• YLI 49€ OSTOKSILLA ON ILMAINEN TOIMITUS

  • ASIAKASPALVELU AVOINNA MA-PE 10-16

HairLust Shampoo


HairLust Shampoon hyödyt:

  •    Ei sisällä parabeeneja tai sulfaatteja
  •    Vahvistaa hiuksia sisältä ja ulkoa
  •    Puhdistaa ja kosteuttaa hiuksia
  •    Suojaa hiuksia tyvestä latvaan
  •    Edistää terveiden hiusten kasvua
  •    Soveltuu kaikille hiustyypeille
  •    Helppokäyttöinen
  •    Korjaa kuivia ja vaurioituneita hiuksia
  •    Käytä yhdessä hoitoaineen kanssa
Pohjoismaalainen tuote
Luonnolliset ainesosat
Ei parabeeneja tai sulfaatteja
Palauttaa kosteustasapainon
hairlust shampoo conditioner

Hair Growth & Repair Shampoo

HairLust Growth & Repair Shampoo on suunniteltu hoitamaan hiusongelmia, jotka johtuvat joko perinnöllisistä tekijöistä, vitamiinien ja kivennäisaineiden puutteesta, vääränlaisista hiustuotteista, hiustenhoidon laiminlyönnistä tai hiusten liiallisesta käsittelystä; kuten värjäys, muotoiluraudat ja pidennykset. HairLust shampoo on täynnä hedelmäuutteista saatuja ravitsevia öljyjä ja antioksidantteja, jotka elvyttävät kuivia ja huonokuntoisia hiuksia. HairLust Hair Growth & Repair Shampoon aktiiviset ainesosat vahvistavat hiuksiasi ulkoisesti sekä suojaavat hiuksia ja niiden latvoja haaroittumiselta.

HairLust shampoo sisältää myös öljyjä, jotka tasapainottavat, puhdistavat ja kosteuttavat päänahkaa samalla kun se suojaa hiusten latvoja vaurioitumiselta. Shampoo sisältää aktiivisia ainesosia marja-ja viinirypäleuutteista, sekä kookos-ja oliiviöljyä, joita hyödynnetään niiden erinomaisten kosteuttavien ja antioksidanttisten ominaisuuksien vuoksi, jotka pitävät hiuksesi pitkinä, terveinä ja joustavina. HairLust shampoota suositellaan käytettävän yhdessä HairLust hoitoaineen kanssa parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi. HairLust hiustenhoitotuotteiden lisäksi voit kokeilla Hairlust-ravintolisiä, jotka ravitsevat hiuksiasi sisältäpäin.

hairlust shampoo

Kookos- & oliiviöljy

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo sisältää kookosöljyä, joka puolestaa pitää sisällään runsaasti E- ja K-vitamiineja. Kookosöljyssä on lisäksi antimikrobisia ainesosia, lauriinihappoja ja terveellisiä rasvahappoja, jotka vahvistavat hiuksia ja tukevat niiden kasvua. Kookosöljy sisältää antibakteerisia aineita ja antioksidantteja. Kun kookosöljyä käytetään hiustenhoidossa se parantaa päänahan kuntoa, ehkäisee kuivuutta ja hilseilyä samalla kun se antaa volyymia ja kiiltoa.

HairLust shampoo sisältää lisäksi oliiviöljyä, joka ravitsee hiuksia, jolloin ne kasvavat vahvempina ja terveempinä. Oliiviöljy sisältää terveellisiä rasvahappoja, jotka auttavat vahvistamaan ja suojaamaan hiuksia tyvestä latvaan. Oliiviöljyä käytetään myös johtuen sen kyvystä hillitä DHT:n tuotantoa. DHT on kehossa luonnollisesti syntyvä hormoni, joka on yksi merkittävimmistä syistä hiusten ohenemiseen ja kausittaiseen hiustenlähtöön. Oliiviöljy tasapainottaa päänahan verenkiertoa ja auttaa vähentämään tukkeutuneita karvatuppia hiusten kasvun kiihdyttämiseksi.