Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner


HairLust Hair Growth & Repair Set

 •    Kuiville ja rasittuneille hiuksille
 •    Runsaasti vegaanisia mikroproteiineja
 •    Korjaa kaksihaaraisia jopa 20%*
 •    Sopii värjätyille hiuksille
 •    Valmistettu Pohjoismaissa
 •    Sertifioidusti ekologinen
 •    Vegaanisertifioitu
 •    Parabeeniton, SL-sulfaatiton, ftalaatiton
 •    Silikoniton tuote
Valmistettu Pohjoismaissa
Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
Vegaanisertifioitu
Parabeeniton & SL-sulfaatiton
hairlust conditioner balsam

Kuinka se toimii?

Hair Growth & Repair - sarja on kehitetty erityisesti kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Se vahvistaa ja hoitaa hauraita hiuksia antaen hiuksille uutta kiiltoa. Tuotteet tasapainottavat hiuspohjaa, jolloin hiukset voivat kasvaa vahvoina ja terveinä. Tuotteiden aktiiviset ainesosat vaikuttavat kaikissa hiuksen kerroksissa vahvistaen hiuksia juuresta latvaan.

 • Gluadin® Kera-P LM (Hydrolyzed Vegetable Protein) - Mikroproteiinit, jotka uudelleenrakentevat hiusjuuria ja pidentävät hiuksen elinkaarta. Minimoi kaksihaaraisia ja vähentää hiusten katkeilua jopa 20% ja parantaa hiusten yleiskuntoa jopa 60%.*
 • Protectagen™ (Hydrolyzed Rice Protein) - Riisiuutteen ainutlaatuinen koostumus sisältää runsaasti aktiivisia mikroproteiineja, jotka uudelleenrakentavat hiusjuurten omia proteiineja ja korjaavat hiuksia sisältäpäin. Parantaa hiuksen rakennetta ja vähentää kaksihaaraisia.
 • Ekologinen Theobroma Kaakaovoi - Hyvät kosteuttavat ominaisuudet, ja täynnä hiuksille terveellisiä rasvahappoja ja antioksidantteja.
 • Ekologinen granaattiomenaöljy - Täynnä hedelmäentsyymeitä ja granaattiomenahappoa, joka on terveellinen omega-5 rasvahappo. Stimuloi kollageenin tuotantoa hiuksissa.
hairlust conditioner balsam

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voinko minä käyttää Hair Growth & Repair Settiä?

Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner - settiä voivat käyttää kaikki riippumatta siitä, ovatko hiukset värjätyt, vaurioituneet, terveet, pehmeät tai kuivat. Tuotteet tarjoavat hemmottelua erityisesti hennoille, hauraille ja elottomille hiuksille, sekä hiustenlähdöstä kärsiville.

Pitääkö joka pesulla käyttää sekä shampoota sekä hoitoainetta?

Suosittelemme käyttämään hoitoainetta aina shampoolla pesun jälkeen, erityisesti, jos hiukset ovat pitkät. Hoitoaine sulkee hiussuomut jättäen hiukset hyvin kosteutetuiksi ja ravituiksi samalla suojaten niitä rasitukselta.

Miksi kannattaa valita ekologisia hiustenhoitotuotteita?

Lue artikkelistamme lisää, miksi sinun kannattaa valita luonnonkosmetiikka shampoo. Bloggaajamme kertoo, miksi ekologinen hiustenhoito on parempi valinta.

*Nämä tutkimukset on suoritettu BASF toimesta. Lisätietoja tutkimuksista www.personal-care.basf.com ja www.carecreations.basf.com.

Miten tuotteita käytetään?

Aloita levittämällä HairLust Hair Growth & Repair Shampoota tasaisesti märkiin hiuksiin ja vaahdota. Hiero shampoo huolellisesti päänahkaan. Huuhtele hyvin. Viimeistele HairLust Hair Growth & Repair hoitoaineella. Hiero hoitoaine hellävaraisesti hiusten pituuksiin, anna vaikuttaa 2-3 minuuttia ja huuhtele hiukset huolellisesti. Suosittelemme käyttämään hoitoainetta aina shampoon jälkeen, sillä hoitoaine sulkee hiussuomut ja suojaa hiuksia pesun jälkeen. Käytä 2-3 kertaa viikossa, tai tarpeen mukaan.