Ainesosat


Alla mainitaan muutamia tärkeimmistä ainesosista, joita HairLust tuotteissa käytetään. Tuotteissamme yhdistyvät tärkeimmät vitamiinit, kivennäisaineet, aminohapot ja muut ainesosat, jotka on tarkasti suunniteltu täydentämään toisiaan. Ravintolisät on kehitetty yhdessä johtavien ravitsemusasiantuntijoiden, farmaseuttien ja kemistien kanssa sekä tuottemme ovat myös kliinisesti testattuja, jotta ne ovat turvallisia käyttää.

HairLust-tuotteista tekee ainutlaatuisen sen eri ainesosien, sekä ravintolisän ja hoitotuotteiden välinen synerginen vaikutus. Jokainen ainesosa on tarkoin valittu ja annosteltu ja niiden yhteisvaikutus on suunniteltu siten, että jokainen yksittäinen vaikuttava aine toimii mahdollisimman tehokkaasti. Ainesosamme ovat peräisin huolellisesti valituista lähteistä ja ne on valmistettu valvotuilla tuotantomenetelmillä laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi. Löydät tuotekohtaisen luettelon kaikista käytetyistä ainesosista tuotesivuiltamme Ainesosat-välilehdeltä.

Biotiini

B-vitamiiniperheen vitamiinit nousevat usein esille, kun puhutaan vitamiinien merkityksestä hiusten terveydelle ja hyvinvoinnille. Biotiini tunnetaan myös nimellä B7-vitamiini ja useat tutkimukset ovat osoittaneet, että biotiini on yksi tärkeimmistä ravintoaineista hiusten kannalta. Biotiinia löytyy useista elintarvikkeista, kuten porkkanoista, tonnikalasta, sienistä, banaaneista ja auringonkukansiemenistä, mutta hyvin pienissä pitoisuuksissa. Biotiini eli B7-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini ja se on tärkeä rasvahappojen, glukoosin ja tiettyjen aminohappojen, kuten valiinin ja metioniinin synteesissä. Kaikki HairLustin ravintolisät hiuksille sisältävät 5000mcg/5mg biotiinia päivittäistä annosta kohden.

Foolihappo

Foolihappo ja biotiini toimivat hyvin yhdessä ja auttavat tasapainottamaan kehon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Tasapainoinen verenkierto on ensisijaisen tärkeää, jotta happi ja ravinteet saadaan kuljetettua vahvistamaan hiusten karvatuppia. Foolihappo osallistuu myös kehon saaman energian muokkaamiseen ja aminohapposynteesiin.

B-vitamiinit

HairLust-ravintolisät hiuksille sisältävät lähes kaikkia olemassa olevia B-vitamiineja, kuten B5, B6, B9 ja B12-vitamiineja. B6-vitamiini edistää proteiinin ja glykogeenin kulkua kehossa. Glykogeeni on kehon tärkein energialähde proteiinisynteesin kannalta, joka on puolestaan merkittävä hiusten kasvuprosessille. Yhdessä sinkin kanssa B6-vitamiini auttaa tasapainottamaan kehon hormonitoimintaa ja DHT:n tuotantoa, joka on yksi merkittävimmistä hiustenlähtöä- ja haurastumista aiheuttavista tekijöistä.

Sinkki

Sinkki on mineraali, jolla on useita hyötyjä hiusten terveyden kannalta. Yksi sinkin tärkeimmistä eduista on se, että se auttaa ylläpitämään kehon energiantuotantoa ja proteiinin muodostumista ja samalla auttaa tasapainottamaan mieshormonipitoisuuksia verenkierrossa. Normaali solujen uudistuminen ja proteiinin muodostuminen tukee hiusten luonnollista elämänkaarta ja siksi sinkin puute voi johtaa hiustenlähtöön ja ohenemiseen. HairLust-ravintolisien sisältämä sinkki tukee lisäksi muiden vitamiinien ja vaikutusaineiden imeytymistä elimistöön.

Seleeni

Seleeni auttaa ylläpitämään hiusten hyvinvointia ja se on tärkeä antioksidantti elimistölle, sillä se tukee immuunijärjestelmän toimintaa ja suojaa soluja hapettumiselta. Seleeni tukee myös kilpirauhasen toimintaa ja sitä kautta ehkäisee hiustenlähtöä, sillä kilpirauhasen epätasapaino on yksi merkittävimmistä hiustenlähtöä aiheuttavista tekijöistä.

Peltokorteuute

Peltokorteuute on yksi maailman piioksidirikkaimmista kasveista. Peltokorte on oikeastaan elävä fossiili, jonka ominaisuuksien vaikutus hiusten kuntoon on osoitettu lukuisissa eri testeissä ja tutkimuksissa. Tutkimustulokset osoittavat myös, että uutteen vaikutus voi parantaa hiusten terveyttä ja kiihdyttää hiusten kasvua. Siksi HairLust Hair Vitamiinit sisältävät runsaasti näitä hiusten hyvinvoinnille välttämättömiä ravintoaineita.

Aminohapot

Aminohapot huolehtivat keratiinin, hiusten kannalta keskeisen rakennusaineen tuotannosta. Keratiini on kuitumainen rakenneproteiini, joka tukee hiusten hyvinvointia. Aminohapot ylläpitävät hiussolujen optimaalista tuotantoa ja tukevat siten hiusten terveyttä ja vahvuutta.

LUONNOLLISESTI TEHOKAS

HairLust-tuotteet eivät sisällä lisäaineita, säilöntäaineita, aromeja, makeutusaineita, tärkkelystä, hiivaa, laktoosia eikä gelatiinia – mutta sisältää runsaasti hiuksille tärkeitä vitamiineja, jotta voit saavuttaa nopeammin pidemmät ja vahvemmat hiukset.