Protein Reconstructor Hair Mask


HairLust Protein Reconstructor - hiusnaamio:

 •    Vahingoittuneille hiuksille
 •    Runsaasti aktiivisia mikroproteiineja
 •    Pidentää hiusten elinkaarta
 •    Sopii värjätyille hiuksille
 •    Tuotettu Pohjoismaissa
 •    Sertifioidusti orgaaninen
 •    Vegaanisertifioitu
 •    Parabeeniton, SL-sulfaatiton, ftalaatiton
 •    Silikoniton tuote
Tuotettu Pohjoismaissa
Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
Vegaanisertifioitu
Parabeeniton & sulfaatiton

Kuinka se toimii?

Kehomme tarvitsee jatkuvasti proteiinia toimiakseen, ja sama pätee myös hiustenkasvuun. Hiukset tarvitsevat proteiinia säilyttääkseen rakenteensa ja kasvaakseen. Lisäksi hiusten kohdalla proteiinit vaikuttavat uudelleenrakentavasti sekä hiuksiin että hiusjuuriin.

 • Gluadin® Kera-P LM: (Hydrolyzed Vegetable Protein) - Aktiiviset mikroproteiinit vahvistavat ja uudelleenrakentavat hiuksia sisältäpäin jättäen hiukset selkeästi terveemmiksi ja vastutuskykyisemmiksi. Pidentää hiuksen luonnollista elinkaarta ja minimoi haaroittuvia latvoja jopa 20%:lla. Parantaa hiusten yleiskuntoa jopa 60%:lla.*
 • Ekologinen Aloe Vera - Sisältää runsaasti entsyymejä, vitamiineja ja ravinteita, jotka ylläpitävät hiuspohjan luonnollista pH - arvoa ja tukevat luonnollista, tervettä hiustenkasvua
 • Dynagen™ (Glycerin, Hydrolyzed Yeast Protein) - Lisää avainproteiinien, kuten kollageenin ja kreatiinin, määrää, jolloin hiukset näyttävät terveemmiltä ja vahvistuvat. Tutkimukset osoittavat hiustenlähdön vähenevän jopa 3 viikossa, ja hiusten tuuheutuvan ja vahvistuvan huomattavasti 90 päivässä.*
 • Ekologinen mulperimarjauute - Marjan aktiivisilla hiilihydraateilla on kuiville hiuksille hyödyllisiä kosteuttavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Antioksidantit, ellagiinihappo sekä A-, C- ja E-vitamiinit korjaavat auringon ja UV-säteilyn aiheuttamia vahinkoja sekä myös suojaavat niiltä ehkäisevästi.
hairlust hair mask

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi käyttää proteiinihiusmaskia?

Hiukset koostuvat pääasiassa proteiineista, jotka ajan myötä saattavat vaurioitua huonojen hiusrutiinien, puuttuvan hoidon, vaihtelevien sääolosuhteiden tai kemikaalikäsittelyiden seurauksena. HairLust Protein Reconstructor Mask - hiusmaski on tehokas ja syvähoitava käsittely, joka on kehitetty erityisesti uudelleenrakentamaan hiusten proteiineja ja hoitamaan kuivia sekä elottomia hiuksia.

Mitä eroa on Hair Growth & Protection Mask - hiusmaskilla ja Protein Reconstructor Mask - hiusmaskilla?

Protein Reconstructor Mask on erittäin tehohoitava ja uudelleenrakentava naamio, joka imeytyy syvälle hiuksiin. Hair Growth & Protection Mask sen sijaan antaa hiuksille niiden viikottain tarvitseman kosteutuksen ja hoidon. Koska proteiinihiusnaamio on syvähoitavampi ja sisältää runsaasti proteiineja, suosittelemme käyttämään sitä vain 1-3 kertaa kuukaudessa. Hair Growth & Protection Mask sopii hyvin kuiville ja normaaleille hiuksille, kun taas uudelleenrakentava proteiininaamio sopii erityisesti vaurioituneille, katkenneille ja kemiallisesti vahingoittuneille hiuksille.

*Nämä tutkimukset on suoritettu BASF ja Ashland toimesta. Lisätietoja tutkimuksista www.personal-care.basf.com, www.carecreations.basf.com, www.ashland.com.

Kuinka usein hiusnaamiota tulisi käyttää ja miten?

Suosittelemme, että HairLust Protein Reconstructor Mask - hiusmaskia käytetään 1-3 kertaa kuukaudessa tai aina tarpeen mukaan. Hoitoa voi täydentää kosteuttavalla naamiolla, kuten Hair Growth & Protection Mask - hiusmaskilla viikoittain. Levitä HairLust Protein Reconstructor Mask - hiusnaamio puhtaisiin hiuksiin koko hiusten pituudelta ja hiero pyörivin liikkein hiuspohjaan. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele hiukset hyvin. Viimeistele käsittely hoitoaineella.

Jos sinua mietityttää, miksi proteiininaamiota tulisi käyttää ja mitä hyötyä siitä on, voit lukea bloggaajamme kirjoittaman artikkelin, jossa kerrotaan miksi kannattaa tarjota proteiinia hiuksille.