Opas kaikkiin ainesosiimme


Useimmiten ainesosat ovat listattuina latinaksi, ja niistä voi olla todella hankalaa selvittää, mitkä niistä ovat hyödyllisiä ja mitkä eivät. Uskomme, että kaikille pitäisi olla helppoa selvittää ja ymmärtää, mitä tuotteiden ainesosat tekevät ja mistä ne tulevat. Siksi olemme tehneet helposti luettavissa olevan oppaan tuotteidemme kaikista ainesosista.

Aloita A:sta ja tutustu tarkemmin ainesosiin, joita ravintolisämme, shampoomme, hiusnaamiomme tai ripsiseerumimme sisältävät. Ainesosat eivät ole yhtä monimutkaisia, kuin ne kuulostavat.

A

Alcohol

Luonnollisesti johdettu alkoholi, jolla on pehmentäviä ominaisuuksia.

Aloe Barbadensis Leaf Juice

Ekologisesti tuotettu Aloe Vera. Sisältää runsaasti entsyymejä, mineraaleja, aminohappoja, ravinteita ja vitamiineja, jotka auttavat säilyttämään päänahan luonnollisen pH-tasapainon, ja tukevat terveiden hiusten kasvua.

Aqua

Vesi. Käytetään hiustenhoitotuotteissa ja kosmetiikassa eri ainesosien sekoittamiseksi sekä puhdistamiseksi, pehmentämiseksi sekä ihon ja hiusten ravitsemiseksi.

Argania Spinosa Kernel Oil

Arganöljy. Sisältää runsaasti hyödyllisiä ravinteita, vitamiineja ja rasvahappoja, mm. E-vitamiinia, joka edesauttaa terveiden hiusten kasvua, sekä antioksidantteja, jotka stimuloivat verenkiertoa ja auttavat hiussoluja tuottamaan uusia ja terveitä hiuksia.

Arginine

Oleellinen aminohappo, joka on tärkeä rakennusaine kehon proteiineille. Hiukset koostuvat pääasiassa proteiineista, ja ne tarvitsevat aminohappoja kasvaakseen.

Avena Sativa Kernel Extract

Ekologisesti tuotettu kauranydinuute. Sisältää runsaasti beetaglukaaneja, jotka edistävät solujen uudistumista sekä ovat erittäin kosteuttavia sekä iholle, että hiuksille.

B

Biotin

Vesiliukoinen vitamiini, jota kutsutaan myös B7-vitamiiniksi tai H-vitamiiniksi, edistää normaalia hiustenkasvua. Biotiini on osallisena myös kehon metabolisissa reaktioissa sekä aineenvaihdunnassa, mm. aminohapoissa, joita karvatupet tarvitsevat kasvaakseen.

Biotinoyl Tripeptide-1

Peptidi, joka auttaa estämään DHT:n ylituotantoa ja stimuloi hiusten kasvua, sekä auttaa lisäämään karvatuppien määrää kasvuvaiheessa.

Butyrospermum Parkii Butter

Sheavoi. Sheavoilla on erinomaisia parantavia, kosteutta säilyttäviä sekä suojaavia ominaisuuksia sekä korkea kanelipitoisuus, joka tarjoaa luonnollista suojaa auringonsäteiltä.

C

C12-15 Pareth-12

Pinta-aktiivinen emulgointiaine, joka mahdollistaa öljyn ja veden sekoittamisen.

Caffeine

Kofeiini. Stimuloi hiuksia ja auttaa edistämään hiusten kasvua, sekä on tunnettu kyvystään estää DHT:n ylituotantoa.

Calciumcarbonat

Kalsium on kehon tärkein mineraali ja sillä on tärkeä rooli monissa kehon toiminnoissa. Monet toiminnot aina luiden, hampaiden sekä solujen muodostumisesta entsyymien tuotantoon tarvitsevat kalsiumia.

Calcium-D-pantothenat

B5-vitamiini, jota kutsutaan myös pantoteenihapoksi. Vesiliukoinen vitamiini, joka on tärkeä hormonien, D-vitamiinin sekä tiettyjen välittäjäaineiden synteesille sekä aineenvaihdunnalle. Edistää myös normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä edesauttaa normaalia henkistä suorituskykyä.

