Hair Rehab Box for Blondes


Hair Rehab Box For Blondes

  •    Kirkastaa väriä ja poistaa keltaisuutta
  •    Erityisesti vaaleille ja harmaille hiuksille
  •    Sisältää runsaasti violettia väripigmenttiä
  •    Korjaa käsiteltyjä ja vaurioituneita hiuksia
  •    Sopii värjätyille hiuksille
  •    Valmistettu Pohjoismaissa
  •    Sisältää runsaasti ekologisia ainesosia
  •    Sertifoidusti vegaaninen
  •    Eli silikoneja tai SLS & SLES - sulfaatteja
Valmistettu Pohjoismaissa
Ekologiset ainesosat
Sertifioidusti vegaaninen
Ei parabeeneja, silikoneja, SLS/SLES & ftalaatteja
Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

Mitä tuotepaketti sisältää?

Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes

Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes on kirkastava hopeashampoo, joka poistaa keltaisuutta vaaleista hiuksista. Lisäksi tämä hellävarainen kosteuttava shampoo sisältää vegaanisia mikroproteiineja, jotka vahvistavat vaurioituneita hiuksia ja tukevat tervettä hiusten kasvua.

Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes

Myös tämä hopeahoitoaine vaalentaa ja kirkastaa vaaleita hiuksia. Sen salaisuus? Violetti väripigmentti, joka neutralisoi ei-toivottuja keltaisia ja oransseja sävyjä vaaleissa hiuksissa. Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes sisältää runsaasti voimakkaita antioksidantteja, jotka suojaavat hiuksia esimerkiksi UV-säteilyltä ja saasteilta. Tietysti sisällytimme hoitoaineeseen myös runsaasti kasviperäisiä kosteuttavia ainesosia, jotka tekevät hiuksista kiiltävät ja pehmeät!

Protein Reconstructor Mask

Tämä tehohoitava rakennepaikkaava hiusnaamio sisältää hydrolysoituja kasviproteiineja, nimeltään Gluadin® Kera-P LM ja Dynagen™, jotka korjaavat ja vahvistavat hiusten vaurioituneita rakenteita. Käytön tulos? Hyvinvoivat hiukset, jotka eivät katkeile. Säännöllisesti käytettynä Protein Reconstructor Mask -hiusnaamio vähentää kaksihaaraisten määrää jopa 20%*.

Bamboo Turban Hair Towel

Säästä aikaa ja vähennä hiusten pörröisyyttä tämän kätevän hiuspyyhkeen avulla. Bamboo Turban Hair Towel on valmistettu ainutlaatuisesta bambu-puuvillasekoitteesta, joka on perinteisiä puuvillapyyhkeitä imukykyisempi. Lisäksi sen pehmeät kuidut eivät vahingoita tai pörrötä hiuksia. Tämä hiusturbaani on valmistettu OEKO-TEX Standard 100:n mukaisesti, mikä tarkoittaa, että mikään tuotteen osa ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Detangle Wet Brush

Tämä ainutlaatuinen harja tekee hiusten selvittämisestä helpompaa. Detangle Wet Brush -harjan silikoniset harjakset selvittävät märät hiukset vaivattomasti ja vaurioittamatta hiuksia. Lisäksi sen miellyttävä ergonominen muotoilu tekee hiusten harjaamisesta vaivatonta.

hairlust hair rehab box for blondes

Miten tuotteet toimivat?

HairLust Hair Rehab Box For Blondes sopii torjumaan ei-toivottuja keltaisia ja oransseja sävyjä vaaleissa, vaalennetuissa ja harmaissa hiuksissa. Saavuttaaksemme voimakkaammaan vaalentavan vaikutuksen, lisäsimme hopeatuotteisiin myös lakritsinjuurta, joka on hiuksia luonnollisesti vaalentava uute. Tuotteiden sisältämät hiusten kasvua edistävät ja korjaavat mikroproteiinit sekä tehokosteuttavat kasviuutteet uudelleenrakentavat ja hoitavat käsittelyistä ja värjäyksestä vauriotuneita tai kuivia hiuksia.

Miten usein tuotteita tulisi käyttää?

Suosittelemme HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner For Blondes - hopeatuotteiden käyttöä 1-2 kertaa viikossa tai aina kun hiukset alkavat näyttää kellertäviltä. Protein Reconstructor Mask - proteiinihoito sopii käytettäväksi noin kahden tai kolmen viikon välein hiusten kunnosta ja tarpeista riippuen.

Voiko tuotteita käyttää tummissa hiuksissa?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner For Blondes on kehitetty erityisesti vaaleille, vaalennetuille tai harmaille hiuksille. Jos sinulla on vaaleanruskeat tai ruskeat hiukset, joissa on vaaleita raitoja, voit käyttää hopeatuotteita raitojen värin kirkastukseen.

Voiko tuotteet jättää hiuksiin yön yli?

Emme suosittele HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner For Blondes -hopeatuotteiden jättämistä vaikuttamaan hiuksiin yön yli. Jos etsit syvähoitavaa ja kosteuttavaa hiusnaamiota, jota voi käyttää öisin, suosittelemme kokeilemaan HairLust Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm -tehokosteuttajaa.

Miten hopeatuotteita tulisi käyttää?

Hiero HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes -hopeashampoota märkiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Anna shampoon vaikuttaa 1-2 minuuttia, tarpeesta riippuen. Huuhdo huolellisesti haalealla vedellä. Käytä 1-2 kertaa viikossa, tai aina tarpeen vaatiessa.

Viimeistele Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes -hopeahoitoaineella. Levitä kosteisiin hiuksiin, keskittyen hiusten pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa 2-3 minuuttia ja huuhtele pois haalealla vedellä.

*Nämä tutkimukset on tehnyt BASF ja Ashland. Jos haluat lukea lisää tutkimuksista, käy osoitteissa www.personal-care.basf.com tai www.ashland.com.