Silver shampooKatso kaikki artikkelit

Hopeashampoon käyttö & 5 muuta välttämätöntä tuotetta vaaleille hiuksille

Oletko saanut oranssit tai keltaiset hiukset vaalennuksen jälkeen, tai oletko huomannut aurinkolomalta palattuasi vaalean värin himmentyneen ja hiustesi muuttuneen elottoman näköisiksi? Tällöin hyvä hopeashampoo ja hopeahoitoaine voivat olla avuksi virkistämään ja kirkastamaan vaaleita hiuksia ilman kallista kampaajakäyntiä.

Jos sinulla on vaaleat tai harmaat hiukset, tai jos sinulla on vaaleita raitoja, suosittelen todellakin kokeilemaan tätä hiustenhoidon mullistavaa tuotetta! Vaalentava shampoo on violetin värinen, mutta sitä ei kannata pelästyä - kerron myöhemmin miksi. Hyvä hopeashampoo on välttämätön tuote vaaleille hiuksille, olivat hiuksesi sitten blondit luonnostaan tai ei. Jos epäilyttää, niin vilkaise alla olevia ennen ja jälkeen -kuvia!

Jatka lukemista oppiaksesi kaiken mahdollisen hopeatuotteista! Käyn läpi vinkkejä, joiden avulla voit varmistaa, että hopeashampoon käyttö ei anna suortuvillesi violettia sävyä. Tämän lisäksi puhumme siitä, millainen on paras shampoo ja hopeahoitoaine vaaleille hiuksille. Luettuasi tämän artikkelin voit ottaa omat ennen ja jälkeen -kuvat!

Sisältö

Mikä on hopeashampoo vaaleille hiuksille?

Ennen kuin sukellamme syvemmälle siihen mikä on hopeashampoo vaaleille hiuksille, puhutaan ensin keltaisista hiuksista. Jos sinulla on vaaleat hiukset, olet luultavasti joskus kokenut hiusten muuttuvan keltaisiksi tai oransseiksi kampaamokäyntien välissä. Tämä tunnnetaan hiusten kellastumisena, ja se johtuu altistumisesta vedelle, UV-säteilylle sekä ilmansaasteille.

Hopeashampoo on vaalentava shampoo. Se on puhdistava tuote, joka neutralisoi ei-toivottuja keltaisia sävyjä, ja joka sopii kaikille vaaleahiuksisille (blondeille, harmaa-, pastelli- tai valkohiuksisille sekä raidoitetuille hiuksille), olivat hiukset sitten vaaleat luonnostaan tai värjätyt. Tuotteen salaisuus on sen sisältämä violetti pigmentti.

HairLust - Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes HairLust - Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes

Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes

Hellävarainen hopeashampoo vaaleille ja harmaille hiuksille, joka kirkastaa hiusten väriä.

23.95 €

Lue lisää
HairLust - Hair Growth & Repair Set for Blondes HairLust - Hair Growth & Repair Set for Blondes

Hair Growth & Repair Set for Blondes

Kirkastava hopeashampoo ja -hoitoaine vaaleille ja harmaille hiuksille.

47.90 €

39.95 €

Lue lisää

Miksi nämä vaalentavat shampoot ja hoitoaineet ovat violetin värisiä? Niiden idea perustuu klassiseen väriteoriaan. Mieti sitä väriympyrää, jota opetettiin ala-asteen kuvistunnilla. Saatat muistaa, että väriympyrässä violetti väri sijaitsee keltaista väriä vastapäätä. Koska violetti ja keltainen ovat vastavärejä, se tarkoittaa sitä, että violetti kumoaa ja taittaa keltaisia sävyjä. Tämän vuoksi hopeashampoon käyttö estää keltaiset hiukset ja kirkastaa vaaleita hiuksia.

Ennen ja jälkeen -kuvat alla siitä, millaisia tuloksia hyvä hopeashampoo voi antaa vaaleille hiuksille.

hairlust hair growth repair for blondes

Kuten voit nähdä näistä ennen ja jälkeen -kuvista, hopeashampoo vaaleille hiuksille on salaisuus siihen, miten voit ylläpitää kauniita ja kirkkaita vaaleita sävyjä, jotta ne näyttävät samalta kuin kampaajalla käytyäsi! Jos haluat neutraalit tai viileänsävyiset vaaleat hiukset keltaisten hiuksien sijaan, hyvä hopeashampoo on avain siihen.

