Evästeet ja tietosuojaehdot

Tietosuoja- ja eväste-ehdot

Käyttämällä thehairlust.fi-sivustoa hyväksyt, että käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi alla olevan tietosuoja-politiikan mukaisesti. Olemme tietoisia henkilötietojesi asianmukaisen suojelun tarpeesta.

Henkilökohtaiset tiedot kattavat kaikki tiedot, joita voidaan käyttää asiakkaan tunnistamiseen. Näitä ovat mukaanlukien etu- ja sukunimi, ikä, sukupuoli, kotiosoite, tai muu fyysinen osoite, sähköpostiosoite sekä muut yhteystiedot, riippumatta siitä, liittyvätkö ne asiakkaan yksityiseen asuinpaikkaan tai työpaikkaan. Pääsääntöisesti voit käyttää verkkosivujamme ilmoittamatta meille henkilökohtaisia tietoja itsestäsi. HairLust kuitenkin tarvitsee joitakin henkilökohtaisia tietojasi käydäkseen kauppaa kanssasi, ja toimittaakseen sinulle uutisia sekä muita palveluita. HairLust kerää vain tarvittavia asiakastietoja, ja niitä käytetään vain asiakassuhteen hoitamiseen.

Tietosuojapolitiikkamme mukaan tarvitsemme tilauksen tekemiseksi sinulta seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti.

Yritys ei kerää henkilökohtaisia tietoja sinusta kolmansilta osapuolilta, eikä tallenna tietoja maksuvälineistä, esimerkiksi maksukorteista, pankkitilin numerosta tai vastaavista. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön markkinointia varten ottamalla yhteyttä HairLust-asiakaspalveluun.

Miten ja miksi käytämme henkilötietoja

HairLust ApS:llä henkilötietoja käyttävät:

  • Yrityksen sisäiset yksiköt. Meillä on selkeät ohjeet siitä, kenellä on pääsy henkilötietoihin yrityksen sisällä. Vain henkilöt, jotka työskentelevät verkkokaupassamme tai ovat vastuussa lähetyksistä, pääsevät käsiksi henkilötietoihin. Lisäksi henkilöt, jotka vastaavat asiakaspalvelusta, voivat päästä käsiksi näihin tietoihin, jotta he voivat vastata asiakkaan kysymyksiin toimituksesta, tuotteesta tai muusta vastaavasta.
  • Valitut ja luotettavat kolmannet osapuolet, jotka voivat käyttää henkilötietojasi tilaamiesi tavaroiden tai palveluiden toimitukseen ja tarjoamiseen.
  • Liikekumppanit, jotka vastaavat käyttäjätunnuksien rekisteröimisestä ja ylläpitämisestä.

Jotta voimme tarjota Klarnan maksutapoja, voimme välittää yhteystietosi sekä tilaustietosi Klarnalle. Näin Klarna voi määritellä, pystyykö se tarjoamaan maksutapojaan sinulle sekä täsmentämään ne sinulle sopiviksi. Tietosi käsitellään Klarnan omien tietosuojaehtojen mukaisesti.

Jotta voisimme kehittää ja parantaa sivustoamme, pidämme tilastoja siitä, miten sivustoa käytetään. Henkilötiedot tallennetaan HairLust Aps:n arkistoon, ja niitä säilytetään siellä viisi vuotta, minkä jälkeen tiedot poistetaan.

Työskentelemme tietojenkäsittelijöiden kanssa vain EU:ssa tai maissa, jotka pystyvät tarjoamaan riittävän suojan henkilötiedoille. Kun olet rekisteröitynyt HairLust ApS:n käyttäjäksi, sinulla on aina oikeus esittää vastalauseita rekisteröitymisestä. Sinulla on myös oikeus tietää, mitä tietoja sinusta on rekisteröity. Nämä oikeudet ovat osa henkilötietolakia. Mikäli haluat lisätietoa, ota yhteyttä osoitteeseen: info@thehairlust.fi.

Evästeet

Varmistaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen HairLust.fi-verkkosivullamme, käytämme evästeistä. Evästeiden avulla aiemmin käytetty laite ja sillä tehdyt asetukset muistetaan, tietoja voidaan tilastoida ja mainoksia kohdentaa. Evästeet eivät voi sisältää esim. viruksia.

Oikeutesi peruuttaa suostumus

Sinulla on aina oikeus tietää, mitä tietoja olemme rekisteröineet sinusta, ja omaat oikeuden peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Jos haluat saada nämä tiedot tai peruuttaa suostumuksesi, ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@thehairlust.fi. Mikäli päätät peruuttaa suostumuksesi, se ei vaikuta henkilötietojen käsittelyyn aiemmin ilmoitetun suostumuksen perusteella. Jos peruutat suostumuksesi, se tulee voimaan vasta siitä päivästä alkaen. Sinulla on aina oikeus korjata virheelliset tiedot.

Oikeutesi

Tietosuojalakien mukaan rekisteröidyllä käyttäjällä on oikeuksia koskien sitä, miten yritykset käsittelevät heidän henkilötietojaan. Jos haluat käyttää oikeuksiasi, tulee sinun ottaa meihin yhteyttä.

Oikeus saada tietoja henkilötietojen käytöstä
Sinulla on oikeus saada tietää mitä tietoja meillä on sinusta sekä miten käsittelemme ja keräämme niitä.

Oikeus tietojen oikaisuun
Sinulla on oikeus oikaista virheellisiä tietoja sinusta.

Oikeus poistaa tiedot
Tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus saada itseäsi koskevat tiedot poistettua ennen kuin tiedot poistetaan normaalisti.

Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä
Tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus rajoittaa tietojesi käyttöä. Jos sinulla on oikeus tietojen käsittelyn rajoittamiseen, näitä henkilötietoja saa, säilyttämistä lukuun ottamatta, käsitellä ainoastaan suostumuksellasi taikka oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi tahi toisen luonnollisen henkilön tai oikeushenkilön oikeuksien suojaamiseksi.

Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä
Sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä. Voit myös vastustaa tietojen käsittelyä suoramarkkinointia varten.

Oikeus siirtää tiedot
Sinulla on joissain tapauksissa oikeus saada henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa sekä halutessasi siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.

Voit lukea lisää oikeuksistasi Tietosuojavaltuutetun toimiston sivuilta tietosuoja.fi.

Valitus tietosuojaviranomaisille

Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, mikäli olet tyytymätön tapaan, jolla olemme käsitelleet henkilötietojasi. Tietosuojaviranomaisen yhteystiedot löytyvät osoitteesta: tietosuoja.fi

Tietosuojaehtomme on päivitetty viimeksi 23.06.2021.