Hair Growth Formula Capsules


Hairlust Hair Growth Formula Capsules hyötyjä

 •    Soveltuu vegaaneille
 •    Runsaasti seleeniä ja sinkkiä
 •    Ylläpitää vahvoja ja terveitä hiuksia
 •    Sisältää 5mg biotiinia
 •    Runsaasti piioksidia sekä B-vitamiineja
 •    Ravitsee hiuksia sisältäpäin
 •    Huolellisesti valitut ainesosat
 •    Ei sivuvaikutuksia
 •    Kehitetty erityisesti naisille
Pohjoismaalainen tuote
Vegaaninen
Tehokkaat ainesosat
Allergiaystävällinen
hairlust hair vitains

HairLust Hair Growth Formula Capsules

HairLust vitamiinit sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän ravintoaineita, mineraaleja ja vitamiineja. Me HairLustilla tiedämme, että pitkien, terveiden ja kauniiden hiusten kasvu lähtee sisältäpäin. Siksi ei riitä, että hiuksia hoidetaan vain ulkoisesti, vaan on tärkeää ravita niitä myös sisältäpäin.

HairLust Hair Growth Formula Capsules ravintolisä sisältää ainesosia, joiden hiusten kasvua tukeva vaikutus on todistettu kliinisin tutkimuksin. Jokainen tuotteemme ainesosa on tarkoin valittu ja annosteltu. HairLust Hair Growth Formula Capsules ravitsee ja hoitaa hiuksia sisältäpäin ja tarjoaa hiuksille muun muassa sinkkiä ja biotiinia, jotka yhdessä muiden vitamiinien ja vaikuttavien aineiden kanssa tekevät ravintolisästämme ainutlaatuisen.

hairlust vitamins

HairLust Hair Growth Formula Capsules ovat luonnonmukaisia vitamiineja, jotka ravitsevat hiuksia ja varmistavat, että hiuksesi saavat parhaat mahdolliset ravintoaineet. HairLust -vitamiinien käyttöä suositellaan:

 • Jos olet kokenut stressiä, joka on ohentanut hiuksiasi tai aiheuttanut hiustenlähtöä
 • Haluat saavuttaa pitkät ja paksut hiukset
 • Jos olet leikannut hiuksesi lyhyiksi, ja nyt haluat niiden kasvavan
 • Käytät muotoilurautoja ja värjäät hiuksiasi
 • Hiustesi kasvu tuntuu aina jämähtävän
 • Hiuksesi ovat vahingoittuneet ja haaroittuvat
 • Hiustenpidennykset ovat vaurioittaneet omia hiuksiasi
 • Olet kokenut hiusten ohenemista ja hiustenlähtöä raskauden jälkeen
 • Hormonaaliset muutokset ovat vaikuttaneet hiuksiisi

Ainesosat

Biotiini on varmasti tunnetuin erityisesti ihon hyvinvointia ja terveiden hiusten kasvua edistävänä vitamiinina. Biotiini ei ole ainoastaan hyväksi hiusten kasvulle, vaan on hyödyllinen myös hiusten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Biotiinia pidetään laajasti hiusten kasvun kannalta tärkeimpänä vaikuttavana aineena, eikä suotta, sillä sen vaikutus on todistettu useissa kliinisissä tutkimuksissa. Siksi HairLust Hair Growth Formula Capsules sisältävät 5mg biotiinia päivittäistä annosta kohti.

Peltokorteuute: Peltokorte on yksi maailman piioksidirikkaimmista, eli silikaa, sisältävistä kasveista. Peltokorte on oikeastaan elävä fossiili, jonka ominaisuuksien vaikutus hiusten kuntoon on osoitettu lukuisissa eri testeissä ja tutkimuksissa. Useat käyttäjät ovat myös todenneet, että uutteen vaikutus voi parantaa hiusten terveyttä ja kiihdyttää hiusten kasvua.

Sinkki on elintärkeä mineraali, joka edistää hiusten hyvinvointia ja kasvua. Hormonaaliset muutokset ja hormonien epätasapaino on yksi suurimmista syistä hiusten ohenemiseen ja kausittaiseen hiustenlähtöön. Sinkki auttaa saavuttamaan hormonitasapainon ja tukee samalla energiantuotantoa sekä proteiinin muodostamista, ja tätä kautta myös hiusten kuntoa. HairLust-vitamiineissa käytetään tasapainotettua sinkkiannostusta, joka auttaa kehoa sitouttamaan ja kuljettamaan makronutrientteja verenkierrossa.

L-glutamiini ja L-metioniini ovat aminohappoja, joiden tiedetään olevan tärkeitä keratiinin rakennusaineita ja keratiini on puolestaan yksi keskeisistä hiusten sisältämistä ainesosista. Aminohapot ylläpitävät optimaalista hiussolujen tuotantoa ja siten hiusten terveyttä ja hyvinvointia.

B-vitamiinien tiedetään olevan erityisen olennaisia hiusten kasvun ja kunnon kannalta. Vitamiinimme sisältävät B5, B6, B9 ja B12 vitamiineja. B-vitamiinit voivat edistää toimivaa energia-aineenvaihduntaa ja tukea kehon hormonituotantoa, joka on välttämätöntä kudosten ja solujen uusiutumisen ja kasvun kannalta. Kehon aineenvaihduntaa säätelevien hormonien epätasapaino saattaa vahingoittaa soluja ja ohentaa sekä haurastuttaa hiuksia.

Luonnollinen

Ravintolisämme sisältää hiusten kannalta välttämättömiä ainesosia ja vitamiineja, jotka on tarkkaan valittu ja annosteltu siten, että jokainen ainesosa toimii mahdollisimman tehokkaasti. Kliinisten tutkimusten avulla olemme kehittäneet ainutlaatuisen yhdistelmän, jossa vaikuttavat aineet tehoavat paremmin yhdessä kuin erikseen, jolloin hiuksesi saavat optimaalisen hyödyn kaikista vitamiineista ja kivennäisaineista.

HairLust vitamiinit eivät sisällä lisä-tai säilöntäaineita, tärkkelystä, hiivaa, laktoosia tai gelatiinia, mutta sen sijaan runsaasti luonnollisia vitamiineja, jotka auttavat sinua saamaan upeat hiukset. HairLust Hair Growth Formula Capsules ovat ravintolisiä, jotka sisältävät vitamiineja, jotka on valittu huolella niistä saatavien hyötyjen ja synergiaetujen vuoksi, jolloin ne tukevat toistensa vaikutusta tehokkaasti. Ainesosamme ovat peräisin laadukkaista ja turvallisista lähteistä eri puolilta maailmaa ja ne valmistetaan ISO9001-sertifioiduilla, hyvillä tuotantomenetelmillä (GMP) laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi.

Ennen ja jälkeen kuvat

hairlust hair vitamins före -och efterbilder hairlust hår piller före -och efterbilder

 

Tulokset ovat yksillöllisiä.