Sininen, hopea vai violetti shampoo - Onko värillä väliä?

Vaalentava shampoo eli hopeashampoo tunnetaan myös violettina shampoona, mutta näillä tuotteilla ei ole mitään eroa. Molemmat sisältävät violettia pigmenttiä, joka neutralisoivat keltaisia sävyjä vaaleissa tai vaaleiksi värjätyissä hiuksiissa. Eli, jos joku kutsuu hopeahoitoainetta tai -shampoota violettihoitoaineeksi tai -shampooksi - älä huolestu, sillä ne tarkoittavat samaa asiaa!

On olemassa myös sinisävyinen shampoo, joka toimii ruskeille hiuksille samalla tavoin kuin violetti vaaleille hiuksille. Koska oranssi väri on sinisen vastaväri väriympyrässä, se kumoaa punaisia ja oransseja sävyjä. Kampaajat usein suosittelevat sinistä shampoota ruskeahiuksisille ei-toivottujen oranssien ja punaisten sävyjen poistamiseen.

Hopeashampoo vaaleille hiuksille - Kuinka usein sitä tulisi käyttää?

Meidän suosituksemme on yksi tai kaksi kertaa viikossa, käyttäen esimerkiksi Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes. Jos peset hiuksesi useammin, voit vaihdella hopeashampoon käyttöä muiden värjätyille hiuksille sopivien shampoiden kanssa, esimerkiksi Hair Growth & Repair Shampoo.

Meidän kaikkien hiukset ovat kuitenkin erilaiset. Jos huomaat, että sinulla on keltaiset hiukset käytöstä huolimatta, voit kokeilla hopeashampoon käyttöä useammin. Samalla tavoin, jos huomaat, että hiuksissa alkaa näkyä violetteja sävyjä, vaihda takaisin pigmentittömään shampooseen kunnes hiuksesi ovat jälleen neutraalin väriset.

Vaalentava shampoo voidaan myös laimentaa muiden värjätyille hiuksille sopivien shampoiden kanssa, jos se jättää liian vahvan pigmentin hiuksiin.

Onko hopeashampoo tarkoitettu vain vaaleahiuksisille?

Vaikka hopeashampoo on vaalentava shampoo, ja yleensä sitä markkinoidaan vain vaaleille hiuksille, siitä voi olla hyötyä myös ruskeille hiuksille, joissa on vaaleita raitoja.

Hopeshampoo vaaleille hiuksille toimii poistamaan keltaisia sävyjä blondien hiusten lisäksi myös hopeista, valkeista, sekä harmaista hiuksista. Tämän takia sitä ehkä kutsutaankin hopeashampooksi!

Millainen on paras hopeashampoo?

Koska vaihtoehtoja on monia, on vaikeaa tietää mikä on sitten se paras hopeashampoo ja hopeahoitoaine vaaleille ja kuiville hiuksille. Kannattaa valita sellainen hopeahoitoaine tai hopeashampoo vaaleille hiuksille, joka sisältää näitä ainesosia:

Proteiini

Vaaleat hiukset - eritoten vaalennetut hiukset - tarvitsevat ylimääräistä proteiinia. Hiuksen vahva rakenne nimittäin muodostuu proteiinista nimeltä keratiini. Silloin kun hiukset värjätään tai vaalennetaan, tämä vahva rakenne kuitenkin vaurioituu, ja hiussuortuvista tulee hauraampia ja alttiimpia katkeilulle. Vaurioita voi välttää käyttämällä proteiinihoitoja ja muita hiustuotteita, jotka sisältävät paljon proteiinia.

Paras hopeashampoo kuiville hiuksille onkin sellainen, joka sisältää pieniä proteiineja, jotka auttavat korjaamaan huonokuntoisia hiuksia. HairLust Hair Growth & Repair Shampoo and Conditioner For Blondes sisältää kahta eri proteiinia: Protectagen - riisiproteiinia ja Gluadin®:ää, joka on hydrolysoitu kasviproteiini. Koska nämä proteiinit ovat niin pienikokoisia, ne pääsevät imeytymään syvälle hiusten sisään ja siten korjaamaan ja uudelleenrakentamaan hiuksia tehokkaasti.

