet hiukset. Tämä johtaa siihen, että hiukset ovat kuivat, ja haurauden takia hiukset katkeilee helpommin.

4. Hapsottavat suortuvat

Hapsottavat suortuvat

Hauraat ja kuivat hiukset katkeilee paljon helpommin. Tämä johtaa hapsottaviin lyhyisiin suortuviin ja hiusten pörröisyyteen.

5. Haaroittuvat hiukset

kaksihaaraiset

Huonokuntoiset hiukset ovat hauraat, joka johtaa hiusten katkeilun lisäksi kaksihaaraisiin.

Esiintyykö sinulla hiusten katkeilua tai muita epämieluisia merkkejä siitä, että sinulla on huonokuntoiset hiukset? Jatka lukemista, jos haluat lisätietoa siitä millaista hoitoa huonokuntoiset hiukset tarvitsevat.

Huonokuntoiset hiukset - millainen hoito sopii minulle?

Nyt kun olemme käyneet läpi mistä vauriot voivat johtua, puhutaan seuraavaksi siitä, voiko vahinkoja, kuten hiusten katkeilua ja elottomuutta, korjata.

Monet asiat voivat aiheuttaa hiuksille vaurioita, joten vaikka et olisi koskaan vaalentanut hiuksiasi, se ei tarkoita sitä, etteikö sinulla voisi ilmetä hiusten katkeilua tai kuivuutta. Kuten aiemmin mainitsin, hiuksia voivat vaurioittaa myös esimerkiksi lämmöllä toimivien muotoilulaitteiden käyttö, joka voi vahingoittaa hiustesi pintakerrosta samalla tavalla kuin vaalennus. Jos sinulla esiintyy merkkejä siitä, että sinulla on vaurioituneet hiukset, voit noudattaa näitä samoja ohjeita, johtui hiusten katkeilu tai huonokuntoisuus sitten mistä syystä tahansa!

Yleisiä virheitä huonokuntoisten hiusten hoidossa

On mahdollista, että hiustenhoitorutiinissasi on elementtejä, jotka eivät ole hyväksi hiuksillesi. Jos hiukset katkeilee tai sinulla on muuten huonokuntoiset hiukset, paras tapa hoitaa niitä on ennaltaehkäisy. Lue alta vinkkejä niistä asioista, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota hiustenhoidossa. Näin varmistat, että et aiheuta hiuksillesi enempää vahinkoa ja pidät hiuksesi terveenä myös tulevaisuudessa. Nämä neuvot pätevät oli sinulla sitten vaalennuksen tai lämmön aiheuttamia vaurioita, tai jos hiusten katkeilu, elottomuus ja kuivuus tuottavat sinulle ongelmia yleisesti.

Huonokuntoiset hiukset vinkki #1: Vääränlainen shampoo

Vääränlainen shampoo

Kannattaa tarkistaa, että shampoosi on tarkoitettu erityisesti vaurioituneille tai huonokuntoisille hiuksille. Vaurioituneet hiukset, kuten vaalennetut hiukset, tarvitsevat tietynlaista hoitoa.

Jos sinulla on vaalennetut hiukset, esimerkiksi Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes on erinomainen vaihtoehto. Tämä ravitseva hopeashampoo sisältää kreatiinia, B5-vitamiinia ja orgaanisia kasviuutteita kuten aloe veraa, mango- ja mustikkauutetta. Nämä ainesosat kosteuttavat ja suojaavat hiuksia, joka on erityisen tärkeää jos hiukset katkeilee tai ne ovat erityisen kuivat.

Koska tämä on hopeashampoo, se sisältää myös violettia pigmenttiä joka poistaa hiuksista ei-toivottua keltaisuutta. Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes -hopeashampoon pH-arvo on myös melkein sama kuin ihon normaali pH-arvo, joten se ei ärsytä hiuspohjaa.

Opi käyttämään hopeashampoota vaihe vaiheelta videon vinkkien avulla:

Huonokuntoiset hiukset vinkki #2: Älä unohda hoitoainetta

Älä unohda hoitoainetta

Tämä on toivottavasti itsestään selvää, mutta älä koskaan skippaa hoitoaineen käyttöä, hiustesi kunnosta riippumatta. Tämä on erityisen tärkeää, jos hiukset katkeilee tai jos sinulla on muuten huonokuntoiset hiukset.

