Hair Growth & Protection Hair Mask


HairLust Hair Growth & Protection hiusnaamion etuja:

  •    ECOCERT-sertifioitu ja vegaaninen
  •    Parabeeniton, sulfaatiton ja ftalaatiton
  •    Silikoniton
  •    Valmistettu Pohjoismaissa
  •    Sopii vaurioituneille hiuksille
  •    Kosteuttava ja hoitava koostumus
  •    Runsaasti antioksidantteja ja proteiineja
  •    Suojaa hiuksia sisäisesti ja ulkoisesti
  •    Helppokäyttöinen
Pohjoismaalainen tuote
Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
Vegaanisertifioitu
Parabeeniton & sulfaatiton

Sano hyvästit kuiville hiuksille HairLust Hair Growth & Protection hiusnaamion avulla

Vaikka pitäisitkin erinomaista huolta hiuksistasi ja käyttäisitkin niihin vain parhaita mahdollisia hoitotuotteita, hiuksesi voivat silti olla kuivat ja kuluneet. Muun muassa sää, hiustenhoitorutiinit, ravinteiden puute ja hormonaalinen epätasapaino, kuten stressi tai raskaus voivat vaikuttaa myös hiuksiisi.

Hiusnaamio voi tehdä ihmeitä hiuksillesi. HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask sisältää riisi-, kasvi- ja vehnäproteiineja hiusten uudelleenrakentamiseksi. Ekologisesti tuotettujen sheavoin ja ekologisten aprikoosinydin- ja acaiuutteiden yhdistelmä tunkeutuu syvälle hiuksiin ja auttaa palauttamaan niiden luonnollisen kosteustasapainon tehokkaasti.

Suosittelemme yhdistämään HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask -hiusnaamion ja HairLust ravintolisät saadaksesi parhaita mahdollisia tuloksia, sillä hoitamalla hiuksiasi niin sisäisesti, kuin ulkoisesti saat ne kasvamaan vahvoina ja terveinä.

hairlust hair mask hårmaske

Anna itsellesi 5 minuutin tauko arjesta hiusnaamion avulla

Hemmottele itseäsi ja anna itsellesi tauko kiireisen arjen keskellä. HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask suojaa hiuksiasi muotoilutuotteiden ja -laitteiden, hiustenpidennysten ja värjäysten aiheuttamilta haitoilta. Hiusnaamio tarjoaa intensiivistä ravintoa ja hoitoa hiuksillesi.

HairLust Hair Growth & Protection hiusnaamio sisältää luonnollisia riisi-, kasvi-, ja vehnäproteiineja, ekologisia rasvahappoja, jotka sisältävät paljon A-, C-, ja E-vitamiineja, antioksidantteja, linolihappoa ja omega-6 rasvahappoja. Hiusnaamio sisältää myös luonnollisia hedelmiä ja marjoja, joilla on antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka tukevat hiuksia perusteellisesti.

HairLust Hair Growth & Protection hiusnaamiolla on ECOCERT-sertifikaatti sekä se on vegaanisertifioitu, joten voit hoitaa hiuksiasi hyvällä omallatunnolla.