Hair Growth & Repair Shampoo


HairLust Hair Growth & Repair Shampoo hyödyt:

  •    ECOCERT-sertifioitu ja vegaaninen
  •    Parabeeniton ja ftalaatiton
  •    Silikoniton & SL-sulfaatiton
  •    Valmistettu Pohjoismaissa
  •    Suojaa ja hoitaa hiuksia juurista latvoihin
  •    Syväkosteuttava
  •    Sopii vaurioituneille & kuiville hiuksille
  •    Edesauttaa terveiden hiusten kasvua
  •    Yhdistä HairLust-hoitoaineeseen
Pohjoismaalainen tuote
Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
Vegaanisertifioitu
Parabeeniton & silikoniton
hairlust shampoo conditioner

Hair Growth & Repair Shampoo

HairLust Hair Growth & Repair shampoo ehkäisee tehokkaasti vaurioita, jotka voivat johtua ravinteiden puutteesta, huonoista hiustenhoitotuotteista tai -tavoista, liiallisesta muotoilurautojen käytöstä, hiustenpidennyksistä, hiusten värjäyksestä, stressistä, raskaudesta tai geeneistä. HairLust Hair Growth & Repair Shampoo on valmistettu Tanskassa ja kehitetty erityisesti hiuksille, jotka ovat kuivat tai vaurioituneet. Sen korkea proteiinipitoisuus (sisältää mm. riisi-, kasvi-, ja vehnäproteiineja) tarjoaa hiuksille voimaa ja edesauttaa niiden normaalia kasvua.

HairLust Hair Growth & Repair Shampoon vaikuttavat aineet toimivat hiusten juurista latvoihin palauttaakseen niiden voimakkuuden ja elinvoimaisuuden. Tuote korjaa ja estää hiusten vahingoittumisen, jotta hiuksesi voivat kasvaa pitkinä ja voimakkaina katkeamatta. HairLust Hair Growth & Repair Shampoo sisältää ekologisesti tuotettua kasvivoita, joka tasapainottaa ja puhdistaa päänahan kokonaan ilman, että hiukset jäävät rasvaisen tuntuisiksi tai latteiksi. Saadaksesi optimaalisia tuloksia, suosittelemme käyttämään myös ravintolisiä hoitaaksesi hiuksiasi niin ulkoa- kuin sisältäpäin.

hairlust shampoo

ECOCERT-sertifioitu ja vegaaninen tuote

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo sisältää muun muassa ekologisesti tuotettua aloe veraa, mustikkauutetta ja mangovoita, jotka yhdessä korjaavat hiuksia tehokkaasti ja hellävaraisesti. Ekologisesti tuotettu aloe vera poistaa likaa ja kuolleita ihosoluja hellävaraisen tehokkaasti. Sen antioksidantit, vitamiinit ja kivennäisaineet ravitsevat päänahkaa ja hiuksia juurista latvoihin. Shampoon sisältämä mustikkauute, joka sisältää reilusti proantosyanidiineja, pyrkii parantamaan ja lisäämään hiusten kimmoisuutta. Mangovoi puolestaan tekee hiukset joustavammiksi samalla raviten päänahkaa tehokkaasti.

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo on ECOCERT-sertifioitu ja vegaaninen tuote, joten voit hoitaa hiuksiasi hyvällä omallatunnolla. Käytä shampoota viikottain saadaksesi parasta mahdollista hoitoa hiuksillesi.