Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes


HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes hyödyt

  •    Vegaanisertifioitu ja luonnollinen
  •    Parabeeniton & SL-sulfaatiton
  •    Ei sisällä silikonia
  •    Valmistettu Pohjoismaissa
  •    Soveltuu värjätyille & värjäämättömille
  •    Edistää terveiden hiusten kasvua
  •    Sisältää väriaktivaattoreita
  •    Puhdistaa ja kosteuttaa hiuksia
  •    Käytä Blondes hoitoaineen kanssa
Pohjoismaalainen tuote
Luonnonmukaiset ainesosat
Vegaanisertifioitu
Parabeeniton, silikoniton, SL-sulfaatiton
Hair Growth & Repair Shampoo

HairLust hopeashampoo vaaleille ja harmaille hiuksille

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes sisältää väriaineita, jotka neutraloivat tehokkaasti keltaista väriä auttaen hiuksia pysymään kirkkaina. Voit käyttää hopeashampootamme niin värjättyihin kuin luonnollisen värisiin hiuksiin. HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes on suunniteltu ylläpitämään hiusten vaaleaa väriä, mutta sitä voidaan käyttää tehokkaana hoitona hiuksille, jotka ovat värjäytyneet esimerkiksi mm. auringon tai muotoilutuotteiden vaikutuksesta.

HairLust hopeashampoo sisältää aktiivisia ainesosia, kuten ekologisesti tuotettua Aloe Veraa, mustikkauutetta sekä mangovoita, jotka yhdessä kosteuttavat, ravitsevat ja rauhoittavat päänahkaa samalla puhdistaen sen tehokkaasti liasta ja tuoteylijäämistä. Terve päänahka on a ja o, jotta hiukset voivat kasvaa pitkinä ja terveinä. Siksi erityisesti värjätyt hiukset tarvitsevat hyötyvät ekstrakosteudesta sekä ravinteista.

Yhdistä shampoo HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes-hoitoaineeseemme saadaksesi parhaita tuloksia.

 

hairlust shampoo

Vegaanisertifioitu shampoo luonnollisilla ja tehokkailla ainesosilla

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes on vegaanisertifioitu shampoo, joka sisältää huolellisesti valittuja ainesosia, josta monet ovat ekologisesti tuotettuja. Uskomme, että luonnollisten ainesosien avulla voit saada parempia tuloksia. Shampoo on kehitetty siten, että kaikki aktiiviset ainesosat täydentävät toisiaan mahdollisimman tehokkaasti estääkseen värin haalenemista hiuksista. Nyt voit siis hyvällä omalla tunnolla hoitaa hiuksiasi tehokkaasti.

Erityisesti värjätyt ja vaalennetut hiukset ovat vaarassa kuivua ja haalistua. Tehokkaat aktiiviset ainesosat, kuten ekologisesti tuotettu mangovoi ja mustikkauute kosteuttavat sekä ravitsevat hiuksiasi tehokkaasti.

Aloe Vera on täynnä entsyymejä, kivennäisaineita, aminohappoja ravinteita sekä vitamiineja, jotka auttavat säilyttämään päänahan luonnollisen pH-tason sekä tukevat tervettä hiusten kasvua. Korkea antioksidanttipitoisuus auttaa torjumaan vapaita radikaaleja sekä suojaamaan soluja sekä ihossa että hiuksissa, niin että kosteus ja ravinto voivat tunkeutua syvälle hiuksiin. Käytämme tuotteissamme vain ekologisesti tuotettua Aloe Veraa, sillä uskomme, että puhtaat ainesosat ovat avain laadukkaisiin tuotteisiin.