Caprylyl / Capryl Glucoside

Mieto, pinta-aktiivinen aine, jonka vaahdotusominaisuudet ovat peräisin luonnollisista rasvahapoista ja glukoosista.

Caprylic/Capric Triglyceride

Emulgointiaine, joka on valmistettu kookosöljystä ja glyseriinistä. Auttaa estämään kosteuden häviämistä.

Carnauba

Kasviperäinen päällystysaine, jota on uutettu brasilialaisten palmujen, Copernicia Ceriferan lehdistä, jota kutsutaan myös nimellä ”elämän puu”. Käytetään Hair Growth Formula Gummies-ravintolisissä estämään niitä tarttumasta toisiinsa.

Cetearyl Alcohol

Rasvahappo-alkoholi, joka on setyyli- ja stearyylialkoholien seos. Uutetaan luonnollisesti esim. kookoksesta, ja käytetään kosteuttavana sekä stabiloivana ainesosana.

Chlrolophyll

Lehtivihreää eli klorofylliä saadaan kasveista ja se antaa niille vihreän värin, lehtivihreä edistää myös fotosynteesiä. Käytetään luonnollisena väriaineena miehille suunnatuissa Hair Growth Formula Gummies-ravintolisissä.

Cholecalciferol

D3-vitamiini, rasvaliukoinen vitamiini, joka on tärkeä monille eri kehon toiminnoille mm. luiden muodostumiselle, immuunijärjestelmän toiminnalle, solujen jakautumisprosessille, sekä kalsiumin ja fosforin imeytymiselle. Vitashine™ Lichen on D3-vitamiinin lähde ja se on peräisin litsihedelmistä, joita kutsutaan myös rakkauden hedelmiksi. Yksi ainoista D3-vitamiinien lähteistä vegaaneille.

Cholin

Vitamiinimainen ravintoaine, joka liittyy läheisesti B-vitamiineihin ja on tärkeä kehon aineenvaihdunnalle.

Citric Acid

Sitruunahappo. Lievä hedelmähappo, joka toimii antioksidanttina ja voi auttaa säätelemään pH-arvoa, kun käytettynä hiustenhoitotuotteissa. Käytetään myös luonnollisena hapon säätäjänä Hair Growth Formula Gummies-ravintolisissä.

Cocamidopropyl Betaine

Hellävarainen puhdistava ja vaahtoava ainesosa kookoksesta.

Cupric Sulfate

Kuparisulfaatti. Kuparia on monissa entsyymeissä, ja se on tärkeää adrenaliinin, sidekudoksen, punasolujen vaihtumisen sekä kehon suojaamiseksi hapettumisstressiltä. Lisäksi kupari edistää hiusten normaalia pigmentoitumista.

Cyanocobalamin

B12-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka on tärkeä monille kehon toiminnoille, kuten energia-aineenvaihdunnalle sekä solujen jakautumisprosessille ja sitä kautta myös solujen kasvulle ja terveydelle. B12 on vitamiini, jonka puutoksen ihmiset usein huomaavat helposti, sillä kyseistä vitamiinia on vaikeaa saada pelkästään ruokavalion avulla.

D

D-Alpha-Tocopherylacetate

Luonnollinen E-vitamiini asetaatti. Rasvaliukoinen vitamiini, jolla on antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka auttavat tukemaan tervettä hiustenkasvua suojaamalla hiuksia oksidatiiviseltä stressiltä.

Daucus Carota Purpura

Luonnollinen väriaine violetista porkkanakonsentraatista, jota käytetään naisille suunnatuissa Hair Growth Formula Gummies-ravintolisissä.

D-Biotin

Biotiini, jota kutsutaan myös B7-vitamiiniksi, on vesiliukoinen vitamiini, joka on osana monia tärkeitä kehon metabolisia reaktioita. Biotiini on välttämätön hiusten kasvulle sekä se edesauttaa terveiden, normaalien hiusten säilymistä. D-biotiini on biotiinin puhdas versio ja sitä käytetään usein ravintolisissä.

Dicaprylyl Ether

Kookosöljystä uutettu öljy, käytetään kosteuttavana ainesosana.

