• YLI 49€ OSTOKSILLA ON ILMAINEN TOIMITUS

  • ASIAKASPALVELU AVOINNA MA-PE 10-16

Keitä me olemme?


Meistä

HairLust™ toiminta sai alkunsa yksinkertaisesta pyrkimyksestä: kuinka mahdollistaa pitkät, vahvat ja terveet hiukset kenelle tahansa – huolimatta hiustyypistä tai väristä. Kaikkein tärkeintä oli löytää helppo, tehokas sekä samanaikaisesti kohtuuhintainen ratkaisu. HairLust perustettiin vuoden 2016 lopulla kahden tanskalaisen toimesta, joilla on vuosien kokemus työskentelystä ravintolisien ja hiustenhoitotuotteiden parissa, sekä selkeä näkemys ja tavoite tuoda pohjoismaisilla tuotteillaan raikas tuulahdus alan markkinoille. HairLust-tuoteperheessä yhdistyy uuden sukupolven ravintolisät ja hiustenhoitotuotteet, joille on luotu tunnistettavan moderni ulkoasu ammattimaisuutta unohtamatta. HairLust on saanut tunnustusta kauneustoimittajilta ja ravitsemusterapeuteilta niin tuotteiden toimivuudesta kun sen ulkomuodosta.

HairLust™ valmistaa ravintolisiä, jotka ovat suunniteltu erityisesti pohjoismaalaisten naisten sekä miesten tarpeisiin. HairLust™ tuotteet on kehitetty vastaamaan tavanomaisiin pohjoismaalaisen ilmaston, elämäntyyliin ja ravinnon aiheuttamiin haasteisiin. HairLust™ erottuu muista markkinoilla olevista tuotteista keskittymällä yksinomaan hiusten hyvinvointiin ja tuotteemme soveltuvatkin kaikille, jotka todella haluavat helliä ja hoivata hiuksiaan.

EU:ssa tehtyihin kliinisiin tutkimuksiin perustuen ja yhteistyössä ravitsemusasiantuntijoiden ja farmaseuttien kanssa olemme laatineet tuotteisiimme ainesosayhdistelmiä, kuten biotiinia ja sinkkiä, jotta naiset ja miehet voisivat edesauttaa normaalia hiustenkasvuaan. Olemme myös oppineet, että salaisuus kauniisiin hiuksiin on niiden tehokas hoito niin sisäisesti, kun ulkoisestikin ja siksi olemmekin kehittäneet luonnollisia lisäravinteita ja hiustenhoitotuotteita, jotka sisältävät runsaasti välttämättömiä vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja ravinteita. Tuotteemme on jaettu kahteen sarjaan, jotka tarjoavat optimaalista hiustenhoitoa kattamalla niin ravintolisät, kun hiustenhoitotuotteet, jotka hoitavat hiuksia sisältä ja ulkoa tarjoten niille parhaan mahdollisen kasvualustan. Kaikki tuotteemme on kehitetty huolellisesti ja ainesosat annosteltu parhaan synergiavaikutuksen takaamiseksi. Olemme panostaneet ainesosiemme valintaan paljon taataksemme parhaat mahdolliset ainesosat tuotteillemme.