Ensisijaiset ainesosamme


Olemme varsin tarkkoja luonnollisista ja puhtaista ainesosista, ja meillä on omat suosikkimme. Lue täältä lisää niistä sekä saa lisää tietoa meidän aineosistamme, ja miksi juuri ne ovat valittu.

Alla on koottu yhteenveto tärkeimmistä vaikuttavista ainesosista, joita ravintolisämme ja hiustenhoitotuotteemme sisältävät ja mikä tärkeintä, mitä juuri nämä ainesosat tekevät terveydellemme.

Tuotteemme on kehitetty huolellisesti ja ne koostuvat erilaisista ekologisesti tuotetuista kasviuutteista, öljyistä, terveellisistä luonnollisista rasvahapoista, välttämättömistä vitamiineista, kivennäisaineista, aminohapoista sekä muista ravintolaineista, jotka täydentävät toisiaan tehokkaasti. Jokainen tuote on kehitetty tiiviissä yhteistyössä yhdessä Tanskan johtavien kemistien, farmaseuttien ja ravitsemusasiantuntijoiden kanssa.

Yksi asioista, joka tekee juuri HairLustin tuotteista ainutlaatuisia, on se, kuinka olemme pyrkineet luomaan synergiavaikutuksen kaikkien ravintolisien ja hiustenhoitotuotteidemme välille. Kaikki ainesosamme on annosteltu huolellisesti siten, että kehosi pystyy imemään kaikki ravintoaineet parhaalla mahdollisella tavalla ja saamaan niistä parhaan mahdollisen hyödyn irti.

Löydät täydellisen luettelon jokaisen tuotteen kaikista ainesosista yksittäisten tuotesivujen kohdalta, ainesosat-välilehdeltä.

A

Acai-öljy

Acai-öljyllä on ainutlaatuisia elvyttäviä sekä anti-age ominaisuuksia. Se sisältää runsaasti omega 3-6-9-rasvahappoja, C- ja E-vitamiineja, mineraaleja (mm. rautaa ja kaliumia) sekä ainutlaatuisen pitoisuuden antioksidantteja. Acai (marja) öljy sisältää runsaasti antosyaaneja ja fenoleita, jotka tekevät öljystä hyvin antioksidanttipitoisen ja anti-inflammatorisen. Sen korkeimman antosyaanipitoisuuden on ilmoitettu olevan jopa 10-30 kertaa suurempi kuin tummissa viinirypäleissä esiintyvä antosyaanipitoisuus. Acai-öljyn runsas ravinto- ja antidoksianttipitoisuus tekevät öljystä erityisen tehokkaan, kun sitä käytetään anti-aging tuotteissa. Acai-öljy on erittäin pehmeää iholle ja sen on erityisen hyvää kuivalle ja halkeilevalle iholle, sekä toimivaa myös ihottuman sekä psoriasiksen hoidossa. Öljy imeytyy nopeasti ihoon ja on erittäin hyvä myös aknen hoidossa, turvotuksen vähentämisessä sekä lihaskipujen lievityksessä.

Aloe Vera

Aloe Vera on täynnä entsyymeitä, kivennäisaineita, aminohappoja, ravinteita ja vitamiineja, jotka auttavat säilyttämään päänahan luonnollisen pH-tasapainon ja tukevat tervettä hiusten kasvua. Antioksidanttien korkea pitoisuus torjuu vapaita radikaaleja ja suojaa soluja sekä ihossa että hiuksissa niin, että kosteus ja ravinto voivat tunkeutua syvälle. Käytämme vain ekologisesti sertifioitua Aloe Veraa, sillä uskomme, että ainesosat ovat parhaimmillaan puhtaina.

Aminohapot

Jotkin tuotteemme sisältävät L-lysiiniä, L-metioniinia, L-isoleusiinia, L-valiinia sekä L-glutamiinia. Näiden aminohappojen tiedetään olevan tärkeitä keratiinin rakennusaineita hiuksissa, ja hiukset pääasiassa koostuvat niistä. Aminohapot säilyttävät hiussolujen optimaalisen tuotannon ja siten hiusten lujuuden ja terveyden. Aminohapot myös varmistavat keratiinin tuottamisen. Keratiini on kuituinen rakenneproteiini, joka on tärkeää terveiden hiusten ylläpitämiseksi.

Aprikoosinydinöljy

Aprikoosinydinöljy sisältää runsaasti A-, C- ja E-vitamiineja sekä suojaavia rasvahappoja ja se tunnetaan kiiltoa hiuksiin tuovasta vaikutuksestaan. Se auttaa tehokkaasti pehmentämään sekä ihoa, että hiuksia sekä ehkäisemään kosteuskatoa päänahasta ja sekä edesauttaa normaalia hiusten kasvua.