DL-Alpha-Tocopherylacetate

E-vitamiiniasetaatti. Rasvaliukoinen vitamiini, jolla on antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka auttavat tukemaan normaalia hiustenkasvua. Auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä.

Disodium Cocoyl Glutamate

Kookosöljystä ja fermentoidusta sokerista valmistettu pinta-aktiivinen aine. Lempeästi puhdistava ja vaahdottava.

Disodium Phosphate

Vesiliukoinen suola, jota käytetään pH:tä säätelevänä lisäaineena.

Distearoylethyl Dimonium Chloride

Kasviperäinen biohajoava pehmittäjä, jonka avulle poistetaan staattista sähköä ja saadaan hiukset pehmeämmiksi.

D-vitamiini

Rasvaliukoinen vitamiini, joka on erittäin tärkeä monille kehon toiminnoille, mm. luiden kasvulle, immuunijärjestelmän toiminnalle, solujen jakautumisprosessille sekä kalsiumin ja fosforin tuotannolle.

D2-vitamiini

Rasvaliukoinen vitamiini, jota löytyy kasveista, sekä erityisesti sienistä ja se on erittäin tärkeä , mm. luiden kasvulle, immuunijärjestelmän toiminnalle, solujen jakautumisprosessille sekä kalsiumin ja fosforin tuotannolle.

 

E

Ethylhexylglycerin

Luonnollinen säilöntäaine, joka on peräisin glyseriinistä. Toimii hyvin myös pinta-aktiivisena aineena, sekä auttaa ravitsemaan ja pehmentämään ihoa.

Equisetum Arvense L.

Peltokorteuute, joka on yksi maailman eniten piidioksidia sisältävistä kasveista, joka edistaa normaalia terveiden ja vahvojen hiusten kasvua.

Euterpe Oleracea Fruit Oil

Ekologisesti tuotettua acaiöljyä. Ainutlaatuisia elvyttäviä ominaisuuksia. Sisältää omega 3-6-9-rasvahappoja sekä C-ja E-vitamiineja, mineraaleja (mm. rautaa ja kaliumia) sekä uniikin pitoisuuden antioksidantteja.

F

Fragaria

Luonnollinen aromi mansikoista, käytetään Hair Growth Formula Gummies-ravintolisissä.

G

Glucose

Luonnollinen täyte/makeutusaine Hair Growth Formula Gummies-ravintolisissä.

Glycerin

Kasviperäinen kosteuttava aine.

Glycine

Glysiini, yleinen aminohappo useimmissa proteiineissa. Hiusten kannalta välttämätön proteiinikollageeni koostuu kolmasosan glysiinistä.

Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride

Guar-kasvin siemenistä peräisin oleva kumiin perustuva geeliytysaine. Guarkumi antaa hiustenhoitotuotteille ”balsamivaikutuksen”, torjuu staattista sähköä, sekä helpottaa hiusten selvittämistä pesun jälkeen.

H

Helianthus Annuus Seed Oil

Ekologisesti tuotettu auringonkukkaöljy. Kevyt kasviöljy, jossa on runsaasti hyviä tyydyttämättömiä rasvahappoja, kuten linoli- sekä öljyhappoa.

Hydrogenated Ethylhexyl Olivate

Oliiviöljystä uutettuja rasvahappoja. Auttaa hiuksia säilyttämään kosteuden sekä ehkäisemään kuivumista.

Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables

Pehmentävä ja kosteuttava ainesosa oliiviöljystä.

Hydrolyzed Rice Protein

Riisistä uutettu proteiini, joka edesauttaa hiusten kasvua.

Hydrolyzed Vegetable Protein

Kasveista uutettu proteiini, joka edesauttaa hiusten kasvua.

Hydrolyzed Yeast Protein

Hiivasta uutettu proteiini, joka edesauttaa hiusten kasvua.

Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer

Emulgoivat, geeliyttävät sekä sakeuttavat ainesosat, jotka auttavat vähentämään ihon kosteuskatoa.

Hydroxypropyl Methylcellulose

Selluloosasta valmistettu stabilointi- ja sakeutusaine, jota esiintyy luonnollisesti kasvikuiduissa. Auttaa tasapainottamaan verensokerin nousua aterioiden jälkeen. Käytetään Hair Growth Formula Capsules-ravintolisissä.

