Takaisin

Hair Talk Blogi

Ota lukulasit esiin ja perehdy kaikkeen hiuksiin liittyvään. Jaamme tietämyksemme hiuksista ja niiden hoidosta, jotta voit pitää parasta mahdollista huolta hiuksistasi.

    Partashampoon käyttö: Kaikki parran pesusta + hoitovinkit
      Parta
      Tuoteopas
    Kirjoittanut Hugo Berthelot 16. lokakuuta 2023 9 minuuttia

    Partashampoon käyttö: Kaikki parran pesusta + hoitovinkit

    Oletko epävarma siitä, kuinka parta tulisi pestä oikeaoppisesti? Ei hätää, sillä aion tässä artikkelissa sukeltaa parran pesun, partashampoon käytön ja muihin parranhoitoon liittyvien asioiden maailmaan.
    Jatka lukemista
    Paras partaöljy
      Parta
      Tuoteopas
    Kirjoittanut Rasmus Serup 17. toukokuuta 2022 7 minuuttia

    10 Partaöljyn kaytön hyötyä & millainen on paras partaöljy?

    Mitä partaöljy on ja miksi sitä kannattaa käyttää? Jos partasi on kuiva, hauras tai ohut, partaöljy eli beard oil saattaa olla uusi paras ystäväsi. Partaöljyn käyttö muun muassa kosteuttaa, vähentää parran hilseilyä sekä edistää parran kasvua. Jos haluat tietää, millainen on paras partaöljy, jatka lukemista.
    Jatka lukemista
    parran kasvatus
      Parta
      Tuoteopas
    Kirjoittanut Rasmus Serup 28. tammikuuta 2022 7 minuuttia

    Miten kasvattaa parta nopeasti? 12 tehokasta parran kasvatus vinkkiä

    Parran kasvatus saattaa kuulostaa helpolta hommalta. Eihän se vaadi muuta kuin parran ajamisen lopettamisen pariksi viikoksi? Valitettavasti komean parran kasvatus ei ole ihan näin yksinkertaista ja voi johtaa turhautumiseen, jos sinulla ei ole hallussa hyviä parran kasvatus vinkkejä. Jatka lukemista, jos haluat oppia lisää parran kasvatuksesta ja hoidosta.
    Jatka lukemista