Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes


Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

 •    Vaaleille tai harmaille hiuksille
 •    Runsaasti violetteja väriaktivaattoreita
 •    Tuo eloa kuiviin ja hauraisiin hiuksiin
 •    Sopii värjätyille hiuksille
 •    Tuotettu Pohjoismaissa
 •    Runsaasti ekologisia ainesosia
 •    Vegaanisertifioitu
 •    Parabeeniton, SL-sulfaatiton, ftalaatiton
 •    Silikoniton tuote
Tuotettu Pohjoismaissa
Luonnonmukaiset ainesosat
Vegaanisertifioitu
Parabeeniton, silikoniton, SL-sulfaatiton
Hair Growth & Repair Shampoo

Kuinka se toimii?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes - shampoo sisältää violettia pigmenttiä, joka neutraloi tehokkaasti oransseja ja keltaisia sävyjä hiuksista. Hiuksista tulee kirkkaammat, kiiltävämmät ja kuin uudelleenvärjätyt. Värjäys ja vaalennus rasittavat ja vauroittavat hiusta, mutta vaaleiden hiusten oikeaoppinen hoito auttaa välttämään hiusten kuivumisen ja katkeilun. Shampoo sisältää muun muassa näitä ainesosia:

 • Ekologinen Aloe Vera - Sisältää runsaasti entsyymejä, vitamiineja ja ravinteita, jotka ylläpitävät hiuspohjan luonnollista pH - arvoa samalla tukien luonnollista ja tervettä hiustenkasvua
 • Creatin (Kreatiini) - Käytetään vauroituneiden ja ylikäsiteltyjen hiusten hoidossa ja uudelleenrakentamisessa. Auttaa vahvistamaan hiuksia ja stimuloi kreatiinin luonnollista tuotantoa. Kosteuttaa ja pehmentää hiuksia juuresta latvaan.
 • Panthenol (B5 Provitamiini) - Muuttuu B5 vitamiiniksi kontaktissa ihon kanssa. Auttaa stimuloimaan hiustenkasvua.
 • Ekologinen Mangouute - Suojaa oksidatiiviselta stressiltä sekä UV - säteilyltä kuitenkin kosteuttaen ja ylläpitäen hiusten väriä. Stimuloi hiussolujen kollageenin tuotantoa.
 • Ekologinen Mustikkauute - Mustikkauuttella on antiokdidatiivisia, antibakteerisia ja kuorivia ominaisuuksia, jotka rauhoittavat ärtyneen hiuspohjan ihoa ja lisäävät hiuksiin kiiltoa sekä elastisuutta.
hairlust shampoo

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Pitäisikö minun käyttää hopeashampoota?

Jos sinulla on vaaleat tai harmaat hiukste, joko luonnostaan tai värjäyksen seurauksena, on hopeashampoo juuri sinulle! Hopeashampoon tehtävä on ylläpitää hiusten vaaleaa väriä ja taistella keltaisia sävyjä vastaan. Vaalennetut ja värikäsitellyt hiukset ovat usein kuivat ja hauraat, joten shampoon tulisi olla myös hoitava ja kosteuttava, jotta hiukset eivät katkeile tai vaurioidu lisää. HairLust Hair Growth Repair Shampoo For Blondes - shampoo hoitaa hiuksia ja suojelee niitä kemikaaleilta, oksidatiiviselta stressiltä ja UV-säteilyltä.

Voinko käyttää hopeashampoota ilman hoitoainetta?

Muista aina viimeistellä hiustenpesusi hoitoaineella, erityisesti, jos sinulla on keskipitkät tai pitkät hiukset. Hoitoaine suojelee hiuksia vaurioilta, kosteuttaa ja sulkee kosteuden sekä ravinteet hiusten sisään.

Kuinka ja kuinka usein käyttää hopeashampoota?

Jotta kaikki lika, pöly ja tuotejäämät saadaan hiuksista theokkaasti pois, hiukset tulisi pestä shampoolla kahdesti. Hiero ensimmäisellä pesulla HairLust Hair Growth Repair Shampoo For Blondes - shampoo hyvin hiuspohjaan ja huuhtele. Seuraavalla pesulla hiero shampoo juuesta latvaan ja huuhtele pois hyvin. Käytä mielellään haaleaa vettä.

HairLustin hopeashampoota ja hopeahoitoainetta voi käyttää jokaisen hiustenpesun yhteydessä 2-3 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Suosittelemme välttämään hiusten liiallista pesemistä, jotta hiukset eivät kuivi ja rasitu liikaa. Hopeatuotteita voi käyttää myös kuuriluontoisesti, un vaaleat hiuksesi kaipaavat pientä extrakiiltoa ja haluat karkottaa keltaisia sävyjä. Kokeilemalla löydät oman rutiinisi hopeatuotteiden käyttöön!