7 parasta hiustenlähtö vitamiinia - vastaukset yleisimpiin kysymyksiin


Pikainen vilkaisu Instagramiin tai käväisy kaupan kauneusosastolla tekee selväksi, että hiusten kasvua edistävät hiustenlähtö vitamiinit ovat todellakin haluttua tavaraa tänä päivänä. Ja miksipä ei? Kukapa ei haaveilisi pidemmistä, vahvemmista ja kauniimmista hiuksista!

Sara Pietiläinen

HairLust

Sara on kauppatieteiden maisteri Copenhagen Business Schoolista, joka vastaa HairLustin toiminnasta Suomessa. Sara on aina ollut kiinnostunut kauneudesta ja hiustenhoidosta, ja hän kokeilee aina rohkeasti uusia kampauksia ja hoitovinkkejä saavuttaakseen kauniit ja terveet hiukset. Muut kyselevät usein häneltä neuvoja hiusten- ja ihonhoitoon, joita hän myös jakaa mielellään.Lue lisää.

Mutta tottakai mietit, että auttavatko vitamiinit hiustenlähtöön ja toimivatko nämä hiusten kasvua edistävät hiustenlähtö vitamiinit oikeasti? Ja jos ne toimivat, mitkä ovat sitten ne parhaat vitamiinit hiustenlähtöön? Jatka lukemista saadaksesi vastaukset näihin ja muihin hiustenlähtö vitamiineja koskeviin kysymyksiin!

Toimivatko hiustenlähtö vitamiinit oikeasti?

Ensimmäinen kysymys hiuksille tarkoitetuista vitamiineista puhuttaessa on varmasti se, että toimivatko vitamiinit hiustenlähtöön? Vaikuttaako vitamiinin puutos hiustenlähtöön ja edistävätkö hiustenlähtö vitamiinit oikeasti hiusten kasvua? Kuten kehosi muutkin osat, myös hiustuppesi tarvitsevat ravintoa toimiakseen tehokkaasti, jotta saat pituutta, vahvuutta ja tuuheutta hiuksiin. Jos ruokavaliosi ei sisällä parasta mahdollista hiusten kasvua edistävää yhdistelmää vitamiineja ja mineraaleja, hiuksesi eivät kasva niin hyvin kuin ne voisivat. Miksi? Koska elimistön nopeiten jakautuvat solut sijaitsevat hiustupeissa, mikä tarkoittaa tietenkin sitä, että ne tarvitsevat paljon ravitsemuksellista tukea pitääkseen yllä tätä nopeaa solujen jakautumisprosessia. Elimistösi ei kuitenkaan pidä hiusten kasvua keholle välttämättömänä ja elintärkeänä toimintona.

Eli, jos et syö tarpeeksi vitamiineja ja mineraaleja pitääksesi yllä elimistön välttämättömiä toimintoja, kehosi voi ohjata saamasi ravintoaineet näiden tärkeämpien toimintojen ylläpitämiseksi hiustuppien sijaan. Ilman näitä ravintoaineita hiustuppesi kasvattavat hiuksia hitaammin, ja kasvavat hiukset ovat hauraampia ja hennompia. Vitamiinin puutos vaikuttaa siis hiustenlähtöön.

sofie

Tiesitkö että biotiinin, sinkin ja seleenin on tieteellisesti todistettu vaikuttavan terveiden ja normaalien hiusten ylläpitoon?

Sofie Tidemand - COO HairLust

 

Paras tapa varmistaa, että hiuksesi saavat kaikkia tarvitsemiaan ravintoaineita ja vitamiineja, on noudattaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota. Me kaikki kuitenkin tiedämme, että terveellisen ruokavalion ylläpitäminen on helpommin sanottu kuin tehty! Hyvää apua ravintoaineiden saantiin tarjoavat hiuksille tarkoitetut ja hiusten kasvua edistävät hiustenlähtö vitamiinit. Parhaat hiustenlähtö vitamiinit sisältävät vitamiineja, mineraaleja ja muita ravintoaineita, joiden tiedetään ylläpitävän hiustuppien terveyttä ja hyvinvointia, joka edesauttaa hiusten tehokkaampaa kasvua.

Auttavatko vitamiinit hiustenlähtöön sitten oikeasti? Tämä riippuu siitä, minkä valmistajan hiustenlähtö vitamiinit ovat kyseessä, kuka niitä ottaa ja kuinka säännöllisesti hiustenlähtö vitamiinit otetaan. Parhaat vitamiinit hiustenlähtöön ovat sellaiset, jotka sisältävät laajan valikoiman vitamiineja, mineraaleja sekä muita hiusten kasvua tiettävästi edistäviä ravintoaineita (lisää niistä myöhemmin).

Vaikuttaako vitamiinin puutos hiustenlähtöön?

