HairLustin takana


Luonnollinen tapa saada terveet hiukset

HairLust on tanskalainen tuotemerkki, jonka missiona on edistää ja ylläpitää luonnollista kauneutta. Fokuksenamme on luoda luonnollisia tuotteita niin sisäiseen, kuin ulkoiseen hiustenhoitoon sekä taistella hiustenlähtöön liittyviä tabuja vastaan.

 

Ainoana tuotemerkkinä Pohjoismaissa keskitymme paitsi niin sisäiseen, kuin ulkoiseen hiustenhoitoon sekä näiden kahden tehokkaaseen yhdistämiseen. HairLust-ravintolisät sekä hiustenhoitotuotteet on kehitetty keskittyen uusiin innovaatioihin sekä Pohjoismaisiin arvoihin. Luonnolliset ainesosat on valittu huolellisesti, kiinnittämällä aina huomiota puhtaisiin ainesosiin, jotka edistävät niin hiusten sisäistä, kuin ulkoista terveyttä.

 

Niin nuoret, kuin vanhemmat ihmiset kokevat hiustenlähtöön ja ohuisiin hiuksiin liittyviä ongelmia. Maailmassa, jossa kauneusihanteet tuntuvat usein saavuttamattomilta, ne usein aiheuttavat ihmisille paineita sekä turhautumista, joka usein vaan lisää hiustenlähtöä. Tämä on juurikin ongelma, josta tulisi puhua enemmän ja siksi olemmekin ottaneet ohjat omiin käsiimme ja päättäneet olla avoimia hiustenlähtöön liittyvistä tabuista.

Emme usko, että hiustenlähdön täytyisi olla tabu! Uskomme todella, että jokaisella pitäisi olla oikeus terveisiin ja vahvoihin hiuksiin. Siksi HairLust perustettiin vuoden 2017 alussa selkeällä tavoitteella; tarjota herkullisia sekä luonnollisia tuotteita kohtuullisin hinnoin luonnollisen kauneuden edistämiseksi sekä ylläpitämiseksi. Me HairLustilla uskomme, että hiustenlähtöön liittyvistä tabuista tulee puhua, jotta voimme auttaa niin naisia, että miehiä saamaan paremman itsetunnon.

Tiimimme

Oletko koskaan miettinyt, kuka on vastuussa tuotteidemme kehityksestä, myynnistä, valokuvien ottamisesta, markkinoinnistamme tai asiakaspalvelustamme? Tämän kaiken takana on tiimi, joka ei enää muodostu pelkästään tanskalaisista, sillä meillä on asiakkaita myös Ruotsissa, Norjassa sekä Suomessa. Kiitos teidän, pyrimme joka päivä parempaan ja haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden parempiin hiuspäiviin.

HairLust team

Emme myy tavallisia hiustenhoitotuotteita

HairLust on paljon enemmän kuin pelkkä hiustenhoitobrändi. HairLustin tavoitteena on antaa kaikille myös henkistä, fyysistä ja sosiaalista tukea, jota tarvitaan, kun puhutaan ohuista hiuksista ja hiustenlähdöstä. Tuotteemme eivät ainoastaan edistä hiuksia kasvamaan terveinä ja pitkinä, vaan niiden tarkoitus on myös taistella hiustenhoitotuotteiden tylsää imagoa vastaan. Haluammekin, että tuotteitamme ei säilytetä kaapin perukoilla vaan ne saavat olla näkyvillä ja jaettavia kaikkien kesken. Meidän on pidettävä parempaa huolta hiuksistamme, sillä ne elävät meidän kanssamme läpi stressin, hormonaalisten muutosten, huonojen hiustenhoitotapojen ja elämänmuutosten.

Olemme alamme arvostetuin tuotemerkki, ja meillä on paljon lojaaleja asiakkaita, seuraajia sekä brändilähettiläitä ympäri Pohjoismaita. He jakavat kokemuksiaan ja tuloksiaan meidän kaikkien kanssa ja yhdessä pyrimmekin rikkomaan vihdoin tabun, joka hiustenlähdön ympärillä vielä on. Ravintolisiä ja hiustenhoitotuotteita ei enää tarvitse säilyttää kaapissa, vaan ne jaetaan sosiaaliseen mediaan. HairLustin tarkoituksena on tehdä vanhanaikaisista tuotteista jotain uutta ja houkuttelevaa, joitain, joka on kaikkien ulottuvilla.

Huomaa luonnollisten ainesosien vaikutus! HairLust yhdistää laadun sekä kestävän kehityksen, ja siksi käytämmekin luonnollisia ainesosia, aina kun se on mahdollista. Tästä syystä useimmat tuotteistamme ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (ECOCERT) sekä vegaanisia. Turvallisten ja luonnollisten ainesosien avulla HairLust auttaa sekä naisia, että miehiä saavuttamaan terveemmät hiukset ja vähentämään huonoja hiuspäiviä! Me uskomme, että jokaisella on oikeus terveisiin hiuksiin!

HairLust omaa vahvan tunnistettavan designin, Pohjoismaalaiset arvot sekä kunnianhimoisen vision. Tarkoituksenamme on kääntää ravintolisien ja hiustenhoitotuotteiden markkinat ylösalaisin ja tehdä niistä jotain, mitä ihmiset haluavat esitellä. Taistelu hiustenlähtöä vastaan on nyt etenevissä määrin murroksessa, ja yhä useammat jakavat tuloksiaan ja vinkkejään sosiaalisissa medioissa ja terveet ja paksut hiukset ovat jotain, mitä ihmiset todella haluavat saavuttaa. Me sanomme näkemiin vahvoille kemikaaleille, ja toivotamme tervetulleiksi terveelliset ja luonnolliset ravintoaineet, joiden avulla saavutat hiukset, joista olet aina unelmoinut.