Ensisijaiset ainesosamme


Olemme varsin tarkkoja luonnollisista ja puhtaista ainesosista, ja meillä on omat suosikkimme. Lue täältä lisää! Kerromme myös, miksi käytämme juuri näitä ainesosia tuotteissamme. Alla on koottu yhteenveto tärkeimmistä vaikuttavista ainesosista, joita ravintolisämme ja hiustenhoitotuotteemme sisältävät. Mikä tärkeintä, kerromme myös, kuinka juuri nämä ainesosat vaikuttavat terveyteemme.

Tuotteemme on kehitetty luonnollisesti, ja ne koostuvat erilaisista ekologisesti tuotetuista kasviuutteista, öljyistä, terveellisistä rasvahapoista, välttämättömistä vitamiineista, kivennäisaineista, aminohapoista ja muista ravintoaineista, jotka täydentävät toisiaan tehokkaasti. Jokainen tuote on kehitetty tiiviissä yhteistyössä yhdessä Tanskan johtavien kemistien, farmaseuttien ja ravitsemusasiantuntijoiden kanssa.

Olemme pyrkineet luomaan synergiavaikutuksen kaikkien ravintolisien ja hiustenhoitotuotteidemme välille, ja juuri tämä tekee tuotteistamme eritysen ainutlaatuisia. Kaikki ainesosamme on annosteltu niin, että kehosi pystyy imemään kaikki ravintoaineet parhaalla mahdollisella tavalla ja saa niistä parhaan mahdollisen hyödyn irti.

Löydät täydellisen luettelon jokaisen tuotteen kaikista ainesosista yksittäisten tuotesivujen kohdalta, ainesosat-välilehdeltä.

A

Acai-öljy

Acai-öljyllä on ainutlaatuisia elvyttäviä anti-age ominaisuuksia. Se sisältää runsaasti omega 3-6-9 - rasvahappoja, C- ja E-vitamiineja, mineraaleja, ja antioksidantteja. Acai-marjaöljyssä on myös antosyaaneja ja fenoleita, jotka antavat öljylle anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Öljyn antosyaanipitoisuuden on ilmoitettu olevan jopa 10-30 kertaa suurempi kuin tummien viinirypäleiden antosyaanipitoisuuden. Acai-öljyn runsas ravinto- ja antidoksianttipitoisuus tekevät öljystä suositun raaka-aineen anti-aging tuotteissa. Öljy pehmentää ihoa ja imeytyy siihen nopeasti. Sitä käytetäänkin kuivan ja halkeilevan ihon hoidossa, ihottumien ja psoriasiksen taltuttamisessa sekä aknen rauhoittamisessa. Lisäksi se vähentää turvotusta ja lihaskipuja iholle siveltynä.

Aloe Vera

Aloe Vera on täynnä entsyymeitä, kivennäisaineita, aminohappoja, ravinteita ja vitamiineja, jotka auttavat säilyttämään päänahan luonnollisen pH-tasapainon ja tukevat tervettä hiustenkasvua. Antioksidanttien korkea pitoisuus torjuu vapaita radikaaleja ja suojaa soluja sekä ihossa että hiuksissa. Näin kosteus ja ravinto voivat hoitaa kehoa tehokkaasti. Käytämme vain ekologisesti sertifioitua Aloe Veraa, sillä uskomme, että raaka-aineet ovat parhaimmillaan luonnollisina ja puhtaina.

Aminohapot

Osa tuotteistamme sisältää aminohappoja, kuten L-lysiiniä, L-metioniinia, L-isoleusiinia, L-valiinia sekä L-glutamiinia. Näiden aminohappojen tiedetään olevan tärkeitä keratiinin rakennusaineita. Keratiini on kuituinen rakenneproteiini, ja hiukset pääasiassa koostuvat siitä. Aminohapot edistävät hiussolujen optimaalista tuotantoa, ja siten edesauttavat hiusten vahvuutta ja terveyttä.

Aprikoosinydinöljy

Aprikoosinydinöljy sisältää runsaasti A-, C- ja E-vitamiineja sekä suojaavia rasvahappoja.Se tunnetaan hyvin kiiltoa tuovasta vaikutuksestaan. Öljy auttaa tehokkaasti pehmentämään sekä ihoa, että hiuksia ja ehkäisemään kosteuskatoa hiuspohjasta. Lisäksi se edesauttaa normaalia hiusten kasvua.

