Hair Growth & Repair Set for Curls


Hair Growth & Repair Set for Curls

 •    Sopii kaikille kiharatyypeille
 •    Korostaa luonnollisia kiharoita
 •    Sertifioidusti vegaaninen
 •    Curly girl metodiin sopivat tuotteet
 •    Silikoniton, sulfaatiton  & parabeeniton
 •    Valmistettu Pohjoismaissa
 •    Sertifioidusti ekologinen
 •    Tehokosteuttavat ainesosat
 •    Appelsiinin, mustaherukan ja litsin tuoksu
Valmistettu Pohjoismaissa
Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
Sertifioidusti vegaaninen
Silikoniton, mineraaliöljytön & sulfaatiton
Hair Growth & Repair Shampoo for Curls

Miten tuotteet toimivat?

HairLust Hair Growth & Repair Set for Curls sisältävät monikäyttöisen shampoon ja hoitoaineen, jotka ovat kehitetty vastaamaan kiharien hiusten erityistarpeita. Tuotteiden vaikutus perustuu innovatiiviseen yhdistelmään vahvistavia ja kosteuttavia ainesosia, jotka sekä puhdistavat, hoitavat että kosteuttavat kiharia hiuksia.

Mitä tuotepaketti sisältää?

Hair Growth & Repair Shampoo for Curls

Kiharat hiukset ovat muita hiustyyppejä alttiimpia kuivumaan, minkä vuoksi ne tarvitsevat erityisesti kiharille hiuksille kehitetyn hellävaraisen shampoon. Hair Growth & Repair Shampoo for Curls on juuri tällainen sulfaatiton shampoo kiharille hiuksille! Tämä low-poo shampoo pesee hiukset hellävaraisesti ja kuivattamatta, mikä tekee siitä ihanteellisen shampoon pörröisille, kuiville tai vaurioituneille kiharoille.

Lisäksi Hair Growth & Repair Shampoo for Curls kosteuttaa hiuksia tehokkaasti. Shampoon sisältämät kevyet, kasviperäiset ainesosat, kuten glyseriini ja Aquaxyl™, antavat hiuksille pitkäkestoista kosteutta. Vegaaniset mikroproteiinit korjaavat vaurioituneita hiuksia, tehden niistä vahvemmat ja vähemmän alttiit katkeilemaan. Tämä tarkoittaa myös sitä, että pörröisyys pysyy loitolla!

Hair Growth & Repair Conditioner for Curls

Erityyppisten kiharien hiusten hoitotuotteiden valikoima saa helposti pään pyörälle. Tämän takia kehitimme Hair Growth & Repair Conditioner for Curls -hoitoaineen! Tämä ainutlaatuinen, monikäyttöinen tuote sopii sekä co-wash hoitoainepesuun, huuhdeltavaksi hoitoaineeksi sekä hiuksiin jätettäväksi hoitoaineeksi. Kaikki riippuu vain käyttötavasta!

Tämä hoitoaine kiharille hiuksille kosteuttaa hiuksia pitkäkestoisesti, ja siten sopii erityisen hyvin kuiville ja pörröisille kiharoille. Hoitoaineen salainen ainesosa on Aquaxyl™, sokereista johdettu yhdistelmä, joka tehokosteuttaa ja estää hiuksia kuivumasta.

Lisäsimme hoitoaineeseen myös vegaanisia mikroproteiineja, jotka vahvistavat ja korjaavat hiusten rakennetta antaen niille uutta elinvoimaa. Lisäksi antioksidanttiset kasviperäiset ainesosat, kuten acaiuute, suojaavat hiuksia UV-säteilyn, hiusten muotoilun ja ilmansaasteiden aiheuttamilta vahingoilta.

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi, käytä tätä sulfaatitonta shampoota ja hoitoainetta kiharille hiuksille yhdessä.

Hair Growth & Repair Set for Curls - curly girl tuotteet on valmistettu puhtaista ja luonnollisista ainesosista, jotka eivät aiheuta ikäviä kutisevia kertymiä hiuksiin ja hiuspohjaan.

Hair Growth & Repair Set for Curls

Sopivatko tuotteet kaikille hiustyypeille?

HairLust Hair Growth & Repair Set for Curls - silikoniton ja sulfaatiton shampoo ja hoitoaine sopivat kaikille kiharoille, aaltoilevista laineista todella kihariin. Tuotteet sopivat parhaiten hiustyypeille 2A-2C, 3A-3C ja 4A-4C.

Sopiiko tuote curly girl metodiin?

Curly girl method on ainutlaatuinen lähestymistapa hiustenhoitoon, jonka tarkoituksena on edistää kiharien hiusten hyvinvointia ja korostaa luonnollisia kiharoita. Etkö ole kuullut metodista aiemmin? Lue lisää curly girl metodista täältä!

Curly girl metodi suosittelee välttämään sulfaatteja, kuivattavia alkoholeja, silikoneja ja mineraaliöljyjä sisältäviä tuotteita. Hair Growth & Repair Set for Curls -tuotteet sopivat curly girl metodin noudattajille, sillä ne eivät sisällä mitään näistä haitallisista ainesosista. Sinun ei kuitenkaan tarvitse noudattaa metodia hyötyäksesi näiden curly girl tuotteiden vaikutuksesta.

Kuinka saan parhaat tulokset?

Olemme kehittäneet tuotesarjan erityisesti kiharoille hiuksille. Sarjan tuotteiden avulla pidät hyvää huolta kiharista hiuksistasi - ilman kuivuutta, pörröä tai rasvaisuutta.

Suosittelemme käyttämään Hair Growth & Repair Set for Curls -tuotteita yhdessä muiden kiharoille hiuksille kehitettyjen tuotteiden kanssa:

 • Hair & Scalp Detox Scrub -kuorinta tuotekertymien poistoon ja clarifying pesuun. Tämä sulfaatiton kuorinta sisältää aprikoosinkivijauhetta, joka puhdistaa hellävaraisesti lian ja kertymät hiuksista ja hiuspohjasta.
 • Curl Recovery & Protection Mask tehokosteuttavana ja vahvistavana hiusnaamiona viikoittain.
 • Curl Activator Cream kiharoiden muotoiluun ja korostamiseen.

Saadaksesi parhaat tulokset ota käyttöön nämä curly girl ohjeet.