• YLI 49€ OSTOKSILLA ON ILMAINEN TOIMITUS

 • ASIAKASPALVELU AVOINNA MA-PE 10-16

HairLust Hair Gummies


HairLust Hair Gummies hyödyt

 •    Soveltuu vegaaneille ja allergikoille
 •    Ei laktoosia tai gelatiinia
 •    Lisää terveiden hiusten kasvua
 •    Huolellisesti valitut ainesosat
 •    Terveellinen ja vähäkalorinen
 •    Luonnollinen väri porkkanamehusta
 •    Ylläpitää hiusten hyvinvointia
 •    Sisältää 5mg biotiinia
 •    Makeutettu luonnollisella sokerilla
Pohjoismaalainen tuote
Vegaaninen
Ei eläinkokeita
Luonnolliset maku- ja makeutusaineet
hairlust gummies

Maistuva & veikeä viinikumivitamiini

HairLust Hair Gummies ovat luonnollisia ja vähäkalorisia viinikumivitamiineja. Ne ovat täydellisiä sinulle, jolla on vaikeuksia niellä tavallisia pillereitä ja kapseleita. HairLust Hair Gummies viinikumit sisältävät kaikki elintärkeät vitamiinit ja kivennäisaineet, joita kehosi tarvitsee tarjotakseen hiuksillesi parhaan mahdollisen kasvualustan pitkien ja paksujen hiusten saavuttamiseksi. Olemme yhdistäneet biotiinin ja sinkin, jotka vahvistavat hiusta ja ylläpitävät niiden kasvua. Lisäksi HairLust viinikumivitamiinit sisältävät foolihappoa, jodia ja B-vitamiineja, jotka ravitsevat päänahkaa ja hiusjuuria. Kaikki vitamiinien vaikuttavat aineet on valittu huolellisesti niiden erityisten ominaisuuksiensa vuoksi ja ne saadaan luotettavista lähteistä. Yhdessä nämä ainesosat saavat aikaan tehokkaan synergiavaikutuksen. HairLust-tuoteperhe on kehitetty erityisesti pohjoismaalaisten tarpeisiin, vastaamaan alueelle tyypillisiin ilmaston, ravinnon ja elämäntyylin aiheuttamiin haasteisiin. HairLust Hair Gummies tuovat raikkaan tuulahduksen perinteisten ravintolisien joukkoon, sillä ne tarjoavat hiusten kannalta elintärkeät vitamiinit herkullisten viinikumien muodossa.

hairlust vingummivitaminer

HairLust Hair Gummies-hiusvitamiini on kehitetty vastaamaan erilaisiin hiusongelmiin, jotka johtuvat vitamiinien ja mineraalien puutteesta, vääränlaisista hiustenhoitorutiineista ja -tuotteista, liiallisesta hiusten käsittelystä, hormonaalisista muutoksista tai perinnöllisistä syistä. HairLust Hair Gummies-viinikumivitamiineja suositellaan:

 • Jos olet kokenut stressiä, joka on ohentanut hiuksiasi tai aiheuttanut hiustenlähtöä
 • Haluat ravita hiuksiasi parhaalla mahdollisella tavalla
 • Jos kampaajasi sattumalta leikkasi hiuksiasi hivenen liikaa
 • Käytät muotoilurautoja ja värjäät hiuksiasi, jonka jäljiltä hiuksesi ovat hauraat ja kuivat
 • Hiustesi kasvu tuntuu aina jämähtävän tiettyyn pituuteen
 • Hiuksesi ovat vahingoittuneet ja haaroittuvat
 • Hiustenpidennykset ovat vaurioittaneet omia hiuksiasi
 • Olet kärsinyt hiusten ohenemista ja hiustenlähdöstä raskauden jälkeen

Ainesosat:

Vitamiinit:

Biotiini on varmasti tunnetuin erityisesti terveiden hiusten kasvua edistävänä vitamiinina. Biotiini ei ole ainoastaan hyväksi hiusten kasvulle, vaan hyödyllinen myös hiusten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Biotiinia pidetään laajasti hiusten kasvun kannalta tärkeimpänä vaikuttavana aineena, eikä suotta, sillä sen vaikutus on todistettu useissa kliinisissä tutkimuksissa. Siksi HairLust Hair Gummies-viinikumivitamiinit sisältävät jopa 5mg biotiinia päivittäistä annosta kohti.