Kosteuttavat ainesosat

Vaalennetut hiukset kaipaavat myös paljon kosteuttavia ainesosia eli humektantteja. Paras hopeashampoo kuiville hiuksille sisältää siis humektantteja, jotka imevät luonnollista kosteutta hiuksiin. Tämä auttaa pitämään hiukset kosteina, jotta ne näyttävät elinvoimaisilta ja kiiltäviltä. Yleisiä humektantteja, joita hyvä hopeashampoo sisältää, ovat glyseriini, propyleeniglykoli, ja panthenoli.

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes -hopeshampoo vaaleille ja kuiville hiuksille sisältää AQUAXYL™ -humektanttia. Se on luonnollinen ja kasviperäinen humektantti, joka pitää hiukset kosteutettuina.

Antioksidantit

Paras hopeashampoo vaaleille hiuksille sisältää myös antioksidantteja. Antioksidantit, kuten myös kasviuutteet, auttavat suojaamaan hiuksiasi ympäristön, kuten UV-säteilyn ja ilmansaasteiden, aiheuttamia vaurioita vastaan. Tämä voi auttaa estämään keltaisten hiusten muodostumisen alunperinkään!

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes - hopeashampoo vaaleille hiuksille sisältää tehokkaita luonnollisia antioksidantteja, kuten ekologista mustikkauutetta sekä ekologista mangouutetta, jotka suojaavat hiuksia vaurioilta sekä niiltä ei-toivotuilta keltaisilta sävyiltä.

Violetti pigmentti

Tämä on tietysti se ainesosa, jota jokainen hyvä hopeashampoo sisältää! Meidän Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes sisältää violettia pigmenttiä nimeltä CI 60730.

Lisäksi paras hopeashampoo on sellainen, jonka koostumus on sakeampi kuin normaalin shampoon. Paksu koostumus varmistaa, että vaalentava shampoo peittää kaikki hiussuortuvat kokonaan sillä aikaa kun se tekee taikojaan.

HairLust - Hair Growth & Repair Set for Blondes HairLust - Hair Growth & Repair Set for Blondes

Hair Growth & Repair Set for Blondes

Kirkastava hopeashampoo ja -hoitoaine vaaleille ja harmaille hiuksille.

47.90 €

39.95 €

Lue lisää
HairLust - Hair Rehab Box for Blondes HairLust - Hair Rehab Box for Blondes

Hair Rehab Box for Blondes

Tuotepaketti vaaleiden ja harmaiden hiusten hoitoon.

86.85 €

73.95 €

Lue lisää

Hopeashampoon käyttö vaiheittain

Nyt kun tiedät mitä ainesosia paras hopeashampoo pitää sisällään, puhutaan seuraavaksi sen käytöstä. Jos haluat saada samanlaisia tuloksia kuin ennen ja jälkeen -kuvissa, seuraa näitä hopeashampoon käyttöohjeita:

 1. Ensimmäiseksi kastele hiuksesi lämpimällä vedellä. Lämpö auttaa avaamaan hiusten pintakerroksen, jotta violetti pigmentti pääsee vaikuttamaan hiuksiin paremmin.
 2. Hiero vaalentava shampoo hiuspohjaan ja huuhtele lämpimällä vedellä. Huomioi, että ensimmäisen pesun aikana hyvä hopeashampoo ei vaahtoa kovinkaan paljon.
 3. Seuraavaksi pese hiuksesi hopeashampoolla toisen kerran, hieroen shampoota koko hiuksiin - aina hiuspohjasta latvoihin asti. Huuhtele lämpimällä vedellä. Tämä toinen pesu poistaa likaa ja hiustuotteiden jäämiä, jotta enemmän happea pääsee hiusjuuriin. Se myös takaa sen, että hoitoaineen sisältämät ravintoaineet imeytyvät hiuksiisi paremmin.
 4. Pesun jälkeen käytä meidän värjätyille hiuksille sopivaa ja vaaleille hiuksille suunnattua HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes -hopeahoitoainetta. Levitä hopeahoitoainetta juurista latvoihin, ja seuraavaksi hiero kevyesti, jotta hopeahoitoaine leviää ihan kaikkialle hiuksiin ja hiuspohjaan. Anna hopeahoitoaineen vaikuttaa 1-3 minuuttia, ja huuhtele huolellisesti.

