Hair Growth & Repair Shampoo


Hair Growth & Repair Shampoo

 • Kuiville, vaurioituneille ja ohuille hiuksille
 • Runsaasti vegaanisia mikroproteiineja
 • Näkyviä tuloksia jopa 21 päivässä*
 • 97.1% luonnolliset ainesosat
 • Sopii myös värjätyille hiuksille
 • Valmistettu Pohjoismaissa
 • Sertifiodusti ekologinen
 • Sertifioidusti vegaaninen
 • Sulfaatiton, silikoniton & parabeeniton
Valmistettu Pohjoismaissa
Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
Sertifioidusti vegaaninen
Sulfaatiton, silikoniton & parabeeniton
Hair Growth & Repair Shampoo

Miten tuote toimii?

Matka kohti hyvinvoivia hiuksia alkaa suihkussa! Hair Growth & Repair Shampoo on kehitetty erityisesti naisille, joilla on kuivat, hennot tai ohenevat hiukset, tai joiden hiukset katkeilevat ja haaroittuvat helposti.

Tämä kosteuttava shampoo kuiville hiuksille ja hiustenlähtöön edistää hiusten hyvinvointia monella eri tapaa:

 • Puhdistaen hiukset ja hiuspohjan hellävaraisesti mutta tehokkaasti, ilman haitallisia ainesosia, kuten sulfaatteja, parabeeneja, kuivattavia alkoholeja, silikonia tai mineraaliöljyä.
 • Tukien hiuspohjan terveyttä ja edistäen verenkiertoa hiusjuuriin, jotta ne saavat tarvitsemansa ravinteet, kahvinsiemenöljyn sisältämän kofeiinin avulla.
 • Palauttaen hiusten kosteustasapainon ja vähentäen hiusten haaroittumista mm. tehokosteuttavaa Aquaxyl™:iä ja vahvistavaa Protectagen™-mikroproteiinia sisältävän koostumuksensa ansiosta.

Mitä tuote sisältää?

 • Aquaxyl™ - Tämä sokereista johdettu ainutlaatuinen ainesosa tehokosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa pitkäkestoisesti. Aquaxyl™ ehkäisee kosteuden haihtumista ja auttaa hiuksia ylläpitämään kosteustasapainonsa +8 tuntia.
 • Glukoosi - Glukoosilla on hiuksia ja hiuspohjaa kosteuttava vaikutus. Lisäksi se ehkäisee hiusten sähköisyyttä.
 • Glyseriini - Käyttämämme kasviperäinen glyseriini on luonnollinen humektantti, mikä tarkoittaa sitä, että se imee ja lukitsee kosteutta hiuksiin ja hiuspohjaan pitkäkestoisesti.
 • Kuolleenmerensuola - Tällä luonnollisella Kuolleestamerestä peräisin olevalla suolalla on mieto pesevä vaikutus. Kuolleessameressä kylpeminen on myös perinteinen hoitokeino ihosairauksia ja tulehduksia vastaan. Merisuola sisältää nimittäin runsaasti mineraaleja, kuten magnesiumia, jotka hoitavat ärtynyttä päänahkaa ja hiuksia ehkäisten mm. sienten kasvua.
 • Kahvinsiemenöljy - Tämän virkistävän ainesosan hiusten aktiivista kasvuvaihetta pidentävä ja siten tervettä hiusten kasvua edistävä vaikutus on tieteellisesti todistettu. Kahvinsiemenöljyn sisältämän kofeiinin on myös osoitettu ehkäisevän perinnöllistä hiustenlähtöä aiheuttavan hormonin, androgeenin, vaikutusta hiustupeissa. Täten tuote on erinomainen shampoo hiustenlähtöön.
 • Lakkauute - Lakalla on hiuksia ja hiuspohjaa kosteuttava ja rauhoittava vaikutus. Lisäksi sisältämiensä A-, C- ja E-vitamiinien ja ellagiinihapon antioksidanttisuuden vuoksi lakka voi ehkäistä auringon aiheuttamilta vaurioilta.
 • Protectagen™ - Hydrolysoitu mikroproteiini riisiuutteesta, joka uudelleenrakentaa hiuksia aina juurista latvoihin tehden hiuksista näkyvästi terveemmät, vahvemmat ja vastustuskykyisemmät vaurioita ja haaroittumista vastaan. Lisäksi se suojaa hiuksia mm. ympäristöllisten haittojen ja muotoilun aiheuttamilta vaurioilta (Tutkimukset suorittanut Ashland).
 • Ekologinen aloe vera - Tämä mahtava ainesosa on täynnä entsyymejä, mineraaleja, aminohappoja ja vitamiineja, jotka ravitsevat ja kosteuttavat hiuksia ja päänahkaa. Aloe vera auttaa ylläpitämään hiuspohjan optimaalisen pH:n tukien siten myös tervettä hiusten kasvua. Aloe vera on myös erinomainen ympäristöllisiltä haitoilta suojaavien antioksidanttien lähde.
 • Ekologinen mangouute - Sisältää runsaasti luonnollisia antioksidatteja, A- ja C-vitamiinia. Kosteuttaa ja suojaa hiuksia samalla edistäen hiustuppien solujen uusiutumista, mikä auttaa vahvempien ja terveempien hiusten kasvussa.
 • Ekologinen oliivinlehtiuute - Tämä oliivinlehdistä valmistettu uute on täynnä vahvoja antioksidantteja, jotka suojaavat hiuksia ja päänahkaa UV-säteiden ja muiden ympäristöllisten haittojen aiheuttamilta vaurioilta. Uutteella on myös herkkää ja ärtynyttä päänahkaa rauhoittava vaikutus.
hairlust shampoo