I

Inositol

B8-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini ja yksi biotiinin esiintymismuodoista. Biotiini on välttämätön monille kehon toiminnoille, se mm. auttaa ylläpitämään normaaleita hiuksia sekä ihoa.

L

L-Ascorbin Acid

C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, jota esiintyy sitrushedelmissä ja se on välttämätön kehon kollageenin tuottamiseksi sekä solujen suojaamiseksi hapettumisstressiltä. C-vitamiini on myös tärkeä, jotta tietyt ravintoaineet, esim. rauta voivat imeytyä kehoon.

Lauryl Glucoside

Mieto pinta-aktiivinen aine, joka on luonnollisen glutamiinihapon ja luonnollisen kookosrasvahapon linkki. Pinta-aktiivisia aineita käytetään saippuoissa, niiden pintajännityksen vähentämiseksi sekä pesemisen helpottamiseksi. Pinta-aktiiviset aineet optimoivat saippuan vaikutusta.

L-Glutamine

Aminohappo, joka säätelee typen kuljetusta lihaskudokseen ja sieltä pois.

L-Isoleucine

Oleellinen aminohappo, jota elimistä ei voi muodostaa itsessään, mutta sitä voi saada noudattamalla terveellistä ruokavaliota.

L-Lysine Hydrochloride

Välttämätön aminohappo, jolla on tärkeä rooli kehon proteiinikollageenin tuotannossa, joka on tärkeää monille kehon kudoksille, kuten hiuksille, iholle, rustolle ja kynsille.

L-Methionine

Tärkeä aminohappo, jota löytyy useimmista proteiineista.

L-Selenomethione

Tärkeä aminohappo, jota saadaan terveellisestä ruokavalioista. Tärkeä kehon normaalin kasvun, kudosten korjauksen sekä verensokerin säätelyn kannalta.

M

Malt syrup

Luonnollinen täyte/makeutusaine Hair Growth Formula Gummies-ravintolisissä.

Mangifera Indica Fruit Extract

Ekologisesti tuotettu mangouute. Kosteuttaa ja ravitsee hiuksia sekä päänahkaa.

Maris Sal

Mineraalipitoinen suola kuolleesta merestä. Toimii puhdistavana ja parantavana aineosana kuivalle tai ärtyneelle päänahalle

Mentha Viridis Leaf Oil

Ekologisesti tuotettua minttuöljyä. Sisältää runsaasti A- ja C-vitamiineja, omega 3-rasvahappoja sekä mineraaleja. Stimuloi verenkiertoa päänahkaan sekä hiusjuuriin, mikä voi auttaa hiustenlähtöä vastaan. Sisältää myös tehokkaita antiseptisiä ominaisuuksia, jotka lievittävät kutinaa ja estävät hilsettä.

N

Niacin

B3-vitamiini, jota kutsutaan myös nikotiinihapoksi, on vesiliukoinen vitamiini, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia hiusten kasvua sekä hermoston normaalia toimintaa.

O

Olea Europaea Fruit Oil

Ekologisesti tuotettu oliiviöljy. Lisää hiuksiin kosteutta, vitamiineja ja antioksidantteja sekä suojaa niitä vapaita radikaaleja vastaan. Ehkäisee myös hiusten ja hiustuppien ennenaikaista ikääntymistä, ehkäisee myös DHT:n ylituotantoa.

Olea Europaea Leaf Extract

Ekologisesti tuotettu oliiviöljyuute. Lisää hiuksiin kosteutta, vitamiineja ja antioksidantteja sekä suojaa niitä vapaita radikaaleja vastaan. Ehkäisee myös hiusten ja hiustuppien ennenaikaista ikääntymistä, ehkäisee lisäksi DHT:n ylituotantoa.

P

Panthenol

B5-provitamiini, kosketuksissa ihon kanssa muuttuu B5-vitamiiniksi, joka auttaa stimuloimaan hiustenkasvua. B-vitamiinit ovat tärkeitä monille kehon toiminnoille, jotka vaikuttavat terveiden hiusten kasvuun.

Pectin

Kasvikuitu, joka käytetään luonnollisena sideaineena/geeliytymisaineena/tärkkelyksenä Hair Growth Formula Gummies-ravintolisissä

Phenoxyethanol

Luonnossa esiintyvä säilöntäaine, joka on sekä turvallinen että tehokas käytössä.