A-vitamiini on voimakas vitamiini jonka luonnollisia lähteitä ovat esimerkiksi porkkanat ja lehtikaali. A-vitamiini tukee kehon solujen hapensaantia, joka vaikuttaa hiuksiin ja päänahkaan muun muassa parantamalla verenkiertoa, jolloin ravintoaineet pääsevät imeytymään karvatuppiin ja hiusjuuriin tehokkaammin.

Pantoteenihappo (B5-vitamiini) edistää aineenvaihdunnan toimintaa ja on vastuussa hormonien tuotannosta, joka puolestaan on välttämätöntä kudosten ja solujen, mukaan lukien hiusten karvatuppien hyvinvoinnin kannalta. Hormonaaliset muutokset ja häiriöt voivat vaikuttaa kehon karvoitukseen ja aiheuttaa hiustenlähtöä ja ohentumista. Pantoteenihappoa käytetään sen kyvyn vuoksi normalisoida synteesiä ja steroidihormoneja ja tukea D-vitamiinin imeytymistä.

Foolihappo (B9 -vitamiini) ja biotiini toimivat tehokkaasti yhdessä tasapainottamaan metabolista aineenvaihduntaa ja solujen jakautumisprosessia myös hiuksissa, kynsissä ja ihossa. Foolihappo voi helpottaa väsymyksen ja uupumisen oireita, ja lisäksi se tukee kehon aminohapposynteesiä ja veren muodostumista. Foolihapon puute voi aiheuttaa ravinteiden epätasapainoa hiusfollikkeleissa ja hiusjuurissa.

B6-vitamiini tukee proteiinin ja glykogeenin toimintaa. Glykogeeni on yksi tärkeimmistä energian lähteistä hiusten kasvuprosessin aikaisessa proteiinisynteesissä ja siksi merkittävä hiusvitamiini. B6-vitamiini yhdistettynä oikeaan määrään sinkkiä voi toimia kaljuuntumista ja hiustenlähtöä aiheuttavaa DHT:tä vastaan.

C-vitamiini auttaa kehoasi tuottamaan kollageenia, joka tukee hiusten ja ihon hyvinvointia. HairLust Hair Gummies-hiusviinikumien sisältämä C-vitamiini toimii tehokkaasti yhteen E- ja D-vitamiinien kanssa ja auttaa kehoa varastoimaan E-vitamiinia, joka on erinomainen antioksidantti, joka auttaa suojaamaan päänahkaasi vapailta radikaaleilta.

D-vitamiini on vitamiini, jonka puute on erityisen yleistä pohjoismaissa. Jos olet kokenut hiustenlähtöä, se saattaa johtua D-vitamiinin puutoksesta. Vuonna 2013 Kairon yliopiston julkaisema tutkimus osoittaa, että naisilla, jotka kokivat hiustenlähtöä todettiin verikokeissa huomattavan alhaiset rauta ja D-vitamiini arvot.

Mineraalit:

Sinkki on elintärkeä mineraali, joka edistää hiusten hyvinvointia ja kasvua. Hormonaaliset muutokset ja hormonaalinen epätasapaino on yksi suurimmista syistä hiusten ohenemiseen sekä kausittaiseen hiustenlähtöön. Sinkki auttaa saavuttamaan hormonitasapainon ja tukee näin hiusten kuntoa.

Jodi tukee kilpirauhasen toimintaa ja auttaa tasapainottamaan immuunijärjestelmää, sekä hormonitasoja. Jodin puutos voi vaikuttaa kilpirauhasen toimintaan ja sitä kautta myös hiusten kuntoon.

Luonnonmukainen:

HairLust Hair Gummies hiusvitamiinit ovat vähäkalorisia ja niissä on käytetty hedelmistä saatua luonnollista sokeria, joten voit huoletta nautiskella herkullisten viinikumivitamiinien mausta.

Ennen ja jälkeen kuvat

hairlust hair gummies før efter billede hairlust hair gummies før efter billede

 

Tulokset ovat yksillöllisiä.