Hair Growth & Repair Shampoo For Men


HairLust Hair Growth & Repair Shampoo Men

 •    Kuiville ja rasittuneille hiuksille
 •    Runsaasti vegaanisia mikroproteiineja
 •    Syvähoitaa hiuksia
 •    Sopii värjätyille hiuksille
 •    Rauhoittaa ärtynyttä hiuspohjaa
 •    Tuotettu Pohjoismaissa
 •    Sertifioidusti ekologinen
 •    Vegaanisertifioitu
 •    Parabeeniton, SL-sulfaatiton, ftalaatiton
Tuotettu Pohjoismaissa
ECOCERT-sertifioitu
Vegaanisertifioitu
Parabeeniton, silikoniton, SL-sulfaatiton
Hair Growth & Repair Shampoo Men

Kuinka se toimii?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Men - shampoo vaikuttaa aktiivisesti hiuksiin ja hiuspohjaan vahvistaen ja raviten niitä. Tuote on suunniteltu hoitamaan erityisesti kuivia ja ohuita hiuksia miehillä. Shampoo on täynnä vegaanisia mikroproteiineja, jotka stimuloivat tervettä hiustenkasvua ja palauttavat hiuspohjan ihon tasapainon.

 • Gluadin® Kera-P LM (Hydrolyzed Vegetable Protein) - Aktiiviset mikroproteiinit vahvistavat ja uudelleenrakentavat hiuksia sisältäpäin jättäen hiukset selkeästi terveemmiksi ja vastutuskykyisemmiksi. Pidentää hiuksen luonnollista elinkaarta ja minimoi haaroittuvia latvoja jopa 20%:lla. Parantaa hiusten yleistä terveyttä ja kuntoa jopa 60%:lla.* (Tutkimus suoritettu BASF Care Creation:in toimesta)
 • Ekologinen Aloe Vera - Sisältää runsaasti antioksidantteja, vitamiineja ja mineraaleja, jotka ravitsevat ja suojaavat sekä hiuspohjaa että hiuksia samalla tasapainottaen hiuspohjan luonnollista pH - arvoa.
 • Protectagen™ (Hydrolyzed Rice Protein) - Vegaaninen riisiuute, joka sisältää runsaasti aktiivisia mikroproteiineja, jotka uudelleenrakentavat hiusta samalla vähentäen hiusten proteiinivajetta. Vahvistaa hiusten rakennetta ja minimoi kaksihaaraisten määrää.
 • Ekologinen oliivinlehtiöljy - Kosteuttaa ja hoitaa hiuksia muun muassa terveellisen rasvahappojen ja A- sekä E-vitamiinien avulla.
hairlust hårkur

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Sopiiko Hair Growth & Repair Shampoo For Men - shampoo minulle?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Men - shampoo sopii kaikille hiustyypeille, joten jokainen voi käyttää tätä shampoota. Suosittelemme kuitenkin shampoota erityisesti miehille, jotka kokevat hiuspohjan ihon epätasapainoa, tai joilla on ongelmia ohuiden, kuivien ja hauraiden hiusten kanssa.

Voinko käyttää Hair Growth & Repair Shampoo For Men - shampoota ilman hoitoainetta?

Voi olla hyvä idea viimeistellä hiusten pesu hoitoaineella, erityisesti jos hiukset ovat keskipitkät tai pitkät. Hoitoaine sulkee hiuksen pinnan, jolloin ravinteet ja kosteus todella pääsevät vaikuttamaan. Hiukset tuntuvat sileämmiltä ja vahvemmilta pesun jälkeen. Jos hiuksesi ovat lyhyet ja leikkaat niitä usein, voit jättää käyttämättä hoitoainetta tai käyttää sitä vain tarpeen mukaan. Jos haluat viimeistellä hiusten pesun hoitoaineella, voit käyttää Hair Growth & Repair Conditioner - hoitoainetta, joka tehostaa entisestään shampoon vaikutuksia.

*Nämä tutkimukset on suoritettu BASF toimesta. Lisätietoja tutkimuksista www.personal-care.basf.com ja www.carecreations.basf.com.

Valitsemalla HairLust - tuotteet voit vaikuttaa!

Sanonta kuuluu: olet mitä syöt, mutta me uskomme, että myös päivittäin käyttämäsi tuotteet määrittävät sinua. Uskomme, että ekosertifikaatit, puhtaat ainesosat ja luonnolliset tuotteet tekevät merkittävän eron hiuksillesi ja terveydellesi, mutta myös ympäristölle. Tämän vuoksi pyrimme käyttämään tuotteissamme orgaanisia, ekologisia ja luonnollisia ainesosia. Suurin osa tuotteistamme onkin sertifioidusti vegaanisia ja ekosertifioituja. HairLust ravintolisät eivät sisällä keinotekoisia säilöntäaineita tai makeutus- ja makuaineita. Niissä ei myöskään ole laktoosia, gelatiinia, hiivaa tai tärkkelystä, vaan niiden sijaan vitamiinimme ovat täynnä ravintoaineita, joilla saat unelmiesi hiukset! Kaikki HairLust - tuotteet hiuksille ovat parabeenittomia, ftalaatittomia sekä SL- sulfaatittomia.