Hopeashampoon käyttö & 5 muuta välttämätöntä tuotetta vaaleille hiuksille


Oletko saanut oranssit tai keltaiset hiukset vaalennuksen jälkeen, tai oletko huomannut aurinkolomalta palattuasi vaalean värin himmentyneen ja hiustesi muuttuneen elottoman näköisiksi? Tällöin hyvä hopeashampoo ja hopeahoitoaine voivat olla avuksi virkistämään ja kirkastamaan vaaleita hiuksia ilman kallista kampaajakäyntiä.

Sofie Tidemand

Perustaja, HairLust

Sofie on yksi HairLustin perustajista. Hän on hiusnörtti isolla H:lla, joka rakastaa jakaa hiustenhoitokokemuksensa muiden kanssa. Sofie on kiinnostunut uusimpien hiustrendien, stailausvinkkien ja luonnollisten ainesosien oppimisesta ja testaamisesta, ja hän pyrkii pysymään ajan tasalla alan trendeistä. Parasta mitä hän tietää, on pystyä auttamaan ihmisiä.Lue lisää.

Jos sinulla on vaaleat tai harmaat hiukset, tai jos sinulla on vaaleita raitoja, suosittelen todellakin kokeilemaan tätä hiustenhoidon mullistavaa tuotetta! Vaalentava shampoo on violetin värinen, mutta sitä ei kannata pelästyä - kerron myöhemmin miksi. Hyvä hopeashampoo on välttämätön tuote vaaleille hiuksille, olivat hiuksesi sitten blondit luonnostaan tai ei. Jos epäilyttää, niin vilkaise alla olevia ennen ja jälkeen -kuvia!

Jatka lukemista oppiaksesi kaiken mahdollisen hopeatuotteista! Käyn läpi vinkkejä, joiden avulla voit varmistaa, että hopeashampoon käyttö ei anna suortuvillesi violettia sävyä. Tämän lisäksi puhumme siitä, millainen on paras shampoo ja hopeahoitoaine vaaleille hiuksille. Luettuasi tämän artikkelin voit ottaa omat ennen ja jälkeen -kuvat!

Mikä on hopeashampoo vaaleille hiuksille?

Ennen kuin sukellamme syvemmälle siihen mikä on hopeashampoo vaaleille hiuksille, puhutaan ensin keltaisista hiuksista. Jos sinulla on vaaleat hiukset, olet luultavasti joskus kokenut hiusten muuttuvan keltaisiksi tai oransseiksi kampaamokäyntien välissä. Tämä tunnnetaan hiusten kellastumisena, ja se johtuu altistumisesta vedelle, UV-säteilylle sekä ilmansaasteille.

Hopeashampoo on vaalentava shampoo. Se on puhdistava tuote, joka neutralisoi ei-toivottuja keltaisia sävyjä, ja joka sopii kaikille vaaleahiuksisille (blondeille, harmaa-, pastelli- tai valkohiuksisille sekä raidoitetuille hiuksille), olivat hiukset sitten vaaleat luonnostaan tai värjätyt. Tuotteen salaisuus on sen sisältämä violetti pigmentti.

Miksi nämä vaalentavat shampoot ja hoitoaineet ovat violetin värisiä? Niiden idea perustuu klassiseen väriteoriaan. Mieti sitä väriympyrää, jota opetettiin ala-asteen kuvistunnilla. Saatat muistaa, että väriympyrässä violetti väri sijaitsee keltaista väriä vastapäätä. Koska violetti ja keltainen ovat vastavärejä, se tarkoittaa sitä, että violetti kumoaa ja taittaa keltaisia sävyjä. Tämän vuoksi hopeashampoon käyttö estää keltaiset hiukset ja kirkastaa vaaleita hiuksia.

Ennen ja jälkeen -kuvat alla siitä, millaisia tuloksia hyvä hopeashampoo voi antaa vaaleille hiuksille.

hairlust hair growth repair for blondes

Kuten voit nähdä näistä ennen ja jälkeen -kuvista, hopeashampoo vaaleille hiuksille on salaisuus siihen, miten voit ylläpitää kauniita ja kirkkaita vaaleita sävyjä, jotta ne näyttävät samalta kuin kampaajalla käytyäsi! Jos haluat neutraalit tai viileänsävyiset vaaleat hiukset keltaisten hiuksien sijaan, hyvä hopeashampoo on avain siihen.

