Hair Growth & Repair Conditioner


Hairlust Hair Growth & Repair Conditioner

 •    Kuiville ja rasittuneille hiuksille
 •    Runsaasti vegaanisia mikroproteiineja
 •    Korjaa haljenneita hiuksia jopa 20%*
 •    Sopii värjätyille hiuksille
 •    Tuotettu Pohjoismaissa
 •    Sertifioidusti ekologinen
 •    Vegaanisertifioitu
 •    Parabeeniton, SL-sulfaatiton, ftalaatiton
 •    Silikoniton tuote
Tuotettu Pohjoismaissa
Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
Vegaanisertifioitu
Parabeeniton & silikoniton
Hair Growth & Repair Shampoo

Kuinka se toimii?

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner - hoitoaine on kehitetty erityisesti kuiville ja vauriotuneille hiuksille. Se vahvistaa, korjaa ja syvähoitaa hauraita hiuksia. Hoitoaineen aktiiviset ainesosat vaikuttavat kaikissa hiuksen kerroksissa vahvistaen hiuksia juuresta latvaan. Hiukset pysyvät pesun jälkeen suojattuna ja sileinä.

 • Gluadin® Kera-P LM (Hydrolyzed Vegetable Protein) - Mikroproteiineja, jotka uudelleenrakentevat hiusjuuria sekä pidentävät hiuksen elinkaarta. Minimoi halkeilevia latvoja ja vähentää hiustenkatkeilua jopa 20%:lla ja parantaa hiusten yleiskuntoa jopa 60%.* (Tutkimus suoritettu BASF Care Creation:in toimesta)
 • Ekologinen Theobroma Kaakaovoi - Hyvät kosteuttavat ominaisuudet, ja täynnä hiuksille terveellisiä rasvahappoja sekä luonnollisia antioksidantteja.
 • Protectagen™ (Hydrolyzed Rice Protein) - Vegaaninen riisiuute, joka sisältää runsaasti aktiivisia mikroproteiineja, jotka uudelleenrakentavat hiusta samalla vähentäen hiusten proteiinikatoa. Vahvistaa hiusten rakennetta ja minimoi kaksihaaraisten määrää.
 • Ekologinen oliivinlehtiöljy - Kosteuttaa ja hoitaa hiuksia muun muassa terveellisen rasvahappojen ja A- sekä E-vitamiinien avulla.
 • Ekologinen granaattiomenaöljy - Täynnä hedelmäentsyymeitä ja granaattiomenahappoa, joka on terveellinen omega-5 rasvahappo. Stimuloi kollageenin tuotantoa hiuksissa samalla taistellen kosteuden haihtumista ja tulehdusta vastaan.
hairlust conditioner balsam

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voinko minä käyttää Hair Growth & Repair Conditioner - hoitoainetta?

Jos sinulla on pitkät tai keksipitkät hiukset, Hair Growth & Repair Conditioner - hoitoaine on juuri sinulle! Sana hoitoaine, joka on käännetty englanninkielisestä sanasta "Conditioner", tarkoittaa jonkin tilan hoitamista tai parantamista ulkoisella avulla. Juuri tätä Hair Growth & Repair Conditioner - hoitoaine tekeekin. Usein ihmiset ajattelevat, että hoitoaine on vain hiustenpesuun lisättävä hemmottelu, mutta tosiasiassa hiuksesi kaipaavat sekä pesua, että hoitoa. Shampoo pesee lian ja pölyn pois hiuksista ja hiuspohjasta, kun taas hoitoaine suojelee hiuspohjaa sekä hiuksia rasitukselta, katkeilulta ja kuivumiselta. Käytä siis molempia, ja saa entistäkin terveemmät ja kauniimmat hiukset!

Täytyykö minun käyttää hoitoainetta, jos käytän hiusmaskia?

Hiusmaskia käytetään hiuksiin intensiivisenä syvähoitona kerran viikossa tai muutaman kerran kuukaudessa, kun taas hoitoainetta tulisi käyttää jokaisen hiustenpesun yhteydessä. Jos hiuksesi on käsitelty värillä tai muilla kemikaaleilla tai ne ovat muuten kuivat, vahingoittuneet tai elottomat, suosittelemme käyttämään sekä hoitoainetta että hiusmaskia. Käytä aina hoitoainetta hiusmaskin jälkeen, sillä hoitoaine sulkee hiuksen pinnan, jolloin hiusmaskin ravitsevat ainesosat pääsevät vaikuttamaan.

Kuinka usein käytän hoitoainetta ja miten?

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner - hoitoainetta käytetään 2-3 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Suosittelemme, että käytät aina hoitoainetta hiustenpesun yhteydessä, sillä hoitoaine sulkee kosteuden ja ravinteet hiuksiin jättäen ne sileiksi ja hyvinvoiviksi shampoopesun jälkeen.

Vinkki: huuhtele hiukset lopuksi kylmällä vedellä. Se sulkee hiussuomut tiukasti, jolloin hoitoaineen vaikuttavat aineet pääsevät todella hoitamaan hiusta.