Sea Mineral Wave Spray


Sea Mineral Wave Spray

 •    Sopii kaikille hiustyypeille
 •    Sertifioidusti vegaaninen
 •    Sertifioidusti ekologinen
 •    Valmistettu Pohjoismaissa
 •    Ei kuivata hiuksia
 •    Sopii värjätyille hiuksille
 •    Aerosoliton suihke
 •    99.4% luonnolliset ainesosat
 •    Ei silikonia, mineraaliöljyä & parabeeneja
Valmistettu Pohjoismaissa
Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
Sertifioidusti vegaaninen
Ei silikonia, mineraaliöljyä & parabeeneja
hairlust eyelash enhancing serum

Miten suihke toimii?

HairLust Sea Mineral Wave Spray -suolasuihke antaa latteille ja elottomille hiuksille ilmavaa tuuheutta. Tuotteen salaisuus? Kuolleenmerensuola, jonka suolakiteet antavat hiuksille tuuheutta ja rakennetta. Tämä rakennesuihke sopii sekä pitkien että lyhyiden hiusten muotoiluun sekä antamaan kevyttä pitoa kampauksille. Kuolleenmerensuolalla on myös kevyesti puhdistava vaikutus, joten suolasuihke hiuksille sopii loistavasti käytettäväksi pesupäivien välillä.

Toisin kuin monet muut suolasuihkeet hiuksille, Sea Mineral Wave Spray ei kuivata hiuksia ja päänahkaa tai tee hiuksista jäykkiä ja kovia. Miksi? Koska tämä merisuolasuihke hiuksille ei sisällä alkoholia tai muita kuivattavia ainesosia. Sen sijaan Sea Mineral Wave Spray kosteuttaa ja hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa pitkäkestoisesti.

Mitä se sisältää?

 • Aquaxyl™ - Sokereista johdettu Aquaxyl™ syväkosteuttaa hiuksia ja torjuu kuivumiselta estämällä kosteuden haihtumisen hiuksista. Aquaxyl™ auttaa hiuksia säilyttämään kosteutensa vähintään kahdeksan tuntia.
 • Ekologinen aloe vera - Tämä tehokas ainesosa sisältää runsaasti entsyymejä, mineraaleja, aminohappoja ja vitamiineja, jotka ravitsevat ja kosteuttavat hiuksia latistamatta. Aloe verassa on myös runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat hiuksia vapailta radikaaleilta.
 • Kuolleenmerensuola (Maris Sal) - Tämä Kuolleestamerestä saatava suola parantaa hiusten luonnollista rakennetta. Merisuolan kiteet takertuvat suortuviin ja tekevät kaikentyyppisistä hiuksista tuuheamman ja paksumman tuntuiset. Merisuolalla on myös miedosti puhdistava vaikutus, jonka vuoksi Sea Mineral Wave Spray on erinomainen apu virkistämään hiuksia shampoopesujen välissä.
 • Glyseriini - Tämä kasviperäinen ainesosa toimii luonnollisena humektanttina eli kosteutta sitovana ainesosana, joka lukitsee kosteuden hiuksiin pitkäkestoisesti.
 • Glukoosi - Kuten glyseriinillä, myös glukoosilla on kosteutta sitova vaikutus, mikä tekee siitä hiuksia ja hiuspohjaa hoitavan ja kosteuttavan ainesosan. Glukoosi ehkäisee myös hiusten sähköisyyttä.
hairlust eyelasheserum

Onko merisuolasta hiuksille hyötyä?

Kyllä! Merisuolasuihke hiuksille päällystää jokaisen suortuvan suolakiteillä, mikä antaa hiuksille lisää tuuheutta sekä korostaa hiusten luonnollista rakennetta. Kuolleessameressä ja suolavedessä kylpeminen on myös perinteinen ihosairauksien ja tulehduksien hoitokeino. Merisuola sisältää nimittäin paljon tarpeellisia mineraaleja, kuten magnesiumia, jotka voivat hoitaa ja vahvistaa ihoa ja hiuksia.

Voiko suihketta käyttää päivittäin?

Kyllä. Koska tämä suolasuihke hiuksille ei sisällä kuivattavaa alkoholia, se sopii päivittäiseen käyttöön. Vaikka Sea Mineral Wave Spray sisältääkin runsaasti kosteuttavia ainesosia, se ei latista hiuksia. Tämän vuoksi sinun ei tarvitse huolehtia tuotejäämistä hiuksissa, ja suihke sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön kuivissa, pörröisissä ja kiharissa hiuksissa.

Onko tuote hajustettu?

Kyllä. Jos meiltä kysytään, niin se tuoksuu trooppiselta rantalomalta. Sea Mineral Wave Spray -suihkeessa on melonin vivahteita sisältävä eloisa ja raikas tuoksu, joka tulee 100% luonnollisista eteerisistä öljyistä.