• YLI 49€ OSTOKSILLA ON ILMAINEN TOIMITUS

 • ASIAKASPALVELU AVOINNA MA-PE 10-16

HairLust Vitamins


Hairlust Hair Vitamins hyödyt

 •    Soveltuu vegaaneille
 •    Runsaasti seleeniä ja sinkkiä
 •    Ylläpitää vahvoja ja terveitä hiuksia
 •    Sisältää 5mg biotiinia
 •    Runsaasti piioksidia sekä B-vitamiineja
 •    Ravitsee hiuksia sisältäpäin
 •    Huolellisesti valitut ainesosat
 •    Ei sivuvaikutuksia
 •    Kehitetty erityisesti naisille
Pohjoismaalainen tuote
Vegaaninen
Ei eläinkokeita
Allergiatestattu
hairlust hair vitains

HairLust biotiini hiuksille

Kukapa ei haluaisi hiustensa kasvavan vahvemmiksi ja pidemmiksi tai ehkäistä tehokkaasti hiusten vaurioitumista ja haaroittumista? HairLust Vitamin-hiuskapselit sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän ravintoaineita, mineraaleja ja vitamiineja, joka erottaa ne tavallisista vitamiinipillereistä. Me HairLustilla tiedämme, että pitkien, terveiden ja kauniiden hiusten kasvu lähtee sisältäpäin. Siksi ei riitä, että hiuksia hoidetaan vain ulkoisesti, vaan on tärkeää ravita hiuksia myös sisäisesti.

HairLust Vitamins ravintolisä sisältää runsaasti hiuksille elintärkeitä ravintoaineita, mineraaleja ja vitamiineja, joiden hiusten kasvua tukeva vaikutus on todistettu lukuisin kliinisin tutkimuksin. Jokainen tuotteen ainesosa on tarkoin valittu ja annosteltu siten, että HairLust Vitamin-ravintolisästä saa parhaan mahdollisen tehon. HairLust Hair Vitamins ravitsee ja hoitaa hiuksia sisältäpäin ja antaa hiuksille niiden tarvitsemia ravintoaineita ja vitamiineja, kuten sinkkiä ja biotiinia, jotka yhdessä muiden vitamiinien ja vaikuttavien aineiden kanssa tekevät HairLust Hair Vitamin-ravintolisästämme ainutlaatuisen.

hairlust vitamins

HairLust Hair Vitamins ovat luonnonmukaisia biotiinikapseleita, jotka ravitsevat hiuksia ja varmistavat, että saat parhaat mahdolliset ravintoaineet, joita terveet ja kauniit hiukset tarvitsevat. HairLust Vitamins käyttöä suositellaan:

 • Jos olet kokenut stressiä, joka on ohentanut hiuksiasi tai aiheuttanut hiustenlähtöä
 • Haluat ravita hiuksiasi parhaalla mahdollisella tavalla saavuttaaksesi pitkät ja paksut hiukset
 • Jos kampaajasi sattumalta leikkasi hiuksiasi hivenen liikaa
 • Käytät muotoilurautoja ja värjäät hiuksiasi, jonka jäljiltä hiuksesi ovat hauraat ja kuivat
 • Hiustesi kasvu tuntuu aina jämähtävän tiettyyn pituuteen
 • Hiuksesi ovat vahingoittuneet ja haaroittuvat
 • Hiustenpidennykset ovat vaurioittaneet omaa hiustasi
 • Olet kokenut hiusten ohenemista ja hiustenlähtöä raskauden jälkeen
 • Olet kokenut hiusten ohenemista tai hiustenlähtöä hormonaalisten muutosten vuoksi

Ainesosat

Biotiini on varmasti tunnetuin erityisesti ihon hyvinvointia ja terveiden hiusten kasvua edistävänä vitamiinina. Biotiini ei ole ainoastaan hyväksi hiusten kasvulle, vaan on hyödyllinen myös hiusten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Biotiinia pidetään laajasti hiusten kasvun kannalta tärkeimpänä vaikuttavana aineena, eikä suotta, sillä sen vaikutus on todistettu useissa kliinisissä tutkimuksissa. Siksi HairLust Hair Vitamins-vitamiinit sisältävät 5mg biotiinia päivittäistä annosta kohti.

