Hair Growth & Repair Shampoo For Men


HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Men hyödyt

  •    ECOCERT- ja vegaanisertifioitu
  •    Parabeeniton & SL-sulfaatiton
  •    Ei sisällä silikonia
  •    Valmistettu Pohjoismaissa
  •    Kuiville ja vahingoittuneille hiuksille
  •    Suunniteltu erityisesti miehille
  •    Runsaasti antioksidantteja
  •    Hoitaa päänahkaa
  •    Käytä ravintolisien kanssa
Pohjoismaalainen tuote
ECOCERT-sertifioitu
Vegaanisertifioitu
Parabeeniton, silikoniton, SL-sulfaatiton
Hair Growth & Repair Shampoo Men

HairLust Hair Growth & Repair shampoo for men

HairLust Hair Growth & Repair shampoo for men on ainutlaatuinen shampoo miehille, joka on suunniteltu vahvistamaan hiuksia ja palauttamaan niiden kosteustasapainon. Naisten tavoin myös miehet voivat kokea ongelmia ohuiden hiusten tai kuivan ja kutisevan päänahan kanssa. Ainutlaatuisilla hoitavilla aineosillaan tämä shampoo rauhoittaa ärsyyntynyttä päänahkaa, sekä edistää terveiden ja ravittujen hiusten ylläpitoa. Shampoolla on mieto ja virkistävä mintun tuoksu ja se sopii kaikille hiustyypeille.

Ekologisesti tuotetut öljyt vihreästä mintusta ja oliiveista tunkeutuvat syvälle hiuksiin ja antavat kosteutta ja ravintoa hiusten karvatupille sekä päänahalle. Ne auttavat myös palauttamaan päänahan luonnollista kosteustasapainoa ja ehkäisemään kutinaa ja hilsettä. HairLust Hair Growth & Repair shampoo for men sisältää myös riisi- ja vehnäproteiineja, jotka vahvistavat ja uudistavat hiusten omia kuituja ja auttavat niitä kasvamaan paksumpina, vahvempina ja terveempinä.

 

hairlust hårkur

ECOCERT- ja vegaanisertifioitu tuote

HairLust Hair Growth & Repair shampoo for men on luonnonkosmetiikkasertifioitu tuote, joka on myös vegaaninen, joten voit hoitaa hiuksiasi hyvällä omallatunnolla. Uskomme, että käyttämällä puhtaita ainesosia, saat myös parempia tuloksia.

Ekologisesti tuotettu minttu sisältää runsaasti A-vitamiinia, sekä omega 3-rasvahappoja ja mineraaleja, ja siksi käytämmekin sitä yhtenä tärkeimmistä ainesosistamme shampoossamme. Mintun tiedetään stimuloivan veren virtausta hiusten karvatuppiin, sekä sillä on myös antiseptisiä ominaisuuksia, jotka lievittävät päänahan kutinaa ja hilseilyä. Myös mintun aromaattiset ominaisuudet ovat erinomaisia, sillä sen tuoksun tiedetään lievittävän stressiä ja auttavan väsymykseen.

Shampoossa käytetyt riisi- ja vehnäproteiinit sisältävät myös keratiiniksi kutsuttua proteiinia, joka vahvistaa tehokkaasti hiuksia. Kuten lihakset, myös hiukset tarvitsevat proteiinia kasvaakseen ja pahimmassa tapauksessa proteiininpuutos voi aiheuttaa hiusten haurastumista ja hiustenlähtöä.