Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes


Hair Growth Repair Conditioner for Blondes

 •    Vaaleille tai harmaille hiuksille
 •    Runsaasti violetteja väriaktivaattoreita
 •    Tuo eloa kuiviin ja hauraisiin hiuksiin
 •    Sopii värjätyille hiuksille
 •    Valmistettu Pohjoismaissa
 •    Runsaasti ekologisia ainesosia
 •    Vegaanisertifioitu
 •    Parabeeniton, SL-sulfaatiton, ftalaatiton
 •    Silikoniton tuote
Valmistettu Pohjoismaissa
Ekologiset ainesosat
Vegaanisertifioitu
Parabeeniton, silikoniton, SL-sulfaatiton
Hair Growth & Repair Shampoo

Kuinka se toimii?

Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes on hopeahoitoaine, joka on kehitetty antamaan vaaleille hiuksille kiiltoa ja kosteutta. Vaalennus tai värjäys voi haurastuttaa ja vahingoittaa hiuksia, mutta hyvien hiustenhoitotuotteiden käyttö voi ehkäistä näitä vahinkoja. Hoitoaine sisältää violettia väripigmenttiä, joka poistaa vaaleista hiuksista ei-toivottuja keltaisia ja oransseja sävyjä jättäen hiukset kauniiksi ja kylmän sävyisiksi.

Kaikki käyttämämme luonnolliset ainesosat on valittu huolella niiden puhtauden ja todistetun tehokkuuden vuoksi. Hoitoaine sisältää muun muassa:

 • Ekologinen Aloe Vera - Aloe Vera sisältää runsaasti entsyymejä, vitamiineja ja ravinteita, jotka ylläpitävät hiuspohjan luonnollista pH - arvoa ja tukevat luonnollista, tervettä hiustenkasvua tehokkaasti. Käytetään monissa kosmetiikka- ja hiustenhoitotuotteissa.
 • Lakritsijuuriuute - Anti-inflammatorisia ominaisuuksia, tunnettu rauhoittavasta ja punoitusta vähentävästä vaikutuksestaan. Stimuloi kuitenkin samanaikaisesti hiuspohjaa.
 • Ekologinen Aprikoosinsiemenöljy - Runsaasti tarpeellisia rasvahappoja, antioksidantteja sekä A-, C- ja E - vitamiineja, jotka ravitsevat ja hoitavat hiuksia.
 • Ekologinen Makea Manteliöljy - Sisältää runsaasti mineraaleja, A-, B- ja E-vitamiineja sekä omega - 3, -6 ja -9 rasvahappoja, jotka suojaavat hiuksia vapailta radikaaleilta ja pitävät hiukset terveinä ja vahvoina.
hairlust shampoo

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Pitäisikö minun käyttää hopeahoitoainetta?

Jos hiuksesi ovat vaaleat tai harmaat, on hopeahoitoaine juuri sinulle. Hopeahoitoaine ylläpitää vaaleiden hiusten kylmää sävyä, olivatpa hiukset värjätyt tai luonnostaan vaaleat. Hair Growth Repair Conditioner For Blondes - hoitoaine suojelee hiuksia kemikaalien ja oksidatiivisen stressin aiheuttamilta vaurioilta samalla kosteuttaen ja hoitaen niitä.

Tarvitsenko hoitoainetta, jos käytän hiusnaamiota?

Hiusnaamioita käytetään hiuksiin intensiivisenä syvähoitona kerran viikossa tai muutaman kerran kuukaudessa, kun taas hoitoainetta tulisi käyttää jokaisen hiusten pesun yhteydessä. Jos hiuksesi on käsitelty värillä tai muilla kemikaaleilla tai ne ovat muuten kuivat, vahingoittuneet tai elottomat, suosittelemme käyttämään sekä hoitoainetta että hiusmaskia. Käytä aina hoitoainetta hiusnaamion jälkeen, sillä hoitoaine sulkee hiuksen pinnan, jolloin hiusmaskin ravitsevat ainesosat pääsevät vaikuttamaan parhaiten.

Kuinka usein ja miten sitä pitäisi käyttää?

Hair Growth Repair Conditioner For Blondes - hoitoainetta tulee käyttää hiusten pesun yhteydessä 2-3 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Anna vaikuttaa noin 2-3 minuuttia, eikä mielellään paljon pidempään. Muista käyttää hoitoainetta aina shampoon jälkeen, sillä hoitoaine sulkee hiussuomut kapseloiden kosteuden ja ravinteet hiusten sisään hoitaen ja silottaen pesun jälkeen.

Voit käyttää hopeashampoota ja -hoitoainetta myös tavallisen shampoon ja hoitoaineen lisänä silloin kun hiuksesi kaipaavat kirkastusta.