Arvomme


Olemme ylpeitä tuotteistamme ja kaikesta, mitä ne sisältävät aina luonnollisista raaka-aineista niiden pakkauksiin. Kaikki tuotteemme ovat valmistettu puhtaista ainesosista mahdollisimman laadukkaasti. Panostamme myö siihen, mitä tuotteillemme tapahtuu, kun ne sisältö on käytetty ja pakkaukset tyhjennetty. Olemmekin tehneet oppaita, kuinka kierrättää pakkauksemme helposti.
HairLust-ravintolisät ja hiustenhoitotuotteet on kehitetty keskittyen innovaatioihin sekä Pohjoismaalaisiin arvoihin. Kaikki ainesosamme on valittu huolella keskittyen puhtauteen, luonnollisuuteen ja tehokkuuteen.
Kuvittele esimerkiksi metsämansikkaa, joka on saanut kasvaa villinä luonnossa. Tämä mansikka on saanut kasvaa rauhassa, kaukana geenimuunnelluista aineista ja kemikaaleista. Se sisältää kaikki tärkeimmät vitamiinit sekä kivennäisaineet vain niiden puhtaimmassa muodossa. Kun maistat tällaista mansikkaa, et välttämättä saa uskomatonta makuelämystä, mutta saat kaikki ne luonnolliset ja puhtaat elintärkeät vitamiinit sekä kivennäisaineet kehoosi, joita tarvitset.

Valitsemalla HairLust - tuotteet voit vaikuttaa!

Sanonta kuuluu: olet mitä syöt, mutta me uskomme, että myös päivittäin käyttämäsi tuotteet määrittävät sinua.
Uskomme, että orgaaniset sertifikaatit, puhtaat ainesosat ja luonnolliset tuotteet todella tekevät merkittävän eron hiuksillesi ja terveydellesi, mutta myös ympäristölle. Tämän vuoksi pyrimme käyttämään orgaanisia, ekologisia ja luonnollisia ainesosia tuotteissamme aina kun vain mahdollista. Suurin osa tuotteistamme onkin sertifioidusti vegaanisia ja ECOCERT - sertifioituja. HairLiust ravintolisät eivät sisällä keinotekoisia säilöntä-, makeutus- tai makuaineita. Niissä ei myöskään ole laktoosia, gelatiinia, hiivaa tai tärkkelystä, vaan niiden sijaan vitamiinimme ovat täynnä ravintoaineita, joilla saat unelmiesi hiukset! Kaikki HairLust - tuotteet hiuksille ovat parabeenittomia, phtalaatittomia sekä SL- sulfaatittomia, eivätkä ne sisällä hormonitoimintaa häiritseviä prostaglandiineja. Monet ulkoisen hiustenhoidon tuotteistamme ovat myös vegaanisia ja sertifioidusti ekologisia!

Miksi valita luonnollisia tuotteita?

Suurin osa tuotteistamme on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja ne perustuvat luonnollisiin, puhtaisiin raaka-aineisiin. Luonnolisuus erottaa meidät monista muista, se on parempaa terveydellesi ja tekee tuotteistamme erityisen laadukkaita.
Käytämme tuotteissamme ainesosia, jotka ovat helposti tunnistettavia, luonnosta poimittavia ja syötäviä. Ainesosat, joita ravintolisien mukana nautit tai käytät hiustenhoitotuotteissa, kulkeutuvat kaikkialle kehoosi. Siksi uskomme, että puhtaasti ja ekologisesti tuotetut ainesosat ovat avain hyviin tuotteisiin. Tämän vuoksi haluamme suosia ekologisesti tuotettuja ja luonnollisia ainesosia mahdollisuuksien mukaan.
Suurin osa tuotteistamme on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joilla on ECOCERT Greenlife sertifiointi, sekä COSMOS Organic merkki. Nämä ovat Euroopassa hyväksyttyjä ekologisia sertifikaatteja kosmetiikalle. Kun kyseessä on COSMOS Organic sertifiointi, näet tuotteesta luonnollisten ainesosien ja ekologisesti tuotettujen raaka-aineiden prosenttiosuudet.
Jotta kosmetiikkatuotteelle taataan kyseinen sertifikaatti, vähintään 95% tuotteen kaikista ainesosista on oltava luonnollista alkuperää ja vähintään 95% tuotteen luonnollisista öljyistä on oltava luonnonmukaisia. Samanaikaisesti vähintään 10% pestävistä ainesosista ja vähintään 20% ainesosista, joita ei voi pestä, on oltava ekologisesti tuotettuja.
COSMOS Organic sertifikaatti takaa, että ainesosat ovat tuotettu vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Siksi voit olla varma, että COSMOS Organic sertifikaatin saanut tuote on tuotettu huomioiden niin työntekijät kuin raaka-aineiden alkuperä. Lisäksi pakkaus on varmasti vastuullisesti suunniteltu ja tuotettu sääntöjen mukaisesti.
Voit lukea lisää COSMOS Organic Standardista täältä.

