Hair Finishing Spray


Tuotteen hyödyt

 •    Hyvää tekevät ainesosat
 •    Sertifioidusti vegaaninen
 •    Valmistettu Pohjoismaissa
 •    Ekologisia ainesosia
 •    Antaa kevyttä kiiltoa
 •    Tasoittaa kurittomat suortuvat
 •    Ponnekaasuton suihkepullo
 •    Ei varise tai jätä jäämiä
 •    Silikoniton, sulfaatiton ja parabeeniton
Valmistettu Pohjoismaissa
Ekologiset ainesosat
The Vegan Society -rekisteröity
Silikoniton, sulfaatiton ja parabeeniton
hairlust eyelash enhancing serum

Miten suihke toimii?

Aerosolipulloissa olevat hiuslakat ovat haitallisia ympäristölle ja tekevät hiuksista jäykät ja kovat. Sen takia kehitimme tämän ponnekaasuttoman hiuskiinteen luonnollisista, kasviperäisistä ainesosista. HairLust Hair Finishing Spray kosteuttaa hiuksia ja antaa niille hohtavaa kiiltoa samalla kun se silottaa kurittomat suortuvat. Se on siis samalla luonnollinen hiuslakka ja kiiltosuihke hiuksille. Aloe-lehtimehun, acai-uutteen sekä omenauutteen ansiosta tämä hiussuihke sisältää runsaasti voimakkaita antioksidantteja, jotka suojaavat hiuksia ympäristöllisiltä haitoilta edistäen niiden hyvinvointia.

Tätä monipuolista hiussuihketta voidaan käyttää sekä kosteissa että kuivissa hiuksissa. Suihkuta kosteisiin hiuksiin ennen föönausta luodaksesi tuuhea ja pörrötön kampaus. Tai käytä kuiviin hiuksiin pitääksesi kampauksesi paikallaan.

Mitä suihke sisältää?

 • Ekologinen aloe-lehtimehu - Sisältää runsaasti antioksidantteja, entsyymejä, mineraaleja, aminohappoja, ravinteita ja vitamiineja, joiden ansiosta kosteus ja ravintoaineet imeytyvät syvälle hiuksiiin.
 • Ekologinen acai-uute - Tässä supermarjassa on paljon rasvahappoja, jotka antavat hiuksille kevyttä kosteutta sekä luonnollista kiiltoa.
 • Ekologinen omenauute - Antaa hiuksille luonnollisen pidon vaurioittamatta hiuksia. Omenauutteen runsaasti sisältämien antioksidanttien ansiosta, se antaa hiuksille luonnollisen suojan ympäristöllisiä haittoja vastaan. Sisältää myös paljon luonnollista polyfenolia nimeltään prosyaniidi B2, jonka on osoitettu kiihdyttävän hiusten kasvua.
 • Glyseriini - Käyttämämme kasviperäinen glyseriini on humektantti, eli kosteutta puoleensa vetävä ja lukitseva ainesosa. Se pitää hiukset kosteutettuina pitkäkestoisesti.
hairlust eyelasheserum

Vahingoittaako tuote hiuksia?

Ei. HairLust Hair Finishing Spray on hellävarainen ja kasviperäinen viimeistelysuihke. Kehitimme tätä tuotetta tarkkaan ja huolella yli vuoden ajan varmistaaksemme, että se on mieto ja hiuksia vahingoittamaton, mutta samalla antaa hiuksille tarvittavan luonnollisen pidon ekologisten kasviuutteiden voimalla.

Toimiiko suihke kaikilla hiustyypeillä?

Tämä hiuskiinne sopii kaikille hiustyypeille. Ovat hiuksesi sitten lyhyet, pitkät, suorat, kiharat tai jotain siltä väliltä, Hair Finishing Spray -suihke antaa niille joustavan pidon ja kauniin luonnollisen kiillon.

Kuinka usein tuotetta tulisi käyttää?

Käytä Hair Finishing Spray -suihketta kosteisiin hiuksiin saadaksesi sileät ja pörröttömät hiukset föönatessa. Käytä kuiviin hiuksiin pitääksesi kampauksesi paikallaan pehmeällä ja joustavalla pidolla (ja ilman hiutaleita!).

Onko tuote hajustettu?

Kyllä! Suihkeella on mieto ja luonnollinen raikkaan bergamotin, persikan ja mantelin tuoksu. Käytämme 100% kasviperäisiä eteerisiä öljyjä hajusteina.