Kenelle Hair Growth & Repair Shampoo sopii?

Koska tuote on kehitetty vastaamaan hentojen ja ohenevien hiusten tarpeisiin, on se erinomainen shampoo hiustenlähtöön. Tämä kosteuttava shampoo sopii myös erinomaisesti kuiville, vaurioituneille ja haaroittuville hiuksille hellävaraisesti pesevän ja hiuksia korjaavan vaikutuksensa ansiosta. Hair Growth & Repair Shampoo sopii myös niille, joilla on herkkä ja ärtynyt hiuspohja, koska se ei sisällä sulfaatteja tai muita ainesosia, jotka aiheuttavat yleisesti ärsytystä päänahassa.

Miten saan parhaat tulokset?

Suosittelemme aina käyttämään hoitoainetta shampoopesun jälkeen, sillä hoitoaine lukitsee kosteuden ja ravinteet hiuksiin suojaten niitä kuivumiselta ja vaurioilta. Saadaksesi parhaat tulokset tällä sulfaatittomalla shampoolla, suosittelemme käyttämään sitä yhdessä erityisesti vaurioituneille tai oheneville hiuksille kehitetyn hoitoaineen, kuten Hair Growth & Repair Conditioner -hoitoaineen kanssa.

Hiusten tehohoitoon ja kosteutukseen suosittelemme lisäksi hiusnaamion käyttöä viikoittain.

Miten nopeasti tuloksia ilmenee?

Kofeiinin on todistettu edistävän hiusten kasvua kuudessa kuukaudessa useissa tieteellisissä tutkimuksissa. Protectagen™, joka vähentää kaksihaaraisten määrää, sen sijaan vaikuttaa jopa 21 päivässä.*

*Tutkimukset on suorittanut BASF. Jos haluat lukea niistä lisää, käy osoitteessa www.personal-care.basf.com tai www.carecreations.basf.com.

Käyttöohjeet

Koska tämä hellävarainen shampoo kuiville hiuksille ei sisällä reilusti vaahtoavia sulfaatteja, vaatii sen käyttö hieman erilaisen lähestymistavan kuin perinteiset shampoot. Suosittelemmekin pesemään hiukset kahteen kertaan, jotta tuote vaahtoaa paremmin.

Aloita kastelemalla hiukset. Tämän jälkeen levitä pieni määrä Hair Growth & Repair Shampoota hiuspohjaan ja hiero huolellisesti. Huuhtele pois ja toista pesu toisen kerran. Toisella pesukerralla tuote vaahtoaa paremmin puhdistaen myös tiukemman lian, tuotejäämät ja ylimääräisen talin.

Huuhtele huolellisesti ja viimeistele hoitoaineella. Saavuttaaksesi parhaat tulokset käytä Hair Growth & Repair Conditioner -hoitoainetta shampoon jälkeen.