• YLI 49€ OSTOKSILLA ON ILMAINEN TOIMITUS

  • ASIAKASPALVELU AVOINNA MA-PE 10-16

Ainesosat


Alla mainitaan tärkeimmät ainesosat, joita HairLust tuotteissa käytetään. Tuotteissamme yhdistyvät tärkeimmät vitamiinit, mineraalit sekä hoitavat ainesosat, jotka on tarkasti suunniteltu täydentämään toisiaan. Ravintolisä on kehitetty yhdessä johtavien englantilaisten ja tanskalaisten farmaseuttien, kemistien sekä ravitsemusalan ammattilaisten kanssa ja tuotteidemme kliininen teho on testattu Englannissa. HairLust tuotteista tekee ainutlaatuisen sen eri ainesosien, sekä ravintolisän ja hoitotuotteiden välinen synerginen vaikutus. Jokainen ainesosa on tarkoin valittu ja annosteltu ja niiden yhteisvaikutus on suunniteltu siten, että jokainen yksittäinen vaikuttava aine toimii mahdollisimman tehokkaasti. Esimerkkinä tästä synergiavaikutuksesta useat tutkimustulokset osoittavat, että biotiinin vaikutus hiusten kasvuun ja kuntoon paranee huomattavasti, kun se yhdistetään oikein annosteltuun määrään D-vitamiinia, sinkkiä ja seleeniä. Ainesosamme ovat peräisin huolellisesti valituista lähteistä ja ne on valmistettu valvotuilla tuotantomenetelmillä laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi. Löydät tuotekohtaisen luettelon kaikista käytetyistä ainesosista tuotesivuilla Ainesosat-välilehdellä.

BIOTIINI

Jos haluat vahvistaa hentoja ja hauraita hiuksia, sekä estää hiustenlähtöä ovat B-vitamiiniperheeseen kuuluvat ainesosat silloin erityisen tärkeitä. Biotiini on yksi B-vitamiiniperheen jäsenistä; biotiinilla on ratkaiseva rooli hiusten kasvun sekä vahvuuden saavuttamiseksi. Biotiinia saa luonnostaan sekoitteena monesta ruoka-aineesta, esimerkiksi porkkanoista, tonnikalasta, sienistä, banaaneista sekä auringonkukan siemenistä. Biotiini, tai B7-vitamiini ovat vesiliukoisia vitamiineja ja ne ovat tärkeitä rasvahappojen, glukoosin ja muutaman aminohapon synteesissä kuten valiinin ja metioniini, joita myös meidän tuotteemme sisältävät. Kaikki HairLustin hiuksille tarkoitetut ravintolisät sisältävät 5000 mcg biotiinia päivittäistä annosta kohden.

PELTOKORTEUUTE

Peltokorte, jonka uutetta käytetään HairLust tuotteiden valmistuksessa, on yksi maailman piioksidirikkaimmista kasveista. Peltokorte on oikeastaan elävä fossiili, jonka ominaisuuksien vaikutus hiusten kuntoon on osoitettu lukuisissa eri testeissä ja tutkimuksissa. Tutkimustulokset osoittavat myös, että uutteen vaikutus voi parantaa hiusten terveyttä ja kiihdyttää hiusten kasvua. Siksi HairLust Hair Vitamiinit sisältävät runsaasti näitä hiusten hyvinvoinnille välttämättömiä ravintoaineita.

AMINOHAPOT

Aminohappojen saanti on tärkeää, jos haluat pitää hiuksesi terveinä ja vahvoina. Aminohapot ovat erityisen merkittäviä hiusten hyvinvoinnin kannalta, sillä ne huolehtivat keratiinin, hiusten kannalta keskeisen rakennusaineen tuotannosta. Keratiini on rakennekuituproteiini jonka tiedetään lisäävän hiusten terveyttä. Aminohapot käynnistävät keratiinin tuotannon etenkin lysiini, metioniini, valiini ja kysteiini. HairLust sisältää näitä kaikkia aminohappoja.

Aminohappojen tärkeyden lisäksi hiusten kasvatuksessa, on myös hyödyllistä tietää hiusten koostuvan lisäksi melaniinista sekä proteiinista. Aminohapot ovat nimittäin proteiinien tärkein rakennusalusta ja proteiinit ovat iso osa hiusten koostumusta. Tämä tarkoittaa, että aminohapot käynnistävät hiussolujen kasvun, auttavat hallitsemaan hiusten lähtöä ja varmistavat hiusten kokonaisvaltaisen terveyden.

SINKKI

Sinkki on tärkeä mineraali hiustenkasvun kannalta. Sinkki vahvistaa vastustuskykyä, uudistaa soluja ja toimii ydessä proteiini ja DNA-synteesin kanssa. Koska hiustenkasvu riippuu solujen normaalista uusiutumisesta voi sinkin puutos johtaa hiustenlähtöön ja hauraisiin hiuksiin. Sinkki ylläpitää lisäksi hormonitasapainoa, joka on tärkeä hiussolujen kannalta. HairLust -tuotteemme sisältää runsaasti sinkkiä.

B- VITAMIINI

HairLust sisältää lähes kaikki B-ryhmän vitamiinit, B5, B6, B9 ja B12. B-vitaaminien avulla saavutat voimakasta hiustenkasvua ja saat hiuksistasi paksummat sekä kiiltävämmät. B-vitamiinit ovat tärkeitä, ellei jopa tärkeimpiä HairLust- tuotteen vitamiineja. Ne edesauttavat hiusten kasvussa vahvistamalla hiustyveä. B-vitamiini auttaa lisäksi muiden ravintoaineiden sekä ainesosien imeytymistä, joita HairLust sisältää.

TUOTTEEN AINUTLAATUISUUS

Nämä kaikki yllä mainitut merkittävät ainesosat ja vitamiinit ovat annosteltu huolellisesti tiettyinä määrinä ja suhteutettuina tarkoin toisiinsa, jotta jokainen ainesosa toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Kliinisten tutkimusten avulla olemme kehittäneet tuotteen, jossa käytettävät ainesosat toimivat parhaiten yhdessä ja jonka avulla varmistamme hiusten saavan mahdollisimman tehokkaan hyödyn tuotteemme ainesosista.

LUONNOLLISESTI TEHOKAS

HairLust ei sisällä lisäaineita, säilöntäaineita, aromeja, makeutusaineita, tärkkelystä, hiivaa, laktoosia eikä gelatiinia – mutta sisältää runsaasti hiuksille tärkeitä vitamiineja, jotta voit saavuttaa nopeammin pidemmät ja vahvemmat hiukset. HairLust Vitamin ja HairLust Men- tuotteet ovat tuotettu Englannissa elintarvike ja lääkevirasto FDA:n valvonnassa. HairLust tulee säilyttää kuivassa ja viileässä huoneenlämmössä. Säilytäthän tuotteen lasten ulottumattomissa.

Mikäli olet raskaana tai imetät, tulee sinun keskustella HairLust- tuotteen käytöstä lääkärisi kanssa. Tarkistathan kaikki ainesosat HairLustilta ennen tuotteen käyttöä. Näin varmistat, että et ole allerginen yhdellekään tuotteen sisältämälle ainesosalle.