Hair Rehab Box for Curls


Hair Rehab Box for Curls

  • Sopii kaikille kiharatyypeille
  • Kiharoita korostavat tuotteet
  • Sertifioidusti vegaaninen
  • Curly Girl tuotteet
  • Ei sulfaatteja, silikonia tai mineraaliöljyä
  • Valmistettu Pohjoismaissa
  • Sertifioidusti ekologinen
  • Luonnolliset ainesosat
  • Appelsiinin, mustaherukan ja litsin tuoksu
Valmistettu Pohjoismaissa
Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
Sertifioidusti vegaaninen
Ei sulfaatteja, silikonia tai mineraaliöljyä
Curl Activator Cream

Hair Rehab Box for Curls sisältää:

Hair Growth & Repair Shampoo for Curls

Hair Growth & Repair Shampoo for Curls on sulfaatiton low-poo shampoo, jonka hellävarainen koostumus puhdistaa kuivat, vaurioituneet tai pörröiset kiharat kuivattamatta. Sen luonnolliset kosteuttavat ainesosat, kuten glyseriini ja Aquaxyl™ ehkäisevät pörröisyyttä ja kuivumista, kun taas vegaaniset mikroproteiinit ja ekologiset kasviuutteet vahvistavat kiharoita ja ehkäisevät vaurioilta.

Hair Growth & Repair Conditioner for Curls

Tämä 3-in-1 hoitoaine kiharille hiuksille sopii sekä co-wash tuotteeksi hoitoainepesuun että poishuuhdeltavaksi tai hiuksiin jätettäväksi hoitoaineeksi. Käyttötavasta huolimatta Hair Growth & Repair Conditioner for Curls kosteuttaa ja hoitaa kiharoita pitkäkestoisesti. Tuotteen salaisuus on Aquaxyl™ ja glukoosi. Molemmat ovat tehokosteuttavia kasvisokereista peräisin olevia ainesosia, jotka ehkäisevät kosteuden haihtumista hiuksista. Lisäsimme tuotteeseen myös vahvistavia Protectagen™-mikroproteiineja sekä ekologista bambu-uutetta ja aloe veraa, jotka suojaavat hiuksia ympäristöllisiltä tekijöiltä.

Curl Recovery & Protection Mask

Tämä tehohoitava hiusnaamio kiharille hiuksille kosteuttaa kuivia kiharoita tehokkaasti. Samanaikaisesti sen sisältämä riisiproteiini vahvistaa ja uudelleenrakentaa hiusten vaurioituneita proteiineja parantaen näkyvästi hiusten rakennetta. Käytä Curl Recovery & Protection Mask -naamiota viikoittain kosteuttamaan, vahvistamaan ja suojaamaan hiuksia tehokkaasti.

Curl Activator Cream

Tämä kevyt kiharavoide korostaa kiharoiden luonnollista rakennetta sekä antaa niille kevyttä pitoa. Curl Activator Cream sisältää pullulaania, joka on rakennetta antava ja pörröisyydeltä suojaava luonnollinen tärkkelys. Tuote sisältää myös runsaasti hoitavia ainesosia, kuten vegaanisia mikroproteiineja ja kosteuttavia kasviuutteita, jotka edistävät hiusten hyvinvointia ja vastustuskykyä joka käyttökerralla.

Curl Activator Cream

Sopivatko tuotteet kaikille hiustyypeille?

HairLust Hair Rehab Box for Curls sopii kaikille kiharatyypeille, aaltoilevista laineista todella kihariin. Tuotteet sopivat parhaiten hiustyypeille 2A-2C, 3A-3C ja 4A-4C.

Käyvätkö tuotteet Curly Girl metodiin?

Curly girl method on ainutlaatuinen hiustenhoitomenetelmä, jonka tarkoituksena on edistää kiharien hiusten hyvinvointia ja korostaa luonnollisia kiharoita. Eikö metodi ole sinulle tuttu? Lue tämä curly girl opas!

Curly girl metodi suosittelee välttämään sulfaatteja, kuivattavia alkoholeja, silikoneja ja mineraaliöljyjä sisältäviä tuotteita. Hair Rehab Box for Curls sopii curly girl metodin noudattajille, sillä tuotteet eivät sisällä mitään näistä haitallisista ainesosista. Sinun ei kuitenkaan tarvitse noudattaa metodia hyötyäksesi näiden kiharille hiuksille kehitettyjen tuotteiden vaikutuksesta.

Miten saan parhaat tulokset?

Kehitimme nämä toisiaan täydentävät tuotteet kiharille hiuksille, jotta voit pitää hyvää huolta kiharoistasi ja korostaa niiden luonnollista rakennetta. Käyttämällä tuotteita yhdessä vältät sekä pörröisyyden ja kuivuuden että pidät hiuspohjan tasapainossa.

Hiusten kokonaisvaltaiseen hoitoon, suosittelemme lisäksi erityisesti näitä tuotteita luonnonkiharille hiuksille:

Jos haluat lukea lisää Curly Girl metodista ja tuotteiden käytöstä lue tämä opas curly girl metodiin saadaksesi parhaat tulokset luonnonkiharille hiuksille tarkoitetuilla tuotteillamme.