Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes


Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

 •    Vaaleille tai harmaille hiuksille
 •    Vegaanisia, aktiivisia mikroproteiineja
 •    Vahvistaa ja korjaa vaurioituneita hiuksia
 •    Kosteuttaa ja tasapainottaa hiuspohjaa
 •    Sopii värjätyille hiuksille
 •    Valmistettu Pohjoismaissa
 •    Parabeeniton, SL-sulfaatiton & ftalaatiton
 •    97% luonnollisia ainesosia
 •    Vegaaninen ja cruelty-free
Valmistettu Pohjoismaissa
Ekologisia ainesosia
Vegaanisertifioitu
Parabeeniton, silikoniton, SL-sulfaatiton
Hair Growth & Repair Shampoo

Kuinka hopeashampoo toimii?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes auttaa sinua ylläpitämään kirkkaan ja viileän sävyiset vaaleat hiukset – olivat hiuksesi sitten luonnostaan vaaleat tai värjätyt. Shampoon sisältämä violetti väripigmentti neutralisoi keltaisia ja oransseja sävyjä vaaleissa hiuksissa.

Sen lisäksi, että tämä hopeashampoo kirkastaa hiustesi väriä, se myös vahvistaa niitä! Sen salaisuus ovat vegaaniset mikroproteiinit, jotka korjaavat hiusten pinta- ja kuitukerroksen vaurioita. Luonnostaan kosteuttavat aloe vera sekä glyseriini antavat hiuksille pitkäkestoista kosteutta, samalla kun runsaasti antioksidantteja sisältävät mango- ja mustikkauute suojaavat hiuksia tulevia vaurioita vastaan. Säännöllisesti käytettynä HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes -hopeashampoo tekee hiuksista kirkkaat, kiiltävät, pehmeät ja sileät.

Kaikki shampoon sisältämät ainesosat on tarkasti valikoitu niiden puhtauden ja hiusten terveyttä edistävien ominaisuuksien perusteella:

 • Ekologinen aloe vera - Puhdistaa hiuksista hellävaraisesti ylimääräisen talin ja tuotejäämät vahingoittamatta hiuksia (joka on tärkeää, jos sinulla on värjätyt tai käsitellyt hiukset!) Aloe vera vahvistaa ja kosteuttaa hauraita ja vaalennuksesta vaurioituneita hiuksia jättäen ne kiiltäviksi, pehmeiksi ja hyvinvoivan näköisiksi.
 • Glyseriini - Tämä humektantti imee kosteutta hiuksiin pitäen ne kosteutettuina koko päivän.
 • Protectagen™ (Hydrolysoitu riisiproteiini) - Tämä riisistä saatava mikroproteiini suojaa hiuksia ympäristöllisiltä haitoilta, kuten auringon säteilyltä, ilmansaasteilta ja muotoilulta. Protectagen™ antaa hiuksille lisää tuuheutta ja estää hiusten pörröisyydeltä. Lisäksi Protectagen™ tukee hiusten kasvua lisäämällä niitä kantasolujen sisältämiä molekyylejä, joilla on tärkeä rooli hiusten kasvussa.
 • Gluadin® Kera-P (Hydrolysoitu kasviproteiini) - Tämä vegaaninen mikroproteiini tunkeutuu hiuksiin ja korjaa vahingoittuneita suortuvia tehden hiuksista vahvemmat ja terveemmät.
 • Ekologinen mangouute - Tämä luonnollinen uute korjaa hiuksia estäen pörröisyydeltä ja tehden vaalennuksesta vaurioituneista hiuksista hyvinvoivan näköiset. Mangouute sisältää runsaasti luonnollisia antioksidantteja, kuten A- ja C-vitamiineja, jotka suojaavat hiuksia ja hiuspohjaa vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita vastaan.
 • Ekologinen mustikkauute - Mustikat sisältävät runsaasti antioksidanttisia polyfenoleja, jotka suojaavat hiuksia ympäristöllisiä tekijöitä vastaan. Mustikkauute edistää myös hiuspohjan terveyttä rauhoittamalla ja tehostamalla verenkiertoa hiuspohjassa.
hairlust shampoo

Miksi hopeashampoota tulisi käyttää?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes -hopeashampoota voidaan käyttää poistamaan keltaisia ja oransseja sävyjä vaaleissa, vaalennetuissa ja harmaissa hiuksissa. Tämä hopeashampoo myös korjaa ja suojaa vaurioituneita hiuksia, joka tekee siitä erinomaisen tuotteen erityisesti värjätyille, käsitellyille ja vaalennuksesta vaurioituneille hiuksille.

Voiko hopeashampoota käyttää ruskeisiin hiuksiin?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes -hopeashampoo on kehitetty erityisesti vaaleille, vaalennetuille tai harmaille hiuksille. Jos sinulla on ruskeat hiukset, joissa on vaaleita raitoja, voit käyttää tätä hopeashampoota poistamaan vaaleiden raitojen keltaisuutta.

Kuinka kauan hopeashampoon pitäisi antaa vaikuttaa?

Suosittelemme jättämään Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes -hopeashampoon vaikuttamaan hiuksiin 1-2 minuutiksi ennen haalealla vedellä huuhtelua.

Mitä tapahtuu, jos käytän liikaa hopeashampoota?

Suosittelemme Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes -hopeashampoon käyttöä yksi tai kaksi kertaa viikossa, tai aina silloin kun hiuksiin ilmestyy keltaisia sävyjä. Jos käytät hopeashampoota liian usein, se voi antaa hiuksillesi violetin vivahteen. Jos näin tapahtuu, pese hiukset pigmentittömällä shampoolla ja hoitoaineella.

Miten hopeashampoota tulisi käyttää?

Hiero HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes -hopeashampoota märkiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Anna shampoon vaikuttaa 1-2 minuuttia, tarpeesta riippuen. Huuhdo huolellisesti haalealla vedellä. Käytä 1-2 kertaa viikossa, tai aina tarpeen vaatiessa.

Parhaiden tulosten saamiseksi, käytä pesun jälkeen HairLust Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes -hopeahoitoainetta.