Arganöljy

Arganöljy sisältää runsaasti hyödyllisiä ravinteita, vitamiineja ja rasvahappoja. Sisältää mm. E-vitamiinia, joka edesauttaa normaalia hiusten kasvua, sekä antioksidantteja, jotka stimuloivat verenkiertoa, auttaen tuottamaan uusia ja terveitä hiuksia.

B

Biotiini

B-vitamiinit ovat yksiä tehokkaimmista ja välttämättömimmistä vitamiineista hiuksille. Biotiini tunnetaan myös nimellä B7-vitamiini, ja sitä esiintyy luonnollisesti elintarvikkeissa, kuten porkkanoissa, tonnikalassa, sienissä, banaaneissa ja auringonkukansiemenissä pieninä pitoisuuksina. Biotiini (B7-vitamiini), on vesiliukoinen vitamiini, joka on tärkeä monille kehon toiminnoille, mm. rasvahappojen, glukoosin ja joidenkin aminohappojen, kuten valiinin ja metioniinin synteesille, joita ravintolisämme hiuksille sisältävät. Biotiini edesauttaa normaalin hiusten ja hiusten kasvua. Kaikki ravintolisämme sisältävät 5000mcg biotiinia päivittäistä annosta kohti.

B-vitamiinit

HairLust-ravintolisät sisältävät runsaasti eri B-vitamiineja. Useimmat HairLust-tuotteet sisältävät sekä B5, B6, B9- että B12-vitamiineja. B6-vitamiini edistää mm. normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä proteiinin ja glykogeenin normaalia vaihtuvuutta. Glykogeeni on elimistön tärkein proteiinisynteesin lähde, joka on tärkeä hiusten kasvuprosessin kannalta. B6-vitamiini toimii hyvin yhteen sinkin kanssa ja auttaa siten säätelemään hormonien aktiivisuutta kehossa. B12-vitamiini edistää myös normaalia energia-aineenvaihduntaa, ja siten sillä on myös tärkeä rooli solujen jakautumisprosessissa.

F

Foolihappo

Foolihappo toimii hyvin biotiinin kanssa ja se auttaa tasapainottamaan kehon metabolista aktiivisuutta, veren muodostumista sekä verenkiertoa. Tasapainoinen verenkierto on tarpeen, jotta happi ja ravinteet saadaan kulkeutumaan hiustuppiin. Foolihappo edistää myös kehon energia- ja aminohapposynteesin muuntumista, vastustaa väsymystä, auttaa immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja vaikuttaa siten koko kehon solujen jakautumisprosessiin.

K

Kasviproteiinit

Kasviproteiinit, kuten riisi- ja vehnäproteiini, ovat tärkeitä rakennusaineita hiuksille, sillä hiukset koostuvat suurimmaksi osaksi proteiineista, joita kutsutaan myös keratiineiksi. Niin hiukset, kuten lihaksetkin tarvitsevat proteiineja kasvaakseen ja proteiininpuutos voi pahimmillaan aiheuttaa kuivia ja hauraita hiuksia sekä jopa hiustenlähtöä. Riisi- ja vehnäproteiineilla on korjaavia ominaisuuksia ja ne tukevat terveiden hiusten kasvua.

Kaurauute

Kaurauute, joka sisältää runsaasti beetaglukaania, edistää solujen uudistumista sekä on erittäin kosteuttava sekä iholle, että hiuksille. Uute on erittäin tiivistä ja se sisältää reilusti tärkeitä ravintoaineita, kuten alfa-tokoferolia, alfa-tokotrienolia, linolihappoa ja oleiinihappoa, jotka ovat erinomaisia ainesosia erityisesti herkälle iholle ja hiuksille.

Kookosöljy

Kookosöljy on erittäin ravitseva öljy, joka tunkeutuu syvemmälle hiuksiin kuin monet muut öljyt. Kookosöljy sisältää runsaasti E- ja K-vitamiinia, sekä sillä on niiden lisäksi antimikrobisia ominaisuuksia, sekä se sisältää lauriinihappoa ja terveitä rasvahappoja. Kookosöljy vahvistaa hiuksia, ravitsee ja kosteuttaa sekä edesauttaa hiusten normaalia kasvua. Kun hiuksissa käytetään kookosöljyä, se voi parantaa päänahan terveyttä sekä torjua haavoja ja hilsettä.