Vaikka mikä tahansa hoitoaine on parempi kuin ei hoitoainetta ollenkaan, kannattaa käyttää sellaista hoitoainetta, joka on tarkoitettu erityisesti vaurioituneille hiuksille, kuten esimerkiksi Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes. Tämä hoitoaine sisältää orgaanisia ainesosia, kuten aloe veraa, lakritsinjuuriuutetta, aprikoosinydinöljyä ja makeaaa manteliöljyä, jotka suojaavat hiuksia ja samalla hoitavat hiuspohjaa edistäen tervettä hiusten kasvua. Käytä hoitoainetta aina kun peset hiuksesi, jotta voit estää hiusten katkeilun, kuivuuden ja muut vauriot.

HairLust - Protein Reconstructor Mask HairLust - Protein Reconstructor Mask

Protein Reconstructor Mask

Korjaava proteiininaamio hiuksille, joka rakennepaikkaa hiusten proteiineja.

29.95 €

Lue lisää
HairLust - Hair Growth & Repair Set for Blondes HairLust - Hair Growth & Repair Set for Blondes

Hair Growth & Repair Set for Blondes

Kirkastava hopeashampoo ja -hoitoaine vaaleille ja harmaille hiuksille.

47.90 €

39.95 €

Lue lisää

Huonokuntoiset hiukset vinkki #3: Syvähoito

Syvähoito

Muistatko sen hiusten suojaavan pintakerroksen, josta puhuin aiemmin? Tämä pintakerros muodostuu proteiinista. Jos sinulla on vaurioituneet tai huonokuntoiset hiukset, on välttämätöntä, että käytät hiuksille tarkoitettua runsaasti proteiinia sisältävää syvähoitoa. Proteiini vahvistaa hiuksia ja suojaa niitä vaurioilta, näin estäen hiusten katkeilua ja elottomuutta.

Protein Reconstructor Hair Mask -hiusnaamio hyödyntää hydrolysoituja kasvi- ja hiivaproteiineja hiusten proteiinien uudelleenrakentamisessa tehden hiuksista vahvemmat ja kiiltävämmät. Vahvemmat hiukset katkeilee myös paljon vähemmän. Saat parhaat tulokset käyttämällä hiusnaamiota 1–3 kertaa kuukaudessa, riippuen siitä kuinka kuivat ja elottomat hiuksesi ovat ja kuinka paljon hiukset katkeilee.

Huonokuntoiset hiukset vinkki #4 Käsittele märkiä hiuksia oikein

Käsittele märkiä hiuksia oikein

Tiesitkö, että hiukset katkeilee helpommin ja ovat muutenkin herkempiä silloin kun ne ovat märät? Tämä pätee erityisesti, jos sinulla on huonokuntoiset hiukset. On siis tärkeää, että käytät oikeanlaista harjaa selvittäessäsi märkiä hiuksia. Tavallinen harja ei ole hyvä vaihtoehto!

Tavallisen harjan sijaan suosittelemme Detangle Wet Brush -harjan käyttöä, koska sen silikoniharjakset selvittävät hiukset hellävaraisesti, ilman että hiukset katkeilee. Lisäksi harjan ergonominen muotoilu tekee siitä mieluisan käyttää.

HairLust - Detangle Wet Brush, Persikka HairLust - Detangle Wet Brush, Persikka

Detangle Wet Brush, Persikka

Hiusharja erityisesti märkien hiusten hellävaraiseen harjaamiseen.

9.95 €

Lue lisää
HairLust - Detangle Wet Brush, Roosa HairLust - Detangle Wet Brush, Roosa

Detangle Wet Brush, Roosa

Hiusharja erityisesti märkien hiusten hellävaraiseen harjaamiseen.

9.95 €

Lue lisää

Huonokuntoiset hiukset vinkki #5: Muista tasoittaa latvoja

Muista tasoittaa latvoja

Jos tavoitteenasi on pitää hiuksesi pitkinä, saatat jättää latvojen tasoituksen väliin aika ajoin. Näin ei kannata tehdä! Huonokuntoiset ja vaurioituneet hiukset ovat alttiita haaroittumaan. Ilman tasoitusta hius voi haaroittua sen koko pituudelta, joka aiheuttaa hiusten katkeilua ja hapsottavia suortuvia.

Tasoita hiuksiasi vähintäänkin kerran kolmessa kuukaudessa, tai useammin, jos sinulla esiintyy kaksihaaraisia. Jos hiusten katkeilu tuottaa ongelmia ja haluat korjata huonokuntoiset hiukset, tasoitus on välttämätöntä!

