• YLI 49€ OSTOKSILLA ON ILMAINEN TOIMITUS

  • ASIAKASPALVELU AVOINNA MA-PE 10-16

HairLust Conditioner


HairLust Conditioner


HairLust Hoitoaineen hyödyt:

  •    Ei sisällä parabeeneja tai sulfaatteja
  •    Edistää terveiden hiusten kasvua
  •    Parantaa hiusten kosteustasapainoa
  •    Sis. antioksidantteja ja rasvahappoja
  •    Suojaa hiuksia ulkoisilta stressitekijöiltä
  •    Soveltuu ärtyneelle & kutisevalle päänahalle
  •    Hoitaa hiuksia sisältä ja ulkoa
  •    Helppokäyttönen
  •    Käytä yhdessä shampoon kanssa
hairlust conditioner

Hair Growth & Repair Conditioner

Oikeaoppisella hiustenhoitotuotteella voit tehdä ihmeitä hiuksillesi, hiustyypistä huolimatta. Sana hoitoaine, on käännetty englanninkielisestä sanasta ”conditioner”, joka tarkoittaa jonkun parantamista - ja tätä HairLust Growth & Repair hoitoaine nimenomaan tekee.  

Shampoon ja hoitoaineen käyttöön liittyvä yleisin harhaluulo on, että käyttöön tarvitaan vain jompaakumpaa. Totuus on kuitenkin se, että hiuksesi tarvitsevat kumpaakin, sekä shampoota että hoitoainetta. Shampoo puhdistaa ja poistaa lian, rasvan sekä kuolleet hiussolut niin hiuksista kuin päänahasta, kun taas hoitoaine nimensä mukaisesti hoitaa ja suojaa hiuksiasi sekä tekee niistä ravitut ja terveet.

Hoitoainetta. kannattaa käyttää, vaikka sinulla olisi hennot ja helposti rasvoittuvat hiukset. Hoitoaineen tehtävä on pitää hiuksesi terveinä ja suojata niitä ulkoisilta haitoilta. Erityisesti pesun jälkeen hiukset ovat haavoittuvimmillaan. HairLust Hair Growth & Repair Conditioner hoitoaine levitetään kosteisiin hiuksiin.

hairlust shampoo

Viinirypäleuute

Viinirypäleuute on täynnä C-vitamiinia, kalsiumia ja kaliumia. Öljyä käytetään sen puhdistavan ja tulehduksia lievittävän ominaisuutensa vuoksi päänahkaan sekä hiusten pituuksiin. Ainesosan eteeriset öljyt auttavat pitämään päänahan terveenä ja tasapainossa, ja näin hiusjuuret saavat parhaan kasvualustan. Tämä hoitavia ainesosia sisältävä öljy tunkeutuu hiukseen parantaen hiuksen kosteustasapainoa ja jättäen hiukset suojatuiksi sekä terveiksi.

AVOKADOÖLJY

Avokadoöljy toimii tehokkaan kosteusvoiteen tavoin kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Avokadoöljy sisältää muun muassa B-vitamiinia, E-vitamiinia ja proteiineja, jotka kaikki ovat oleellisia terveiden ja kauniiden hiusten ylläpidossa. E-vitamiini auttaa uudistamaan ärtynyttä päänahkaa samalla, kun B-vitamiini edistää hiusten luonnollista kasvua.

SITRUSÖLJY

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner sisältää sitrusöljyä sen hiuksia vahvistavan ja päänahkaa rauhoittavan ominaisuutensa vuoksi. Sitrusöljy rauhoittaa stressaantunutta, ärsyyntynyttä ja kutisevaa päänahkaa pitäen hiukset ja päänahan vapaana kalkista, bakteereista. Lisäksi sitrusöljy hillitsee hilseen ylituotantoa.

 

 

Tästä syystä sinun tulisi käyttää hiusnaamiota

Hoitoaineen käyttö ei poista tarvetta käyttää säännöllisesti myös hiusnaamiota. Balsami eli hoitoaine suojaa hiuksia aina vain seuraavaan pesuun saakka eikä se siitä syystä anna hiuksillesi samanlaista pitkävaikutteista suojaa kuin hiusnaamio. Hiusnaamio korjaa hiukset perusteellisesti.

Hiukset altistuvat päivittäin erilaisille ulkoa päin tuleville haitallisille vaikutuksille. Lisäksi erilaisten käsittelyiden aiheuttamat vahingot; lämpölaitteet kuten föönaaminen ja suoristusrauta yhdessä tuulen, sateen ja auringon kanssa vahingoittavat hiuksia. Vaurioitunut hius ei korjaannu itsestään. Minimoidaksesi vaurioita, voi hyvä hiusnaamio korjata ja ylläpitää hiusten terveyttä. HairLust Hair Mask hiusnaamio on kehitetty hoitamaan, korjaamaan rasittuneita hiuksia ja samalla varmistamaan, että saat kauniit, terveet ja pitkät hiukset.

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner hoitoainetta suositellaan käytettäväksi yhdessä HairLust Hair Growth & Repair Shampoon kanssa parhaan tuloksen saavuttamiseksi.