Sininen, hopea vai violetti shampoo - Onko värillä väliä?

Vaalentava shampoo eli hopeashampoo tunnetaan myös violettina shampoona, mutta näillä tuotteilla ei ole mitään eroa. Molemmat sisältävät violettia pigmenttiä, joka neutralisoivat keltaisia sävyjä vaaleissa tai vaaleiksi värjätyissä hiuksiissa. Eli, jos joku kutsuu hopeahoitoainetta tai -shampoota violettihoitoaineeksi tai -shampooksi - älä huolestu, sillä ne tarkoittavat samaa asiaa!

On olemassa myös sinisävyinen shampoo, joka toimii ruskeille hiuksille samalla tavoin kuin violetti vaaleille hiuksille. Koska oranssi väri on sinisen vastaväri väriympyrässä, se kumoaa punaisia ja oransseja sävyjä. Kampaajat usein suosittelevat sinistä shampoota ruskeahiuksisille ei-toivottujen oranssien ja punaisten sävyjen poistamiseen.

Hopeashampoo vaaleille hiuksille - Kuinka usein sitä tulisi käyttää?

Meidän suosituksemme on yksi tai kaksi kertaa viikossa, käyttäen esimerkiksi Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes. Jos peset hiuksesi useammin, voit vaihdella hopeashampoon käyttöä muiden värjätyille hiuksille sopivien shampoiden kanssa, esimerkiksi Hair Growth & Repair Shampoo.

Meidän kaikkien hiukset ovat kuitenkin erilaiset. Jos huomaat, että sinulla on keltaiset hiukset käytöstä huolimatta, voit kokeilla hopeashampoon käyttöä useammin. Samalla tavoin, jos huomaat, että hiuksissa alkaa näkyä violetteja sävyjä, vaihda takaisin pigmentittömään shampooseen kunnes hiuksesi ovat jälleen neutraalin väriset.

Vaalentava shampoo voidaan myös laimentaa muiden värjätyille hiuksille sopivien shampoiden kanssa, jos se jättää liian vahvan pigmentin hiuksiin.

Onko hopeashampoo tarkoitettu vain vaaleahiuksisille?

Vaikka hopeashampoo on vaalentava shampoo, ja yleensä sitä markkinoidaan vain vaaleille hiuksille, siitä voi olla hyötyä myös ruskeille hiuksille, joissa on vaaleita raitoja.

Hopeshampoo vaaleille hiuksille toimii poistamaan keltaisia sävyjä blondien hiusten lisäksi myös hopeista, valkeista, sekä harmaista hiuksista. Tämän takia sitä ehkä kutsutaankin hopeashampooksi!

HairLust arvostelu

Millainen on paras hopeashampoo?

Koska vaihtoehtoja on monia, on vaikeaa tietää mikä on sitten se paras hopeashampoo ja hopeahoitoaine vaaleille ja kuiville hiuksille. Kannattaa valita sellainen hopeahoitoaine tai hopeashampoo vaaleille hiuksille, joka sisältää näitä ainesosia:

Proteiini

Vaaleat hiukset - eritoten vaalennetut hiukset - tarvitsevat ylimääräistä proteiinia. Hiuksen vahva rakenne nimittäin muodostuu proteiinista nimeltä keratiini. Silloin kun hiukset värjätään tai vaalennetaan, tämä vahva rakenne kuitenkin vaurioituu, ja hiussuortuvista tulee hauraampia ja alttiimpia katkeilulle. Vaurioita voi välttää käyttämällä proteiinihoitoja ja muita hiustuotteita, jotka sisältävät paljon proteiinia.

Paras hopeashampoo kuiville hiuksille onkin sellainen, joka sisältää pieniä proteiineja, jotka auttavat korjaamaan huonokuntoisia hiuksia. HairLust Hair Growth & Repair Shampoo and Conditioner For Blondes sisältää kahta eri proteiinia: Protectagen - riisiproteiinia ja Gluadin®:ää, joka on hydrolysoitu kasviproteiini. Koska nämä proteiinit ovat niin pienikokoisia, ne pääsevät imeytymään syvälle hiusten sisään ja siten korjaamaan ja uudelleenrakentamaan hiuksia tehokkaasti.

