Eyebrow Enhancing Serum


EYEBROW ENHANCING SERUM HYÖDYT

  •    Aktivoi luonnollista kasvua
  •    Ylläpitää kulmakarvojen hyvinvointia
  •    Pidentää luonnollista kasvusykliä
  •    Ei lisättyjä hormoneja
  •    Näkyviä tuloksia 8-12 viikon jälkeen
  •    Kosteuttaa ja ravitsee kulmakarvoja
  •    Dermatologisesti testattu
  •    Ei sivuvaikutuksia
  •    Tehokkaat ainesosat
Tuotettu Pohjoismaissa
Dermatologisesti testattu
Ei hormoneja
Parabeeniton & sulfaatiton
hairlust eyebrow enhancing serum

TUUHEAT JA UPEAT KULMAKARVAT JO MUUTAMASSA VIIKOSSA

Jos sinulla on luonnostaan ohuet ja lyhyet kulmakarvat, tai olet vahingossa nyppinyt kulmakarvojasi liikaa, voit löytää avun kulmakarvaseerumista ja saavuttaa haluamasi lopputuloksen.

HairLust Eyebrow Enhancing Serum on innovatiivinen yhdistelmä tehokkaita ja ravitsevia ainesosia, kuten biotiini, L-argiini, hyaluronihappo ja biotenyyli peptidi. Nämä vaikuttavat aineet stimuloivat kulmakarvojen luonnollista kasvusykliä.

Tuotekehittelyn tuloksena Eyebrow Enhancing Serum-kulmakarvaseerumi on luonnollinen ja tehokas yhdistelmä vaikuttavia aineita. Yhdistelmä biotiinia (B7-vitamiini), hyaluronihappoa, biotinoyyli tripeptidi-1:stä ja puhdasta arganöljyä ovat ovat osoittautuneet toimivaksi sekä hiusten että kulmakarvojen kasvun stimuloinnissa.

hairlust eyebrow serum

KUINKA SE TOIMII?

Markkinoilla on useita erilaisia kulmakarvageelejä, joista monet lupaavat tuloksia jo muutamassa viikossa. Jotkut näistä tuotteista kuitenkin sisältävät hormonitasapainoon vaikuttavia ainesosia ja niillä saattaa olla ikäviä sivuvaikutuksia. Lisäksi ne saattavat aiheuttaa ärsytystä silmissä, vaikkakin yleensä reaktiot ovat väliaikaisia ja oireet helpottavat, kun lopetat tuotteeen käytön.

Eyebrow Enhancing Serum koostuu useista tehokkaista peptideistä, vitamiineista ja rasvoista, jotka vahvistavat ja ravitsevat kulmakarvoja ilman hormonitoimintaan vaikuttavia ainesosia. HairLust-kulmakarvaseerumi ei myöskään sisällä parabeeneja tai sulfaatteja. Täten voit siis turvallisesti ja tehokkaasti hoitaa kulmakarvojasi ilman haittavaikutuksia ja saavuttaa pitkäkestoisen lopputuloksen.

Aktiiviset ainesosat HairLust Eyebrow Enhancing seerumissa:

Biotiini Biotiini on vesiliukoinen vitamiini (B7-vitamiini). Biotiini antaa voimaa heikoille ripsille ja tukee niiden kasvua. Biotiini on varmaankin yksi tunnetuimmista markkinoilla olevista vitamiineista, jota hyödynnetään sekä hiusten että ripsien kasvattamisessa.

L-argiini on aminohappo, joka tukee kehon keratiinin tuotantoa. L-argiini muuntuu kehossa typpioksidiksi, joka auttaa stimuloimaan kehon signaalijärjestelmää. Typpioksidi tukee kehon verenkiertoa ja parantaa karvatuppien kykyä vastaanottaa ravinteita tehokkaammin.

Hyaluronihappoa löytyy luonnollisesti kehosta, mutta sen määrä vähenee iän myötä. Hyaluronihappo kosteuttaa, vahvistaa ja tekee kulmakarvoista joustavat ja kauniit. Lisäksi sen tiedetään tukevan hiusten ja kulmakarvojen kasvua.

Biotinoyyli Tripeptidi-1 on aktiivinen peptidi, jonka tiedetään vähentävän hiustenlähtöä ja sitä käytetään tukemaan niiden luonnollista kasvusykliä. Biotinyyli Tripeptidi-1 kiihdyttää hiustyven soluja kasvamaan ja uusiutumaan ja auttaa hillitsemään DHT:n tuotantoa, joka on merkittävin syy hiustenlähtöön.

Arganöljy sisältää runsaasti vitamiineja, ravintoaineita ja rasvahappoja, jotka ravitsevat ja hoitavat hiuksia. E-vitamiini auttaa hiussoluja uusiutumaan ja stimuloi hiustenkasvua.

Ei sisällä:

Eyebrow Enhancing Serum ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja tai hormonitoimintaan vaikuttavia aineita.

Ennen ja jälkeen kuvat

Tulokset ovat yksilöllisiä, mutta useimmat asiakkaat ovat huomanneet tuloksia 8-12 viikon käytön jälkeen.