Hair & Scalp Detox Scrub


Hair & Scalp Detox Scrub - kuorinnan hyödyt

 •    Syväpuhdistava & rauhoittava vaikutus
 •    Kuivalle & rasvoittuneelle hiuspohjalle
 •    Poistaa hilsettä ja likaa
 •    Sopii värikäsitellyille hiuksille
 •    Valmistettu Pohjoismaissa
 •    Sertifioidusti orgaaninen
 •    Vegaanisertifioitu
 •    Parabeeniton&sulfaatiton
 •    Ei silikoneja tai phatalaatteja
Tuotettu Pohjoismaissa
Sertfioitua luonnonkosmetiikkaa
Vegaanisertifioitu
Parabeeniton & sulfaatiton
hairlust hair and scalp detox scrub

Kuinka se toimii

Tuotejäämät, silikonit, luonnolliset öljyt ja mineraalit vedestä voivat kertyä hiuspohjaan ja hiuksiin jättäen hiukset elottomiksi ja väsyneiksi, ja hiuspohjan rasvaiseksi sekä rasittuneeksi. Et todellakaan halua sitä! Hair & Scalp Detox Scrub uudistaa hiuspohjan ja hiukset poistamalla nämä kertymät hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Ajattele sitä ikään kuin kasvokuorintana, mutta hiuksillesi ja hiuspohjallesi! Hiuksistä tulee kiiltävämmät ja helposti käsiteltävät, ja hiuspohja saa kosteutusta sekä virkistystä.

 • Ekologinen Aloe Vera - Sisältää runsaaasti entsyymejä, mineraaleja, aminohappoja, ravinteita sekä vitamiineja, jotka ylläpitävät hiuspohjan luonnollista pH - tasapainoa, ja tukevat tervettä hiustenkasvua.
 • Ekologinen vihreä minttu - Viilentää ja virkistää hiuspohjaa samalla stimuloiden hiuspohjan verenkirtoa. Tasapainottaa hiuspohjan öljyisyyttä.
 • Colloidal Oatmeal (Kauranjyväjauho) - Puhdistaa, kosteuttaa, korjaa ja virkistää hiuspohjan ihoa. Anti-inflammatorisia ja antioksidanttisia ominaisuuksia.
 • Gluadin® Kera-P LM (Hydrolyzed Vegetable Protein) - Mikroproteiineja, jotka vahvistavat ja uudelleenrakentevat hiusjuuria sekä pidentävät hiuksen elinkaarta. Minimoi halkeilevia latvoja ja vähentää hiustenkatkeilua jopa 20%:lla sekä parantaa hiusten yleiskuntoa jopa 60%.* (Tutkimus suoritettu BASF Care Creation:in toimesta)
 • Ekologinen Mustikkamarjauute - Anti-inflammatoriset, antibakteeriset ja kuorivat ominaisuudet rauhoittavat ärtynyttä hiuspohjaa, kun mustikan hapot tekevät hiuksista kiiltävät, elastisemmat ja virkeät
 • Ekologinen Acai-marja uute - Kosteuttaa, ravitsee sekä suojaa hiuspohjaa, samalla parantaen hiuspohjan hiussuonien verenkiertoa, mikä puolestaan tukee hiustenkasvua
  Hair & Scalp Detox Scrub

  Usein kysyttyjä kysymyksiä

  Mitä on Hair & Scalp Detox Scrub?

  Hair & Scalp Detox Scrub on viikoittain ennen hiustenpesua käytettävä kuorintatuote, joka hellävaraisesti poistaa kuolleita ihosoluja, tuoteylijäämiä ja mineraalikertymiä hiuspohjasta ja hiuksista. Hiuspohjan säännöllinen puhdistus ja kuorinta edesauttavat ja tukevat normaalia hiustenkasvua sekä kiiltäviä ja terveitä hiuksia.

  Voinko käyttää Hair & Scalp Detox Scrub - kuorintaa?

  Hair & Scalp Detox Scrub - kuorinta sopii kaikille hiustyypeille, joten joakinen voi käyttää sitä. Kaikki hyötyvät hyvästä kuorinnasta silloin tällöin! Suosittelemme tuottetta kuitenkin erityisesti henkilöille, joilla on helposti rasvoittuva hiuspohja tai jotka käyttävät runsaasti muotoilutuotteita.

  Kuinka usein minun tulee käyttää Hair & Scalp Detox Scrub - kuorintaa?

  Voit käyttää Hair & Scalp Detox Scrub - kuorintaa milloin tahansa hiustenpesun yhteydessä! Jos sinusta tuntuu, että hiuspohjaan ja hiuksiin on kertynyt tuoteylijäämiä, öljyjä tai likaa, on hyvä hetki puhdistaa hiuspohja kuorinnalla. Voit kokeilla kuorintaa esimerkiksi kerran viikossa, ja kastoa, miten se vaikuttaa hiuspohjaasi ja hiuksiisi.

  *Nämä tutkimukset on suoritettu BASF toimesta. Lisätietoja tutkimuksista www.personal-care.basf.com ja www.carecreations.basf.com

  Valitsemalla HairLust - tuotteet voit vaikuttaa!

  Sanonta kuuluu: olet mitä syöt, mutta me uskomme, että myös päivittäin käyttämäsi tuotteet määrittävät sinua.

  Uskomme, että orgaaniset sertifikaatit, puhtaat ainesosat ja luonnolliset tuotteet todella tekevät merkittävän eron hiuksillesi ja terveydellesi, mutta myös ympäristölle. Tämän vuoksi pyrimme käyttämään orgaanisia, ekologisia ja luonnollisia ainesosia tuotteissamme aina kun vain mahdollista. Suurin osa tuotteistamme onkin sertifioidusti vegaanisia ja ekosertifioituja. HairLiust ravintolisät eivät sisällä keinotekoisia säilöntäaineita tai makeutus- ja makuaineita. Niissä ei myöskään ole laktoosia, gelatiinia, hiivaa tai tärkkelystä, vaan niiden sijaan vitamiinimme ovat täynnä ravintoaineita, joilla saat unelmiesi hiukset! Kaikki HairLust - tuotteet hiuksille ovat parabeenittomia, phtalaatittomia sekä SL- sulfaatittomia. Monet niistä ovat myös sertifioidusti orgaanisia ja vegaanisia!