M

Makea manteliöljy

Makea manteliöljy on täynnä mineraaleja, A-, B- ja E-vitamiineja sekä omega 3-6-9 rasvahappoja, mikä tekee makeasta manteliöljystä ihanteellisen kosteuttajan. Kaikki nämä ravintoaineet edesauttavat saamaan kuiviin ja tylsiin hiuksiin enemmän kiiltoa sekä suojaamaan niitä auringonsäteiltä. Manteliöljy auttaa hiuksia säilyttämään kosteuden luonnollisella tavalla, sekä se myös edesauttaa hiusten uudelleenrakennusta sekä estää niitä halkeilemasta.

Mangovoi ja mangouute

Mangovoi ja -uute ovat erittäin kosteuttavia ja ravitsevia, sekä ne ravitsevat päänahkaa ja lisäävät hiusten joustavuutta.

Minttu

Minttu sisältää runsaasti A- ja C-vitamiinia, omega 3-rasvahappoja sekä mineraaleja. Mintun tiedetään stimuloivan verenkiertoa päänahkaan sekä hiusjuuriin, joka voi ehkäistä hiustenlähtöä. Lisäksi mintulla on myös tehokkaita antiseptisiä ominaisuuksia, jotka lievittävät kutinaa ja estävät hilseen muodostumista. Mintun aromaattinen tuoksu voi myös lievittää stressiä.

Mustikkauute

Mustikkauute sisältää runsaan määrän proantosyaniideja, jotka parantavat ja lisäävät hiusten elastisuutta.

O

Oliiviöljy

Oliiviöljyllä on runsaasti hyviä ominaisuuksia hiusten kannalta. Se auttaa vahvistamaan, sekä suojaamaan hiuksia aina juurista latvoihin samalla suojaten hiuksia vapaita radikaaleja vastaan ja estää hiusten ennenaikaista ikääntymistä. Oliiviöljy tarjoaa hiuksille kosteutusta, vitamiineja sekä antioksidantteja, sekä se sisältää runsaasti terveitä rasvahappoja normaaleiden hiusten ylläpitoon. Oliiviöljyä käytetään usein myös hiustenlähtöön suunniteluissa tuotteissa, sillä se tunnetaan sen kyvyistä estää DHT:n (dihydrotestosteroni) ylituotanto, joka on yksi yleisimmistä hiustenlähtöongelmista.

P

Peltokorteuute

Peltokorte on yksi maailman piidioksidirikkaimmista kasveista. Peltokorte on oikeastaan elävä fossiili, joka on tunnettu sen hyvistä ominaisuuksista hiuksille. Monet tutkimukset ovat todistaneet, että peltokorteuute edistää hiusten yleistä terveyttä ja siksi HairLust Hair Growth Formula Capsules naisille sisältävät korkean pitoisuuden näitä elintärkeitä ravintoaineita.

S

Seleeni

Seleeni edesauttaa ylläpitämään normaaleja hiuksia sekä kynsiä. Se on myös tärkeä elimistön antioksidantti, joka tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä suojaa soluja hapettumiselta. Seleeni voi auttaa ylläpitämään myös normaalia kilpirauhasen toimintaa, joka edesauttaa hiustenlähdön torjumista niin naisilla kuin miehillä.

Sheavoi

Sheavoi tunnetaan sen parantavista sekä suojaavista ominaisuuksistaan. Se sisältää myös luonnostaan korkean pitoisuuden kanelia, joka tarjoaa luonnollista suojaa auringon säteiltä.

Sinkki

Sinkki on mineraali, joka tarjoaa monenlaisia etuja hiuksille sekä iholle. Yksi sinkin tärkeimmistä eduista on, että se auttaa ylläpitämään normaalia mieshormonin tasoa veressä, sekä se edesauttaa proteiinien ja rasvahappojen käyttöä kehon energiatuotannossa sekä aineenvaihdunnassa. Sinkki edistää sekä hiusten, ihon, kynsien, näön ja immuunijärjestelmän ylläpitoa, että suojaa oksidatiiviselta stressiltä. Hiusten kasvusykli on riippuvainen solujen lisääntymisestä ja proteiinin kertymisestä, joten sinkin puute voi johtaa hiustenlähtöön ja hiusten ohenemiseen. Me HairLustilla käytämme tuotteissamme tasapainotettua sinkkiannosta, joka tarkoittaa sitä, että tuotteemme imeyttävät erinomaisesti myös muita ainesosia kehoon.

V

Viinirypäleensiemenöljy

Viinirypäleensiemenöljy tarjoaa hiuksille olennaisia ravintoaineita, kuten C- ja E-vitamiineja, kalsiumia sekä kaliumia. Öljyä käytetään päänahan ja hiusten tulehdus ja puhdistusominaisuuksiin, ja se auttaa pitämään päänahan tasapainossa ja terveenä.