Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes


Tuotteen hyödyt

 •    Kirkastaa väriä hellävaraisesti
 •    Vaaleille ja harmaille hiuksille
 •    Aktiivisia, vegaanisia mikroproteiineja
 •    Vahvistaa ja korjaa vaurioituneita hiuksia
 •    Kosteuttaa ja tasapainottaa hiuspohjaa
 •    Valmistettu Pohjoismaissa
 •    Parabeeniton, SL-sulfaatiton ja ftalaatiton
 •    96.5% luonnosta peräisin olevia ainesosia
 •    Vegaaninen ja cruelty-free
Valmistettu Pohjoismaissa
Ekologiset ainesosat
Vegaanisertifioitu
Parabeeniton, silikoniton, SL-sulfaatiton
Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes

Kuinka se toimii?

Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes -hopeahoitoaine sisältää violettia väripigmenttiä, joka taittaa pois ei-toivottuja keltaisia sävyjä vaaleissa hiuksissa. Lisää kirkkautta antaa myös tuotteen sisältämä lakritsinjuuri, joka on hiuksia hellävaraisesti vaalentava luonnollinen uute.

Hopeahoitoaine antaa hiuksille myös kevyttä ja pitkäkestoista kosteutta sekä suojaa hiuksia värin haalistumiselta voimakkaiden luonnollisten antioksidanttien avulla. Tulos? Kirkkaat, kiiltävät ja viileän sävyiset hiukset. Kaikki tuotteen ainesosat on tarkasti valikoitu niiden puhtauden sekä hiusten terveyttä edistävien ominaisuuksien perusteella:

 • Ekologinen aloe vera - Tämä runsaasti antioksidantteja sisältävä luonnollinen uute vahvistaa ja kosteuttaa hiuksia sekä suojaa niitä ympäristön aiheuttamilta vaurioilta.
 • Ekologinen manteliöljy - Manteliöljy korjaa hiusten vaurioitunutta pintakerrosta tehden hiuksista pehmeät ja kiiltävät. Manteliöljy sisältää myös paljon ihoa uudistavia ainesosia, kuten triglyseridejä, jotka edistävät hiuspohjan hyvinvointia.
 • Ekologinen aprikoosin ydinöljy - Aprikoosin ydinöljy on erinomainen rasvahappojen lähde, joka pehmentää ja kosteuttaa kuivia, hauraita ja vaurioituneita hiuksia.
 • Lakritsinjuuriuute - Hiuksia luonnollisesti vaalentavia ominaisuuksia, jotka poistavat ei-toivotut keltaiset sävyt vaaleista hiuksista hellävaraisesti.
 • Glyseriini - Tämä humektantti imee kosteutta hiuksiin pitäen ne kosteutettuina koko päivän.
 • AQUAXYL™ - Sokereista johdettu AQUAXYL™ syväkosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa sekä ehkäisee kosteuden haihtumista.
 • Protectagen™ (Hydrolysoitu riisiproteiini) - Tämä riisistä saatava mikroproteiini suojaa hiuksia ympäristöllisiltä haitoilta, kuten auringon säteilyltä, ilmansaasteilta ja muotoilulta. Protectagen™ antaa hiuksille tuuheutta ja pitää pörröisyyden loitolla tehden hiuksista pehmeät ja sileät. Lisäksi Protectagen™ edistää tervettä hiusten kasvua lisäämällä niiden kantasolujen sisältämien molekyylien määrää, joilla on tärkeä rooli hiusten kasvussa.
hairlust conditioner for blondes

Miten pitkäksi aikaa voin jättää hopeahoitoaineen hiuksiin?

Suosittelemme jättämään HairLust Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes -hoitoaineen hiuksiin 2-3 minuutiksi ennen poishuuhtelua. Jos hiuksissa on paljon keltaisia tai oransseja sävyjä, voit jättää hoitoaineen vaikuttamaan hiuksiin viiteen minuuttiin asti.

Kuinka usein hopeahoitoainetta tulisi käyttää?

Käytä HairLust Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes -hoitoainetta yksi tai kaksi kertaa viikossa, tai aina silloin kun huomaat hiuksissa ei-toivottua keltaisuutta.

Värjääkö hopeahoitoaine hiuksia?

Vaikka HairLust Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes -hoitoaine ei ole tarkasti ottaen hiusväri tai sävyte, se muuntaa vaaleiden hiusten väriä kirkkaammaksi ja heleämmäksi sen violettia pigmenttiä sekä lakritsinjuuriuutetta sisältävän koostumuksensa ansiosta.

Voinko jättää hopeahoitoaineen hiuksiin yön yli?

Emme suosittele HairLust Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes -hoitoaineen jättämistä hiuksiin yön yli. Jos etsit yöksi jätettävää hiusnaamiota, kokeile HairLust Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm-tehohoitoa.

Tuotteen käyttö

Levitä märkiin hiuksiin pesun jälkeen, keskittyen erityisesti hiusten pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa 2-3 minuuttia ja huuhtele haalealla vedellä.

Parhaiden tulosten saamiseksi käytä yhdessä HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes -hopeashampoon kanssa.