Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner


Hair Growth & Repair Set

  • Sulfaatition shampoo ja hoitoaine
  • Runsaasti vegaanisia mikroproteiineja
  • Ehkäisee kaksihaaraisia jopa 20%*
  • Hellävaraiset ja luonnolliset ainesosat
  • Sopii myös värjätyille hiuksille
  • Valmistettu Pohjoismaissa
  • Sertifioidusti ekologinen
  • Sertifioidusti vegaaninen
  • Parabeeniton, silikoniton & sulfaatiton
Valmistettu Pohjoismaissa
Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
Sertifioidusti vegaaninen
Parabeeniton, silikoniton & sulfaatiton
hairlust shampoo

Miten tuotteet vaikuttavat?

Hair Growth & Repair Set on kehitetty erityisesti naisille, joilla on kuivat, vaurioituneet, hennot tai ohenevat hiukset. Tämä kosteuttava shampoo ja hoitoaine sisältävät runsaasti luonnollisia, kosteuttavia ainesosia, kuten aloe veraa, kaakaovoita ja granaattiomenauutetta, jotka ravitsevat hiuksia kuitenkaan latistamatta. Nämä kasviuutteet sisältävät myös runsaasti vahvoja antioksidantteja, jotka suojaavat hiuksia ja hiuspohjaa auringon ja muiden ympäristöllisten tekijöiden aiheuttamilta vaurioilta.

Mitä tuotteet sisältävät?

Hair Growth & Repair Shampoo, 250 ml.

Hair Growth & Repair Shampoo on hellävarainen sulfaatiton shampoo, joka sisältää mm. Kuolleenmerensuolaa, jolla on hellävaraisesti talia, likaa ja tuotejäämiä puhdistava vaikutus. Koska Hair Growth & Repair Shampoo on tarkoitettu erityisesti hauraille, kuiville ja ohuille hiuksille, sisältää se myös runsaasti kasviperäisiä kosteuttavia ainesosia, kuten ekologista aloe veraa, mangouutetta ja Aquaxyl™-tehokosteuttajaa. Kasviperäinen Protectagen™-mikroproteiini riisiuutteesta puolestaan uudelleenrakentaa hiusten vaurioituneita rakenteita vähentäen hiusten katkeilua ja kaksihaaraisia. Lisäksi tämä shampoo tukee hiuspohjan terveyttä ja tervettä hiusten kasvua kahvinsiemenöljyn sisältämän kofeiinin ansiosta. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi, käytä tuotteita aina yhdessä.

Hair Growth & Repair Conditioner, 250 ml.

Tämä vahvistava, silikoniton hoitoaine on täydellinen kaveri Hair Growth & Repair shampoolle. Miksi? Koska se hoitaa tehokkaasti hauraita suortuvia vahvistaen, kosteuttaen ja suojaten niitä tulevilta vaurioilta. Vegaaniset mikroproteiinit korjaavat hiusten rakennetta ehkäisten kaksihaaraisia ja katkeilua. Kosteuttava glyseriini ja ekologinen aloe vera pitävät hiukset kosteutettuina pitkäkestoisesti kuitenkaan latistamatta ohuita hiuksia. Antioksidanttiset kasviperäiset aktiivit, kuten granaattiomenauute, suojaavat hiuksia mm. UV-säteiden vaikutukselta. Koska tämä hoitoaine on silikoniton, se ei myöskään aiheuta hiuksia latistavia kertymiä.

hairlust conditioner

Kenelle Hair Growth & Repair Set sopii?

Tämä kosteuttava shampoo ja hoitoaine sopii parhaiten naisille, joilla on kuivat, vaurioituneet tai ohenevat hiukset hellävaraisesti pesevän ja vahvistavan vaikutuksensa vuoksi. Hair Growth & Repair Set sopii myös herkälle ja kuivalle päänahalle, sillä tuotteet eivät sisällä sulfaatteja tai muita ainesosia, jotka voivat aiheuttaa helposti kutiavia kertymiä.

Miten nopeasti tuotteet vaikuttavat?

Kofeiinin on todistettu edistävän hiusten kasvua kuudessa kuukaudessa useissa tieteellisissä tutkimuksissa. Protectagen™, joka vähentää kaksihaaraisten määrää, sen sijaan vaikuttaa jopa 21 päivässä.*

*Tutkimukset on suorittanut BASF. Jos haluat lukea niistä lisää, käy osoitteessa www.personal-care.basf.com tai www.carecreations.basf.com.

Miten saan parhaat tulokset?

Suosittelemme käyttämään tätä silikonitonta ja sulfaatitonta shampoota ja hoitoainetta yhdessä muiden kuiville ja ohuille hiuksille kehitettyjen tuotteiden, kuten kosteuttavan ja aurinkosuojan antavan Hair Defence & Hydration Mist -suihkeen kanssa.

Hiusten syvähoitoon suosittelemme kosteuttavan hiusnaamion viikottaista käyttöä.

Miksi valita silikoniton hoitoaine?

Hoitoaineet sisältävät perinteisesti silikonia, joka muodostaa pehmeän ja kiiltävän kerrokset hiuksen päälle. Silikoni kuitenkin kertyy helposti hiuksiin tehden hiuksista latteat, raskaat ja elottomat pitkässä juoksussa. Tämä on ongelmallista kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti hennoille ja ohuille hiuksille, jotka kaipaavat tuuheutta. Jos hiuksesi ovat ohenevat tai hennot, kannattaa siis suosia silikonittomia hoitoaineita.

Miten tuotteita käytetään?

Koska Hair Growth & Repair Shampoo ei sisällä reilusti vaahtoavia sulfaatteja, parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme pesemään hiukset kahteen kertaan, jotta tuote vaahtoaa paremmin.

Aloita kastelemalla hiukset. Tämän jälkeen levitä pieni määrä Hair Growth & Repair shampoota hiuspohjaan ja hiero huolellisesti. Huuhtele pois ja toista pesu toisen kerran. Toisella pesukerralla sulfaatiton shampoo vaahtoaa paremmin puhdistaen myös tiukemman lian, tuotejäämät ja ylimääräisen talin.

Huuhtele huolellisesti ja viimeistele Hair Growth & Repair hoitoaineella. Anna hoitoaineen vaikuttaa hiusten pituuksissa 2-3 minuuttia ja huuhtele pois.