Scalp Rehab Box


Scalp Rehab Box

  •    Syväpuhdistaa hellävaraisesti
  •    Poistaa ylimääräiset kertymät ja talin
  •    Tukee tervettä hiustenkasvua
  •    Tuuheuttaa ohuita hiuksia
  •    Kuivalle, rasvaiselle, kutisevalle päänahalle
  •    Valmistettu Pohjoismaissa
  •    Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
  •    The Vegan Society -sertifioitu
  •    Silikoniton, sulfaatiton ja mineraaliöljytön
Valmistettu Pohjoismaissa
Sertifioidusti ekologinen
Sertifioidusti vegaaninen
Silikoniton, sulfaatiton ja mineraaliöljytön
Hair & Scalp Detox Scrub

Mitä tuotepaketti sisältää?

Hair & Scalp Detox Scrub, 200 ml.

Näyttävätkö hiuksesi likaisilta, vaikka olet juuri pessyt ne? Ne saattavat kaivata syväpuhdistusta, joka onnistuu helposti Hair & Scalp Detox Scrub - päänahan kuorinnan avulla! Tämä virkistävä kuoriva shampoo poistaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti hiuspohjaa tukkivat kertymät ja talin, jotka tekevät hiuksista elottoman, velton ja rasvaisen näköiset. Kuorinnan sisältämät vegaaniset mikroproteiinit elvyttävät ja vahvistavat hiuksia samalla kun kasviperäiset ainesosat, kuten kaurauute, hoitavat hiuksia ja päänahkaa. Lisäksi ekologinen aloe-lehtimehu, rosmariiniöljy sekä mustikka- ja acai-uute rauhoittavat ja ravitsevat hiuspohjaa edistäen samalla tervettä hiusten kasvua.

Scalp Massage Brush

Saa parhaat tulokset Scalp Massage Brush -hierontaharjan avulla! Tämän harjan pehmeät silikonipiikit hierovat ja kuorivat päänahkaa hellävaraisesti samalla tehostaen hiuspohjan verenkiertoa. Käytä shampooharjaa hiusten pesun yhteydessä puhdistaaksesi hiukset ja hiuspohja perusteellisemmin ja edistääksesi päänahan verenkiertoa - tai aina kun haluat lievittää stressiä ja rentoutua päänahan hieronnan avulla!

Scalp Follicle Treatment & Volumizer, 150 ml.

Tämä ainutlaatuinen ja monikäyttöinen tuote toimii sekä hiuspohjan hoitotuotteena että tuuheuttavana muotoilusuihkeena. Suihkeen kasviperäiset ainesosat, kuten ekologinen aloe-lehtimehu sekä lakkauute, rauhoittavat ja kosteuttavat hiuspohjaa. Ekologinen minttuöljy puolestaan kiihdyttää päänahan verenkiertoa, jonka ansiosta ravinteet kulkeutuvat paremmin hiusjuuriin - mikä puolestaan edistää hiusten kasvua. Vegaaniset mikroproteiinit vahvistavat hiuksia, ehkäisevät niiden katkeilua sekä pidentävät hiusten anageenia kasvuvaihetta*. Lisäsimme suihkeeseen myös oliiviöljyuutetta, jonka tulehduksia ehkäisevä vaikutus tukee hiusten ja päänahan hyvinvointia. Lisäksi Scalp Follicle Treatment & Volumizer -hoitosuihke antaa hiuksille runsautta ja tuuheutta muotoillessa.

hair & scalp detox scrub

Kenelle tuotteet sopivat?

Scalp Rehab Box sopii kaikille hiustyypeille ja hiuspohjan ongelmille. Siten kaikki, iästä tai sukupuolesta riippumatta, voivat käyttää näitä tuotteita. Kaikki hyötyvät hyvästä hiuspohjan hoidosta! Suosittelemme tuotteita kuitenkin erityisesti niille, joilla on helposti rasvoittuvat hiukset tai ärtynyt, kuiva ja kutiseva päänahka. Tuotteet sopivat myös erityisen hyvin niille, jotka käyttävät paljon hiusten muotoilutuotteita tai joiden kotona on kova, kalkkipitoinen vesi, joista jää helposti kertymiä hiuksiin.

Miten usein tuotteita tulisi käyttää?

Hair & Scalp Detox Scrub - päänahan kuorinta sopii käytettäväksi aina kun huomaat tuotekertymiä tai ylimääräistä talia ja likaa hiuspohjassa. Voit kokeilla käyttää tuotetta noin kerran viikossa ja katsoa miten se sopii hiuspohjallesi. Käytä kuorintaa yhdessä Scalp Massage Brush - päänahan hierontaharjan kanssa tehostaaksesi puhdistavaa ja kuorivaa vaikutusta.

Scalp Follicle Treatment & Volumizer on hiuspohjan hoitosuihke, jolla on myös välitön tuuheuttava vaikutus. Parantamalla hiuspohjasi terveyttä se myös tukee normaalia hiustenkasvua. Suosittelemme käyttämään suihketta 1-3 kertaa viikossa päänahan hoitoon tai antamaan hiuksille lisää tuuheutta.

*Tutkimukset on tehnyt Ashland. Jos haluat lukea lisää tutkimuksista, käy osoitteessa www.ashland.com.