• YLI 49€ OSTOKSILLA ON ILMAINEN TOIMITUS

  • ASIAKASPALVELU AVOINNA MA-PE 10-16

HairLust Conditioner


Hairlust hoitoaineen hyödyt:

  •    Ei sisällä parabeeneja ja sulfaatteja
  •    Lisää terveiden hiusten kasvua
  •    Palauttaa kosteustasapainon
  •    Antioksidantteja ja rasvahappoja
  •    Suojaa hiuksia vahingoittumiselta
  •    Ärsyyntyneelle ja kuivalle päänahalle
  •    Hoitaa hiuksia sisältä ja ulkoa
  •    Helppokäyttöinen
  •    Käytä yhdessä shampoon kanssa
Pohjoismaalainen tuote
Luonnolliset ainesosat
Ei parabeeneja tai sulfaatteja
Palauttaa kosteustasapainon
hairlust conditioner balsam

Hair Growth & Repair Conditioner

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner on hiustenhoitoaine, joka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin hiusongelmiin, jotka johtuvat muun muassa vitamiinien puutoksesta ja yksipuolisesta ravinnosta, stressistä, hiustenhoidon laiminlyönnistä tai hiusten liiallisesta käsittelystä; kuten värjäys, muotoilutuotteet-ja raudat, pidennykset ja lämpökuivaus tai hormonimuutoksista.

Shampoon ja hoitoaineen käyttöön liittyvä yleisin harhaluulo on se, että käyttöön tarvitaan vain jompaakumpaa. Totuus on kuitenkin se, että hiuksesi tarvitsevat kumpaakin, sekä shampoota että hoitoainetta. Shampoo puhdistaa ja poistaa lian, rasvan sekä kuolleet hiussolut niin hiuksista kuin päänahasta, kun taas hoitoaine nimensä mukaisesti hoitaa ja suojaa hiuksiasi, sekä tekee niistä ravitut ja terveet. Erityisesti huolellisen pesun jälkeen hiukset ovat kaikkein haavoittuvimmillaan. Siksi HairLust Hair Growth & Repair Conditioner hoitoaine levitetään vastapestyihin, kosteisiin hiuksiin ja pitää hiuksesi terveinä sekä suojaa tehokkaasti niitä ulkoisilta haitoilta. HairLust hiustenhoitotuotteiden lisäksi voit kokeilla Hairlust-ravintolisiä, jotka ravitsevat hiuksiasi sisältäpäin.

hairlust conditioner balsam

Avokado- & viinirypäleensiemenöljy

Viinirypäleuute on täynnä C-vitamiinia, kalsiumia ja kaliumia. Öljyä käytetään sen puhdistavan ja tulehduksia lievittävän ominaisuutensa vuoksi päänahkaan sekä hiusten pituuksiin. Ainesosan eteeriset öljyt auttavat pitämään päänahan terveenä ja tasapainossa, jolloin hiusjuuret saavat parhaan mahdollisen kasvualustan. Öljyn hoitavat ja ravitsevat ainesosat tunkeutuvat hiuksen sisään parantaen hiuksen kosteustasapainoa ja jättäen hiukset suojatuiksi sekä terveiksi.

Avokado on hedelmä, jonka terveysvaikutuksista ollaan yhä laajemmin tietoisia. Avokadoöljy toimii tehokkaan kosteusvoiteen tavoin kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Avokadoöljy sisältää muun muassa B-vitamiinia, E-vitamiinia ja proteiineja, jotka kaikki ovat oleellisia hiusten terveyden ja kasvun ylläpidossa. E-vitamiini stimuloi päänahan verenkiertoa ja suojaa, samalla kun kun B-vitamiini edistää hiusten luonnollista kasvua.