• YLI 49€ OSTOKSILLA ON ILMAINEN TOIMITUS

  • ASIAKASPALVELU AVOINNA MA-PE 10-16

Toimitusehdot


Osoite: HairLust ApS Kompagnistraede 16, 2., 1208 Copenhagen K Denmark

Seuraavat ehdot koskevat kaikkia toimituksia osoitteesta www.thehairlust.fi. Käyttämällä sivustoa www.thehairlust.fi vahvistat, että olet lukenut, ymmärtänyt ja rajoituksetta tai varauksettomasti sitoutunut noudattamaan näitä ehtoja. Ehtoja sovelletaan, jos ostajan ja HairLust ApS:n välillä ei ole muita kirjallisia sopimuksia.

Käyttämällä sivustoa suostut palveluehtoihin ja olet velvoitettu noudattamaan niitä kun käytät www.thehairlust.fi-sivustoa. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, älä käytä verkkosivustoa. Tämä sopimus koskee sinua - tämän sivuston käyttäjää ja HairLust ApS:ää CVR-numerolla 38076582.

Toimitus ja riskit

1) Tavaroiden toimitus www.thehairlust.fi-sivustolta katsotaan tapahtuneen sen jälkeen, kun asiakas on vastaanottanut tavarat. HairLust ApS ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tilauksesi on varmistettu. Tämä viesti sisältää arvioidun toimituspäivän. Tanskassa kuljetuksesta vastaa Post Nord ja DAO365 ja kansainvälisissä tilauksissa käytämme DHL:ää ja GLS:ää. Ilmoitettu toimituspäivä on ohjeellinen, ja se voi muuttua.

2) Mikäli tuotteet tilataan muualta kuin Tanskasta, ovat tulli-tai muut verot mahdollisia. Tullimaksut tai muut lisämaksut lisätään hintaan vasta, kun tavarat ovat kohdemaassa. HairLust ei vastaa tulli-tai muista lisämaksuista. Pidätämme itsellämme oikeuden olla laskematta lisämaksuja kauppahintaan emmekä tiedota niistä erikseen tilauksen yhteydessä. Mikäli tilaat muualle kuin Tanskaan, olet velvoitettu ottamaan yhteyttä paikalliseen tulliviranomaiseen siinä maassa missä asut saadaksesi tietoa tullin hinnoista ja käytännöistä.

3) Palautettavat tuotteet tulee lähettää ilman tahatonta viivytystä viimeistään 14 päivää sen jälkeen, kun olet ilmoittanut peruuttavasi ostoksesi. Asiakas vastaa itse palautuskustannuksista. Vastuu tuotteista säilyy sinulla tavaroiden toimitukseen saakka. Puuttuva alkuperäinen pakkaus voi mahdollisesti vaikuttaa tuotteen arvoon, joten ollaksesi varma, että saat täyden maksamasi summan palautuksena, suosittelemme tuotteen palautusta alkuperäisessä pakkauksessa.

4) Mikäli tilauksesi palautuu meille ilmoittamasi väärän osoitteen perusteella, olemme sinuun yhteydessä ja lähetämme tuotteesi uudelleen korjattuun osoitteeseen mikäli toivot uudelleenlähetystä. Olet velvoitettu maksamaan uudelleenlähetyksestä aiheutuvat postikulut, koska HairLust ei ole vastuussa asiakkaan ilmoittamien osoitetietojen oikeellisuudesta.

5) Mikäli tuotteita on yritetty toimittaa sinulle, mutta ne palautuvat minkä tahansa syyn vuoksi (asiakasta ei tavoitettu, asiakas ei ollut paikalla tai asiakas ei hyväksynyt tuotetta) ja kuljetusliikkeemme on yrittänyt toimittaa tuotteen, tullaan sinulta veloittamaan täysi summa uudelleenlähetyksestä, sekä muista mahdollisista lisämaksuista jotka aiheutuvat tuotteen palautuksesta meille.

6) Kotisivuilta löytyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron. Loppusumma veloitetaan tililtäsi vasta, kun tavarat ovat lähetetty.

Peruutusehdot

7) Asiakkaanamme sinulla on kuluttajasuojalain nojalla 14 päivän peruutusoikeus. Peruutusoikeus lakkaa 14 päivää laskettuna siitä, kun olet vastaanottanut tuotteesi. Peruutusilmoitus tulee tehdä 14 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteesi. Peruutusilmoitus tulee tehdä kirjallisesti asiakaspalveluumme tai käyttämällä peruutusilmoituslomaketta. Kauppalain puute-ehdot löytyvät käyttöehdoista. Kauppalain puitteissa sinulla on kuluttajana 24 kuukauden reklamaatio-oikeus. Mikäli tuotteellasi on rajoitettu käyttöaika, sovelletaan reklamaatio-oikeutta tuotteen parasta ennen- päivämäärän perusteella.

