Hair Growth & Repair Shampoo For Men


HairLust Hair Growth & Repair Shampoo Men

 •    Ohuille, kuiville tai hauraille hiuksille
 •    Kosteuttaa ja tasapainottaa hiuspohjaa
 •    Edistää hiusten kasvua
 •    100% luonnollinen rosmariinin tuoksu
 •    Valmistettu Pohjoismaissa
 •    Sertifioidusti ekologinen
 •    Vegaanisertifioitu
 •    Parabeeniton, sulfaatition ja ftalaatiton
 •    97,5% luonnolliset ainesosat
Valmistettu Pohjoismaissa
Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
Sertifioidusti vegaaninen
Sulfaatiton, parabeeniton & ftalaatiton
Hair Growth & Repair Shampoo Men

Kuinka se toimii?

Kohenna hiusten kuntoa Hair Growth & Repair Shampoo for Men -shampoon avulla. Kehitimme tämän vahvistavan shampoon miehille erityisesti ohenevien hiusten tarpeisiin. Tämä shampoo kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia estäen vaurioilta sekä samanaikaisesti edistää hiuspohjan hyvinvointia luoden ihanteelliset olosuhteet tehokkaammalle hiusten kasvulle.

Hair Growth & Repair Shampoo for Men sisältää kahta tehokasta ja kliinisesti toimivaksi todistettua ainesosaa: Anagain™:ia ja ekologista rosmariiniöljyä. Anagain™, joka on peräisin herneenversoista, pidentää hiusten kasvuvaihetta ja lyhentää niiden irtoamisvaihetta, jolloin hiukset kasvavat terveempinä ja tuuheampina. Kliinisen tutkimuksen mukaan Anagain™ tehosti tutkimukseen osallistuneiden hiusten kasvua jopa 78%:ia vain kolmessa kuukaudessa*. Myös ekologisen rosmariiniöljyn on osoitettu vähentävän hiustenlähtöä lisäämällä hiustiheyttä merkittävästi kuuden kuukauden käytön jälkeen. Tämän tutkitusti toimivan yhdistelmän avulla saat kliinisesti todistetun vaikutuksen ilman sivuvaikutuksia.

 • Ekologinen aloe vera - Tämä runsaasti antioksidantteja sisältävä luonnollinen uute puhdistaa hiukset ja hiuspohjan hellävaraisesti aiheuttamatta vaurioita. Aloe vera auttaa ylläpitämään päänahan optimaalisen pH-arvon, joka edistää hiusten kasvua. Lisäksi aloe veran kevyesti kosteuttava vaikutus vahvistaa ja kosteuttaa hiuksia estäen hiusten vaurioitumiselta ja katkeilulta.
 • Glyseriini - Tämä luonnollinen humektantti vetää puoleensa kosteutta antaen hiuksille pitkäkestoista ja kevyttä kosteutusta.
 • Maris Sal (Kuolleenmeren suola) - Tällä luonnollisella, Kuolleestamerestä saatavalla suolalla on kevyesti puhdistava vaikutus. Kuolleenmeren suola on myös sienten kasvua torjuva, joten se edistää hiuspohjan hyvinvointia ehkäisemällä hilsettä ja muita päänahan ongelmia.
 • AnaGain™ - Tämä uskomaton hiustenkasvua edistävä luonnollinen kasviuute on peräisin herneenversoista. AnaGain™:n on kliinisesti todistettu edistävän uusien hiusten kasvua ja parantavan hiustiheyttä jopa kolmessa kuukaudessa. Kliinisessä tutkimuksessa AnaGain™:in osoitettiin lisäävän aktiivisten hiustuppien osuutta niin, että hiustenkasvu lisääntyi 78%:ia 3 kuukauden aikana.* Tämän lisäksi AnaGain™ palkittiin vuoden innovatiivisempana ainesosana Beyond Beauty Lab:in puolesta.
 • Ekologinen rosmariiniöljy - Rosmariiniöljyn on tutkitusti todistettu tehostavan hiusten kasvua ja antavan merkittäviä tuloksia kuuden kuukauden käytön jälkeen.
hairlust hårkur

Sopiiko Hair Growth & Repair Shampoo For Men - shampoo kaikille?

Kehitimme tämän shampoon erityisesti ohenevista hiuksista kärsiville miehille, jotka haluavat tehostaa hiusten kasvua. Shampoo kosteuttaa hiuksia ja parantaa hiuspohjan terveyttä edistäen hiusten kasvua.

Onko shampoo vain miehille?

Ei, kuka tahansa voi käyttää tätä tuotetta. Shampoo on kuitenkin kehitetty erityisesti hiustenlähdöstä kärsiville miehille sekä vastaamaan miesten hiusten ja hiuspohjan ainutlaatuisiin tarpeisiin. Jos olet nainen ja etsit sopivia tuotteita hiusten kasvun tukemiseen ja hiuspohjan hoitoon, suosittelemme sen sijaan Hair Growth & Repair Setin shampoota ja hoitoainetta, jotka on kehitetty erityisesti kaksihaaraisten ja muiden hiusten kasvua hidastavien syiden hoitoon.

Mitä muuta voin tehdä edistääkseni hiusten kasvua?

Suosittelemme lähestymään hiustenlähdön hoitoa sekä ulkoisesti että sisäisesti. Hair Growth & Repair Shampoo for Men - miesten shampoo pitää huolen hiuksista ulkoapäin ja Hair Growth Formula Gummies for Men tai Hair Growth Formula Tablets for Men -ravintolisät hoitavat hiuksia sisältäpäin. Nämä hiusvitamiinit sisältävät vitamiineja ja mineraaleja, kuten biotiinia, sinkkiä ja seleeniä, jotka edistävät hiusten pysymistä normaaleina.

Milloin voin odottaa näkeväni tuloksia?

AnaGain™ -ainesosan on tutkimuksissa osoitettu parantavan hiusten tiheyttä ainoastaan kolmessa kuukaudessa. Rosmariiniöljyn on puolestaan osoitettu lisäävän hiusten tiheyttä merkittävästi kuuden kuukauden käytön jälkeen.

Saadaksesi parhaat tulokset, on tärkeää käyttää Hair Growth & Repair Shampoo for Men -shampoota ohjeiden mukaisesti. Säännöllinen käyttö on avain optimaalisiin tuloksiin!

Kuinka usein ja miten shampoota tulisi käyttää?

Levitä HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Men -shampoota tasaisesti märkiin hiuksiin ja vaahdota. Varmista, että hierot shampoon hyvin myös hiuspohjaan ja anna tuotteen vaikuttaa 1-2 minuuttia ennen huuhtelua.

*Tutkimukset on suorittanut Mibelle Biochemistry. Lisätietoa tutkimuksista löytyy osoitteesta mibellebiochemistry.com.