Peltokorteuute: Peltokorte on yksi maailman piioksidirikkaimmista, eli silikaa, sisältävistä kasveista. Peltokorte on oikeastaan elävä fossiili, jonka ominaisuuksien vaikutus hiusten kuntoon on osoitettu lukuisissa eri testeissä ja tutkimuksissa. Useat käyttäjät ovat myös todenneet, että uutteen vaikutus voi parantaa hiusten terveyttä ja kiihdyttää hiusten kasvua.

Sinkki on elintärkeä mineraali, joka edistää hiusten hyvinvointia ja kasvua. Hormonaaliset muutokset ja hormonien epätasapaino on yksi suurimmista syistä hiusten ohenemiseen ja kausittaiseen hiustenlähtöön. Sinkki auttaa saavuttamaan hormonitasapainon ja tukee samalla energiantuotantoa sekä proteiinin muodostamista, ja tätä kautta myös hiusten kuntoa. HairLust Hair Vitamins-vitamiineissa käytetään tasapainotettua sinkkiannostusta, joka auttaa kehoa sitouttamaan ja kuljettamaan makronutrientteja verenkierrossa.

L-glutamiini ja L-metioniini ovat aminohappoja, joiden tiedetään olevan tärkeitä keratiinin rakennusaineita ja keratiini on puolestaan yksi keskeisistä hiusten sisältämistä ainesosista. Aminohapot ylläpitävät optimaalista hiussolujen tuotantoa ja siten hiusten terveyttä ja hyvinvointia.

B-vitamiinien tiedetään olevan erityisen olennaisia hiusten kasvun ja kunnon kannalta. HairLust Hair Vitamins sisältää B5, B6, B9 ja B12 vitamiineja. B-vitamiinit voivat edistää toimivaa energia-aineenvaihduntaa ja tukea kehon hormonituotantoa, joka on välttämätöntä kudosten ja solujen uusiutumisen ja kasvun kannalta. Kehon aineenvaihduntaa säätelevien hormonien epätasapaino saattaa vahingoittaa soluja ja ohentaa sekä haurastuttaa hiuksia.

Luonnollinen

HairLust Hair Vitamins-ravintolisä sisältää hiusten kannalta välttämättömiä ainesosia ja vitamiineja, jotka on tarkkaan valittu ja annosteltu siten, että jokainen ainesosa toimii mahdollisimman tehokkaasti. Kliinisten tutkimusten avulla olemme kehittäneet ainutlaatuisen yhdistelmän, jossa vaikuttavat aineet tehoavat paremmin yhdessä kuin erikseen, jolloin hiuksesi saavat optimaalisen hyödyn kaikista vitamiineista ja kivennäisaineista.

HairLust hiusvitamiinit eivät sisällä lisä-tai säilöntäaineita, maku-ja makeutusaineita, tärkkelystä, hiivaa, laktoosia tai gelatiinia, mutta sen sijaan runsaasti luonnollisia vitamiineja, jotka auttavat sinua saamaan upeat hiukset. HairLust Hair Vitamins ovat ravintolisä, joka sisältää vitamiineja, jotka on valittu huolella niistä saatavien hyötyjen ja synergiaetujen vuoksi, jolloin ne tukevat toistensa vaikutusta tehokkaasti. Ainesosamme ovat peräisin laadukkaista ja turvallisista lähteistä eri puolilta maailmaa ja ne valmistetaan Englannissa ISO9001-sertifioiduilla, hyvillä tuotantomenetelmillä (GMP) laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi.

Ennen ja jälkeen kuvat

hairlust hair vitamins före -och efterbilder hairlust hår piller före -och efterbilder

 

Tulokset ovat yksillöllisiä.