Hyvä hiuspyyhe - tärkeä hiusten hoidossa


Tiesitkö, että hiusten kuivaaminen perus froteepyyhkeellä voi olla yksi haitallisimmista tavoista, jota hiuksillesi voit tehdä. Siksi suosittelenkin ehdottomasti sijoittamaan hyvään pyyheturbaaniin. Lue alta lisää, mikäli haluat tietää miten ja miksi valita hyvä hiuspyyhe. Kerron myös oman hiuspyyhesuosikkini ja vinkit sen käyttöön!

Noora Hautio

Kirjailija

Noora on opiskellut viestintää ja journalistiikkaa Tampereen yliopistossa. Lisäksi Noora on työskennellyt kauneuden parissa usean vuoden ajan mm. hiustenhoitotuotteiden sisäänostajana sekä myyjänä terveys- ja hyvinvointituotteisiin erikoistuneessa liikkeessä Turussa. Lue lisää.

Aiemmin en oikeastaan välittänyt, millaista hiuspyyhettä käytin. Kuitenkin, itse luettuani aiheesta, sain selville, kuinka paljon parempi bambusta tehty pyyhe hiuksille oikeastaan onkaan. Itse olenkin siis huomannut suuren eron, kun olen vaihtanut normaalin pyyhkeen sijasta käyttänyt hiuspyyhettä, joka on valmistettu bambusta.

Miksi siis valita bambusta valmistettu hiuspyyhe? Lue eteenpäin ja kerron!

Bambu on erinomainen luonnonmateriaali, jota voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin. Sitä käytetään jo monissa eri tekstiileissä sekä vaatteissa, mutta pyyheturbaani bambusta on jotain, minkä hyötyjä monet ihmiset eivät vielä tiedä. Bambu on myös erittäin ympäristöystävällinen valinta, sekä täysin vegaaninen. Se on myös korkealaatuinen ja kestävä materiaali, joten valitsemalla hiuspyyyhe, joka on valmistettu bambusta säästää myös ympäristöä.

Miksi bambusta valmistettu hiuspyyhe?

Ympäristösyyt

Bambu on erinomaisen ympäristöystävällinen kasvi, sillä se on todella monipuolinen sekä se kasvaa nopeasti. Jotkut bambulajikkeet kasvavat jopa 120 cm päivässä. Bambu on myös ympäristöystävällinen, sillä sen kasvatuksessa ei tarvita lannoitteita tai torjunta-aineita samalla tavoin, toisin kuin monien muiden kasvien kasvatuksessa, jotka vaativat paljon lannoitteita sekä kastelua kasvaakseen optimaalisesti ja mahdollisimman nopeasti. Juuri näistä syistä johtuen bambusta valmistettu pyyhe hiuksille on ympäristöystävällisempi valinta kun froteesta valmistettu hiuspyyhe.

Nopeasti biohajoava materiaali

Bambu on myös nopeasti biohajoava materiaali, joten sen käyttö ei kuormita ympäristöä niin paljon kuin tekokuitujen käyttö.

Mihin bambua käytetään?

Bambusta valmistetun pyyheturbaanin lisäksi bambua käytetään myös monien muiden tekstiilien, mm. pyyhkeiden, vaatteiden, liinavaatteiden yms., valmistuksessa. Bambua voidaan myös sekoittaa puuvillan, hampun ja lycran kanssa.

Sen lisäksi, että bambu on mm. erinomainen materiaali kun kyseessä on pyyhe hiuksille, sitä voidaan käyttää myös ympäristöystävällisenä rakennusmateriaalina mm. lattioissa sekä huonekaluissa. Kyseessä on siis aivan todella monipuolinen materiaali, joka taipuu melkeimpä mihin tahansa!

Hiuspyyhe: käytön edut

Bambusta valmistettu hiuspyyhe on hellävarainen ja se sopii erityisesti herkille ja vahingoittuneille hiuksille, sillä se on todella pehmeä materiaali. Verrattuna esimerkiksi puuvillaan ja polyesteriin, bambu on hellävaraisempi ja se imee itseensä huomattavasti enemmän kosteutta. Olenkin melko varma, että kun olet kokeillut käyttää pyyheturbaania, joka on valmistettu bambusta, et halua enää vaihtaa käyttämään vanhaa hiuspyyhettäsi!

Bambukuidut ovat tunnettuja pehmeydestään, ja sen käyttö tuokin arkeen hieman luksusta. Bambusta valmistettu hiusturbaani on myös hypoallergeeninen, joka on erinomainen ominaisuus varsinkin, mikäli omaat herkän ihon, päänahan tai hiukset. Bambusta valmistettu pyyhe hiuksille on myös todella hengittävä ja antibakteerinen, ja se on huomattavasti imukykyisempi kuin puuvillasta valmistetut pyyhkeet.

HairLust pyyheturbaani hiuksille

HairLust hiuspyyhe on suunniteltu sopimaan täydellisesti hiuksille ja asettumaan päähän niin, jotta sen käyttö on mahdollisimman mukavaa. HairLust pyyhe hiuksille on täydellinen ratkaisu, mikäli omistat kuivat, vahingoittuneet tai herkät hiukset, jotka kaipaavat lisähoitoa, sillä se on hiuksille todella hellävarainen sekä pehmeä. Suosittelen itse käyttämään HairLust pyyheturbaania yhdessä HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask -hiusnaamion kanssa. Voit levittää hiusnaamion hiuksiisi ja kääriä hiukset pyyhkeeseen vaikutusajan ajaksi tehostaaksesi sen vaikutusta.

4,8

4,8/5 tähteä

41 arvostelua


2 kommenttia


  • JennLII

    Mulla teki tyttö tällaisen koulussa mutta ehkä ihan aito versio toimisi paremmin, näin luulen! Pitääkin ehkä hankkia yhteensopuvat itselle ja tytölle


  • Mirka

    Tämä olisi ihana synttäri tai joululahja ihan kuin olisi kylpylässä! Kyllä bambupyyhe hiuksille pitää saada!


Jätä kommenttiHuomaathan, että kommentit tarkastetaan ennen niiden julkaisua.