Hair Growth Formula Capsules Men


Hairlust Hair Growth Formula Capsules Men hyötyjä

 •    Soveltuu vegaaneille
 •    Runsaasti seleeniä
 •    Huolellisesti valitut ainesosat
 •    Sisältää 5mg biotiinia
 •    Runsaasti B-vitamiineja ja sinkkiä
 •    Hoitaa ja ravitsee hiuksia sisältäpäin
 •    Ylläpitää terveiden hiusten kasvua
 •    Ei haittavaikutuksia
 •    Kehitetty erityisesti miehille
Pohjoismaalainen tuote
Vegaaninen
Tehokkaat ainesosat
Allergiaystävällinen
hairlust for men

HairLust Hair Growth Formula Capsules Men

HairLust Hair Growth Formula Capsules Men sisältää luonnollisia ravintoaineita, jotka todistetusti edesauttavat normaalia hiusten kasvua sekä terveitä hiuksia. Kuten kehomme muutkin solut, myös päänahan ja hiusjuurien solukko tarvitsee oikeita ravintoaineita oikeassa suhteessa kasvaakseen ja voidakseen hyvin.

Yhdistämällä tarkoin valitut vitamiinit, mineraalit, aminohapot ja proteiinit oikeassa suhteessa voidaan luoda voimakas synergiavaikutus, jolloin jokainen vaikuttava aine imeytyy tehokkaammin elimistöön.

hairlust for men

Huolellisesti kehitetty hiusvitamiini miehille

Miehillä hiustenlähdön ja ohenemisen ensioireet ilmenevät usein jo 20-45-vuoden paikkeilla. On erityisen tärkeää reagoida hiustenlähdön ensioireisiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, ja näin saat myös HairLust-hiusvitamiineista parhaan mahdollisen tehon. HairLust Hair Growth Formula Capsules Men käyttöä suositellaan:

 • Jos olet kokenut viimeaikoina paljon stressiä
 • Jos olet käsitellyt hiuksiasi paljon
 • Jos olet kokenut hormonaalisia muutoksia
 • Haluat ravita hiuksiasi parhaalla mahdollisella tavalla
 • Jos olet leikannut hiuksiasi liikaa, ja nyt haluat niiden kasvavan
 • Olet kokenut hiusten ohenemista ja hiustenlähtöä muista syistä
 • Ainesosat:

  HairLust Hair Growth Formula sisältää runsaasti tärkeäitä ainesosia, kuten mm. L-metioniinia, L-valiinia, L-isoleusiinia, sinkkiä, foolihappoa, biotiinia ja seleeniä.

  L-valiini, L-metioniini ja L-isoleusiini ovat kaikki aminohappoja. Näillä aminohapoilla on keskeinen tehtävä keratiinin tuotannossa, joka on yksi hiusten merkittävimmistä rakennusaineista. Aminohapot ylläpitävät optimaalista solutuotantoa ja vahvistavat siten hiuksia ja niiden kuntoa.

  Biotiini on varmasti tunnetuin erityisesti terveiden hiusten kasvua edistävänä vitamiinina. Biotiini ei ole ainoastaan hyväksi hiusten kasvulle, vaan on hyödyllinen myös hiusten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Biotiinia pidetään laajasti hiusten kasvun kannalta tärkeimpänä vaikuttavana aineena, eikä suotta, sillä sen vaikutus on todistettu useissa kliinisissä tutkimuksissa. Siksi HairLust Hair Growth Formula Capsules Men sisältävät 5mg biotiinia päivittäistä annosta kohti.

  B-Vitamiinit: B-vitamiinien tiedetään myös olevan olennaisia hiusten kasvun ja kunnon kannalta. HairLust-hiusvitamiinit miehille sisältävät B1, B2, B6, B9 ja B12 vitamiineja, jotka edistävät toimivaa energia-aineenvaihduntaa ja solujen jakautumista. Kehon energia-aineenvaihdunnan epätasapaino voi edistää DHT:n tuotantoa, jonka puolestaan tiedetään aiheuttavan miesten ennenaikaista hiustenlähtöä. Muut B-vitamiiniperheen vitamiinit, kuten B5, B9 ja B12 lisäävät solujen tuotantoa ja päänahan verenkiertoa.

  Sinkki on elintärkeä mineraali useille kehon toiminnoille. Sinkki auttaa pitämään hormonitasot vakaina ja edistää makronutrienttien toimintaa, joka auttaa kehoa vastaanottamaan muita ravintoaineita paremmin sekä edistää hiusten hyvinvointia ja kasvua. HairLust Hair Growth Formula Capsules Men sisältää tasapainottavan annoksen sinkkiä.

  Kupari edistää pigmentin muodostumista hiuksissa. Kupari auttaa pitämään hiukset nuorekkaina ja kuparin puute taas voi aiheuttaa muutoksia hiusten värissä ja rakenteessa.

  Seleeni on kehon vahvin antioksidantti ja tärkeä ravintoaine ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnin kannalta. Seleeni suojaa soluja hapettumiselta ja ylläpitää immuunijärjestelmän toimintaa, joka saattaa osaltaan torjua miesten ennenaikaista hiustenlähtöä. Seleeni tukee myös kilpirauhasen toimintaa, joka myös estää hiustenlähtöä ja ohenemista.

  Luonnollinen:

  HairLust Hair Growth Formula Capsules Men-hiusvitamiinit eivät sisällä lisä-tai säilöntäaineita, tärkkelystä, hiivaa, laktoosia tai gelatiinia, mutta sen sijaan runsaasti luonnollisia ainesosia joihin ei liity sivuvaikutuksia. HairLust Hair Growth Formula Capsules Men ovat ravintolisä, joka sisältää vitamiineja, jotka ovat valittu huolella niistä saatavien hyötyjen ja synergiaetujen vuoksi, jolloin ne tukevat toistensa vaikutusta tehokkaasti. Ainesosamme ovat peräisin laadukkaista ja turvallisista lähteistä eri puolilta maailmaa ja ne valmistetaan ISO9001-sertifioiduilla, hyvillä tuotantomenetelmillä (GMP) laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi.

  ENNEN JA JÄLKEEN KUVAT:

  hairlust hair growth formula men ennen ja jälkeen kuvat hairlust hair formula men ennen ja jälkeen kuvat

   

   

  Tulokset ovat yksilöllisiä.