Hair Growth & Protection Hair Mask Box


HairLust Hair Growth & Protection hiusnaamion etuja:

 •    Kuiville ja rasittuneille hiuksille
 •    Runsaasti vegaanisia mikroproteiineja
 •    Korjaa haljenneita hiuksia jopa 20%*
 •    Sopii värjätyille hiuksille
 •    Tuotettu Pohjoismaissa
 •    Sertifioidusti ekologinen
 •    Vegaanisertifioitu
 •    Parabeeniton, sulfaatiton, ftalaatiton
 •    Silikoniton tuote
Tuotettu Pohjoismaissa
Luonnolliset ainesosat
Sulfaatiton & parabeeniton
Palauttaa kosteustasapainon
hairlust hair growth and protection hair mask

Kuinka se toimii?

Vaikka hoitaisit hiuksiasi juuri oikeilla tuotteilla, voivat ne rasittua, vaurioitua ja kuivua jokapäiväisen elämän kiireissä monista eri syistä. HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask hoitaa tehokkaasti kuivia hiuksia ja halkeilevia latvoja. Se vaikuttaa syvällä hiuksen eri kerroksissa sekä hiusjuurissa uudelleenrakentaen hiuksen proteiineja ja suojaten hiuksia vapaita radikaaleja vastaan. Sano siis hyvästit kaksihaaraisille ja elottomille hiuksille!

Mitä se sisältää?

Kaikki käyttämämme luonnolliset ainesosat on valittu huolella niiden puhtauden ja todistetun tehokkuuden vuoksi:

 • Gluadin® Kera-P LM (Hydrolyzed Vegetable Protein) - Aktiiviset mikroproteiinit vahvistavat ja uudelleenrakentavat hiuksia sisältäpäin jättäen hiukset selkeästi terveemmiksi ja vastutuskykyisemmiksi. Pidentää hiuksen luonnollista elinkaarta ja minimoi haaroittuvia latvoja jopa 20%:lla. Parantaa hiusten yleistä terveyttä ja yleiskuntoa jopa 60%:lla.* (Tutkimus suoritettu BASF Care Creation:in toimesta)
 • Ekologinen Aloe Vera - Sisältää runsaasti entsyymejä, vitamiineja ja ravinteita, jotka ylläpitävät hiuspohjan luonnollista pH - arvoa ja tukevat luonnollista, tervettä hiustenkasvua
 • Protectagen™ (Hydrolyzed Rice Protein) - Vegaaninen riisiuute täynnä aktiivisia mikroproteiineja, joilla on antioksidanttisia ominaisuuksia, ja jotka uudelleenrakentevat hiusjuurien proteiineja samalla suojellen hiussoluja rasitukselta ja vahingoilta. Vahvistaa hiusten rakennetta ja minimoi katkenneita hiuksia sekä kaksihaaraisia.
 • Avena Sativa Kernel Extract - Ekologinen kauranydinuute pyrkii lisäämään hiuspohjan ja hiusten kosteustasoa ja hoitaa hiuksia sekä hiuspohjaa anti-inflamatorisilla ominaisuuksillaan.
 • Ekologinen acaiöljy - Kosteuttaa, ravitsee ja suojaa oksidatiiviselta stressiltä. Suojelee myös muilta ympäristön aiheuttamilta vahingoilta, kuten DNA:han vaikuttavalta UV-säteilyltä.
hairlust hårmaske

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi käyttää hiusmaskia?

Elinvoimaisten ja terveiden hiusten ylläpitäminen vaatii jatkuvaa hoitoa, huolenpitoa ja runsaasti rakkautta! Hiustenkuivaajat, suoristusraudat, hiustenpidennykset ja värikäsittelyt kuitenkin rasittavat ja vahingoittavat hiuksia. HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask auttaa uudelleenrakentamaan ja korjaamaan esimerkiksi muotoilutuotteiden ja -laitteiden aiheuttamia vaurioita. Tämä vegaaninen ja runsasproteiininen hiusmaski kosteuttaa ja ravitsee hiuksia samalla hoitaen katkenneita ja halkeilevia latvoja.

Mitä eroa on Hair Growth & Protection Hair Mask - hiusmaskilla ja Protein Reconstructor Hair Mask - hiusmaskilla?

Hair Growth & Protection Hair Mask antaa hiuksille niiden viikoittain tarvitseman kosteutuksen ja hoidon. Se ei ole yhtä syvähoitava, kuin Protein Reconstructor Hair Mask - hiusmaski, joten sitä voi käyttää jopa kerran viikossa hiustenpesun yhteydessä. Hair Growth & Protection Hair Mask sopii hyvin kuiville ja normaaleille hiuksille, kun taas uudelleenrakentava proteiinimaski sopii erityisesti vaurioituneille, katkenneille ja kemiallisesti vahingoittuneille hiuksille.

*Nämä tutkimukset on suoritettu BASF toimesta. Lisätietoja tutkimuksista www.personal-care.basf.com ja www.carecreations.basf.com.

Kuinka usein hiusmaskia tulisi käyttää ja miten?

Suosittelemme, että HairLust Protein Reconstructor Hair Mask - hiusmaskia käytetään 1-3 kertaa kuukaudessa, aina tarpeen mukaan. Hoitoa voi täydentää kosteuttavalla hiusmaskilla, kuten Hair Growth & Protection Hair Mask - hiusmaskilla, viikoittain. Levitä HairLust Protein Reconstructor Hair Mask - hiusmaski koko hiusten pituuksiin puhtaisiin hiuksiin ja hiero pyörivin liikkein hiuspohjaan. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele hiukset hyvin. Viimeistele käsittely hoitoaineella.

Jos sinua mietityttää, miksi proteiinimaskia tulisi käyttää ja mitä hyötyä siitä on, voit lukea bloggaajamme kirjoittaman artikkelin, jossa kerrotaan, miksi kannattaa tarjota proteiinia hiuksille.