Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm


Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm - voide

 •    Ainutlaatuinen öljy-voide koostumus
 •    Kosteuttaa, korjaa ja suojaa hiuksia
 •    Jättää hiukset vahvoiksi ja kiiltäviksi
 •    Hoitaa kuivia ja pörröisiä hiuksia
 •    100% luonnolliset ainesosat
 •    Valmistettu Pohjoismaissa
 •    Sertifioidusti ekologinen ja vegaaninen
 •    Silikoniton tuote
 •    Parabeeniton, sulfaatiton & ftalaatiton
Valmistettu Pohjoismaissa
Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
Sertifioidusti vegaaninen
Parabeeniton, sulfaatiton & ftalaatiton
 Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm

Kuinka se toimii?

Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm on suorastaan läpimurto kuivien ja vaurioituneiden hiusten hoidossa. Tämä kiinteä voide sulaa käsiesi välissä ravitsevaksi ja kosteuttavaksi öljyksi, joka levitetään kuiviin hiuksiin ennen pesua.

Miksi valita pre-shampoo hair balm -voide? Tämä hoitovoide sisältää runsaasti ravitsevia öljyjä ja rasvoja, jotka syväkosteuttavat hiuksia - ilman niiden laimentamista vedellä, kuten tavallista hiusnaamiota käytettäessä märkiin hiuksiin tapahtuu. Sen lisäksi Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm suojaa hiuksia kovan veden mineraalien kertymiseltä hiuksiin pesun yhteydessä. Se on erittäin kosteuttava ja soveltuu loistavasti syvähoitoon yön yli.

Kaikki Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm-voiteen sisältämät ainesosat ovat luonnollisia ja valittu niiden puhtauden ja tehokkuuden ansiosta. Tuote sisältää mm.:

 • Ekologinen sheavoi: Sisältää runsaasti A-,E- ja F-vitamiineja ja rasvahappoja, jotka pehmentävät, ravitsevat ja suojaavat hiuksia ja ihoa, sekä estävät kosteuden haihtumista.
 • Ekologinen oliiviöljy: Antaa kuiville hiuksille kosteutta, vitamiineja ja antioksidantteja ja suojaa hiuksia vapailta radikaaleilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä.
 • Ekologinen jojobaöljy: Pehmentää ja hoitaa hiuksia jättäen ne vahvemmiksi ja kiiltävämmiksi. Antaa suojan hiusten katkeilua vastaan.
 • Ekologinen auringonkukkaöljy: Kasviperäinen öljy auringonkukan siemenistä. Sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja, jotka syväkosteuttavat hiuksia ja helpottavat niiden käsittelyä.
  Anti-Frizz & Deep Hydration Hair Balm

  Mikä Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm on?

  Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm on 100% luonnollinen pre-shampoo hoitovoide, joka palauttaa hiusten kosteustasapainon, sekä vahvistaa ja hoitaa kuivia hiuksia. Koostumukseltaan se on kiinteä, joka sulaa käsiesi välissä ravitsevaksi öljyksi, joka levitetään hiuksiin.

  Sisältää runsaasti ravitsevia raaka-aineita kuten sheavoita, jojobaöljyä sekä auringonkukkaöljyä. Nämä vitamiineja ja antioksidantteja sisältävät raaka-aineet kosteuttavat tehokkaasti vaurioituneita hiuksia ja jättävät ne pehmeiksi, kiiltäviksi sekä suojatuiksi mm. vapailta radikaaleilta ja UV-säteiltä.

  Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm ei jätä hiuksia rasvaisiksi, raskaiksi tai vaikeuta niiden muotoilua. Sen sijaan hiukset näyttävät ja tuntuvat pehmeämmiltä, vahvemmilta ja kiiltävämmiltä heti käytön jälkeen.

  Onko Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm sopiva minulle?

  Onko sinulla kuivat hiukset tai onko niillä taipumus mennä pörröön päivän aikana? Siinä tapauksessa tämä pre-shampoo hoitovoide sopii sinulle täydellisesti! Suosittelemme Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm-voidetta erityisesti kuiville, vaurioituneille tai kiharille hiuksille, jotka kaipaavat kosteutta ja elastisuutta.

  Anti-Frizz & Hydration Hair Balm

  Kuinka usein ja miten sitä tulee käyttää?

  Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm-voidetta suositellaan käytettäväksi noin kerran viikossa, silloin kun hiukset kaipaavat lisäkosteutusta. Käytetään ennen pesua tai yön yli vielä tehokkaamman hoidon takaamiseksi.

  Vaihe 1: Ota pieni nokare Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm-voidetta ja lämmitä kämmentesi välissä kunnes se sulaa. Vaihe 2: Hiero tuote huolellisesti kuiviin hiuksiin keskittyen erityisesti pituuksiin, latvoihin ja kuiviin kohtiin. Vaihe 3: Anna tuotteen vaikuttaa ainakin 10 minuuttia, mielellään pidempään tai jopa yön yli. Vaihe 4: Pese hiukset shampoolla, käytä hoitoainetta ja anna hiusten ilmakuivua.

  Lisävinkki: Jos käytät tuotetta yön yli, on tyynyn suojaaminen pehmeällä pyyhkeellä hyvä idea. Mutta jos haluat välttää pyyhkeen liikkumisen ja rullaantumisen, mikä häiritsee untasi, kokeile sen sijaan HairLust Bamboo Towel Pillowcase -tyynyliinaa. Se on todella pehmeä tyynyliina bambufroteesta, joka suojaa sekä hiuksia että tyynyä nukkuessasi pre-shampoo hoito tai naamio hiuksissasi.