Parhaiden tulosten saamiseksi me suosittelemme hopeahoitoaineen ja hopeashampoon käyttöä yksi tai kaksi kertaa viikossa, tai aina silloin kun huomaat ei-toivottuja keltaisia sävyjä.

Katso videolta vinkit hopeashampoon käyttöön:

Vinkki: Auringonotto voi tehdä hiuksista liian lämpimän sävyiset. Aurinko voi heikentää hiusten väriä ja kuivattaa erityisesti vaaleiksi värjättyjä hiuksia. Myös kuumien muotoilulaitteiden, kuten hiustenkuivaajan, suoristusraudan tai kihartimen käyttö voi aiheuttaa keltaiset hiukset. Pitääksesi keltaiset kiehkurat loitolla, pidä taukoa kuumien välineiden käytöstä ja laita hiuksiin UV-suojaa, kuten Hair Defence & Hydration Mist -suihketta viettäessäsi aikaa auringossa. Tämä pitää keltaiset sävyt poissa ja suojaa hiuksia myös muilta vaurioilta!

5 muuta välttämätöntä tuotetta vaaleahiuksisille

Hyvä hopeashampoo kuiville hiuksille ja hopeahoitoaine ovat tärkeitä tuotteita vaaleiden hiusten hoidossa, ja niiden lisäksi suosittelemme lisäämään seuraavat tuotteet hiusrutiiniisi:

1. Anti-Frizz & Hydration Pre-shampoo Hair Balm -hoito

Anti-Frizz & Hydration Pre-shampoo Hair Balm

Tämä innovatiivinen kosteuttava tehohoito on suunniteltu käytettäväksi kuiviin ja pörröisiin hiuksiin ennen pesua. Tämä ravitseva tehohoitava voide sisältää tehokkaita kosteuttavia öljyjä, kuten oliiviöljyuutetta ja sheavoita, jotka antavat lisäkosteutta, vitamiineja ja antioksidantteja kuiville ja pörröisille hiuksille. Se on myös valmistettu 100% luonnollisista ainesosista!

HairLust - Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm HairLust - Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm

Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm

Voidemainen tehokosteuttava hiusnaamio valmistettu 100% luonnollisista ainesosista.

32.95 €

Lue lisää

2. Protein Reconstructor Hair Mask -hiusnaamio

Protein Reconstructor Hair Mask

Jos sinulla on vaurioituneet hiukset, me suosittelemme myös Protein Reconstructor Hair Mask -hiusnaamion käyttöä. Tämä vahvistava naamio sisältää runsaasti vegaanisia mikroproteiineja, kuten Gluadin® Kera-P LM ja Dynagen™, jotka vahvistavat hiuksia ulkoapäin, ja tekevät hiuksista näkyvästi terveemmät ja vastustuskykyisemmät.

Dynagen™ auttaa myös vähentämään hiustenlähtöä (joka on yleistä vaurioituneissa hiuksissa). Tutkimukset ovat osoittaneet, että tämä ainesosa parantaa hiusten tuuheutta ja kiiltävyyttä huomattavasti 90 päivän käytön jälkeen!

HairLust - Protein Reconstructor Mask HairLust - Protein Reconstructor Mask

Protein Reconstructor Mask

Korjaava proteiininaamio hiuksille, joka rakennepaikkaa hiusten proteiineja.

29.95 €

Lue lisää
HairLust - Protein Reconstructor Mask Set HairLust - Protein Reconstructor Mask Set

Protein Reconstructor Mask Set

Korjaava proteiininaamio hiuksille ja Detangle Wet Brush.

39.90 €

34.95 €

Lue lisää

3.Hiuksille tarkoitetut lisäravinteet

Hair Supplements

Jokainen, joka haluaa hyvinvoivat hiukset, voi hyötyä hiuksille tarkoitetun lisäravinteen käytöstä. Miksi? Koska ravintolisät sisältävät kaikki ne vitamiinit ja mineraalit, joita hiustuppesi tarvitsevat kasvattaakseen vahvoja ja terveitä hiuksia. Meidän Hair Growth Formula Gummies -viinikumivitamiinit ovat vegaanisia ja sokerittomia, joten voit olla varma, että ne sisältävät ainoastaan sinulle hyödyllisiä ainesosia. Ne ovat myös erittäin herkullisen makuisia, joten niiden ottaminen ei helposti unohdu!

