Hair Rehab Box for Men


Hair Rehab Box for Men

  •    Sopii hauraille ja ohuille hiuksille
  •    Runsaasti aktiivisia ainesosia
  •    Parabeeniton, sulfaatiton & silikoniton
  •    Rauhoittaa kuivaa päänahkaa
  •    Edistää tervettä hiustenkasvua
  •    Sopii kaikille hiustyypeille
  •    Sertifioidusti ekologinen
  •    Sertifioidusti vegaaninen
  •    Valmistettu Pohjoismaissa
Valmistettu Pohjoismaissa
Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
Sertifioidusti vegaaninen
Parabeeniton, silikoniton & sulfaatiton
Hair & Scalp Detox Scrub

Mitä tuotepaketti sisältää?

2x Hair Growth & Repair Shampoo for Men

Tämä hiusten kasvua edistävä shampoo miehille auttaa ylläpitämään jäljellä olevien hiusten hyvinvointia ja samalla luomaan ihanteelliset olosuhteet uusien hiusten kasvulle. Hair Growth & Repair Shampoo for Men -shampoon koostumus sisältää aktiivista Anagain™:ia sekä ekologista rosmariiniöljyä, joiden molempien on kliinisesti todistettu lisäävän hiusten kasvua ja tiheyttä. Hair Rehab Box for Men -tuotepaketti sisältää kaksi pulloa Hair Growth & Repair Shampoo for Men -shampoota.

Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Scalp Follicle Treatment & Volumizer on monitehoinen hiuspohjan hoito- ja muotoilusuihke. Suihke vaikuttaa hiuksiin sekä pitkällä aikavälillä edistäen hiusten kasvua että antaen hiuksille välitöntä tuuheutta. Scalp Follicle Treatment & Volumizer -hoitosuihkeen tärkein vaikuttava ainesosa on ekologinen minttuöljy, joka rauhoittaa ärtynyttä päänahkaa sekä kiihdyttää hiuspohjan verenkiertoa. Miksi päänahan verenkierto on tärkeää? Koska verenkierto kuljettaa hiustuppiin niiden hiusten kasvatukseen tarvitsemat ravintoaineet. Lisäsimme suihkeeseen myös ekologista oliiviöljyuutetta, joka voi myös tukea hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia sen tulehduksia ehkäisevän vaikutuksen ansiosta. Lisäksi Scalp Follicle Treatment & Volumizer antaa hiuksille runsautta ja tuuheutta muotoillessa.

Hair & Scalp Detox Scrub

Tekevätkö kertymät hiuksistasi ohuemman ja lattean näköiset? Tali, hiustuotteet ja kova vesi voivat jättää hiuksiin ja päänahkaan jäämiä. Nämä kertymät tekevät helposti hiuksista ohuen ja elottoman näköiset. Virkistä hiuksia ja päänahkaa Hair & Scalp Detox Scrub -hiuspohjan kuorinnan avulla. Tämä syväpuhdistava kuoriva shampoo poistaa hiustuppeja tukkivat ja hiuksia latistavat kertymät hiuksista hellävaraisesti.

hairlust shampoo men

Sopiiko Hair Rehab Box For Men vain miehille?

Ei, tuotteet sopivat kaikille. Tämä tuotepaketti koostuu kuitenkin erityisesti tuotteista, jotka on kehitetty ajatellen hiustenlähdöstä kärsivien miesten hiusten ja hiuspohjan tarpeita. Jos olet nainen, suosittelemme sen sijaan Hair Rehab Box for Women - tuotepakkausta, joka on tarkoitettu erityisesti ohuiden, hauraiden ja vaurioituneiden hiusten hoitoon naisilla.

Mitä muuta voin tehdä hiusten kasvun tehostamiseksi?

Suosittelemme lähestymään hiustenhoitoa kahdella eri tavalla. Hair Rehab Box For Men -paketin sisältämät miesten hiustuotteet edistävät hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia ulkoapäin, kun taas Hair Growth Formula Gummies for Men tai Hair Growth Formula Tablets for Men hoitavat hiuksia sisältäpäin. Nämä ravintolisät hiuksille sisältävät tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja, kuten bambu-uutetta ja aminohappoja - sekä biotiinia, sinkkiä ja seleeniä, jotka ylläpitävät hiusten pysymistä normaaleina.