Hair Growth & Repair Shampoo for Curls


Hair Growth & Repair Shampoo for Curls

 •    Sopii kaikille kiharatyypeille
 •    Korostaa luonnollisia kiharoita
 •    Sertifioidusti vegaaninen
 •    Curly girl metodiin sopiva tuote
 •    Sulfaatiton, silikoniton & mineraaliöljytön
 •    Valmistettu Pohjoismaissa
 •    Sertifioidusti ekologinen
 •    Kosteuttava low-poo shampoo
 •    Appelsiinin, mustaherukan ja litsin tuoksu
Valmistettu Pohjoismaissa
Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
Sertifioidusti vegaaninen
Silikoniton, mineraaliöljytön & sulfaatiton
Hair Growth & Repair Shampoo for Curls

Miten shampoo toimii?

Jos hakusessa on sulfaatiton shampoo kiharille hiuksille, tässä vastaus. Hair Growth & Repair Shampoo for Curls puhdistaa ja kosteuttaa kevyesti sekä sopii kaikille kiharatyypeille.

Tämä low-poo shampoo kiharille hiuksille sisältää aloe veraa ja Kuolleenmeren suolaa, jotka poistavat hellävaraisesti ylimääräisen öljyt, lian ja muut jäämät hiuksista kuivattamatta kiharoita. Glyseriini ja Aquaxyl™ puolestaan tarjoavat kuiville kiharoille paljon kaivattua kosteutta latistamatta hiuksia. Protactagen™, bambu- ja acaiuute edistävät hiusten kasvua sekä vahvistavat ja suojaavat hiuksia ympäristöllisiltä haitoilta.

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Curls ei sisällä sulfaatteja, kuivattavia alkoholeja, silikoneja, mineraaliöljyjä tai parabeeneja. Tämä sulfaatiton shampoo sopii siis käytettäväksi curly girl metodissa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse noudattaa metodia käyttääksesi tätä shampoota.

Mitä shampoo sisältää:

 • Ekologinen aloe vera - Tämä runsaasti antioksidantteja sisältävä luonnollinen uute puhdistaa kiharat hellävaraisesti vahingoittamatta hiuksia. Aloe vera auttaa ylläpitämään hiuspohjan ihanteellista pH-arvoa, joka edistää hiusten kasvua. Lisäksi aloe veran vahvistava ja kevyesti kosteuttava vaikutus tekee kiharoista kiiltävät ja pehmeät.
 • Glyseriini - Luonnollinen humektantti, joka imee kosteutta puoleensa ja kosteuttaa siten hiuksia pitkäkestoisesti.
 • Kuolleenmeren suola - Luonnollinen Kuolleestamerestä saatava suola puhdistaa hiuksia hellävaraisesti sekä hoitaa kuivaa ja ärtynyttä hiuspohjaa.
 • Aquaxyl™ - Sokereista johdettu ainutlaatuinen ainesosa, joka syväkosteuttaa kiharoita ja estää hiusten kuivumiselta.
 • Protectagen™ - Riisistä johdettu mikroproteiiniyhdistelmä, joka suojaa hiuksia auringon säteilyn, ilmansaasteiden ja lämpökäsittelyn kaltaisilta ympäristöllisiltä haitoilta. Protectagen™ antaa kiharoille kimmoisuutta ja tuuheutta sekä silottaa pörröiset hiukset. Lisäksi se edistää tervettä hiusten kasvua lisäämällä molekyylejä niissä kantasoluissa, joilla on tärkeä rooli hiusten kasvussa (Ashland tutkimus).
 • Ekologinen bambu-uute - Bambu on yksi nopeimmin kasvavista kasveista. Jotkut lajikkeet kasvavat jopa 60cm päivässä! Lisäksi bambu on erinomainen piidioksidin lähde, sisältäen jopa 85% piidioksidia.
 • Ekologinen acaiuute - Tämä supermarja on voimakkaiden, hiuksia suojaavien ja kosteuttavien antioksidanttien lähde.
Hair Growth & Repair Shampoo for Curls

Toimiiko tuote kaikilla hiustyypeillä?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Curls - sulfaatiton shampoo sopii kaikentyyppisille kiharoille, aaltoilevista laineista todella kihariin. Tuote sopii parhaiten hiustyypeille 2A-2C, 3A-3C ja 4A-4C.

Sopiiko tuote curly girl metodiin?

Curly girl method on ainutlaatuinen hiustenhoitomenetelmä, jonka tarkoituksena on edistää kiharien hiusten hyvinvointia ja korostaa luonnollisia kiharoita. Eikö metodi ole sinulle tuttu? Lue lisää curly girl metodista täältä!

Curly girl metodi suosittelee välttämään sulfaatteja, kuivattavia alkoholeja, silikoneja ja mineraaliöljyjä sisältäviä tuotteita. Hair Growth & Repair Shampoo for Curls sopii curly girl metodin noudattajille, sillä se ei sisällä mitään näistä haitallisista ainesosista. Sinun ei kuitenkaan tarvitse noudattaa metodia hyötyäksesi tämän curly girl shampoon vaikutuksesta.

Kuinka saan parhaat tulokset?

Olemme kehittäneet hiustenhoitosarjan erityisesti kiharille hiuksille. Sarjan tuotteiden avulla pidät hyvää huolta kiharista hiuksistasi - ilman kuivuutta, pörröä tai rasvaisuutta.

Suosittelemme käyttämään Hair Growth & Repair Shampoo for Curls -shampoota yhdessä muiden kiharoille hiuksille kehitettyjen tuotteiden kanssa:

Saadaksesi parhaat tulokset seuraa näitä vinkkejä curly girl metodin noudattamiseen.