Hair Growth & Repair Conditioner


Hairlust Hair Growth & Repair Conditioner

 •    Kuiville ja rasittuneille hiuksille
 •    Runsaasti vegaanisia mikroproteiineja
 •    Korjaa kaksihaaraisia jopa 20%*
 •    Sopii värjätyille hiuksille
 •    Valmistettu Pohjoismaissa
 •    Sertifioidusti ekologinen
 •    Vegaanisertifioitu
 •    Parabeeniton, SL-sulfaatiton, ftalaatiton
 •    Silikoniton tuote
Valmistettu Pohjoismaissa
Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
Vegaanisertifioitu
Parabeeniton & silikoniton
Hair Growth & Repair Shampoo

Kuinka se toimii?

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner - hoitoaine on kehitetty erityisesti kuiville ja vauriotuneille hiuksille. Se vahvistaa, korjaa ja syvähoitaa hauraita hiuksia. Hoitoaineen aktiiviset ainesosat vaikuttavat kaikissa hiuksen kerroksissa vahvistaen hiuksia juuresta latvaan. Hiukset pysyvät pesun jälkeen suojattuna ja sileinä.

 • Gluadin® Kera-P LM (Hydrolyzed Vegetable Protein) - Mikroproteiineja, jotka uudelleenrakentevat hiusjuuria sekä pidentävät hiuksen elinkaarta. Minimoi kaksihaaraisia ja vähentää hiusten katkeilua jopa 20%:lla ja parantaa hiusten yleiskuntoa jopa 60%.* (Tutkimus suoritettu BASF Care Creation:in toimesta)
 • Ekologinen Theobroma Kaakaovoi - Hyvät kosteuttavat ominaisuudet, ja täynnä hiuksille terveellisiä rasvahappoja sekä luonnollisia antioksidantteja.
 • Protectagen™ (Hydrolyzed Rice Protein) - Vegaaninen riisiuute, joka sisältää runsaasti aktiivisia mikroproteiineja, jotka uudelleenrakentavat hiusta samalla vähentäen hiusten proteiinivajetta. Vahvistaa hiusten rakennetta ja minimoi kaksihaaraisten määrää.
 • Ekologinen oliivinlehtiöljy - Kosteuttaa ja hoitaa hiuksia muun muassa terveellisten rasvahappojen ja A- sekä E-vitamiinien avulla.
 • Ekologinen granaattiomenaöljy - Täynnä hedelmäentsyymeitä ja granaattiomenahappoa, joka on terveellinen omega-5 rasvahappo. Stimuloi kollageenin tuotantoa hiuksissa samalla taistellen kosteuden haihtumista ja tulehduksia vastaan.
hairlust conditioner balsam

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Sopiiko Hair Growth & Repair Conditioner - hoitoaine minulle?

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner - hoitoaine sopii kaikille hiustyypeille, joten kaikki voivat käyttää sitä! Suosittelemme tuotetta kuitenkin erityisesti hennoille, vaurioituneille, hauraille ja /tai karkeille hiuksille tai hiustenlähdöstä kärsiville. Usein ajatellaan, että hoitoaine on vain hiusten pesuun lisättävä hemmottelutuote, mutta tosiasiassa hiuksesi kaipaavat sekä pesua että hoitoa. Shampoo pesee lian ja pölyn pois hiuksista ja hiuspohjasta, kun taas hoitoaine suojelee hiuspohjaa sekä hiuksia rasitukselta, katkeilulta ja kuivumiselta. Käytä siis molempia, ja saa entistäkin terveemmät ja kauniimmat hiukset!

Täytyykö minun käyttää hoitoainetta, jos käytän hiusnaamiota?

Hiusnaamioita käytetään intensiivisenä syvähoitona kerran viikossa tai muutaman kerran kuukaudessa, kun taas hoitoainetta tulisi käyttää jokaisen hiusten pesun yhteydessä. Jos hiuksesi on käsitelty värillä tai muilla kemikaaleilla tai ne ovat muuten kuivat, vahingoittuneet tai elottomat, suosittelemme käyttämään sekä hoitoainetta että hiusmaskia. Käytä aina hoitoainetta hiusnaamion jälkeen, sillä hoitoaine sulkee hiuksen pinnan, jolloin hiusmaskin ravitsevat ainesosat pääsevät vaikuttamaan parhaiten.

Kuinka usein käytän hoitoainetta ja miten?

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner - hoitoainetta käytetään 2-3 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan silloin kun peset hiuksesi. Suosittelemme, että käytät aina hoitoainetta hiusten pesun yhteydessä viimeisenä vaiheena, sillä hoitoaine sulkee kosteuden ja ravinteet hiuksiin jättäen ne sileiksi ja hyvinvoiviksi shampoon jälkeen. Puristele ylimääräinen vesi pois hiuksista ennen tuotteen levittämistä. Anna hoitoaineen vaikuttaa 2-3 minuuttia ennen huuhtelua.

Vinkki: huuhtele hiukset lopuksi viileällä vedellä. Se sulkee hiussuomut tiukasti, jolloin hoitoaineen vaikuttavat aineet pääsevät todella hoitamaan hiusta.