Arganöljy

Arganöljy sisältää runsaasti hyödyllisiä ravinteita, vitamiineja ja rasvahappoja. Se sisältää esimerkiksi E-vitamiinia, joka edesauttaa normaalia hiustenkasvua. Lisäksi arganöljyssä on runsaasti antioksidantteja, jotka stimuloivat verenkiertoa auttaen tuottamaan uusia ja terveitä hiuksia.

B

Biotiini

B-vitamiinit ovat tehokkaimpia ja välttämättömimpiä vitamiineja hiuksille. Biotiini tunnetaan myös nimellä B7-vitamiini, ja sitä esiintyy luonnollisesti pieninä pitoisuuksina monissa elintarvikkeissa, kuten porkkanoissa, tonnikalassa, sienissä, banaaneissa ja auringonkukansiemenissä. Biotiini on vesiliukoinen vitamiini, joka on tärkeä monille kehon toiminnoille, kuten rasvahappojen, glukoosin ja aminohappojen synteesille. Tästä johtuen biotiini tukee ja edistää normaalia hiustenkasvua. Kaikki ravintolisämme sisältävät 5000mcg biotiinia päivittäistä annosta kohti.

B-vitamiinit

HairLust-ravintolisät sisältävät runsaasti eri B-vitamiineja. Useimmat HairLust-tuotteet sisältävät B5, B6, B9- ja  B12-vitamiineja. Esimerkiski B6-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa eli proteiinien ja glykogeenin normaalia vaihtuvuutta. Glykogeeni on elimistön tärkein proteiinisynteesin lähde, ja se on tärkeä hiusten kasvuprosessin kannalta. Lisäksi B6-vitamiini auttaa säätelemään hormonien aktiivisuutta kehossa sinkin kanssa. B12-vitamiini edistää myös normaalia energia-aineenvaihduntaa, ja siten sillä on tärkeä rooli solujen jakautumisprosessissa.

F

Foolihappo

Foolihappo toimii biotiinin kanssa yhteistyössä, ja auttaa tasapainottamaan kehon metabolista aktiivisuutta, veren muodostumista sekä verenkiertoa. Tasapainoinen verenkierto on tarpeen, jotta happi ja ravinteet saadaan kulkeutumaan hiustuppiin. Foolihappo edistää myös kehon energia- ja aminohapposynteesin aktiivisuutta, vastustaa väsymystä, tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja vaikuttaa siten koko kehon solujen jakautumisprosessiin.

K

Kasviproteiinit

Kasviproteiinit, kuten riisi- ja vehnäproteiini, ovat tärkeitä rakennusaineita hiuksille, sillä hiukset koostuvat suurimmaksi osaksi proteiineista, joita kutsutaan keratiineiksi. Niin hiukset, kuten lihaksetkin tarvitsevat proteiineja kasvaakseen. Proteiininpuutos voi pahimmillaan aiheuttaa hiusten haurastumista ja kuivumista, sekä hiustenlähtöä. Riisi- ja vehnäproteiineilla on korjaavia ominaisuuksia, ja ne tukevat terveiden hiusten kasvua.

Kaurauute

Kaurauute sisältää runsaasti beetaglukaania, joka edistää solujen uudistumista ja kosteuttaa ihoa sekä hiuksia. Uute on erittäin tiivistä, ja se sisältää reilusti tärkeitä ravintoaineita, kuten alfa-tokoferolia, alfa-tokotrienolia, linolihappoa ja oleiinihappoa. Nämä ovat erinomaisia ainesosia erityisesti herkälle iholle ja hiuksille.

Kookosöljy

Kookosöljy on ravitseva öljy, joka tunkeutuu syvemmälle hiuksiin kuin monet muut luonnolliset öljyt. Kookosöljy sisältää runsaasti E- ja K-vitamiinia, ja sillä on lisäksi antimikrobisia ominaisuuksia. Kookosöljy sisältää myös lauriinihappoa ja terveitä rasvahappoja. Se vahvistaa hiuksia, ravitsee ja kosteuttaa niitä ja näinollen tukee normaalia hiustenkasvua. Kun hiuksissa käytetään kookosöljyä, se parantaa päänahan terveyttä sekä torjuu haavoja ja hilsettä.

M

Makea manteliöljy

Makea manteliöljy on täynnä mineraaleja, A-, B- ja E-vitamiineja sekä omega 3-6-9 rasvahappoja. Nämä ainesosat tekevät makeasta manteliöljystä ihanteellisen kosteuttajan. Kaikki nämä ravintoaineet edesauttavat saamaan kuiviin ja tylsiin hiuksiin enemmän kiiltoa ja lisäksi ne suojaavat niitä auringonsäteiltä. Manteliöljy auttaa hiuksia säilyttämään kosteuden luonnollisella tavalla, ja lisäksi se tukee hiusten uudelleenrakennusta ja estää niitä halkeilemasta.

