Eyelash Enhancing Serum


EYELASH ENHANCING SERUM HYÖDYT

  •    Tukee ripsien luonnollista kasvua
  •    Vahvistaa ripsiä
  •    Pikittää ripsien kasvuvaihetta
  •    Tehokkaat vaikutusaineet
  •    Ei lisättyjä hormoneja
  •    Ei haittavaikutuksia
  •    Dermatologisesti testattu
  •    Kosteuttaa ja ravitsee ripsiä
  •    Näkyviä tuloksia 8-12 viikon jälkeen
Pohjoismaalainen tuote
Dermatologisesti testattu
Ei hormoneja
Parabeeniton & sulfaatiton
hairlust eyelash enhancing serum

PIDEMMÄT JA VAHVEMMAT RIPSET MUUTAMASSA VIIKOSSA

Haaveiletko pitkistä ja tuuheista silmäripsistä? HairLust Eylash Enhancing-ripsiseerumi hoitaa ja ravitsee ripsiäsi ja antaa luonnollisen ja kauniin lopputuloksen.

HairLust Eyelash Enhancing Serum on innovatiivinen silmäripsiseerumi, jossa yhdistyy vaikuttavat aineet jotka stimuloivat ripsien kasvua ja vahvistumista. HairLustin ripsiseerumi ei sisällä hormonitoimintaan vaikuttavia ainesosia.

HairLust Eyelash Enhancing Serum sisältää yhdistelmän biotiinia (B7-vitamiinia), glyseriiniä, hyaluronihappoa, biotinyyli tripeptidi-1:stä ja sinkkiä ovat, jotka edesauttavat ripsien kasvua.

hairlust silmäripsiseerumi

KUINKA SE TOIMII?

Silmäripsillä on suhteellisen lyhyt kasvukausi, joka kestää noin 30-45 päivää. Kehon hormonaaliset muutokset, stressi, raskaus, ekseema tai meikinkäyttö voivat lyhentää kasvun sykliä ja edesauttaa silmäripsien tippumista ja harventumista. Periaatteessa ripsien pituus ja volyymi määrittyy perinnöllisesti, mutta oikeanlaiset ravinteet voivat tukea ripsien hyvinvointia ja kasvua.

HairLust Eyelash Enhancing Serum-ripsiseerumi tehostaa ripsien luonnollista kasvuvaihetta yhdistämällä peptidejä, vitamiineja ja ravintoaineita, jotka tekevät ripsistä, vahvat, pitkät ja tuuheammat.

HairLust Eyelash Enhancing Serum soveltuu myös ripsenpidennysten kanssa käytettäviksi, jolloin se ravitsee omia ripsiäsi, jotta ne pysyvät pitkinä ja hyvinvoivina. Ehkä jopa haluat luopua ripsipidennyksistäsi käytettyäsi ripsiseerumiamme.

HAIRLUST EYELASH ENHANCING SERUM - AKTIIVISET AINESOSAT

Biotiini on vesiliukoinen vitamiini (B7-vitamiini). Biotiini antaa voimaa heikoille ripsille ja tukee niiden kasvua. Biotiini on varmaankin yksi tunnetuimmista markkinoilla olevista vitamiineista, jota hyödynnetään sekä hiusten että ripsien kasvattamisessa.

Glyseriini on luonnollinen ainesosa, jota löytyy öljyistä ja rasvoista. Glyseriiniä käytetään kosteuttavana ainesosana, sillä se on tehokas mutta hellävarainen ja soveltuu myös herkälle ja ärsyyntyneelle iholle. HairLust Eyelash Enhancing Serum glyseriini suojelee ripsiä meikin ja ulkoisten tekijöiden vahingoittavalta vaikutukselta.

Kofeiini ei ole ainoastaan kahvissa käytetty stimulantti, vaan sitä hyödynnetään myös kosmetiikassa. Kofeiini edistää verenkiertoa karvatupessa ja lisää silmäripsien joustavuutta ja hyvinvointia.

Hyaluronihappoa löytyy luonnollisesti kehosta, mutta sen määrä vähenee iän myötä. Hyaluronihappo kosteuttaa, vahvistaa ja tekee ripsistä joustavat ja kauniit. Lisäksi sen tiedetään tukevan hiusten ja ripsien kasvua.

Biotinoyyli Tripeptidi-1 on aktiivinen peptidi, jonka tiedetään vähentävän hiustenlähtöä ja sitä käytetään tukemaan niiden luonnollista kasvusykliä. Biotinyyli Tripeptidi-1 kiihdyttää hiustyven solujen kasvua ja uusiutumista sekä auttaa hillitsemään DHT:n tuotantoa, joka on merkittävin syy hiustenlähtöön.

Pantenoli elvyttää, korjaa, kosteuttaa ja suojaa karvatuppia ja tukee ripsien solujen uusiutumista. Se kosteuttaa ripsiä parantaen niiden rakennetta ja tekee niistä joustavat ja vahvat.

Sinkillä on antibakteerisia ominaisuuksia, jotka voivat hillitä sebumin, eli talin kertymistä silmäripsiin. Tali on rasvainen ja öljyinen aine, joka koostuu rasvasta ja rasvaa tuottavista soluista. Vaikka silmäripset tarvitsevat öljyjä voidakseen hyvin, liiallinen öljy estää muiden aineiden imeytymisen ja kerää bakteereja. Sinkki auttaa ylläpitämään verenkiertoa ripsissä, jotta ne pysyvät terveinä ja avoinna muille vaikuttaville aineille.

ei sisällä:

HairLust Eyelash Enhancing Serum ei sisällä parabeeneja tai sulfaatteja, eikä hormonitoimintaan vaikuttavia aineita.

ennen ja jälkeen kuvat:

 

Tulokset ovat yksilöllisiä, mutta useat käyttäjät ovat raportoineet tuloksia 8-12 viikon käytön jälkeen.