Hair & Scalp Detox Scrub


Hair & Scalp Detox Scrub - kuorinta

 •    Syväpuhdistava ja rauhoittava vaikutus
 •    Kuivalle ja rasvoittuneelle hiuspohjalle
 •    Poistaa hilsettä ja likaa
 •    Sopii värikäsitellyille hiuksille
 •    Valmistettu Pohjoismaissa
 •    Sertifioidusti orgaaninen
 •    Vegaanisertifioitu
 •    Parabeeniton ja SL-sulfaatiton
 •    Ei silikoneja tai ftalaatteja
Tuotettu Pohjoismaissa
Sertfioitua luonnonkosmetiikkaa
Vegaanisertifioitu
Parabeeniton & sulfaatiton
hairlust hair and scalp detox scrub

Kuinka se toimii

Tuotejäämät, lika, pöly ja mineraalit vedestä voivat kertyä hiuspohjaan ja hiuksiin jättäen hiukset latteiksi ja hiuspohjan likaiseksi. Et todellakaan halua sitä! Hair & Scalp Detox Scrub - päänahan kuorinta puhdistaa hiuspohjan ja hiukset hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Ajattele sitä ikään kuin kasvokuorintana, mutta hiuksillesi ja päänahallesi! Hiuksistä tulee kiiltävämmät, ja hiuspohja saa sekä kosteutusta, että virkistystä.

 • Ekologinen Aloe Vera - Sisältää runsaaasti entsyymejä, mineraaleja, aminohappoja, ravinteita sekä vitamiineja, jotka ylläpitävät hiuspohjan luonnollista pH - tasapainoa, ja tukevat tervettä hiustenkasvua.
 • Ekologinen vihreä minttu - Viilentää ja virkistää hiuspohjaa samalla stimuloiden hiuspohjan verenkiertoa. Tasapainottaa päänahan öljyisyyttä.
 • Colloidal Oatmeal (Kauranjyväjauho) - Puhdistaa, kosteuttaa, korjaa ja virkistää hiuspohjan ihoa. Anti-inflammatorisia ja antioksidanttisia ominaisuuksia.
 • Gluadin® Kera-P LM (Hydrolyzed Vegetable Protein) - Mikroproteiineja, jotka uudelleenrakentevat hiusjuuria ja pidentävät hiuksen elinkaarta. Minimoi kaksihaaraisia ja katkenneita hiuksia jopa 20%:lla ja parantaa hiusten yleiskuntoa jopa 60%:lla.*
 • Ekologinen Mustikkamarjauute - Anti-inflammatoriset, antibakteeriset ja kuorivat ominaisuudet rauhoittavat ärtynyttä päänahkaa. Mustikan hapot tekevät hiuksista kiiltävät ja elastisemmat
Hair & Scalp Detox Scrub

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä on Hair & Scalp Detox Scrub?

Hair & Scalp Detox Scrub on päänahan kuorintatuote, joka poistaa hellävaraisesti kuolleita ihosoluja, tuotejäämiä ja likaa hiuspohjasta ja hiuksista. Hiuspohjan säännöllinen puhdistus tukee normaalia hiustenkasvua sekä terveitä hiuksia.

Voinko käyttää Hair & Scalp Detox Scrub - kuorintaa?

Hair & Scalp Detox Scrub - kuorinta sopii kaikille hiustyypeille, joten jokainen voi käyttää sitä. Kaikki hyötyvät hyvästä päänahan kuorinnasta silloin tällöin! Suosittelemme tuotetta kuitenkin erityisesti henkilöille, joilla on helposti rasvoittuva hiuspohja, tai jotka käyttävät runsaasti muotoilutuotteita.

Kuinka usein minun tulee käyttää Hair & Scalp Detox Scrub - kuorintaa?

Voit käyttää Hair & Scalp Detox Scrub - kuorintaa milloin tahansa hiustenpesun yhteydessä! Jos sinusta tuntuu, että hiuspohjaan ja hiuksiin on kertynyt tuoteylijäämiä, öljyjä tai likaa, on hyvä hetki puhdistaa päänahka kuorinnalla.

*Nämä tutkimukset on suoritettu BASF toimesta. Lisätietoja tutkimuksista www.personal-care.basf.com ja www.carecreations.basf.com

Valitsemalla HairLust - tuotteet voit vaikuttaa!

Sanonta kuuluu: olet mitä syöt, mutta me uskomme, että myös päivittäin käyttämäsi tuotteet määrittävät sinua. Uskomme, että ekosertifikaatit, puhtaat ainesosat ja luonnolliset tuotteet tekevät merkittävän eron hiuksillesi ja terveydellesi, mutta myös ympäristölle. Tämän vuoksi pyrimme käyttämään tuotteissamme orgaanisia, ekologisia ja luonnollisia ainesosia. Suurin osa tuotteistamme onkin sertifioidusti vegaanisia ja ekosertifioituja. HairLust ravintolisät eivät sisällä keinotekoisia säilöntäaineita tai makeutus- ja makuaineita. Niissä ei myöskään ole laktoosia, gelatiinia, hiivaa tai tärkkelystä, vaan niiden sijaan vitamiinimme ovat täynnä ravintoaineita, joilla saat unelmiesi hiukset! Kaikki HairLust - tuotteet hiuksille ovat parabeenittomia, ftalaatittomia sekä SL- sulfaatittomia.