Hair Growth & Repair Conditioner


Hairlust Hair Growth & Repair Conditioner hyödyt:

  •    ECOCERT-sertifioitu ja vegaaninen
  •    Parabeeniton ja ftalaatiton
  •    Silikoniton & SL-sulfaatiton
  •    Valmistettu Pohjoismaissa
  •    Suojaa ja hoitaa hiuksia juurista latvoihin
  •    Auttaa selvittämään hiuksia
  •    Sopii kaikille hiustyypeille
  •    Edesauttaa hiuksia kasvamaan terveinä
  •    Käytä HairLust-shampoon kanssa
Pohjoismaalainen tuote
Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
Vegaanisertifioitu
Parabeeniton & silikoniton
hairlust conditioner balsam

Hair Growth & Repair Conditioner

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner toimii tehokkaasti haitallisia sivuvaikutuksia vastaan, jotka voivat johtua ravinteiden puutteesta, huonoista hiustenhoitotuotteista tai -tavoista, liiallisesta muotoilurautojen käytöstä, hiustenpidennyksistä, hiusten värjäyksestä, stressistä, raskaudesta tai geeneistä.

Hoitoainetta kutsutaan usein myös balsamiksi, eikä turhaan, sillä englanniksi sana ”balm” tarkoittaa jonkin tilan parantamista. Se on juurikin sitä, mitä HairLust Hair Growth & Repair Conditioner tekee hiuksillesi. Hiusten kannalta on ideaalia käyttää niin hyvää shampoota, kuin hoitoainetta. Shampoota käytetään puhdistamaan hiukset ja päänahka liasta sekä kuolleista ihosoluista ja hoitoaineen tehtävä sen jälkeen on suojata hiuksia tehden niistä entistä terveemmät ja kauniimmat.

Erityisesti hiusten pesun jälkeen märkinä hiukset ovat erittäin haavoittuvia. HairLust Hair Growth & Repair Conditioner levitetään kosteisiin hiuksiin ja se suojaa hiuksia tehokkaasti tulevien vaurioiden varalta.

hairlust conditioner balsam

ECOCERT-sertifioitu ja vegaaninen tuote

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner yhdistää ekologisesti tuotetun kaakaovoin, mangovoin ja granaattiomenauutteen, jotka yhdessä hemmottelevat hiuksiasi. Nämä ravitsevat ainesosat auttavat suojaamaan hiuksiasi kosteuskadolta ja tekevät niistä helpommin selvitettävät.

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner on ECOCERT-sertifioitu ja vegaaninen tuote, joten voit hoitaa hiuksiasi hyvällä omallatunnolla. Käytä ravitsevaa hoitoainettamme HairLust Hair Growth & Repair shampoon kanssa saadaksesi parasta mahdollista hoitoa hiuksillesi. Hoitoaineemme jättää jälkeensä hiuksiisi ihanan hedelmäisen tuoksun.