Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm


Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm - voide

 •    Ainutlaatuinen öljy-voide koostumus
 •    Kosteuttaa, korjaa ja suojaa hiuksia
 •    Jättää hiukset vahvoiksi ja kiiltäviksi
 •    Hoitaa kuivia ja pörröisiä hiuksia
 •    100% luonnolliset ainesosat
 •    Valmistettu Pohjoismaissa
 •    Sertifioidusti ekologinen ja vegaaninen
 •    Silikoniton tuote
 •    Parabeeniton, sulfaatiton & ftalaatiton
Valmistettu Pohjoismaissa
Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
Sertifioidusti vegaaninen
Parabeeniton, sulfaatiton & ftalaatiton
 Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm

Kuinka se toimii?

Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm on suorastaan läpimurto vaurioituneiden ja kuivien hiusten hoidossa. Tämä kiinteä voide sulaa käsiesi välissä ravitsevaksi ja kosteuttavaksi öljyksi, joka levitetään kuiviin hiuksiin ennen pesua.

Miksi valita pre-shampoo hair balm -voide? Tämä hoitovoide sisältää runsaasti ravitsevia öljyjä ja rasvoja, jotka syväkosteuttavat hiuksia - ilman niiden laimentamista vedellä, kuten tavallista hiusnaamiota käytettäessä märkiin hiuksiin tapahtuu. Sen lisäksi Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm suojaa hiuksia kovan veden mineraalien kertymiseltä hiuksiin pesun yhteydessä. Se on erittäin kosteuttava ja soveltuu loistavasti syvähoitoon yön yli.

Kaikki Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm -voiteen sisältämät ainesosat ovat luonnollisia ja valittu niiden puhtauden ja tehokkuuden ansiosta. Tuote sisältää mm.:

 • Ekologinen sheavoi: Sisältää runsaasti A-,E- ja F-vitamiineja ja rasvahappoja, jotka pehmentävät, ravitsevat ja suojaavat hiuksia ja ihoa, sekä estävät kosteuden haihtumista.
 • Ekologinen oliiviöljy: Antaa kuiville hiuksille kosteutta, vitamiineja ja antioksidantteja ja suojaa hiuksia vapailta radikaaleilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä.
 • Ekologinen jojobaöljy: Pehmentää ja hoitaa hiuksia jättäen ne vahvemmiksi ja kiiltävämmiksi. Antaa suojan hiusten katkeilua vastaan.
 • Ekologinen auringonkukkaöljy: Kasviperäinen öljy auringonkukan siemenistä. Sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja, jotka syväkosteuttavat hiuksia ja helpottavat niiden käsittelyä.
  Anti-Frizz & Deep Hydration Hair Balm

  Mikä Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm on?

  Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm on 100% luonnollinen pre-shampoo hoitovoide, joka palauttaa hiusten kosteustasapainon, sekä vahvistaa ja hoitaa kuivia hiuksia. Koostumukseltaan se on kiinteä, joka sulaa käsiesi välissä ravitsevaksi öljyksi, joka levitetään hiuksiin.

  Sisältää runsaasti ravitsevia raaka-aineita kuten sheavoita, jojobaöljyä sekä auringonkukkaöljyä. Nämä vitamiineja ja antioksidantteja sisältävät raaka-aineet kosteuttavat tehokkaasti vaurioituneita hiuksia ja jättävät ne pehmeiksi, kiiltäviksi sekä suojatuiksi mm. vapailta radikaaleilta ja UV-säteiltä.

  Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm ei jätä hiuksia rasvaisiksi, raskaiksi tai vaikeuta niiden muotoilua. Sen sijaan hiukset näyttävät ja tuntuvat pehmeämmiltä, vahvemmilta ja kiiltävämmiltä heti käytön jälkeen.

  Onko Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm sopiva minulle?

  Onko sinulla kuivat hiukset tai onko niillä taipumus mennä pörröön päivän aikana? Siinä tapauksessa tämä pre-shampoo hoitovoide sopii sinulle täydellisesti! Suosittelemme Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm-voidetta erityisesti kuiville, vaurioituneille tai kiharille hiuksille, jotka kaipaavat kosteutta ja elastisuutta.

  Kuinka usein ja miten sitä tulee käyttää?

  Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm-voidetta suositellaan käytettäväksi noin kerran viikossa, silloin kun hiusten kosteutus on paikallaan. Käytetään ennen pesua tai yön yli vielä tehokkaamman hoidon takaamiseksi.

  Ota pieni nokare Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm-voidetta ja lämmitä kämmentesi välissä kunnes se sulaa. Hiero tuote huolellisesti kuiviin hiuksiin keskittyen erityisesti pituuksiin, latvoihin ja kuiviin kohtiin. Anna tuotteen vaikuttaa ainakin 10 minuuttia, mielellään pidempään tai jopa yön yli. Pese hiukset shampoolla, käytä hoitoainetta ja anna hiusten ilmakuivua.