Mangovoi ja mangouute

Mangovoi ja mangouute ovat erittäin kosteuttavia ja ravitsevia raaka-aineita, jotka ravitsevat päänahkaa ja lisäävät hiusten joustavuutta.

Minttu

Minttu sisältää runsaasti A- ja C-vitamiinia, omega 3-rasvahappoja sekä mineraaleja. Mintun tiedetään stimuloivan verenkiertoa hiuspohjassa ja hiusjuurissa, mikä saattaa ehkäistä hiustenlähtöä. Lisäksi mintulla on tehokkaita antiseptisiä ominaisuuksia, jotka lievittävät kutinaa ja estävät hilseen muodostumista. Mintun aromaattinen tuoksu lievittää stressiä.

Mustikkauute

Mustikkauute sisältää runsaasti proantosyaniideja, jotka parantavat ja lisäävät hiusten elastisuutta.

O

Oliiviöljy

Oliiviöljyllä on runsaasti hyviä ominaisuuksia hiusten kannalta. Se auttaa vahvistamaan ja suojaamaan hiuksia aina juurista latvoihin saakka. Se suojelee hiuksia myös ilman vapailta radikaaleilta, mikä estää hiusten ennenaikaista ikääntymistä. Oliiviöljy tarjoaa hiuksille kosteutusta, vitamiineja sekä antioksidantteja. Se sisältää myös runsaasti terveitä rasvahappoja, jotka ylläpitävät hiusten normaalia kasvua. Oliiviöljyä käytetään usein myös hiustenlähtöön suunniteluissa tuotteissa, sillä se tunnetaan sen kyvyistä estää DHT:n (dihydrotestosteroni) ylituotanto, mikä on yksi yleisimmistä hiustenlähtöön vaikuttavista tekijöistä.

P

Peltokorteuute

Peltokorte on yksi maailman piidioksidirikkaimmista kasveista. Peltokorte on oikeastaan elävä fossiili, joka on tunnettu sen hyvistä ominaisuuksista hiuksille. Monet tutkimukset ovat todistaneet, että peltokorteuute edistää hiusten yleistä terveyttä ja siksi HairLust Hair Growth Formula Capsules - vitamiinit naisille sisältävät korkean pitoisuuden tätä elintärkeää ravintoainetta.

S

Seleeni

Seleeni edesauttaa ylläpitämään normaalia hiusten ja kynsien kasvua. Se on myös tärkeä elimistön antioksidantti, joka tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä suojaa soluja hapettumiselta. Seleeni voi auttaa ylläpitämään myös normaalia kilpirauhasen toimintaa, mikä edesauttaa hiustenlähdön torjumista niin naisilla kuin miehillä.

Sheavoi

Sheavoi tunnetaan sen parantavista sekä suojaavista ominaisuuksista. Se sisältää luonnostaan korkean pitoisuuden cinnamideja, jotka tarjoavat luonnollista suojaa auringonsäteiltä.

Sinkki

Sinkki on mineraali, joka tarjoaa monenlaista hyötyä hiuksille ja iholle. Sinkki auttaa esimerkiksi ylläpitämään normaalia mieshormonin tasoa veressä. Lisäksi se edesauttaa proteiinien ja rasvahappojen käyttöä kehon energiatuotannossa sekä aineenvaihdunnassa. Sinkki edistää hiusten, ihon, kynsien, näön ja immuunijärjestelmän toimintaa, ja se suojaa kehoa oksidatiiviselta stressiltä. Hiusten kasvusykli on riippuvainen solujen lisääntymisestä ja proteiinin kertymisestä, joten sinkin puute voi johtaa hiustenlähtöön ja hiusten ohenemiseen. Me HairLustilla käytämme tuotteissamme tasapainotettua sinkkiannosta. Tämä tarkoittaa, että myös tuotteidemme muut ainesosat imeytyvät kehoon tehokkaasti.

V

Viinirypäleensiemenöljy

Viinirypäleensiemenöljy tarjoaa hiuksille olennaisia ravintoaineita, kuten C- ja E-vitamiineja, kalsiumia sekä kaliumia. Öljyä käytetään päänahan ja hiusten tulehduksiin ja puhdistukseen. Lisäksi se auttaa pitämään päänahan pH:n tasapainossa ja terveenä.