Kosteuttavat ainesosat

Vaalennetut hiukset kaipaavat myös paljon kosteuttavia ainesosia eli humektantteja. Paras hopeashampoo kuiville hiuksille sisältää siis humektantteja, jotka imevät luonnollista kosteutta hiuksiin. Tämä auttaa pitämään hiukset kosteina, jotta ne näyttävät elinvoimaisilta ja kiiltäviltä. Yleisiä humektantteja, joita hyvä hopeashampoo sisältää, ovat glyseriini, propyleeniglykoli, ja panthenoli.

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes -hopeshampoo vaaleille ja kuiville hiuksille sisältää AQUAXYL™ -humektanttia. Se on luonnollinen ja kasviperäinen humektantti, joka pitää hiukset kosteutettuina.

Antioksidantit

Paras hopeashampoo vaaleille hiuksille sisältää myös antioksidantteja. Antioksidantit, kuten myös kasviuutteet, auttavat suojaamaan hiuksiasi ympäristön, kuten UV-säteilyn ja ilmansaasteiden, aiheuttamia vaurioita vastaan. Tämä voi auttaa estämään keltaisten hiusten muodostumisen alunperinkään!

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes - hopeashampoo vaaleille hiuksille sisältää tehokkaita luonnollisia antioksidantteja, kuten ekologista mustikkauutetta sekä ekologista mangouutetta, jotka suojaavat hiuksia vaurioilta sekä niiltä ei-toivotuilta keltaisilta sävyiltä.

Violetti pigmentti

Tämä on tietysti se ainesosa, jota jokainen hyvä hopeashampoo sisältää! Meidän Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes sisältää violettia pigmenttiä nimeltä CI 60730.

Lisäksi paras hopeashampoo on sellainen, jonka koostumus on sakeampi kuin normaalin shampoon. Paksu koostumus varmistaa, että vaalentava shampoo peittää kaikki hiussuortuvat kokonaan sillä aikaa kun se tekee taikojaan.

Hopeashampoon käyttö vaiheittain

Nyt kun tiedät mitä ainesosia paras hopeashampoo pitää sisällään, puhutaan seuraavaksi sen käytöstä. Jos haluat saada samanlaisia tuloksia kuin ennen ja jälkeen -kuvissa, seuraa näitä hopeashampoon käyttöohjeita:

 1. Ensimmäiseksi kastele hiuksesi lämpimällä vedellä. Lämpö auttaa avaamaan hiusten pintakerroksen, jotta violetti pigmentti pääsee vaikuttamaan hiuksiin paremmin.
 2. Hiero vaalentava shampoo hiuspohjaan ja huuhtele lämpimällä vedellä. Huomioi, että ensimmäisen pesun aikana hyvä hopeashampoo ei vaahtoa kovinkaan paljon.
 3. Seuraavaksi pese hiuksesi hopeashampoolla toisen kerran, hieroen shampoota koko hiuksiin - aina hiuspohjasta latvoihin asti. Huuhtele lämpimällä vedellä. Tämä toinen pesu poistaa likaa ja hiustuotteiden jäämiä, jotta enemmän happea pääsee hiusjuuriin. Se myös takaa sen, että hoitoaineen sisältämät ravintoaineet imeytyvät hiuksiisi paremmin.
 4. Pesun jälkeen käytä meidän värjätyille hiuksille sopivaa ja vaaleille hiuksille suunnattua HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes -hopeahoitoainetta. Levitä hopeahoitoainetta juurista latvoihin, ja seuraavaksi hiero kevyesti, jotta hopeahoitoaine leviää ihan kaikkialle hiuksiin ja hiuspohjaan. Anna hopeahoitoaineen vaikuttaa 1-3 minuuttia, ja huuhtele huolellisesti.

Parhaiden tulosten saamiseksi me suosittelemme hopeahoitoaineen ja hopeashampoon käyttöä yksi tai kaksi kertaa viikossa, tai aina silloin kun huomaat ei-toivottuja keltaisia sävyjä.