Huonokuntoiset hiukset vinkki #6: Lämpösuojan käyttö

Lämpösuojan käyttö

Kuten aiemmin mainitsin, lämmön avulla toimivat muotoiluvälineet voivat aiheuttaa pahoja vaurioita, jopa hyväkuntoisille hiuksille. Joten jos hiukset katkeilee jo ennestään, tai jos sinulla on jo valmiiksi vaurioituneet hiukset, et varmasti halua tehdä niille yhtään enempää haittaa!

Tämä ei tarkoita sitä, että joutuisit jättämään hyvästit suoristusraudallesi ikuisesti, mutta käytä aina lämpösuojaa, kuten Hair Strenghtening & Protection Oil - hiusöljyä ennen hiusten muotoilua.

HairLust - Hair Strengthening & Protection Oil HairLust - Hair Strengthening & Protection Oil

Hair Strengthening & Protection Oil

Monikäyttöinen hiusöljy, joka tekee hiuksista kosteutetut, pehmeät ja kiiltävät.

19.95 €

Lue lisää

Tiesitkö, että hiusten proteiinivaje voi tehdä hiuksista elottomat ja kuivat?

Voiko vaurioituneet hiukset korjata?

Valitettavasti ei. Ei ole olemassa konsteja, joilla voisit korjata vaurioituneet hiukset täysin. Kun vahinko on tapahtunut, hiusta ei voi korjata entisen kaltaiseksi. Onneksi hiukset kasvavat koko ajan! Jos sinulla on vaurioituneet hiukset tai huonokuntoiset hiukset, sinun tarvitsee vain pitää huolta hiuksistasi sillä aikaa kun uudet ja terveet hiukset kasvavat tilalle.

Toinen asia, jonka voit tehdä, on pitää huolta siitä, että vauriot eivät pahene. Tämä lieventää vaurioiden aiheuttamia vaikutuksia, kuten hiusten katkeilua tai haaroittumista.

Huonokuntoiset hiukset - parhaat hoidot

Mitkä ovat parhaat hoitokeinot, jos esimerkiksi hiusten katkeilu, kuivuus ja elottomuus aiheuttavat sinulle ongelmia? Lue lisää saadaksesi lisätietoa siitä, kuinka vahingoittuneita hiuksia kannattaa hoitaa.

Jos hiukset katkeilee tai jos sinulla on vaurioituneet hiukset, esimerkiksin vaalennuksen tai kuumien muotoiluvälineiden käytön takia, siihen ei valitettavasti ole olemassa yhtä taianomaista hoitoa. On kuitenkin tapoja, joiden avulla voit varmistaa, että hiusten katkeilu tai muut vauriot eivät etene nykyistä pidemmälle. Muista, että hiuspohjasi kasvattaa uusia hiuksia koko ajan! Jos kohtelet hiuksiasi hellävaraisesti, saat siitä palkinnoksi kiiltävät ja terveet hiukset. Paras tapa hoitaa huonokuntoisia hiuksia on hiusten terveyttä edistävä hiustenhoitorutiini. Tässä minun suositukseni:

1. Vaalenna harvemmin (tai älä ollenkaan)

On itsestään selvää, että mitä harvemmin vaalennat hiuksiasi, sitä vähemmän vaurioita, kuten hiusten katkeilua, aiheutat! Yritä pidentää ajanjaksoa tyven värjäyksen välillä, ja vältä jo ennalta vaalennettujen kohtien uudelleenvaalennusta. Tai vielä parempi, älä vaalenna hiuksiasi ollenkaan!

2. Valmista hiuksesi vaalennukseen tai värjäykseen

Hyväkuntoiset hiukset kestävät kemiallisen käsittelyn, kuten vaalennuksen, paremmin kuin huonokuntoiset hiukset. Käytä proteiinirikasta hoitoa kuten Protein Reconstructor Hair Mask -hiusnaamiota ennen kampaamokäyntiä varmistaaksesi, että hiuksesi ovat parhaassa mahdollisessa kunnossa ennen värjäystä tai vaalennusta.

HairLust - Protein Reconstructor Mask HairLust - Protein Reconstructor Mask

Protein Reconstructor Mask

Korjaava proteiininaamio hiuksille, joka rakennepaikkaa hiusten proteiineja.

29.95 €

Lue lisää
HairLust - Protein Reconstructor Mask Set HairLust - Protein Reconstructor Mask Set

Protein Reconstructor Mask Set

Korjaava proteiininaamio hiuksille ja Detangle Wet Brush.

