Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes


HairLust Hair Growth Repair Conditioner for Blondes hyödyt

  •    Luonnolliset ja vegaaniset ainesosat
  •    Parabeeniton, SL-sulfaatiton, ftalaatiton
  •    Ei sisällä silikonia
  •    Valmistettu Pohjoismaissa
  •    Värjätyille ja luonnollisille hiuksille
  •    Edesauttaa terveiden hiusten kasvua
  •    Sisältää väriaktivaattoreita
  •    Tehokkaasti kosteuttava ja hoitava
  •    Käytä Shampoo For Blondes kanssa
Pohjoismaalainen tuote
Luonnonmukaiset ainesosat
Vegaanisertifioitu
Parabeeniton, silikoniton, SL-sulfaatiton
Hair Growth & Repair Shampoo

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes

HairLust hopeahoitoaine on suunniteltu kosteuttamaan ja hoitamaan tehokkaasti vaaleita, vaalennettuja ja harmaita hiuksia. Värjäys ja vaalennus voivat olla erityisen vahingoittavia hiuksille, joka voi aiheuttaa katkeilua. Siksi on erityisen tärkeää käyttää kosteuttavaa hoitoainetta värjätyille hiuksille. ”Balsam” ja ”Conditioner” ovat molemmat sanoja, jotka tarkoittavat jonkin tilan parantamista. Tämä on juuri sitä, mitä HairLust Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes tekee hiuksille. Sopii niin värjätyille kuin värjäämättömille hiuksille.

Yleinen harhakäsitys shampoista ja hoitoaineista on, että tarvitset vain toisen, mutta fakta on, että hiukset tarvitsevat molempia pysyäkseen terveinä. Shampoo sisältää aineosia, jotka auttavat puhdistamaan kuollutta ihoa sekä ihosoluja, likaa ja talia. Hyvä hoitoaine tukee shampoota, sillä se suojaa ja ravitsee hiuksia pesun jälkeen. Erityisesti pesun jälkeen hiukset ovat haavoittuvaisia, ja siksi onkin tärkeää käyttää hyvää ja hoitavaa hoitoainetta, jotta hiukset voivat kasvaa terveempinä. Yhdistä HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes shampoo kanssa saadaksesi parhaita tuloksia.

hairlust shampoo

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes aktiiviset ainesosat

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes on vegaanisertifioitu ja ne sisältävät luonnollisia ainesosia. Luonnolliset ainesosat on tarkasti suunniteltu kosteuttamaan ja ravitsemaan hiuksia tehokkaasti, jotta vaaleat hiukset voivat kasvaa mahdollisimman terveinä.

Ekologisesti tuotettu aprikoosinydinöljy sisältää runsaasti A-, C-, ja E-vitamiineja, jotka ovat tunnettuja kiiltoa tuovasta vaikutuksesta hiuksiin. Nämä ainesosat auttavat myös tehokkaasti pehmentämään niin hiuksia kuin ihoa.

Ekologisesti tuotettu makea manteliöljy sisältää runsaasti mineraaleja, A-, B- ja E-vitamiineja sekä omega 3-6-9-rasvahappoja, joka tekee siitä erinomaisen kosteuttavan ainesosan. Kaikki nämä tärkeät ainesosat toimivat erinomaisesti yhteen luoden hiuksille terveen kasvualustan ja auttaen niitä säilyttämään kiillon ja värin kauniimpana. Hoitoaine myös kosteuttaa, auttaa uudelleenrakentamaan hiuksia sekä ehkäisee niiden katkeilua.