Tarinamme


Vuoden 2017 alussa Sofie Tidemand ja Rasmus Serup kokivat ensikertaa, kuinka ohuet hiukset ja hiustenlähtö voivat vaikuttaa itsetuntoon. Hiustenlähtö erityisesti naisilla on ongelma, josta vielä harvemmin puhutaan julkisesti.
Molemmat heistä olivat yli kaksikymppisinä huomanneet jo, kuinka suuri ongelma hiustenlähtö voi olla niin henkilölle itselleen kuin ihmisille heidän ympärillään.

Sofien hiukset olivat tyypilliset hauraat ja skandinaaviset hiukset, joita oli jo nuoresta lähtien käsitelty paljon, sekä latvat olivat kuivat sekä vahingoittuneet. Tilanne paheni vielä, kun hän alkoi nuorena käyttämään myös hiustenpidennyksiä, eivätkä hiukset enää palanneet takaisin ennalleen. Myös hektinen työ sekä siitä johtuneet huonontuneet elintavat vaikuttivat hiuksiin ja kiireinen elämäntyyli näkyi myös hiusten kunnossa.
Kuten monet miehet kahdenkymmenen paremmalla puolella, myös Rasmuksen ystävät alkoivat kokea hiustenlähtöä sekä niiden ohenemista. Ja yhtäkkiä huppujen käyttö olikin erittäin suosittua – oli ilma mikä tahansa.
Molemmat voivat siis samaistua ongelmaan, sekä ymmärtää hyvin hiustenlähtöön liittyvän tabun. Sen sijaan, että he olisivat katsoneet ongelmaa läpi sormien ja hyväksyneet huonomman itsetunnon ja vetäneet hupun syvemmälle päähän, he päättivät toimia. Hiustenlähdön ei tulisi olla enää tabu, vaan siitä pitäisi uskaltaa puhua.
He molemmat ovat myös työskennelleet ravintolisien kanssa aiemmin, ja näkivät kasvavan trendin kehon huoltamisessa myös sisäisesti. Siksi he aloittivat tutkimaan, josko hiusten kasvua voisi edistää vitamiinien avulla. Tämä tapahtui täydelliseen rakoon - sillä ihmiset kaipasivat luonnollista ratkaisua hiusten kasvun lisäämiseksi.
Kysyntä luonnollisista ainesosista koostuville ravintolisille oli suuri, jonka myös Rasmus ja Sofie huomasivat, ja nykyisin HairLustin tiimi tekee joka päivä kovasti töitä auttaakseen niin naisia, kuin miehiä saamaan terveemmät, pidemmät ja paksummat hiukset sekä luomaan avointa vuoropuhelua hiustenlähdöstä. Me HairLustilla emme vain halua hyväksyä asiaa, ja jatkaa hiusten menettämistä vaan haluamme päästä yli negatiivisuudesta, joka hiustenlähdön ympärillä vallitsee. Haluamme myös tehdä eron aktiivisesti käyttämällä innovatiivisia ja puhtaita tuotteita, jotka ovat myös tehokkaita.

Skeptikoilta skeptikoille

Luonnollisia ravintolisiä ja hiustenhoitotuotteita hiustenlähtöön? Olimme itse jopa hieman skeptisiä ennen kuin perustimme HairLustin, ja mietimme, onko todella mahdollista luoda tehokkaita tuotteita, jotka ovat myös luonnollisia. Mahdollista se kuitenkin on, ja sen osoittaa asiakkaidemme erittäin positiivinen palaute tuotteistamme ja heidän uskomattomat tuloksensa hiusten kasvussa ja niiden terveydessä HairLustin käytön jälkeen.
HairLust kehittää ja valmistaa luonnollisista ainesosista koostuvia ravintolisiä sekä hiustenhoitotuotteita, jotka keskittyvät naisten ja miesten ravitsemustarpeisiin Pohjoismaissa, mutta ne sopivat tietenkin käytettäväksi kaikille ympäri maailman. Olemme huolellisesti kehittäneet ravintolisät sekä hiustenhoitotuotteet vastaamaan tyypillisiä ravitsemus-, elämäntapa-, ilmasto-, ja hiustenhoitokäytäntöjen tarpeita Pohjoismaissa, jossa herkät ja hauraat hiukset altistuvat jatkuvasti muuttuville sääolosuhteille.
HairLust on sittemmin saanut paljon kehuja toimittajilta, asiakkailta sekä muilta perinteisesti konservatiivisten markkinoiden uudistamisesta.

Olemme oppineet, että tie kauniisiin hiuksiin vaatii niin sisäistä, kuin ulkoista hiustenhoitoa ja siksi olemme kehittäneet luonnollisista ja puhtaista ainesosista koostuvia lisäravinteita ja hiustenhoitotuotteita, jotka sisältävät runsaasti välttämättömiä vitamiineja, mineraaleja sekä aminohappoja. Tuotteemme on jaettu kahteen sarjaan, jotka tarjoavat optimaalista hiustenhoitoa niin sisäisesti ravintolisien avulla kuin ulkoisesti hiustenhoitotuotteiden avulla. Kaikki tuotteemme ovat kehitetty huolellisesti ja ainesosat annosteltu parhaan mahdollisen synergiavaikutuksen takaamiseksi. Täten sekä hiusten sisäinen, että ulkoinen hoito tukevat toisiaan parhaiten.