39.90 €

34.95 €

Lue lisää

Psst.. Tämä hiusnaamio on helppokäyttöinen. Katso itse alla olevasta videosta:

3. Varo liikakäsittelyä

Hiukset ylirasittuvat, jos ne käyvät läpi monia kemiallisia prosesseja nopealla aikavälillä saamatta aikaa palautua. Esimerkiksi hiusten vaalennus kahdesti peräkkäin tai permanentin ottaminen ja hiusten vaalennus samaan aikaan ovat tosi rankkoja toimenpiteitä hiuksille. Näihin rankkoihin toimenpiteisiin ei kannata ryhtyä - ei nyt, eikä koskaan! Liikakäsittelyn johdosta hiukset katkeilee helpommin ja myös merkittävää hiustenlähtöä saattaa tapahtua!

Pyydä kampaajaltasi tarkempaa neuvoa, mutta suosittelisin itse ainakin viikkoa käsittelyjen välillä. Ja muista käyttää vahvistavaa hiusnaamiota usein sinä aikana!

4. Ole varovainen kloorin kanssa

Kloori on kemikaali, jota käytetään yleisesti esimerkiksi uima-altaissa. Jos olet luonnollisesti vaaleatukkainen, olet varmasti tietoinen, että kannattaa olla varovainen hiusten joutuessa tekemisiin kloorin kanssa. Miksi? Ensinnäkin kloori voi tehdä hiuksistasi vihreät (ja epäilisin, että tämä ei ole värivalintasi!). Toiseksi, kloorin vaikutus voi johtaa myös siihen, että hiukset katkeilee tai kuivuu.

Paras tapa välttyä kloorin aiheuttamilta vaikutuksilta on tietenkin olla kastelematta hiuksia ollenkaan kloorivedessä. Voit kuitenkin estää hiuksiasi imemästä kloorivettä itseensä, esimerkiksi huuhtelemalla hiuksesi normaalilla suihkuvedellä ennen altaaseen pulahtamista.

5. Suojaudu auringolta

Olet varmasti tietoinen kaikista niistä vaurioista, joita aurinko voi tehdä ihollesi? Ihosi lisäksi, aurinko voi myös vahingoittaa hiuksiasi, etenkin jos sinulla on huonokuntoiset tai vaurioituneet hiukset.

Ota tavaksi käyttää Hair Defence & Hydration Mist -suihketta, jos aiot viettää pidemmän aikaa auringossa. Tämä ravitseva jätettävä suihke sisältää ekologista aloe veraa, acai-uutetta ja Phytessence™ ranskalaisen tammen uutetta, jonka on osoitettu antavan luonnollisen suojan UV-säteitä vastaan.

HairLust - Hair Defence & Hydration Mist HairLust - Hair Defence & Hydration Mist

Hair Defence & Hydration Mist

Tehokosteuttava ja aurinkosuojan antava suihke hiuksille.

23.95 €

Lue lisää

6. Älä käytä kuumia muotoilulaitteita

Vaikka lämpösuojan, kuten Hair Strengthening & Protection Oil - hiusöljyn, käyttäminen suojaa hiuksiasi vaurioilta, paras tapa suojata hiuksiasi on olla käyttämättä lämmön avulla toimivia laitteita lainkaan.

7. Ravitse hiuksiasi sisältäpäin

Muistatko kun sanoin, että kannattaa odottaa uusien hiusten kasvamista, jos sinulla on huonokuntoiset hiukset tai jos hiukset katkeilee? Paras tapa tukea uusien hiusten kasvua on terveellisen, paljon proteiinia, terveellisiä rasvoja, hedelmiä ja kasviksia sisältävä ruokavalio.

Ollaksesi varma, että saat kaikkia tarvitsemiasi ravintoaineita, mineraaleja ja vitamiineja, kannattaa harkita myös hiusten kasvua tukevan lisäravinteen ottamista, esimerkiksi Hair Growth Formula Gummies tai Hair Growth Formula Tablets. Nämä lisäravinteet ovat muodostettu kaikista niistä ravintoaineista, joita hiustuppesi tarvitsevat uusien, terveiden ja vahvojen hiusten kasvattamiseen.

Tämä neuvo kannattaa pistää mieleen, sillä lisäravinteen syönti on yksi tehokkaimmista hoidoista vaurioituneille hiuksille.

HairLust - Hair Growth Formula Gummies HairLust - Hair Growth Formula Gummies

Hair Growth Formula Gummies

Sokerittomat, pureskeltavat hiusvitamiinit naisille.

32.95 €

Lue lisää
HairLust - Hair Growth Formula Tablets HairLust - Hair Growth Formula Tablets

Hair Growth Formula Tablets

Hiusvitamiinit naisille tablettimuodossa sisältävät vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja.

