• YLI 49€ OSTOKSILLA ON ILMAINEN TOIMITUS

  • ASIAKASPALVELU AVOINNA MA-PE 10-16

Toimitusehdot


1) Käyttämällä HairLust kotisivuja sekä tuotteita, hyväksyt myös alla olevat tilaus- ja käyttöehdot. Mikäli et hyväksy näitä tilaus- ja käyttöehtoja, tulee sinun keskeyttää kotisivujen sekä tuotteen käyttö välittömästi. Nämä ehdot koskevat niin sinua kotisivujen ja HairLust -tuotteiden käyttäjää kuin myös HairLust Group –yhtymää.

2) Mikäli tuotteet tilataan muualta kuin Tanskasta, ovat tulli- tai muut verot mahdollisia. Tullimaksut tai muut lisämaksut lisätään hintaan vasta, kun tavarat ovat kohdemaassa. HairLust Group ei vastaa tulli- tai muista lisämaksuista. Pidätämme itsellämme oikeuden olla laskematta lisämaksuja kauppahintaan emmekä tiedota niistä erikseen tilauksen yhteydessä. Mikäli tilaat muualle kuin Tanskaan, olet velvoitettu ottamaan yhteyttä paikalliseen tulliviranomaiseen siinä maassa missä asut, saadaksesi tietoa tullin hinnoista ja käytännöistä.

3) HairLust Group ei takaa kaikkien tuotteiden saatavuutta. Varastotilanne ei ole nähtävillä kotisivuilla. Mikäli tilaamasi tuote on loppuunmyyty, asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä.

4) Kotisivuillamme olevat hintatiedot pätevät niin kauan kunnes niistä muuta tiedotetaan. HairLust pidättää itsellään oikeuden muuttaa ja korjata hintoja tai poistaa tarjouksia mikäli siihen on tarvetta. Pidätämme itsellämme myös oikeuden päivittää ja muuttaa hintoja oman harkinnan mukaisesti.

5) Kotisivuilta löytyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron. Loppusumma veloitetaan tililtäsi vasta, kun tavarat ovat lähetetty.

6) Meillä voit maksaa Paypal- tililläsi tai seuraavilla maksukorteilla: VISA, MasterCard tai EuroCard.

7) HairLust lähettää sinulle sähköpostitse tiedon, kun tuote tai tuotteesi lähetetään. Viesti sisältää arvioidun toimitusajankohdan ja mahdollisesti syyn mikäli toimitus tulisi viivästymään. Tanskassa kuljetuksesta vastaa Post Nord ja kansainvälisillä asiakkailla DHL.

8) Mikäli tilauksesi palautuu meille ilmoittamasi väärän osoitteen perusteella, olemme sinuun yhteydessä ja lähetämme tuotteesi uudelleen korjattuun osoitteeseen mikäli toivot uudelleenlähetystä. Olet velvoitettu maksamaan uudelleenlähetyksestä aiheutuvat postikulut, koska HairLust ei ole vastuussa asiakkaan ilmoittamien osoitetietojen oikeellisuudesta.

9) Mikäli tuotteita on yritetty toimittaa sinulle, mutta ne palautuvat minkä tahansa syyn vuoksi (asiakasta ei tavoitettu, asiakas ei ollut paikalla tai asiakas ei hyväksynyt tuotetta) ja kuljetusliikkeemme on yrittänyt toimittaa tuotteen, tullaan sinulta veloittamaan täysi summa uudelleenlähetyksestä, sekä muista mahdollisista lisämaksuista jotka aiheutuvat tuotteen palautuksesta meille.

10) Asiakkaanamme sinulla on kuluttajasuojalain nojalla 14 päivän peruutusoikeus. Peruutusoikeus lakkaa 14 päivää laskettuna siitä, kun olet vastaanottanut tuotteesi. Peruutusilmoitus tulee tehdä 14 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteesi. Peruutusilmoitus tulee tehdä kirjallisesti asiakaspalveluumme tai käyttämällä peruutusilmoituslomaketta. Kauppalain puute-ehdot löytyvät käyttöehdoista. Kauppalain puitteissa sinulla on kuluttajana 24 kuukauden reklamaatio-oikeus. Mikäli tuotteellasi on rajoitettu käyttöaika, sovelletaan reklamaatio-oikeutta tuotteen parasta ennen- päivämäärän perusteella. 

11) Palautettavat tuotteet tulee lähettää ilman tahatonta viivytystä viimeistään 14 päivää sen jälkeen, kun olet ilmoittanut peruuttavasi ostoksesi. Asiakas vastaa itse palautuskustannuksista. Vastuu tuotteista säilyy sinulla tavaroiden toimitukseen saakka. Puuttuva alkuperäinen pakkaus voi mahdollisesti vaikuttaa tuotteen arvoon, joten ollaksesi varma, että saat täyden maksamasi summan palautuksena, suosittelemme tuotteen palautusta alkuperäisessä pakkauksessa.

12) Peruutusoikeus ei koske sinetöityjä tuotteita jotka terveys- tai hygieniasyistä eivät ole mahdollista palauttaa.

13) Mikäli kadut ostopäätöstäsi, palautamme maksamasi summan pankkisiirtona. Mikäli tuotteen arvoon olisi tullut muutoksia, vähennetään nämä muutokset ostosummasta.

14) Mikäli käytät peruutusoikeutesi, palautamme kaikki sinulta vastaanotetut maksut lukuun ottamatta kuljetuksesta aiheutuneita kustannuksia ilman tahatonta viivyttelyä. Maksun palautus tapahtuu viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun olemme vastaanottaneet peruutusilmoituksesi.

15) Mikäli kadut ostostasi, voit palauttaa tuotteet osoitteeseen: HairLust Group, Nordens Plads 12B, 1. 36, 2000 Frederiksberg, Denmark.

16) Vastuunvapautuksen perusteella kaikki kotisivuillamme olevat ehdot ovat tarkoitettu ohjeistukseksi, eikä kotisivuillamme oleva sisältö näin ollen vaikuta asioiden käsittelyyn tai päätöksiin.

17) HairLust ei lain puitteessa vastaa suoraan eikä epäsuorasti menetyksestä tai vahingoista käytettäessä tuotetta jotka ovat voineet olla ennustettavissa tai odotettavissa. Tämä koskee epäsuoria, tärkeitä, erityisiä, esimerkkivirheitä jotka aiheutuvat kotisivujen käytöstä, tai mikä tahansa tieto joka kotisivuilla on. Asiakkaiden tulee huomioida, että he käyttävät ja tulkitsevat kotisivuilla olevia tietoja omalla vastuullaan.

18) Henkilö- ja tietosuojalaki määrittää, että jotta sopimus voi syntyä tarvitaan asiakkaalta: nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Tietosuojapäällikkömme on tavoitettavissa kotisivujemme kautta.

19) Halutessasi tehdä reklamaation ostamastasi tuotteesta, tulee sinun osoittaa reklamaatio kirjallisesti asiakaspalveluumme. Mikäli asiakaspalvelumme ei pysty ratkaisemaan reklamaatiotasi molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla, on sinulla mahdollisuus valittaa Tanskan kilpailu- ja kuluttajavirastoon.

20) Sinua ei veloiteta heti maksutietojesi ilmoittamisen jälkeen. Veloitus tapahtuu vasta, kun tavarat ovat lähetetty.

Kauppaehdot ovat päivitetty viimeksi 5.11.2017