HairLustin takana


Terveet hiukset luonnollisesti

HairLust on Pohjoismaalainen tuotemerkki, jonka missiona on edistää ja ylläpitää luonnollista kauneutta. Fokuksenamme on luoda luonnollisia hiustenhoitotuotteita niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin hiustenhoitoon. Haluamme myös taistella hiustenlähtöön liittyviä tabuja vastaan.

Ainoana tuotemerkkinä Pohjoismaissa keskitymme sekä sisäiseen, että ulkoiseen hiustenhoitoon, ja näiden yhdistämiseen. HairLust-ravintolisät sekä hiustenhoitotuotteet on kehitetty keskittyen uusiin innovaatioihin ja Pohjoismaisiin arvoihin. Kaikki ainesosamme on valittu huolellisesti, kiinnittäen huomiota puhtauteen ja luonnollisuuteen. Näin voimme edistää tehokkaasti hiusten sisäistä ja ulkoista terveyttä.

 

Niin nuoret ja vanhat, miehet sekä naiset kokevat hiustenlähtöön ja ohuisiin hiuksiin liittyviä ongelmia jossain vaiheessa elämää. Maailmassa, jossa elämämme pyörii sosiaalisen median, kiireen ja kauneusihanteiden ympärillä, ihmiset kokevat paineita, stressiä ja turhautumista. Tämä saattaa entisestään pahentaa hiustenlähtöä ja aiheuttaa ahdistusta. Hiustenlähtö onkin ongelma, josta tulisi puhua enemmän, ja avoimemmin. Siksi olemmekin ottaneet ohjat omiin käsiimme, ja päättäneet puhua rehellisesti hiustenlähtöön liittyvistä tabuista.

Meidän mielestämme hiustenlähdön ja hiuksiin liittyvien ongelmien ei kuuluisi olla tabu. Uskomme, että jokaisella on oikeus terveisiin sekä vahvoihin hiuksiin. HairLust perustettiin vuonna 2017 selkeällä tavoitteella: tahdomme tarjota herkullisia sekä luonnollisia tuotteita kohtuullisin hinnoin, luonnollisen kauneuden edistämiseksi sekä ylläpitämiseksi. Me HairLustilla uskomme, että hiustenlähtöön liittyvistä ongelmista tulee voida puhua. Näin autamme niin naisia kuin miehiäkin kohti terveempiä hiuksia ja parempaa itsetuntoa.

Tiimimme

Oletko koskaan miettinyt, kuka on vastuussa tuotteidemme kehityksestä, myynnistä, valokuvien ottamisesta, markkinoinnistamme tai asiakaspalvelustamme? Tämän kaiken takana on upea kansainvälinen tiimi, sillä meillä on asiakkaita ympäri maailmaa. Kiitos teidän, pyrimme joka päivä parempaan ja haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden parempiin hiuspäiviin.

HairLust team

Emme myy vain tavallisia hiustenhoitotuotteita

HairLust on paljon enemmän kuin pelkkä hiustenhoitobrändi. HairLustin tavoitteena on antaa kaikille henkistä, fyysistä ja sosiaalista tukea, jota tarvitaan kun puhutaan ohuista hiuksista ja hiustenlähdöstä. Tuotteemme eivät ainoastaan edistä hiuksia kasvamaan terveinä ja pitkinä, vaan niiden tarkoitus on myös taistella hiustenhoitotuotteiden tylsää imagoa vastaan. Haluammekin, että tuotteitamme ei säilytetä kaapin perukoilla vaan ne saavat olla näkyvillä, jaettavina kaikkien kesken. Meidän on pidettävä parempaa huolta hiuksistamme, sillä ne elävät meidän kanssamme läpi stressin, hormonaalisten muutosten, huonojen hiustenhoitotapojen ja elämänvaiheiden.

Olemme alamme arvostetuin tuotemerkki, ja meillä on paljon lojaaleja asiakkaita, seuraajia sekä brändilähettiläitä ympäri Eurooppaa. He jakavat kokemuksiaan ja tuloksiaan meidän kaikkien kanssa ja yhdessä heidän avullaan pyrimme rikkomaan vihdoin tabun, joka hiustenlähdön ympärillä vielä valitettavasti on. Haluamme tehdä vanhanaikaisista ja tylsistä tuotteista jotakin uutta, tehokasta ja houkuttelevaa, jota halutaan jakaa ja esitellä, ja joka on kaikkien saatavilla.

Huomaa luonnollisten ainesosien vaikutus! HairLust yhdistää laadun sekä kestävän kehityksen käyttämällä luonnollisia ainesosia, aina kun se on mahdollista. Tästä syystä useimmat tuotteistamme ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (ECOCERT) sekä vegaanisertifikoituja. Turvallisten ja luonnollisten ainesosien avulla HairLust auttaa sekä naisia, että miehiä saavuttamaan terveemmät hiukset ja vähentämään huonoja hiuspäiviä. Me uskomme, että jokaisella on oikeus terveisiin hiuksiin!

 

HairLust omaa vahvan tunnistettavan designin, Pohjoismaalaiset arvot sekä kunnianhimoisen vision. Tarkoituksenamme on kääntää ravintolisien ja hiustenhoitotuotteiden markkinat ylösalaisin ja tehdä niistä jotain, mitä ihmiset haluavat esitellä. Taistelu hiustenlähtöä vastaan on nyt enenevissä määrin murroksessa, ja yhä useammat jakavat tuloksiaan ja vinkkejään somessa. Terveet ja paksut hiukset ovat jotain, mitä ihmiset todella haluavat saavuttaa. Me sanomme näkemiin vahvoille kemikaaleille, ja toivotamme tervetulleiksi terveelliset ja luonnolliset ravintoaineet joiden avulla saavutat hiukset joista olet aina unelmoinut.