Ainut tapa saada varma tieto siitä, onko vitamiinin puutos syynä hiustenlähtöön, on puhua lääkärin kanssa. Mietitkö, että pitäisikö sinun varata aika lääkärille vai ei? Tässä muutama merkki siitä, että kannattaa:

 • Hauraat kynnet ja hiukset
 • Hilse ja kuivat alueet ihossa
 • Hiustenlähtö
 • Punaiset tai valkoiset paukamat ihossa

Hairlust arvostelu

7 parasta hiusten kasvua edistävää vitamiinia

Mietitkö, mitkä ovat parhaat vitamiinit hiustenlähtöön? Lue lisäravinteen ainesosaluettelo ja tarkasta, että hiustenlähtö vitamiinit sisältävät seuraavia vitamiineja ja mineraaleja. Kaikkien alla olevien ainesosien on tieteellisesti todistettu edistävän hiusten ja ihon terveyttä.

Huomio: Jos hiustenlähtö vitamiinit eivät sisällä kaikkia näitä vitamiineja ja mineraaleja, se ei tarkoita, että ne eivät toimi lainkaan. Mitä suuremman osan näistä aineista tuote kuitenkin sisältää, sen parempi..

 • Biotiini - Biotiini on yksi tunnetuimmista hiusten kasvua edistävistä vitamiineista. Biotiinin, eli B7-vitamiinin puutos on yhdistetty hiustenlähtöön, jonka takia parhaat hiustenlähtö vitamiinit yleensä sisältävät biotiinia.

 • A-vitamiini - A-vitamiini tukee uusien solujen muodostumista. Tämä tarkoittaa sitä, että se on erityisen tärkeä vitamiini hiuksille, koska hiukset ovat ihmiskehon nopeimmin kasvava kudos. A-vitamiini auttaa myös muodostamaan talia. Tali on luonnollinen öljy, joka pitää hiukset ja hiuspohjan terveinä ja kosteina. A-vitamiini on sen verran tärkeä, että myös sen puutos on liitetty hiustenlähtöön.

  Mutta ole varovainen, koska, kuten A-vitamiinin puutos, myös A-vitamiinin liiallinen saanti voi johtaa hiustenlähtöön. Riippuen siitä, missä muodossa otat A-vitamiinia, EU-suosituksen mukaan sitä tulisi ottaa enintään 800 - 1500 mikrogrammaa päivässä.

 • C-vitamiini - C-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka suojaa hiuksia vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta, edistäen hiusten tehokasta kasvua. C-vitamiini myös auttaa elimistöäsi tuottamaan proteiinia nimeltä kollageeni, joka on tärkeä osa hiusten rakennetta. Tämän takia C-vitamiinia pidetäänkin tärkeänä hiusten kasvua edistävänä vitamiinina.

 • Sinkki - Sinkki on tärkeää elimistön proteiinien (josta hiukset koostuvat) tuottamisessa, sekä solujen jakautumisessa. Molemmat prosessit ovat tärkeitä terveiden hiusten kasvulle, ja kuten vitamiinin puutos, myös sinkin puute on liitetty hiustenlähtöön.

 • Niasiini - Niasiini on myös erittäin tärkeä ravintoaine hiusten terveyden ylläpitämiseksi. Niasiinin, eli B2-vitamiinin puutos on liitetty alopecia areataan, joka on eräs hiustenlähtömuoto.

 • D-vitamiini - Myös D-vitamiinin puutos on liitetty hiustenlähtöön, vaikkakin D-vitamiinin rooli hiusten kasvussa on vielä tällä hetkellä tuntematon. Ihosi tuottaa D-vitamiinia silloin, kun se altistuu auringonvalolle. Jos et kuitenkaan saa tarpeeksi auringonvaloa (esimerkiksi talvella), ihosi ei välttämättä tuota tarpeeksi D-vitamiinia.

 • E-vitamiini - Kuten C-vitamiini, myös E-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa hiuksia vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja voi edistää myös hiusten kasvua. Vuonna 2010 tehdyssä tutkimuksessa, hiustenlähdöstä kärsivillä henkilöillä, jotka täydensivät ravintoaan E-vitamiinilla, hiusten kasvun todettiin lisääntyneen 34.5%, verrattuna 0.1%:n kasvun lisääntymiseen niillä, jotka eivät käyttäneet E-vitamiinia täydennyksenä.

Muita vitamiineja ja mineraaleja, jotka voivat edistää hiusten kasvua:

 • Seleeni
 • Foolihappo
 • Pantoteenihappo
 • B6-vitamiini
 • Jodi
 • Koliini
 • B12-vitamiini
 • Piidioksidi
 • Kalsium

Ovatko all-in-one hiustenlähtö vitamiinit hyvä vaihtoehto?