Katso videolta vinkit hopeashampoon käyttöön:

Vinkki: Auringonotto voi tehdä hiuksista liian lämpimän sävyiset. Aurinko voi heikentää hiusten väriä ja kuivattaa erityisesti vaaleiksi värjättyjä hiuksia. Myös kuumien muotoilulaitteiden, kuten hiustenkuivaajan, suoristusraudan tai kihartimen käyttö voi aiheuttaa keltaiset hiukset. Pitääksesi keltaiset kiehkurat loitolla, pidä taukoa kuumien välineiden käytöstä ja laita hiuksiin UV-suojaa, kuten Hair Defence & Hydration Mist -suihketta viettäessäsi aikaa auringossa. Tämä pitää keltaiset sävyt poissa ja suojaa hiuksia myös muilta vaurioilta!

5 muuta välttämätöntä tuotetta vaaleahiuksisille

Hyvä hopeashampoo kuiville hiuksille ja hopeahoitoaine ovat tärkeitä tuotteita vaaleiden hiusten hoidossa, ja niiden lisäksi suosittelemme lisäämään seuraavat tuotteet hiusrutiiniisi:

1. Anti-Frizz & Hydration Pre-shampoo Hair Balm -hoito

Anti-Frizz & Hydration Pre-shampoo Hair Balm

Tämä innovatiivinen kosteuttava tehohoito on suunniteltu käytettäväksi kuiviin ja pörröisiin hiuksiin ennen pesua. Tämä ravitseva tehohoitava voide sisältää tehokkaita kosteuttavia öljyjä, kuten oliiviöljyuutetta ja sheavoita, jotka antavat lisäkosteutta, vitamiineja ja antioksidantteja kuiville ja pörröisille hiuksille. Se on myös valmistettu 100% luonnollisista ainesosista!

2. Protein Reconstructor Hair Mask -hiusnaamio

Protein Reconstructor Hair Mask

Jos sinulla on vaurioituneet hiukset, me suosittelemme myös Protein Reconstructor Hair Mask -hiusnaamion käyttöä. Tämä vahvistava naamio sisältää runsaasti vegaanisia mikroproteiineja, kuten Gluadin® Kera-P LM ja Dynagen™, jotka vahvistavat hiuksia ulkoapäin, ja tekevät hiuksista näkyvästi terveemmät ja vastustuskykyisemmät.

Dynagen™ auttaa myös vähentämään hiustenlähtöä (joka on yleistä vaurioituneissa hiuksissa). Tutkimukset ovat osoittaneet, että tämä ainesosa parantaa hiusten tuuheutta ja kiiltävyyttä huomattavasti 90 päivän käytön jälkeen!

3.Hiuksille tarkoitetut lisäravinteet

Hair Supplements

Jokainen, joka haluaa hyvinvoivat hiukset, voi hyötyä hiuksille tarkoitetun lisäravinteen käytöstä. Miksi? Koska ravintolisät sisältävät kaikki ne vitamiinit ja mineraalit, joita hiustuppesi tarvitsevat kasvattaakseen vahvoja ja terveitä hiuksia. Meidän Hair Growth Formula Gummies -viinikumivitamiinit ovat vegaanisia ja sokerittomia, joten voit olla varma, että ne sisältävät ainoastaan sinulle hyödyllisiä ainesosia. Ne ovat myös erittäin herkullisen makuisia, joten niiden ottaminen ei helposti unohdu!

4. Bambutyynyliina

Bambutyynyliina

Usko tai älä, mutta se millaisella tyynyliinalla nukut, voit tehdä ison eron hiustesi hyvinvointiin. Suurin osa meistä käyttää puuvillaisia lakanoita, mutta puuvilla ei tee hyvää hiuksillesi! Puuvillan kuidut ovat karkeita, ja ne hankaavat hiuksia nukkuessa. Tämä hankaus tekee hiuksistasi pörröiset, kuivat ja hauraat.

Puuvillaisen tyynylinan sijaan me suosittelemme käyttämään bambusta valmistettua tyynyliinaa. Bambu on paljon pehmeämpi kuin puuvilla, joten se ei hankaa hiuksia nukkuessa. Tämän tuloksena hiuksesi ovat herätessäsi sileät ja hyvinvoivat. Voit siis sanoa hyvästit joka suuntaan sojottaville pörröisille suortuville aamuisin!

