Hair Growth & Repair Shampoo


HairLust Hair Growth & Repair Shampoo

 •    Kuiville ja rasittuneille hiuksille
 •    Runsaasti vegaanisia mikroproteiineja
 •    Korjaa haljenneita hiuksia jopa 20%*
 •    Sopii värjätyille hiuksille
 •    Tuotettu Pohjoismaissa
 •    Sertifioidusti ekologinen
 •    Vegaanisertifioitu
 •    Parabeeniton, SL-sulfaatiton, ftalaatiton
 •    Silikoniton tuote
Tuotettu Pohjoismaissa
Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
Vegaanisertifioitu
Parabeeniton & silikoniton
Hair Growth & Repair Shampoo

Kuinka se toimii?

Hair Growth & Repair Shampoo on kehitetty erityisesti kuiville ja vauriotuneille hiuksille. Se vahvistaa, korjaa ja syvähoitaa hauraita hiuksia. Shampoo tasapainottaa hiuspohjaa, jolloin hiukset voivat kasvaa vahvoina ja terveinä. Shampoon aktiiviset ainesosat vaikuttavat kaikissa hiuksen kerroksissa vahvistaen hiuksia juuresta latvaan.

 • Gluadin® Kera-P LM (Hydrolyzed Vegetable Protein) - Mikroproteiineja, jotka vahvistavat ja uudelleenrakentevat hiusjuuria sekä pidentävät hiuksen elinkaarta. Minimoi kaksihaaraisia ja vähentää hiusten katkeilua jopa 20% ja parantaa hiusten yleiskuntoa jopa 60%.*
 • Protectagen™ (Hydrolyzed Rice Protein) - Riisiuutteen uniikki koostumus sisältää runsaasti aktiivisia mikroproteiineja, jotka uudelleenrakentavat hiusjuurten omia proteiineja ja vahvistavat sekä korjaavat hiuksia sisältäpäin. Parantaa hiusten rakennetta ja vähentää kaksihaaraisia.
 • Ekologinen Aloe Vera - Sisältää runsaasti antioksidantteja, vitamiineja ja mineraaleja, jotka ravitsevat ja suojaavat sekä hiuspohjaa että hiuksia samalla tasapainottaen hiuspohjan luonnollista pH - arvoa.
 • Ekologinen Mangouute - Suojaa oksidatiiviselta stressiltä ja UV - säteilyltä kosteuttaen samanaikaisesti. Stimuloi hiussolujen kollageenin tuotantoa.
 • Ekologinen Mustikkauute - Mustikkauuttella on antioksidatiivisia, antibakteerisia ja kuorivia ominaisuuksia, jotka rauhoittavat ärtyneen hiuspohjan ihoa ja lisäävät hiuksiin kiiltoa sekä elastisuutta.
hairlust shampoo

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voinko minä käyttää Hair Growth & Repair Shampoota?

Hair Growth & Repair Shampoota voivat käyttää kaikki, riippumatta siitä, ovatko hiukset värjätyt, vauroituneet, terveet, pehmeät tai kuivat. Shampoo tarjoaa kuitenkin hemmottelua erityisesti hauraille ja elottomille hiuksille.

Voinko käyttää Hair Growth & Repair Shampoota ilman hoitoainetta?

Suosittelemme käyttämään hoitoainetta hiusten pesun jälkeen, erityisesti, jos hiukset ovat pitkät. Hoitoaine sulkee hiussuomut jättäen hiukset hyvin kosteutetuiksi ja ravituiksi samalla suojellen niitä hyvin rasitukselta.

Miksi kannattaa valita ekologisia hiustenhoitotuotteita?

Lue artikkelistamme lisää, miksi sinun kannattaa valita luonnonkosmetiikka shampoo. Bloggaajamme kertoo, miksi ekologinen hiustenhoito on parempi valinta.

*Nämä tutkimukset on suoritettu BASF toimesta. Lisätietoja tutkimuksista www.personal-care.basf.com ja www.carecreations.basf.com.

Kuinka usein ja miten shampoota voi käyttää?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo - shampoota käytetään 2-3 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Suosittelemme, että käytät lisäksi aina hoitoainetta hiusten pesun yhteydessä, sillä hoitoaine sulkee kosteuden ja ravinteet hiuksiin jättäen ne sileiksi ja hyvinvoiviksi shampoopesun jälkeen.

Pese hiukset ensin kahdesti shampoolla. Ensimmäisellä pesulla shampoo hierotaan hyvin hiuspohjaan ja huuhdellaan tämän jälkeen pois. Toisella pesulla shampoo levitetään hiusten koko pituuksiin. Viimeistele hiusten pesu hoitoaineella.