Olisivatko kaikenkattavat all-in-one hiustenlähtö vitamiinit sitten hyvä vaihtoehto? Voit tottakai täydentää ruokavaliotasi ainoastaan niillä vitamiineilla ja mineraaleilla, joita koet siitä puuttuvan. Paras tapa kuitenkin varmistaa, että hiuksesi saavat kaikkia tehokkaaseen kasvuun tarvittavia ravintoaineita, on käyttää kaikenkattavaa all-in-one hiusvitamiinia. Yhden monipuolisen vitamiinin ottaminen on myös paljon helpompaa (ja halvempaa), kuin monen eri lisäravinteen päivittäinen käyttö!

Hiustenlähtö vitamiinit eivät toimi, jos niitä ei oteta, joten lisäravinteen säännöllinen ottaminen on erittäin tärkeää tulosten saamiseksi. Myös tämä on helpompaa, jos otat vitamiinit hiustenlähtöön all-in-one ravintolisänä, sen sijaan, että otat monia eri vitamiini-ja mineraalilisiä. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoa siitä, mitkä ovat parhaat vitamiinit hiustenlähtöön.

Hairlust arvostelu

Hiustenlähtö vitamiinit - tuotesuositukset

Tässä meidän suosituksemme siitä, mitkä ovat parhaat hiuksille tarkoitetut vitamiinit hiustenlähtöön:

Hair Growth Formula Tablets

Hair Growth Formula Tablets

HairLust Hair Growth Formula Tablets -vitamiinit sisältävät kaikkia vitamiineja ja mineraaleja, joita tarvitset edistääksesi hiusten tervettä kasvua ja hiuspohjan hyvinvointia. Me pidämme tätä meidän voimakkaimpana yhdistelmänä, joten jos etsit tehokasta apua - tästä löytyy sellainen. Hair Growth Formula Tablets -hiustenlähtö vitamiinit sisältävät tehokkaan annoksen kliinisesti todistettuja ainesosia, kuten biotiinia, B12-vitamiinia, piidioksidia ja sinkkiä. Tämä yhdistelmä on kehitetty erityisesti naisille, ja nämä hiustenlähtö vitamiinit ovat valmistettu luonnollisista ja vegaanisista ainesosista.

Hair Growth Formula Gummies

Hair Growth Formula Gummies

Kuten tablettimme, myös HairLust Hair Growth Formula Gummies -viinikumivitamiinit sisältävät vitamiineja ja mineraaleja, joiden on kliinisesti todistettu edistävän hiusten kasvua. Tämä ravintolisä nautitaan herkullisessa viinikumimuodossa, joka on ystävällisempää vatsalle. Monet käyttäjistä kertovat myös, että nämä hiustenlähtö vitamiinit on helppo muistaa ottaa, koska ne maistuvat niin hyvälle!

Valikoimastamme löytyy myös Hair Growth Formula Gummies for Men sekä Hair Growth Formula Tablets -hiusvitamiinit. Nämä hiustenlähtö vitamiinit on kehitetty erityisesti miehille, jotka kärsivät androgeenisestä alopeciasta. Kuten aiemmin mainitsin, vitamiinin puutos voi olla syynä kyseiseen hiustenlähtömuotoon.

ENNEN JA JÄLKEEN KUVAT - KÄYTÖSSÄ HAIRLUST RAVINTOLISÄ

“hairlust
“hairlust
“hairlust
“hairlust
“hairlust
“hairlust
“hairlust
“hairlust

Tulokset vaihtelevat yksilöllisesti, mutta näkyviä tuloksia ilmenee yleensä 2-4 kuukauden käytön jälkeen.

Vitamiinit hiustenlähtöön - milloin niiden vaikutus alkaa näkyä?

Parhaat vitamiinit hiustenlähtöön voivat tehdä hiuksistasi tuuheammat ja pidemmät, mutta näkyvät muutokset eivät tapahdu yhdessä yössä, sillä hiustenlähtöön vaikuttava vitamiinin puutos ei parane hetkessä. Jos otat hiustenlähtö vitamiinit säännöllisesti (ja jos hiustenlähtöösi eivät vaikuta muut tekijät, kuten androgeeninen alopecia), sinun tulisi saada näkyviä tuloksia kolmen ja kuuden kuukauden välillä.

Tärkein asia on tietenkin muistaa ottaa hiustenlähtö vitamiinit. Jos et ole tottunut ottamaan lisäravinteita säännöllisesti, tässä muutama vinkki avuksi:

 1. Pidä hiustenlähtö vitamiinit sellaisessa paikassa, jossa ne ovat näkyvillä. Tämä auttaa sinua muistamaan niiden ottamisen. Joitakin hyviä paikka vaihtoehtoja voivat olla esimerkiksi yöpöytä, työpöytä tai lieden vierusta keittiössä.
 2. Liitä vitamiinien ottaminen sellaiseen säännölliseen tapaan, joka sinulla on jo valmiiksi olemassa. Ota vitamiinit hiustenlähtöön esimerkiksi samalla kun puhdistat kasvosi ennen nukkumaanmenoa.
 3. Laita puhelimeesi muistutus, jotta muistat ottaa vitamiinit hiustenlähtöön.