32.95 €

Lue lisää

8. Investoi oikeanlaisiin hiuslenkkeihin

Jos sinulla on huonokuntoiset tai vaurioituneet hiukset, saatat ajatella, että hiusten kiinni pitäminen suojaa niitä. Silloin sinun ei ainakaan tarvitse käyttää kuumia muotoilulaitteita kovin usein! Mutta tavalliset hiuslenkit voit saada aikaan enemmän haittaa kuin hyötyä. Miksi? Koska perinteiset hiuslenkit vetävät hiuksia, joka aiheuttaa hiusten katkeilua, etenkin jos sinulla on huonokuntoiset hiukset. Kokeile perinteisten lenkkien sijaan Hair Rings -hiuslenkkejä, jotka sitovat hiuksesi hellävaraisesti, ilman että hiukset katkeilee.

HairLust - Hair Rings 6-Pack, Sininen/Vihreä HairLust - Hair Rings 6-Pack, Sininen/Vihreä

Hair Rings 6-Pack, Sininen/Vihreä

Hellävaraiset ja napakat hiuslenkit, jotka eivät vaurioita hiuksia.

4.95 €

Lue lisää
HairLust - Hair Rings 6-Pack, Pinkki/Violetti HairLust - Hair Rings 6-Pack, Pinkki/Violetti

Hair Rings 6-Pack, Pinkki/Violetti

Hellävaraiset ja napakat hiuslenkit, jotka eivät vaurioita hiuksia.

4.95 €

Lue lisää

9. Älä käytä puuvillapyyhettä

Toinen helppo tapa hoitaa vahingoittuneita hiuksia on vaihtaa perinteinen puuvillapyyhe bambupyyhkeeseen. Bambu on materiaalina paljon hellävaraisempaa kuin puuvilla, joten se ei rasita hiuksiasi tai aiheuta hiusten katkeilua.

HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Valkoinen HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Valkoinen

Bamboo Turban Hair Towel, Valkoinen

Hellävarainen ja kätevä hiuspyyhe bambusekoitetta.

11.95 €

Lue lisää
HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Roosa HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Roosa

Bamboo Turban Hair Towel, Roosa

Hellävarainen ja kätevä hiuspyyhe bambusekoitetta.

11.95 €

Lue lisää

10. Kosteuta, kosteuta ja vielä kerran kosteuta!

Huonokuntoiset, vaurioituneet hiukset tarvitsevat kosteutta. Paras tapaa antaa hiuksillesi niiden kaipaamaa kosteutta on käyttää hiusystävällisiä öljyjä.

En nyt kehota, että levität ruokakomerosta löytyvää öljyä suoraan hiuksiisi (vaikka näinkin voit kyllä tehdä!). Tämän sijaan käytä Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm -tehohoitoa, joka sisältää hiuksia ulkoapäin ravitsevia sheavoita, oliiviöljyä, jojobaöljyä ja auringonkukansiemenöljyä.

Tämän on myös yksi tehokkaimmista hoidoista, jos sinulla on vaurioituneet tai huonokuntoiset hiukset.

HairLust - Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm HairLust - Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm

Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm

Voidemainen tehokosteuttava hiusnaamio valmistettu 100% luonnollisista ainesosista.

32.95 €

Lue lisää
HairLust - Hair Defence & Hydration Mist HairLust - Hair Defence & Hydration Mist

Hair Defence & Hydration Mist

Tehokosteuttava ja aurinkosuojan antava suihke hiuksille.

23.95 €

Lue lisää

Mikä on sinun mielestäsi paras hoito huonokuntoisille tai vahingoittuneille hiuksille? Oletko löytänyt tehokkaan hoidon hiusten katkeiluun tai kuivuuteen? Kerro meille alla olevassa kommenttiosuudessa!

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • Kutiseva ja kuiva päänahka? Löydä paras shampoo kuivalle päänahalle

  Kutiseva ja kuiva päänahka? Löydä paras shampoo kuivalle päänahalle

 • kløende skæl

  Hilse: Mitä kuiva ja hilseilevä päänahka yrittää kertoa sinulle?

 • Spaltede spidser

  Kaksihaaraiset hiukset: 8 neuvoa kuivien latvojen hoitoon leikkaamatta

 • Afblegning af hår? 10 tips til at undgå et skadet afbleget, blond hår

  Hiusten vaalennus: Tämä sinun tulee tietää, jos haluat vaaleat hiukset

 • Heat protection spray: Derfor er varmebeskyttelse til hår vigtigt

  Lämpösuoja hiuksille: Kuinka suojata hiukset turhalta vaurioitumiselta?

Katso kaikki artikkelit