• YLI 49€ OSTOKSILLA ON ILMAINEN TOIMITUS

 • ASIAKASPALVELU AVOINNA MA-PE 10-16

HairLust Hair Gummies Men


HairLust Hair Gummies Men hyödyt

 •   Sisältää 5mg biotiinia
 •   Kehitetty miehille
 •   Tukee terveidein hisuten kasvua
 •   Huolellisesti valitut vaikutusaineet
 •   Terveellinen ja vähäkalorinen
 •   Luonnollinen väri klorofyylistä
 •   Ravintolisät hiustenlähtöön
 •   Soveltuu vegaaneille & allergikoille
 •   Makeutettu luonnollisella sokerilla
Pohjoismaalainen tuote
Vegaaninen
Ei eläinkokeita
Luonnolliset maku- ja makeutusaineet
hairlust gummies

Kuinka HairLust Hair Gummies Men toimii?

Se, mikä tekee HairLustin miehille suunnatusta ravintolisästä erityisen, on ainutlaatuinen tapa, jolla vitamiinit on yhdistelty niin että sen sisältämät vitamiinit, mineraalit ja aminohapot tukevat toistensa vaikutusta tehokkaasti. Tämä takaa, että saat jokaisesta vaikuttavasta aineesta parhaan mahdollisen tehon irti, verrattuna siihen, että nauttisit näitä vitamiineja erillisinä valmisteina. Sen lisäksi, että HairLust Hair Gummies Men ovat tehokkaita, ne myös maistuvat suussasi herkullisen tuoreilta ja maukkailta marjoilta.

hairlust Hair Gummies Men

Meidän luonnolliset ja herkulliset viinikumivitamiinimme on suunniteltu vastaamaan miesten ennenaikaisen hiustenlähdön ensioireisiin, jotka johtuvat vitamiinien ja mineraalien puutteesta, vääränlaisista hiustuotteista ja hiustenhoidon laiminlyönnistä tai hormonaalisista ja geneettisistä syistä. HairLust Hair Gummies Men käyttöä voidaan suositella:

 • Jos olet kokenut stressiä, jonka seurauksena hiuksesi ovat ohentuneet, tai olet kokenut hiustenlähtöä
 • Kun haluat tarjota hiuksillesi parhaan mahdollisen ravitsemuksellisen tuen hiustesi hyvinvoinnille.
 • Kun parturisi on epähuomiossa lyhentänyt hiuksiasi hivenen liikaa
 • Jos olet kokenut hormonaalisia muutoksia, jotka vaikuttavat hiustesi kuntoon
 • Jos hiuksesi ohenevat tai tippuvat yhtäkkisesti mistä tahansa syystä

HairLust Hair Gummies Men aktiiviset ainesosat:

Biotiini kuuluu osana B-ryhmän vitamiiniperheeseen. Biotiinilla on monia etuja hiuksille ja iholle, jotka ovat tieteellisesti todistettuja. Biotiini on varmaankin tunnetuin ja eniten tunnustusta saanut hiusten hyvinvointia ja kasvua edistävä vitamiini. Biotiinin hyötyjä hiuksille tukevat lukuisat kliiniset tutkimukset, jonka vuoksi myös HairLust Hair Gummies Men sisältää jopa 5mg biotiinia päivittäistä annosta kohden.

Foolihappo, joka tunnetaan myös B9-vitamiinina, toimii tehokkaasti yhdessä biotiinin kanssa ja auttaa tasapainottamaan nopeasti jakautuvien hiussolujen metabolisen aktiivisuuden. Foolihappo auttaa myös kehoa muuntamaan energiaa ja tukee aminohapposynteesiä.

Sinkki on tärkeä mineraali, joka tukee terveiden hiusten kasvua, mutta myös ylläpitää normaalia testosteronitasoa veressä, sekä kehon energian ja proteiinien tuotantoa. HairLust tuotteissa hyödynnetään sinkkiä tasapainottavana ainesosana, joka tarkoittaa sitä, että se parantaa muiden vitamiinien kysyä imeytyä.

Seleeni on mineraali, jota löytyy monista elintarvikkeista, kuten avokado, sienet ja pähkinät. Seleeni on kehon voimakkain antioksidantti ja se suojaa kehoa hapettumiselta ja stressiltä ylläpitämällä immuunijärjestelmän toimintaa, joka voi torjua hiustenlähtöä miehillä. Seleeni tukee lisäksi kilpirauhasen toimintaa, jonka toimintahäiriöt voivat aiheuttaa hiustenlähtöä miehillä.

Vitamiini A on vitamiini, joka edistää aktiivisesti limakalvojen hyvinvointia ja tasapainottaa talirauhasten toimintaa. Kuivat ja tukkeutuneet talirauhaset kuivattavat päänahkaa ja ärtynyt päänahka puolestaan voi vahingoittaa hiusten kasvua. A-vitamiini edistää solujen erikoistumisprosessia ja parantaa immuunijärjestelemän normaalia toimintaa, joka tekee siitä vitamiiniin, joka vaikuttaa hyvin kokonaisvaltaisesti.

B-ryhmän vitamiineihin, kuuluvat B5, B6, B12 ovat vitamiineja, jotka voivat edistää tervettä aineenvaihduntaa ja hormonituotantoa ja ne ovat välttämättömiä kudosten ja solujen uusiutumisen kannalta. Aineenvaihdunnan ja hormonien epätasapaino saattaa vahingoittaa uudistumisprosessia, jolloin myös hiukset sattaavat ohentua ja kärsiä.