5. Bamboo Hair Towel -hiuspyyhe

Bamboo Hair Towel

Tyynyliinan lisäksi on myös viisasta vaihtaa puuvillainen pyyhe bambusta valmistettuun hiuspyyhkeeseen. Hiukset ovat hauraimmillaan ollessaan märät. Joten, jos hankaat karkeaa puuvillapyyhettä hiuksiin heti suihkun jälkeen, et todellakaan tee hiuksillesi palvelusta. Kuten jo aiemmin mainitsin, bambun kuidut ovat on paljon pehmeämpiä kuin puuvillan. Se on myös imukykyisempi, joten hiuksesi kuivuvat nopeammin käyttäessäsi bambuista hiuspyyhettä.

Hopeashampoo vaaleille hiuksille: Mitä tulisi välttää käytössä?

Hopeahoitoaine ja hopeashampoo vaaleille hiuksille ovat niin erinomaisia tuotteita, että niiden käytöstä voi innostua jopa hieman liikaa! Jos haluat välttää hiuskatasrofin, kannattaa pitää nämä vinkit mielessä:

Vältä liiallista sävytystä

Muista, että joskus vähemmän on enemmän! Jos vaalentava shampoo jätetään hiuksiin liian pitkäksi aikaa, se voi antaa hiuksille violetin sävyn ja myös kuivattaa niitä! Tämän takia suosittelenkin aloittamaan varovaisesti ja testaamaan mikä on paras juuri sinun hiuksillesi. Jos kärsit kuivista hiuksista tai ihosta, käytä sellaisia tuotteita, jotka sisältävät ekologisia kasviöljyjä ja hellävaraisesti puhdistavia ainesosia.

Käytä oikeaa sävyä

Kuten jo aiemmin mainitsin, shampoot sisältävät erivärisiä pigmenttejä. Jos sinulla on vaaleat, harmaat tai vaalennetut hiukset, valitse violetin värinen vaalentava shampoo. Jos sinulla on tummemman vaaleat tai ruskeat hiukset, käytä sinisävyistä shampoota. Sininen shampoo toimii parhaiten kumoamaan punaisia sävyjä, joita esiintyy usein ruskeissa hiuksissa.

Jos et ole varma minkä värinen on paras hopeashampoo sinulle, valitse violetin värinen vaalentava shampoo ennemmin kuin sininen. Sininen shampoo voi nimittäin antaa vaaleisiin hiuksiin vihreän sävyn.

Toivon, että tämän artikkelin sisältämistä hopeashampoon käyttöohjeista, vinkeistä mikä on paras hopeashampoo ja hopeahoitoaine sekä muusta tiedosta hopeshampooseen liittyen on sinulle hyötyä! Jos otat omat ennen ja jälkeen -kuvat, tägää meidät! Meistä on mahtavaa nähdä asiakkaidemme saamia tuloksia.

4,8

4,8/5 tähteä

41 arvostelua


6 kommenttia


 • Rosa

  Jätin kerran hopeashampoota vaikuttamaan hiuksiin tunniksi. Se oli ehkä suurin virhe ikinä. Hiukset oli sen jälkeen läikikkään lilat.. Kannattaa siis olla varovainen! Lyhyellä vaikutusajalla hopeashampoo on kuitenki loistava tuote :D


 • Tuuli

  Tosi monet hopashampoot on hirveen kuivattavia mutta huomasin että tämä ei. Ihan lempparituote mun vaaleille ja vaurioituneille hiuksille!!


 • erika

  hopeashampoo on ehdottomasti must blondeille! pitää vaan olla varoivanen ettei jätä sitä yhteen kohtaan pitkäksi aikaa!!


 • Marika

  voi kun olisin osannut käyttää hopeashampoota jo aiemmin, mun blondatut hiukset oli aina ihan keltaiset. hoitoainetta en ole aiemmin kokeillutkaan. se voisikin olla hyvä vaurioituneille hiuksilleni


 • Nellinelli

  Ihana kuulla, että Krista suosittelee! Värjäsin just hiukset vaaleaksi, ja nyt etsin hoitovinkkejä värjätyille hiuksille. Taidanpa hankkia koko setin! Kiitos hyvästä artikkelista ja hyvästä videosta!


Jätä kommenttiHuomaathan, että kommentit tarkastetaan ennen niiden julkaisua.