8) Menetät peruuttamisoikeuden, jos sinetti on rikottu tavaroista, joita terveydellisistä tai hygieniasyistä ei voida palauttaa.

9) Mikäli käytät peruutusoikeutesi, palautamme kaikki sinulta vastaanotetut maksut lukuun ottamatta kuljetuksesta aiheutuneita kustannuksia ilman viivyttelyä. Maksun palautus tapahtuu viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun olemme vastaanottaneet peruutusilmoituksesi.

10) Jos haluat palauttaa tilauksesi, tuote on lähetettävä osoitteeseen: Pakkecenter Nord, ATT: HairLust ApS, Aalborgvej 15, 9700 Brønderslev, Denmark. 

11) Tarjoudumme maksamaan osan palautuksestasi, mikäli olet tehnyt tilauksesi Suomesta. Käyttämällä tätä mahdollisuutta, voitte ostaa edullisen palautusetiketin paketillenne HairLustin kautta ja sen avulla palauttaa HairLustilta ostetun tuotteen helpommin. Palautusetiketti maksaa 6,98 euroa ja sen voi ostaa täältä.

Reklamaatio

12) HairLust ApS:n toimittamien tuotteiden virheet/viat täytyy raportoida kahden kuukauden kuluessa. Sinun velvollisuutesi on täsmentää millainen virhe/vika on kyseessä. Jos huomaat virheen, ota yhteyttä HairLust ApS:ään. Periaatteessa voit vain valittaa virheistä, jotka ilmestyvät kahden vuoden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Valituksen piiriin eivät kuulu tuotteet, jotka kuluvat nopeammin. Poikkeuksena tähän sääntöön on, jos vaihto on mahdotonta tai se aiheuttaa liiallisia kustannuksia HairLust ApS:lle. Jos vaatimuksesi on perusteltu, palautamme luonnollisesti (kohtuulliset) toimituskulut.

Maksaminen

13) Meillä voit maksaa Paypal-tililläsi, MobilePaylla tai seuraavilla maksukorteilla: VISA, MasterCard tai EuroCard.

Valitus-oikeus

14) Jos haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä osoitteeseen info@thehairlust.fi. Jos emme löydä ratkaisua, voit tehdä valituksen Kilpailu- ja Kuluttajavirasto-keskukselle, osoite on: Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby,Denmark tai internetissä www.forbrug.dk. Voit myös käyttää EU:n komission online-valitusportaalia mikäli olet kuluttaja, jonka kotipaikka on Tanskan ulkopuolella. Valitusportaali löytyy täältä www.forbrugereuropa.dk.

Tärkeää informaatiota

15) HairLust ei takaa kaikkien tuotteiden saatavuutta. Varastotilanne ei ole nähtävillä kotisivuilla. Mikäli tilaamasi tuote on loppuunmyyty, asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä.

16) Kotisivuillamme olevat hintatiedot pätevät niin kauan kunnes niistä muuta tiedotetaan. HairLust pidättää itsellään oikeuden muuttaa ja korjata hintoja tai poistaa tarjouksia mikäli siihen on tarvetta. Pidätämme itsellämme myös oikeuden päivittää ja muuttaa hintoja oman harkinnan mukaisesti.

17) Kotisivuilta löytyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron. Loppusumma veloitetaan tililtäsi vasta, kun tavarat ovat lähetetty.

18) Vastuunvapautuksen perusteella kaikki kotisivuillamme olevat ehdot ovat tarkoitettu ohjeistukseksi, eikä kotisivuillamme oleva sisältö näin ollen vaikuta asioiden käsittelyyn tai päätöksiin.

19) HairLust ei lain puitteessa vastaa suoraan eikä epäsuoraan menetyksestä tai vahingoista käytettäessä tuotetta jotka ovat voineet olla ennustettavissa tai odotettavissa. Tämä koskee epäsuoria, tärkeitä, erityisiä, esimerkkivirheitä jotka aiheutuvat kotisivujen käytöstä, tai mikä tahansa tieto joka kotisivuilla on. Asiakkaiden tulee huomioida, että he käyttävät ja tulkitsevat kotisivuilla olevia tietoja omalla vastuullaan.

Henkilötietopolitiikka

20) Henkilö- ja tietosuojalaki määrittää, että jotta sopimus voi syntyä tarvitaan asiakkaalta: nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Tietosuojapäällikkömme on tavoitettavissa kotisivujemme kautta. Kauppaehdot ovat päivitetty viimeksi 24.10.2018