Hair Strengthening & Protection Hair Oil


Hair Strengthening & Protection Hair Oil:

 •    Kuiville ja rasittuneille hiuksille
 •    Runsaasti kosteuttavia rasvahappoja
 •    Luonnollinen lämpösuoja
 •    Sopii värjätyille hiuksille
 •    Tuotettu Pohjoismaissa
 •    Runsaasti ekologisia ainesosia
 •    Vegaanisertifioitu
 •    Parabeeniton, sulfaatiton, ftalaatiton
 •    Luonnollinen tuoksu
Tuotettu Pohjoismaissa
Vegaanisertifioitu
Luonnolliset ainesosat
Parabeeniton & sulfaatiton
hairlust hair oil

Kuinka se toimii?

HairLust Hair Strengthening & Protection Hair Oil - hiusöljy on luonnollinen, suojaava ja kosteuttavat hiusöljy, joka on suunniteltu palauttamaan hiusten ja hiuspohjan kosteustasapainon. Samalla hiusöljy pehmentää ja silottaa hiuksia jättämättä niitä kuitenkaan rasvaisiksi tai latteiksi, sen sijaan niistä tulee helposti käsiteltävät ja sileät.. Hiusöljyssämme on runsaasti eri lähteistä saatuja ekologisia öljyjä, kuten kookosöljyä, arganöljyä, aprikoosinydinöljyä ja auringonkukkaöljyä.

Kaikki hiusöljyn aineosat on valittu niiden hiuksia kosteuttavien ja hoitavien ominaisuuksien vuoksi. 

 • Ekologinen Kookosöljy - Jättää hiuksiin suojaavan kosteuskerroksen, joka auttaa kestämään rasitusta ja taistelee kaksihaaraisia vastaan.
 • Ekologinen Arganöljy - Täynnä E-vitamiinia ja omega-5 rasvahappoja, jotka tekevät ihmeitä hiuksille ja iholle. Arganöljy pehmentää ja silottaa hiuksia ja ravitsee katkenneita latvoja.
 • Ekologinen Aprikoosinydinöljy - Sisältää runsaasti tärkeitä rasvahappoja, antioksidantteja sekä A-, C- ja E - vitamiineja, jotka hoitavat ja ravitsevat hiuksia.
 • Ekologinen Auringonkukansiemenöljy - Auringonkukansiemnöljyssä on runsaasti rasvahappoja, jotka auttavat säilyttämään kosteuden hiuksissa pitkällä aikavälillä. Tämä öly on tunnettu ihoa ja hiuksia rauhoittavista ja anti-inflammatorisista ominaisuuksistaan.
hairlust hårolie

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka hiusöljyä käytetään?

Hiusöljymme on tehokas kosteuttaja, joka pehmentää hiuksia. Öljyä voi käyttää sekä kuiviin että märkiin hiuksiin. Käytä heti hiusten pyyhekuiviin hiuksiin suihkun jälkeen hiusten selvittämisen helpottamiseksi tai lisää pitkin päivää pörröisten hiusten taltuttamiseksi tai stailaamisen avuksi.

Näin käytät hiusöljyä märkiin tai kuiviin hiuksiin: Annostele pipetillä pieni määrä öljyä kämmenellesi ja lämmitä se käsien avulla. Levitä öljyä joko hiusten koko pituuksiin tai vain latvoihin. Harjaa hiukset varovaisesti läpi. Valitse öljyn määrä hiusten pituudesta, laadusta ja paksuudesta riippuen.

Kuinka usein hiusöljyä käytetään?

Hiusöljyä voi käyttää tarpeen mukaan. Voit joko käyttää öljyä hiusten pesun jälkeen takkujen selvittämiseen tai lisäillä sitä päivän mittaan hiuksiin.

Vinkkejä ja neuvoja hiusöljyn käyttöön:

Aloita pienellä määrällä: Kun käytät hiusöljyä, vähemmän on aina enemmän. Kannattaa aloittaa maltillisesti, ja käyttää vain herneen kokoinen määrä öljyä puolipitkiin hiuksiin. Levitä öljyä erityisesti latvoihin, ja suortuviin, jotka kaipaavat kosteutusta. Voit tarvittaessa lisätä öljyä, jos hiukset ovat edelleen kuivat.

Vältä hiuspohjaa: Hiuspohja hyötyy usein öljyistä ja terveellisistä rasvahapoista, mutta hiusöljyn käyttö voi tukkia ihohuokoset ja karvatupet hiuspohjassa. Kannattaa siis levittää hiusöljy hiussuortuviin, ja välttää hiuspohjan öljyämistä kokonaan.