Polyglyceryl-4 Caprate

Emulgointiaine, joka mahdollistaa öljyn ja veden sekoittamisen.

Polyglyceryl-6 Caprylate

Kasviperäisen öljyn pinta-aktiivinen aineosa, joka auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon.

Polyglyceryl-6 Distearate

Emulgointiaine, joka mahdollistaa öljyn ja veden sekoittamisen.

Potassium Iodide

Kutsutaan myös potassiumiksi, mineraalisuola, joka on tärkeää monille elinten toiminnoille sekä edistää normaalia hormonien tuotantoa kehossa.

Potassium Sorbate

Löytyy luonnossa mm. mansikoista, kirsikoista sekä tomaateista. Vesiliukoinen säilöntäaine, jota käytetään turvallisena vaihtoehtona parabeeneille.

Propanediol

Kosteuttava ekologinen ainesosa.

Propylheptyl Caprylate

Biohajoava pehmennin öljymuodossa.

Prunus Armeniaca Kernel Oil

Aprikoosinydinöljy. Sisältää runsaasti suojaavia rasvahappoja, jotka estävät kosteuden haihtumista hiuksissa ja ihossa, jotta hiukset tuntuisivat pehmeämmiltä ja sileämmiltä.

Pteroylmonoglutamic Acid

Foolihappo, kuuluu B-vitamiinien ryhmään ja sitä tarvitaan solujen muodostumiseen, punasolujen tuotantoon, ja verenkiertoon. Foolihapon puute voi aiheuttaa hiustenlähtöä.

Punica Granatum Fruit Extract

Ekologisesti tuotettu granaattiomenauute. Korkea antioksidanttipitoisuus. Toimii hiuksissa ja päänahassa, sekä sillä on UVA- ja UVB-säteitä estäviä ominaisuuksia. Lisäksi granaattiomenauute toimii pH-arvon säätelijänä sekä iholla, että päänahassa.

Pyridoxin Hydrochloride

B6-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka on erittäin tärkeä kehon kasvun sekä ylläpidon kannalta. B6-vitamiini edistää mm. normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä normaalia proteiinin ja glykogeenin vaihduntaa. Glykogeeni on elimistön tärkein proteiinisynteesin proteiinin lähde, joka on tärkeä asianmukaisen hiusten kasvatusprosessin kannalta. B6-vitamiini toimii hyvin yhteen sinkin kanssa, ja auttaa siten säätelemään hormonien aktiivisuutta kehossa.

R

Retinyl Acetate

A-vitamiini, joka on rasvaliukoinen ja tärkeä solujen muodostumisen kannalta sekä edesauttaa kehon raudantuotantoa sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Riboflavin

B2-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka on tärkeää solujen energiantuotannon, raudan imeytymisen sekä punasolujen normaalin ylläpidon kannalta. Suojaa myös soluja hapettumisstressiltä.

Rice Bran Extract

Riisinjyvien kova ulkokerros, joka sisältää runsaasti öljyjä sekä terveellisiä rasvahappoja. Käytetään Hair Growth Formula Capsules-ravintolisissä.

Rubus Chamaemorus Fruit Extract

Lakkauute sisältää runsaasti C-vitamiinia, ja sillä on rauhoittava vaikutus herkälle ja ärsyyntyneelle päänahalle.

Rubus Idaeus

Luonnollinen tuoksu vadelmista, jota käytetään Hair Growth Formula Gummies Men-ravintolisissä.

S

Silicon Dioxide

Pii on mineraali, joka vahvistaa niin sidekudosta, ihoa, hiuksia, kynsiä ja limakalvoja, sekä vaikuttaa myös henkiseen ja fyysisen hyvinvointiin.

Sodium Benzoate

Natriumsuola bentsoehapoista, jota löytyy mm. puolukoista sekä karpaloista. Hidastaa mm. hiivasienten kasvua ja käytetään säilöntäaineena.

Sodium Chloride

Suola. Toimii puhdistavana ainesosana ja auttaa poistamaan hilsettä sekä sieniä päänahasta.

Sodium Citrate

Sitruunahaposta saatava luonnollinen suola, jota käytetään usein hapon säätelijänä, sekä säilöntäaineena elintarvikkeissa.

