Black Friday 2020


Black Friday on joulukaupan suuri aloitus ja vuoden merkittävin tarjouspäivä. Vuonna 2020 Black Friday käynnistyy virallisesti perjantaina 27. marraskuuta. Me HairLustilla hyödynnämme tilaisuuden hemmotella ihania asiakkaitamme erityisen hyvillä Black Friday - tarjouksilla.

Pääse ensimmäisenä käsiksi HairLust Black Friday 2020 tarjouksiin

Avaamme jälleen tänä vuonna Black Friday - alen hieman aikaisemmin parhaille asiakkaillemme! Voit olla ensimmäisten mukana, kun ilmoittaudut alla. Näin saat kaikki isot alennukset ennen muita!

Vieritä sivua alas, ilmoittaudu, ota rennosti ja varaudu kaikkien aikojen suurimpaan Black Friday -aleemme! Näin varmistat, että suosikkituotteitasi ei myydä loppuun, ennen kuin ehdit paikalle.

Lähtölaskenta vuoden suurimpaan aleen!

 

Meillä HairLustilla on harvoin tarjouksia, mutta Black Friday 2020 - päivänä käärimme hihat toden teolla ja tarjoamme kaikkien aikojen suurimmat alennukset!

Viime vuonna tuotteet ehtivät loppua kesken, melkein ennen kuin ale oli polkaistu kunnolla käyntiin. Tämän takia monet suosituimmista tuotteistamme olivat nopeasti loppuunmyytyjä. Pidä huolta siitä, että et ole liian myöhässä tänä vuonna jottet missaa suosikkituotteitasi ilmoittautumalla aikaisempaan pääsyyn loistaviin tarjouksiin jo nyt!

Ilmoittaudu täällä ja pääse ensimmäisenä käsiksi HairLust Black Friday 2020 - tarjouksiin:

Ilmoittaudu Black Friday 2020 - tarjouksiin ja saat tiedon ennen muita!

Teemme kaikkemme, jotta meillä on tarpeeksi upeita, vegaanisia tuotteitamme kaikille, mutta varastomme ovat rajallisia eivätkä ne todennäköisesti kestä pitkään suurta kysyntää. Ilmoittaudu hyvissä ajoin etukäteen ja tee aikainen startti vuoden suurimpaan aleen HairLustilla.

Ilmoittaudu nyt ja saa heti ilmoitus, kun suuri Black Friday - ale on käynnissä.

Ilmoittautuminen on ilmaista ja vaatii vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen.