• YLI 49€ OSTOKSILLA ON ILMAINEN TOIMITUS

  • ASIAKASPALVELU AVOINNA MA-PE 10-16

HairLust Men


HairLust Men


Hairlust Hair Vitamins Men -hyödyt

  •    Hoitaa ja ravitsee hiuksia sisältäpäin
  •    Ylläpitää terveiden hiusten kasvua
  •    Sisältää 5mg biotiinia
  •    Tarkoin valitut raaka-aineet
  •    Ravitsee hiuksia sisältä
  •    Antaa vahvemmat ja terveemmät hiukset
  •    Ei haittavaikutuksia
  •    Kehitetty miehille, joilla on ohuet hiukset
  •    Sisältää vain luonnollisia ainesosia
Pohjoismaalainen tuote
Vegaaninen
Kliinisesti testattu
Allergiatestattu
hairlust for men

HairLust Men -Hiusvitamiini miehille

HairLust Hair Growth Formula sisältää luonnollisia ravintoaineita, jotka todistetusti torjuvat ja vähentävät miehille tyypillistä hiustenlähtöä. Miehillä hiustenlähdön ja ohenemisen ensioireet ilmenevät usein jo 20-45 -vuoden paikkeilla. ja saattavat johtua monista eri syistä. Miesten hiustenlähtö alkaa usein päälaelta tai ohimoilta. Yhdistämällä oikeat hiustenlähtöä estävät vitamiinit, aminohapot ja ravintoaineet voidaan tasapainottaa DHT:n tuotantoa, jolloin hiusten oheneminen ja hiustenlähtö voidaan pysäyttää. HairLust Hair Growth Formula on kehitetty Englannissa erityisesti miehille, jotka kärsivät alkavasta hiustenlähdöstä tai ohuista hiuksista. Kuten kehomme muutkin solut, myös päänahan ja hiusjuurien solukko tarvitsee oikeita ravintoaineita oikeassa suhteessa kasvaakseen ja voidakseen hyvin.

hairlust for men

Huolellisesti kehitetty hiusvitamiini miehille

HairLust Hair Growth Formula miehille sisältää lukuisia elintärkeitä kivennäisaineita, joista jokainen on valittu niiden hiusten terveyttä ja hyvinvointia tukevien ominaisuuksien vuoksi. Ainesosat sisältävät mineraaleja, vitamiineja, proteiineja ja aminohappoja, jotka on annosteltu ja yhdistetty siten, että ne toimivat yhdessä tehokkaasti ja saavat aikaan synergiavaikutuksen, joka parantaa hiussolujen kykyä vastaanottaa ravinteita. Jokainen karvatuppi, eli hiusfollikkeli sisältää kaliumkanavan, jonka kautta kalium ja muut tärkeät ravintoaineet siirtyvät hiustyveen ja karvatuppeen. HairLust Hair Growth Formula aktivoi näitä kaliumkanavia, jotta karvatupet voivat hyödyntää hiusvitamiinin ravintoaineet optimaalisesti.

Ainesosat:

HairLust Hair Growth Formula sisältää 22 eri elintärkeää ravintoainetta, kuten L- metioniini, L-valiini, L-isoleusiini, sinkki, foolihappo, biotiini ja seleeni.

L-valiini, L-metioniini ja L-isoleusiini ovat kaikki aminohappoja. Näillä aminohapoilla on keskeinen tehtävä keratiinin tuotannossa, joka on hiusten merkittävin rakennusaine. Aminohapot ylläpitävät optimaalista solutuotantoa ja vahvistavat siten hiuksia ja niiden kuntoa.

Biotiini on varmasti tunnetuin erityisesti terveiden hiusten kasvua edistävänä vitamiinina. Biotiini ei ole ainoastaan hyväksi hiusten kasvulle, vaan on hyödyllinen myös hiusten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Biotiinia pidetään laajasti hiusten kasvun kannalta tärkeimpänä vaikuttavana aineena, eikä suotta sillä sen vaikutus on todistettu useissa kliinisissä tutkimuksissa. Siksi HairLust Hair Vitamins Men sisältävät 5mg biotiinia päivittäistä annosta kohti.

B-Vitamiinit: B-vitamiinien tiedetään myös olevan olennaisia hiusten kasvun ja kunnon kannalta. HairLust Hair Vitamin sisältää B5, B6, B9 ja B12 vitamiineja. B6 -vitamiini tukee kehon kollageenin tuotantoa ja ylläpitää hiusten ja ihon hyvinvointia. Muut B-vitamiiniperheen vitamiinit B5, B9 ja B12 lisää solujen tuotantoa ja päänahan verenkiertoa.

Sinkki on elintärkeä mineraali, joka edistää hiusten hyvinvointia ja kasvua. Hormonaaliset muutokset ja hormonien epätasapaino on yksi suurimmista syistä hiusten ohenemiseen ja kausittaiseen hiustenlähtöön. Sinkki auttaa saavuttamaan hormonitasapainon ja tukee näin hiusten kuntoa.

Luonnollinen:

HairLust Hair Growth Formula -hiusvitamiinit eivät sisällä lisä- ja säilöntäaineita, maku- ja makeutusaineita, tärkkelystä, hiivaa, laktoosia tai gelatiinia -mutta sen sijaan runsaasti luonnollisia vitamiineja, joihin ei liity sivuvaikutuksia. HairlLust Hair Vitamins ovat ravintolisä, joka sisältää vitamiineja, jotka on valittu huolella niistä saatavien hyötyjen ja synergiaetujen vuoksi, jolloin ne tukevat toistensa vaikutusta tehokkaasti. Ainesosamme ovat peräisin laadukkaista ja turvallisista lähteistä eri puolilta maailmaa ja ne valmistetaan Englannissa ISO9001 -sertifioiduilla, hyvillä tuotantomenetelmillä (GMP) laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi

Ennen ja jälkeen kuvat

hairlust for men før efter billede hairlust for men før efter billede

 

Tulokset ovat yksilöllisiä, mutta useat HairLust Hair Growth Formula -hiusvitamiinin käyttäjät ovat raportoineet tuloksia 2-6 kuukauden kuluttua aloittamisesta.