• YLI 49€ OSTOKSILLA ON ILMAINEN TOIMITUS

  • ASIAKASPALVELU AVOINNA MA-PE 10-16

Keitä me olemme?


Keitä me olemme?

HairLustin toiminta sai alkunsa yksinkertaisesta pyrkimyksestä: kuinka mahdollistaa pitkät, vahvat ja terveet hiukset kenelle tahansa – huolimatta hiustyypistä tai väristä. Kaikkein tärkeintä oli löytää helppo, tehokas sekä samanaikaisesti kohtuuhintainen ratkaisu. HairLust perustettiin vuoden 2016 lopulla kahden tanskalaisen toimesta, joilla on vuosien kokemus työskentelystä ravintolisien ja hiustenhoitotuotteiden parissa, sekä selkeä näkemys ja tavoite tuoda pohjoismaisilla tuotteillaan raikas tuulahdus alan markkinoille. HairLust-tuoteperheessä yhdistyy uuden sukupolven ravintolisät ja hiustenhoitotuotteet, joille on luotu tunnistettavan raikas ja nykyaikainen visuaalinen ulkoasu. HairLust on saanut tunnustusta kauneustoimittajilta ja ravitsemusterapeuteilta tuotteilla saavutetuista tuloksista sekä hiuksissa että ulkomuodossa.

HairLust valmistaa ravintolisiä, jotka ovat suunniteltu erityisesti pohjoismaalaisten naisten sekä miesten tarpeisiin. HairLust tuotteet on kehitetty vastaamaan tavanomaisiin pohjoismaalaisen ilmaston, elämäntyyliin ja ravinnon aiheuttamiin haasteisiin. HairLust erottuu muista markkinoilla olevista tuotteista keskittymällä yksinomaan hiusten hyvinvointiin ja se soveltuu kaikille, jotka todella haluavat helliä ja hoivata hiuksiaan.

Yhteistyössä englantilaisten ravitsemusalan ammattilaisten kanssa olemme luoneet parhaan yhdistelmän aktiivisia ainesosia, joiden avulla kuka tahansa voi saavuttaa pidemmät ja kauniimmat hiukset. Samalla olemme oppineet, että terveet hiukset vaativat sekä sisäistä että ulkoista huolenpitoa, ja tämän vuoksi olemme luonnollisten ja tehokkaiden ravintolisien ohessa kehittäneet myös hiustenhoitosarjan, jonka tuotteet sisältävät runsaasti hiusten kannalta oleellisia vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja ravintoaineita. HairLust koostuukin siis kahdesta tuoteryhmästä; ravintolisistä ja hiustenhoitotuotteista, ja yhdessä ne tarjoavat 360-asteisen lähestymistavan hiuksista huolehtimiseen ja varmistavat optimaalisen, kokonaisvaltaisen hiusten hoidon täydentämällä toisiaan tehokkaasti. Kaikki HairLust-tuotteet ovat huolellisen kehitysprosessin tuloksia ja käytetyt raaka-aineet on valittu ja annosteltu mahdollisimman tehokkaan synergisen yhteisvaikutuksen aikaansaamiseksi. Käytetyt ainesosat ovat peräisin tarkoin valituista lähteistä eri puolilta maailmaa.