Miksi vegaaninen?

Uskomme, ettei eläinten tai ihmisten pitäisi kärsiä kauneuden takia! Suurin osa tuotteistamme onkin myös vegaanisertifioituja, mikä tarkoittaa, että ne tuotetaan 100% vegaanisissa olosuhteissa ilman eläinperäisiä ainesosia tai eläinkokeita. 
Olemme ottaneet kantaa, ja tämä on meidän mielipiteemme. Pyrimme parantamaan eläinten elämänlaatua, ympäristöä sekä sinun terveyttäsi ja hiuksiasi.
Vegaaniset arvot ovat meille ja muille tärkeitä, ja sen vuoksi suurin osa tuotteistamme on sertifioitu vegaanisiksi The Vegan Societyn luomalla The Vegan Trademark-merkillä, joka on kansainvälisesti tunnustettu sertifikaatti 100% vegaanisille tuotteille.
Saadakseen The Vegan Trademark -merkin tuote ei saa sisältää eläinperäisiä ainesosia, eikä tuotteiden tai ainesosien valmistuksessa saa käyttää minkäänlaisia eläinkokeita.Tuotteessa ei myöskään saa käyttää geenimuunneltuja (GMO) ainesosia, jos sille toivoo The Vegan Trademark sertifikaattia. Tuote ei saa valmistuksessa olla kontaktissa eläinperäisten ainesosien tai tuotteiden kanssa.

Sano ei:

Valitettavasti markkinoilla on monia kosmetiikkatuotteita, joista on enemmän haittaa kuin hyötyä. Olemme valinneet välttää alla mainittujen aineosien käyttöä tuotteissamme, sillä kauneutta ei tulisi tavoitella terveyden kustanuksella. Mikäli ajattelet samoin, suosittelemme sanomaan ei näille kyseisille ainesosille:
Parabeenit: butyyliparabeeni, isobutyyliparabeeni, propyyliparabeeni, metyyliparabeeni ja etyyliparabeeni
Parabeeneja käytetään säilöntäaineina kosmetiikassa bakteerien ja sienien kasvun estämiseksi. Parabeenit tunnetaan hormonitoimintaa häiritsevinä aineina, jotka vaikuttavat luonnolliseen hormonitasapainoon sekä aiheuttavat ongelmia geeneissä, joilla on vaikutusta mm. hedelmällisyyteen. Mikäli olet allerginen parabeeneille, haittavaikutuksina voi olla mm. punoitusta, kutinaa sekä ihottumaa.
Ftalaatit: dibutyyliftalaatti (DBP), bentsyylibutyyliftalaatti (BBP), dietyyliftalaatti (DEP), dietyyliheksyyli ja dietyyliheksyyliftalaatti (DEHP).
Ftalaatteja käytetään pehmittiminä väri-, lakka-, muovi- sekä kosmetiikkatuotteissa. Ftalaatit saattavat vaikuttaa hormonitoimintaan niin ihmisillä kuin eläimillä.
Synteettiset SL-sulfaatit: sodium/natrium/ammoniumlauryylisulfaatti (SLS), sodium/natrium/ammonilauretisulfaatti (SLES) ja sodium/natrium/ammoniumlauryylieetterisulfaatti (SLES) /ammonium lauryl ether sulfate (SLES)
SL-sulfaatit ovat synteettisiä, pinta-aktiivisia, puhdistavia aineita, jotka saavat tuotteet vaahtoamaan. SL-sulfaatit, joita käytetään esim. shampoissa ja saippuoissa, ovat hankalia pestä pois hiuksista, ja ne saattavat aiheuttaa ärsytystä, punoitusta ja kutinaa ihossa, päänahassa sekä hiuksissa. Lisäksi SL-sulfaattien on epäilty aiheuttavan syöpää.