Hair Rehab Box


Hair Rehab Box

  • Runsaasti vegaanisia mikroproteiineja
  • Vahvistaa ja korjaa vaurioituneilta hiuksia
  • Kosteuttaa ja hoitaa hiuspohjaa
  • Sopii myös värjätyille hiuksille
  • Ohuille, vaurioituneille tai kuiville hiuksille
  • Edistää hiusten hyvinvointia
  • 6 tuotetta yhdessä paketissa
  • Ekologiset & vegaaniset ainesosat
  • Säästä 15%
Pohjoismaista hiustenhoitoa
Runsaasti luonnollisia & aktiivisia ainesosia
Kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa
Sulfaatiton ja parabeeniton
HairLust Hair Rehab Box

Mitä tuotepakettiin kuuluu?

Hair Growth & Repair Shampoo, 250 ml.

Hellävarainen sulfaatiton shampoo, joka puhdistaa hiukset kuivattamatta päänahkaa tai hiuksia. Shampoo sisältää runsaasti kasviperäisiä kosteuttavia ainesosia, kuten ekologista aloe veraa, mangouutetta ja Aquaxyl™-tehokosteuttajaa. Kasviperäinen Protectagen™-mikroproteiini riisiuutteesta puolestaan uudelleenrakentaa hiusten vaurioituneita rakenteita vähentäen hiusten katkeilua ja kaksihaaraisia. Lisäksi tämä shampoo tukee tervettä hiusten kasvua kahvinsiemenöljyn sisältämän kofeiinin ansiosta.

Hair Growth & Repair Conditioner, 250 ml.

Tämä vahvistava, silikoniton hoitoaine hoitaa tehokkaasti hauraita suortuvia vahvistaen, kosteuttaen ja suojaten niitä tulevilta vaurioilta. Vegaaniset mikroproteiinit korjaavat hiusten rakennetta ehkäisten kaksihaaraisia ja katkeilua. Kosteuttava glyseriini ja ekologinen aloe vera pitävät hiukset kosteutettuina pitkäkestoisesti kuitenkaan latistamatta ohuita hiuksia. Antioksidanttiset kasviperäiset aktiivit, kuten granaattiomenauute, puolestaan suojaavat hiuksia mm. UV-säteiden vaikutukselta.

Hair Growth & Protection Mask, 200 ml.

Tehosta shampoon ja hoitoaineen vaikutusta Hair Growth & Protection hiusnaamiolla. Tämä syvähoitava ja kosteuttava hiusnaamio vahvistaa ja kosteuttaa kuivia, vaurioituneita ja ohuita hiuksia. Hair Growth & Protection Mask sisältää reilun annoksen ekologisia, kosteuttavia ja korjaavia ainesosia sekä kahvinsiemenöljyä, jonka sisältämä kofeiini pidentää tutkitusti hiusten elinkaarta.

Hair Strengthening & Protection Oil, 45 ml.

Tämä monikäyttöinen hiusöljy sopii sekä hiusten selvittämiseen, kosteuttamiseen, lämpö- ja UV-suojaksi että antamaan hiuksille kiiltoa. Hair Strengthening & Protection Oil sisältää sekoituksen kevyitä mutta ravitsevia öljyjä, kuten argan-, kookos-, aurinkonkukansiemen- ja aprikoosinkiviöljyä.

Bamboo Turban Hair Towel

Tämä hiuspyyhe mullistaa hiusten kuivaamisen! Hiusturbaanimme on valmistettu hyvin imukykyisestä ja ympäristöystävällisestä bambusta, joka kuivaa hiukset nopeasti samalla vähentäen hiusten pörröisyyttä.

Detangle Wet Brush

Ei enää hiusten katkeilua! Detangle Wet Brush -harjan pehmeät silikonipiikit selvittävät sekä märät että kuivat hiukset vaivattomasti ilman vaurioita.