Curl Recovery & Protection Mask


Curl Recovery & Protection Mask

 •    Sopii kaikille kiharatyypeille
 •    Korostaa luonnollisia kiharoita
 •    Sertifioidusti vegaaninen
 •    Curly girl metodiin sopiva tuote
 •    Silikoniton, mineraaliöljytön & sulfaatiton
 •    Valmistettu Pohjoismaissa
 •    Sertifioidusti ekologinen
 •    98.9% luonnolliset ainesosat
 •    Appelsiinin, mustaherukan ja litsin tuoksu
Valmistettu Pohjoismaissa
Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
Sertifioidusti vegaaninen
Silikoniton, mineraaliöljytön & sulfaatiton
Curl Recovery & Protection Mask

Miten naamio toimii?

Jos hiuksesi ovat kiharat, olet varmasti tietoinen, että ne ovat muita hiustyyppejä kuivemmat ja hauraammat sekä tarvitsevät erityistä hoitoa. Kiharat hiukset kaipaavat nimittäin runsaasti - mutta tasapainoisesti - proteiinia ja kosteutta.

Mistä sitten tiedät, tarvitsevatko hiuksesi lisää proteiinia vai lisää kosteutusta? Jos hiuksesi tuntuvat venyviltä, veltoilta ja kiharat latistuvat helposti, ne tarvitsevat vahvistavaa ja korjaavaa proteiinia. Jos hiuksesi sen sijaan tuntuvat karkeilta, kuivilta tai pörröisiltä, ne tarvitsevat lisää kosteutta.

Hiusten hyvinvoinnin salaisuus on proteiinin ja kosteuden tasapaino, sillä molempien puute voi olla erittäin haitallista hiuksille. Curl Recovery & Protection Mask auttaa saavuttamaan tämän tasapainon. Tämä curly girl metodiin sopiva tehohoitava hiusnaamio kiharille hiuksille sisältää sopivan yhdistelmän sekä proteiinia että kosteuttavia ainesosia. Naamion aktiiviset ainesosat, kuten vegaaniset mikroproteiinit, bambu-uute sekä kosteuttava sokeri-yhdistelmä hoitavat hiuksia tehokkaasti ja pitävät pörröisyyden loitolla.

Mitä hiusnaamio sisältää:

 • Ekologinen aloe vera - Rauhoittava ainesosa, joka tarjoaa kevyttä kosteutusta kuiville ja pörröisille kiharoille.
 • Ekologinen auringonkukansiemenöljy - Tämä kevyt kasviöljy sisältää runsaasti rasvahappoja, kuten linoli- ja oleiinihappoa, sekä E-vitamiinia, joka on luonnollisen aurinkosuojan antava voimakas antioksidantti.
 • Ekologinen avokadoöljy - Tämä ravitseva öljy sisältää vitamiineja, mineraaleja ja rasvahappoja, jotka kosteuttavat, vahvistavat ja korjaavat vaurioituneita ja hauraita kiharoita. Avokadoöljy auttaa myös sulkemaan hiussuomut estäen vaurioilta.
 • Ekologinen sheavoi - Tämä kosteuttava ainesosa sisältää A- ja E-vitamiineja sekä rasvahappoja, jotka antavat kiharoille kiiltoa.
 • Aquaxyl™ - Sokereista johdettu ainutlaatuinen ainesosa, joka syväkosteuttaa kiharoita ja estää hiusten kuivumiselta.
 • Protectagen™ - Hydrolysoitu riisiproteiini tunkeutuu syvälle hiuksiin korjaten ja vahvistaen vaurioituneita kiharoita. Protectagen™ parantaa hiusten rakennetta ja hyvinvointia näkyvästi samalla ehkäisten hiusten katkeilua ja kaksihaaraisten muodostumista.
 • Gluadin® Kera-P LM - Hydrolysoitu kasviproteiini, joka vahvistaa ja korjaa hiuksia pidentäen hiusten luonnollista elinkaarta.
 • Ekologinen bambu-uute - Bambu on yksi nopeimmin kasvavista kasveista. Jotkut lajikkeet kasvavat jopa 60cm päivässä! Lisäksi bambu on erinomainen piidioksidin lähde, sisältäen jopa 85% piidioksidia.
 • Ekologinen acaiuute - Tämä supermarja on voimakkaiden, hiuksia suojaavien ja kosteuttavien antioksidanttien lähde.
Curl Recovery & Protection Mask

Toimiiko Curl Recovery & Protection Mask kaikilla hiustyypeillä?

HairLust Curl Recovery & Protection Mask sopii kaikille kiharatyypeille, aaltoilevista laineista todella kihariin. Tuote sopii parhaiten hiustyypeille 2A-2C, 3A-3C ja 4A-4C.

Sopiiko tuote curly girl metodiin?

Curly girl method on ainutlaatuinen hiustenhoitomenetelmä, jonka tarkoituksena on edistää kiharien hiusten hyvinvointia ja korostaa luonnollisia kiharoita. Etkö ole kuullut metodista aiemmin? Lue täältä mistä curly girl metodissa on kyse!

Curly girl metodi suosittelee välttämään sulfaatteja, kuivattavia alkoholeja, silikoneja ja mineraaliöljyjä sisältäviä tuotteita. Curl Recovery & Protection Mask - hiusnaamio kiharille hiuksille sopii curly girl metodin noudattajille, sillä se ei sisällä mitään näistä haitallisista ainesosista. Sinun ei kuitenkaan tarvitse noudattaa metodia hyötyäksesi tämän curly girl hiusnaamion vaikutuksesta.

Kuinka saan parhaat tulokset?

Olemme kehittäneet hiustenhoitosarjan erityisesti kiharille hiuksille. Sarjan tuotteiden avulla pidät hyvää huolta kiharoista hiuksistasi - ilman kuivuutta, pörröä tai rasvaisuutta.

Suosittelemme käyttämään Curl Recovery & Protection Mask -hiusnaamiota yhdessä muiden kiharille hiuksille kehitettyjen tuotteiden kanssa:

Saadaksesi parhaat tulokset seuraa näitä ohjeita curly girl metodin noudattamiseen.