Sodium Coco Sulphate

Pinta-aktiivinen ainesosa kookoksesta, jolla on vaahtoavia ominaisuuksia.

N

Natrium Cocoyl Glutamate

Aktiivisia sokeripinta-aktiivisia aineita, joita on valmistettu kasviöljyistä. Mieto puhdistava sekä vaahtoava vaikutus.

S

Sodium Gluconate

Kasviperäinen hyytelöitymisaine, jota on valmistettu fermentoimalla glukoosia.

Sodium Hyaluronate

Hyaluronihappo. Tehokas luonnollinen kosteuttaja, jota löytyy luonnostaan ihosta, ja joka edistää ihon kimmoisuutta sekä kosteuden häviämistä, että kuivumista.

Sodium/Natrium Hydroxide

Toimii pH:n säätelijänä. Turvallinen ainesosa, jota käytetään hiustuotteissa pieninä määrinä.

Sodium Selenite

Helposti imeytyvä seleenin lähde, joka on välttämätön immuuni- ja hormonijärjestelmän, kilpirauhasen sekä normaalien hiusten ja kynsien ylläpitämiseksi.

Sodium Sulphate

Hellävarainen saippua, jolla on vaahtoavia sekä puhdistavia ominaisuuksia, jotka ovat hellempiä päänahalle ja hiuksille. Sodium Sulfate on parempi vaihtoehto hiuksille kuin vahingoittavat Sodium Lauryl & Laurenth Sulfaatit (SL-sulfaatit), jotka kuivattavat päänahkaa.

Sorbic Acid

Luonnollinen säilöntäaine pihlajanmarjoista.

Sorbitan Isostearate

Rasvahappo, jota voidaan käyttää ylimääräisen öljyn ja lian poistamiseen ihon pinnalta, ja joka mahdollistaa erilaisten ainesosien, kuten mm. öljyn ja veden sekoittamisen.

T

Theobroma Cacao Seed Butter*

Ekologisesti tuotettu kaakaovoi, joka on uutettu Theobroma kaakaokasvin siemenistä. Erinomaiset kosteutta sitovat ja säilyttävät ominaisuudet sekä täynnä hyviä rasvahappoja sekä luonnollisia antioksidantteja.

Thiaminhydrochloride

B1-vitamiini, jota kutsutaan myös tiamiiniksi, on vesiliukoinen vitamiini, joka on välttämätöntä normaalin energia-aineenvaihdunnan sekä normaalien psykologisten toimintojen ylläpitämiseksi.

U

Urea

Urea eli karbamidi, on tehokas ainesosa, joka ravitsee ihoa.

V

Vaccinium Myrtillus Aroma

Luonnollinen aromi mustikoista, jota käytetään Hair Growth Formula Gummies Men-ravintolisissä.

Vaccinium Myrtillus Fruit Extract*

Ekologisesti tuotettu mustikkauute. Sisältää runsaasti antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka kontrolloivat tehokkaasti vapaita radikaaleja, sekä lisäävät verenkiertoa samalla hoitaen ja vähentäen ärsytystä päänahassa.

X

Xanthan Gum

Luonnollinen geeliytymis- sekä sakeutusaine, joka on tuotettu fermentoimalla sokereita, kuten glukoosia sekä sakkaroosia.

Z

Zinc Citrate

Sinkki, mineraali, joka on tärkeä immuunijärjestelmän normaalille toiminnalle, ja joka edistää normaalia hiusten, ihon, kynsien sekä näön ylläpitoa. Lisäksi sinkki edesauttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä sekä edistää solujen normaalia hedelmällisyyttä.

Zinc Oxide

Sinkin lähde, mineraali, joka on tärkeää immuunijärjestelmän normaalille toiminnalle sekä se edistää normaalia hiusten, ihon, kynsien sekä näön ylläpitoa. Lisäksi sinkki edesauttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä sekä edistää solujen normaalia hedelmällisyyttä.

Zink Pca

Sinkistä peräisin oleva, ravitseva ja pehmittävä aine, joka ehkäisee ihon ikääntymistä estämällä tehokkaasti entsyymejä, jotka voivat olla haitallisia ihon terveelle kollageenille.