Hair Growth & Repair Shampoo


HairLust Hair Growth & Repair Shampoo hyödyt:

 •    Kuiville ja rasittuneille hiuksille
 •    Runsaasti vegaanisia mikroproteiineja
 •    Korjaa haljenneita hiuksia jopa 20%*
 •    Sopii värjätyille hiuksille
 •    Tuotettu Pohjoismaissa
 •    Sertifioidusti ekologinen
 •    Vegaanisertifioitu
 •    Parabeeniton, sulfaatiton, ftalaatiton
 •    Silikoniton tuote
Tuotettu Pohjoismaissa
Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
Vegaanisertifioitu
Parabeeniton & silikoniton
Hair Growth & Repair Shampoo

Näin Hair Growth & Repair Shampoo toimii

Hair Growth &a Repair Shampoo on kehitetty erityisesti kuiville ja vaurituneille hiuksille. Se vahvistaa, korjaa ja syvähoitaa hauraita hiuksia antaen elottomille hiuksille uutta kiiltoa. Shampoo tasapainottaa hiuspohjan ihoa, jolloin hiukset ovivat kasvaa vahvoina ja terveinä. Shampoon aktiiviset ainesosat vaikuttavat kaikissa hiuksen kerroksissa ja hiusjuurissa vahvistaen hiuksia juuresta latvaan.

Mitä Hair Growth & Repair Shampoo sisältää?

Kaikki käyttämämme luonnolliset ainesosat on valittu huolella niiden puhtauden ja todistetun tehokkuuden vuoksi:

  • Gluadin® Kera-P LM (Hydrolyzed Vegetable Protein) - Mikroproteiineja, jotka vahvistavat ja uudelleenrakentevat hiusjuuria sekä pidentävät hiuksen elinkaarta. Minimoi halkeilevia latvoja ja vähentää hiustenkatkeilua jopa 20% ja parantaa hiusten yleiskuntoa jopa 60%.* (Tutkimus suoritettu BASF Care Creation:in toimesta)
  • Protectagen™ (Hydrolyzed Rice Protein) - Riisiuutteen uniikki koostumus sisältää runsaasti aktiivisia mikroproteiineja, jotka uudelleenrakentavat hiusjuurten omia proteiineja ja vahvistavat sekä korjaavat hiuksia sisältäpäin. Parantaa hiusten rakennetta ja vähentää kaksihaaraisia.
  • Ekologinen Aloe Vera - Sisältää runsaasti antioksidantteja, vitamiineja ja mineraaleja, jotka ravitsevat ja suojaavat sekä hiuspohjaa että hiuksia samalla tasapainottaen hiuspohjan luonnollista pH - arvoa.
  • Ekologinen Mangouute - Suojaa oksidatiiviselta stressiltä sekä UV - säteilyltä kuitenkin kosteuttaen ja ylläpitäen hiusten väriä. Stimuloi hiussolujen kollageenin tuotantoa.
  • Ekologinen Mustikkauute - Mustikkauuttella on antiokdidatiivisia, antibakteerisia ja kuorivia ominaisuuksia, jotka rauhoittavat ärtyneen hiuspohjan ihoa ja lisäävät hiuksiin kiiltoa sekä elastisuutta.
hairlust shampoo

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voinko minä käyttää Hair Growth & Repair Shampoota?

Hair Growth & Repair Shampoota voivat käyttää kaikki, riippumatta siitä, ovatko hiukset värjätyt, vauroituneet, terveet, pehmeät tai kuivat. Shampoo tarjoaa kuitenkin hemmottelua erityisesti hauraille ja elottomille hiuksille.

Kuinka usein shampoota voi käyttää?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo - shampoota käytetään 2-3 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Suosittelemme, että käytät lisäksi aina hoitoainetta hiustenpesun yhteydessä, sillä hoitoaine sulkee kosteuden ja ravinteet hiuksiin jättäen ne sileiksi ja hyvinvoiviksi shampoopesun jälkeen.

Pese hiukset ensin kahdesti shampoolla. Ensimmäisellä pesulla shampoo hierotaan hyvin hiuspohjaan ja huuhdellaan tämän jälkeen pois. Toisella pesulla shampoo levitetään hiusten koko pituuksiin. Viimeistele hiustenpesu hoitoaineella.

*Nämä tutkimukset on suoritettu BASF toimesta. Lisätietoja tutkimuksista www.personal-care.basf.com ja www.carecreations.basf.com.

Voinko käyttää Hair Growth & Repair Shampoota ilman hoitoainetta?

Suosittelemme käyttämään hoitoainetta hiustenpesun jälkeen, erityisesti, jos hiukset ovat pitkät. Hoitoaine sulkee hiussolut jättäen hiukset hyvin kosteutetuiksi ja ravituiksi samalla suojellen niitä hyvin rasitukselta.

Miksi kannattaa valita ekologisia hiustenhoitotuotteita?

Lue artikkelistamme lisää, miksi sinun kannattaa valita luonnonkosmetiikka shampoo. Bloggaajamme kertoo, miksi ekologinen hiustenhoito on parempi valinta.