Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes


Hair Growth Repair Conditioner for Blondes

 •    Vaaleille tai harmaille hiuksille
 •    Runsaasti violetteja väriaktivaattoreita
 •    Tuo eloa kuiviin ja hauraisiin hiuksiin
 •    Sopii värjätyille hiuksille
 •    Tuotettu Pohjoismaissa
 •    Runsaasti ekologisia ainesosia
 •    Vegaanisertifioitu
 •    Parabeeniton, SL-sulfaatiton, ftalaatiton
 •    Silikoniton tuote
Tuotettu Pohjoismaissa
Luonnonmukaiset ainesosat
Vegaanisertifioitu
Parabeeniton, silikoniton, SL-sulfaatiton
Hair Growth & Repair Shampoo

Kuinka se toimii?

Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes on hopeahoitoaine, joka on kehitetty antamaan vaaleille hiuksille kiiltoa ja kosteutta. Vaalennus tai värjäys voi haurastuttaa ja vahingoittaa hiuksia, mutta hyvien hiustenhoitotuotteiden käyttö voi ehkäistä näitä vahinkoja. Hoitoaine sisältää violettia väripigmenttiä, joka poistaa vaaleista hiuksista ei-toivottuja keltaisia ja oransseja sävyjä jättäen hiukset kauniiksi ja kylmän sävyisiksi.

Kaikki käyttämämme luonnolliset ainesosat on valittu huolella niiden puhtauden ja todistetun tehokkuuden vuoksi. Hoitoaine sisältää muun muassa:

 • Ekologinen Aloe Vera - Aloe Vera sisältää runsaasti entsyymejä, vitamiineja ja ravinteita, jotka ylläpitävät hiuspohjan luonnollista pH - arvoa ja tukevat luonnollista, tervettä hiustenkasvua tehokkaasti. Käytetään monissa kosmetiikka- ja hiustenhoitotuotteissa.
 • Lakritsijuuriuute - Anti-inflammatorisia ominaisuuksia, tunnettu rauhoittavasta ja punoitusta vähentävästä vaikutuksestaan. Stimuloi kuitenkin samanaikaisesti hiuspohjaa.
 • Ekologinen Aprikoosinsiemenöljy - Runsaasti tarpeellisia rasvahappoja, antioksidanteeja sekä A-, C- ja E - vitamiineja, jotka ravitsevat ja hoitavat hiuksia.
 • Ekologinen Makea Manteliöljy - Sisältää runsaasti mineraaleja, A-, B- ja E-vitamiineja sekä omega - 3, -6 ja -9 rasvahappoja, jotka suojaavat hiuksia vapailta radikaaleilta ja pitävät hiukset terveinä ja vahvoina.
hairlust shampoo

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Pitäisikö minun käyttää hopeahoitoainetta?

Jos hiuksesi ovat vaaleat tai harmaat, on hopeahoitoaine juuri sinulle. Hopeahoitoaine ylläpitää vaaleiden hiusten kylmää sävyä, olivatpa hiukset värjätyt tai luonnostaan vaaleat. Hair Growth Repair Conditioner For Blondes - hoitoaine suojelee hiuksia kemikaalien ja oksidatiivisen stressin aiheuttamilta vaurioilta samalla kosteuttaen ja hoitaen niitä.

Tarvitsenko hoitoainetta, jos käytän hiusmaskia?

Hiusmaskia käytetään hiuksiin intensiivisenä syvähoitona kerran viikossa tai muutaman kerran kuukaudessa, kun taas hoitoainetta tulisi käyttää jokaisen hiustenpesun yhteydessä. Jos hiuksesi on käsitelty värillä tai muilla kemikaaleilla tai ne ovat muuten kuivat, vahingoittuneet tai elottomat, suosittelemme käyttämään sekä hoitoainetta että hiusmaskia. Käytä aina hoitoainetta hiusmaskin jälkeen, sillä hoitoaine sulkee hiuksen pinnan, jolloin hiusmaskin ravitsevat ainesosat pääsevät vaikuttamaan.

Kuinka usein ja miten sitä pitäisi käyttää?

Hair Growth Repair Conditioner For Blondes - hoitoainetta tulee käyttää hiustenpesun yhteydessä 1-3 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Anna vaikuttaa noin 1-2 minuuttia, mutta älä pidempään. Vaikutus ei tehostu ajan myötä, mutta hiuksesi rasittuvat. Muista aina käyttää hoitoainetta shampoopesun jälkeen, sillä hoitoaine sulkee hiuksen kapseloiden kosteuden ja ravinteet sen sisään hoitaen ja silottaen pesun jälkeen.