Kokeile muutamaa näistä keinoista löytääksesi sinulle parhaiten sopivan tavan muistaa ottaa hiustenlähtö vitamiinit!

Jos aiemmat kokemukset hiusten kasvua edistävien lisäravinteiden käytöstä ovat saaneet sinut epäilemään, että toimivatko hiusvitamiinit hiustenlähtöön ylipäätään, kannattaa pitää mielessä, että näkyvien tulosten puute johtuu usein siitä, että hiusvitamiineja ei ole otettu tarpeeksi säännöllisesti. Saat suuremmalla todennäköisyydellä näkyviä tuloksia, jos hiustenlähtö vitamiinit ovat osa päivittäistä rutiiniasi.

Aiheuttavatko hiustenlähtö vitamiinit sivuvaikutuksia?

Myös parhaat kasvua edistävät vitamiinit hiustenlähtöön voivat aiheuttaa sivuvaikutuksia, jos niitä ei käytetä oikein. Välttääksesi hiustenlähtö vitamiinien (tai minkä tahansa ravintolisän) mahdollisia sivuvaikutuksia, ota vitamiinit hiustenlähtöön pienen aterian ja runsaan veden kera.

Muista, että ravintolisät, kuten hiustenlähtö vitamiinit, on tarkoitettu täydentämään (ei korvaamaan) terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota. Varmista, että ottamasi hiustenlähtö vitamiinit eivät sisällä samoja vitamiineja ja mineraaleja kuin muut yhtäaikaa käyttämäsi ravintolisät. Jos asia mietityttää, suosittelemme, että varmistat lääkärin kanssa ennen kuin alat ottamaan mitään ravintolisää!

Onko muita keinoja edistää hiusten kasvua kuin hiustenlähtö vitamiinit?

Hiustenlähtö vitamiinit ovat erinomainen apu edistämään hiusten kasvua, mutta jos haluat tosissasi saada hiukset kasvamaan nopeammin, kannattaa myös lisätä hiusten terveyttä edistäviä tapoja hiusten hoitorutiiniin vitamiinien lisäksi. Tässä joitakin ehdotuksia:

Uudista hiustenpesurutiini

Uudista hiustenpesurutiini

Vaihda tavallinen shampoo ja hoitoaine sellaisiin korjaaviin hiustuotteisiin, jotka edistävät hiusten kasvua. HairLust Hair Growth & Repair -Shampoo ja Hoitoaine sisältävät hiuksia korjaavia ja vahvistavia mikroproteiineja, mikä tekee niistä erinomaisen hoitoaineen ja shampoon hiustenlähtöön.

Käytä hiusnaamiota

Käytä hiusnaamiota

Kannattaa myös käyttää syvähoitavaa hiusnaamiota kerran viikossa. Me suosittelemme Hair Growth & Protection Mask -hiusnaamiota, joka hoitaa hiuksia runsaalla annoksella vahvistavia proteiineja ja kosteuttavia kasviuutteita.

4,8

4,8/5 tähteä

41 arvostelua


5 kommenttia


 • Emma

  Olin hyvin skeptinen tilatessani hairlust vitamiineja, mutta ne oikeasti toimivat! Uusia vauvahiuksia on alkanut kasvaa tosi paljon. Jatkan ehdottomasti vitamiinien käyttöä jatkossakin!!


 • Sini

  Gummies on ehdottomasti mun suosikki tuote! Tällä hetkellä ne on näköjään loppuunmyyty, onneksi mulla on vielä yksi purkki jemmassa niin ei lopu kesken :)


 • Janita98

  Tein sen virheen että leikkasin polkkatukan, eikä se sopinutkaan mulle yhtään…..Nyt yritän kasvattaa hiukset takas
  mahdollisimman nopeasti. Ostin myös näitä gummies vitamiineja ja alan jo huomata eron!!


 • jempsu

  olen kärsinyt viime kuukausina hiustenlähdöstä joten päätin kokeilla nyt näitä. innolla odotan tuloksia!!


 • Niina

  Sain joskus biotiinikuurilla hiukset kasvamaan – ehkäpä tälläinen monivitamiini olisi vielä parempi vaihtoehto.. Niin ei tarviisi syödä myöskään niin montaa eri valmistetta :)


Jätä kommenttiHuomaathan, että kommentit tarkastetaan ennen niiden julkaisua.