HairLust - Hair Growth Formula Gummies HairLust - Hair Growth Formula Gummies

Hair Growth Formula Gummies

Sokerittomat, pureskeltavat hiusvitamiinit naisille.

32.95 €

Lue lisää
HairLust - Hair Growth Formula Tablets HairLust - Hair Growth Formula Tablets

Hair Growth Formula Tablets

Hiusvitamiinit naisille tablettimuodossa sisältävät vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja.

32.95 €

Lue lisää

4. Bambutyynyliina

Bambutyynyliina

Usko tai älä, mutta se millaisella tyynyliinalla nukut, voit tehdä ison eron hiustesi hyvinvointiin. Suurin osa meistä käyttää puuvillaisia lakanoita, mutta puuvilla ei tee hyvää hiuksillesi! Puuvillan kuidut ovat karkeita, ja ne hankaavat hiuksia nukkuessa. Tämä hankaus tekee hiuksistasi pörröiset, kuivat ja hauraat.

Puuvillaisen tyynylinan sijaan me suosittelemme käyttämään bambusta valmistettua tyynyliinaa. Bambu on paljon pehmeämpi kuin puuvilla, joten se ei hankaa hiuksia nukkuessa. Tämän tuloksena hiuksesi ovat herätessäsi sileät ja hyvinvoivat. Voit siis sanoa hyvästit joka suuntaan sojottaville pörröisille suortuville aamuisin!

HairLust - Pure Bamboo Pillowcase, Roosa HairLust - Pure Bamboo Pillowcase, Roosa

Pure Bamboo Pillowcase, Roosa

Bambutyynyliina, jonka silkkisen sileä pinta suojaa hiuksia ja ihoa.

26.95 €

Lue lisää
HairLust - Pure Bamboo Pillowcase, Valkoinen HairLust - Pure Bamboo Pillowcase, Valkoinen

Pure Bamboo Pillowcase, Valkoinen

Bambutyynyliina, jonka silkkisen sileä pinta suojaa hiuksia ja ihoa.

26.95 €

Lue lisää

5. Bamboo Hair Towel -hiuspyyhe

Bamboo Hair Towel

Tyynyliinan lisäksi on myös viisasta vaihtaa puuvillainen pyyhe bambusta valmistettuun hiuspyyhkeeseen. Hiukset ovat hauraimmillaan ollessaan märät. Joten, jos hankaat karkeaa puuvillapyyhettä hiuksiin heti suihkun jälkeen, et todellakaan tee hiuksillesi palvelusta. Kuten jo aiemmin mainitsin, bambun kuidut ovat on paljon pehmeämpiä kuin puuvillan. Se on myös imukykyisempi, joten hiuksesi kuivuvat nopeammin käyttäessäsi bambuista hiuspyyhettä.

HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Valkoinen HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Valkoinen

Bamboo Turban Hair Towel, Valkoinen

Hellävarainen ja kätevä hiuspyyhe bambusekoitetta.

11.95 €

Lue lisää
HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Roosa HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Roosa

Bamboo Turban Hair Towel, Roosa

Hellävarainen ja kätevä hiuspyyhe bambusekoitetta.

11.95 €

Lue lisää

Hopeashampoo vaaleille hiuksille: Mitä tulisi välttää käytössä?

Hopeahoitoaine ja hopeashampoo vaaleille hiuksille ovat niin erinomaisia tuotteita, että niiden käytöstä voi innostua jopa hieman liikaa! Jos haluat välttää hiuskatasrofin, kannattaa pitää nämä vinkit mielessä:

Vältä liiallista sävytystä

Muista, että joskus vähemmän on enemmän! Jos vaalentava shampoo jätetään hiuksiin liian pitkäksi aikaa, se voi antaa hiuksille violetin sävyn ja myös kuivattaa niitä! Tämän takia suosittelenkin aloittamaan varovaisesti ja testaamaan mikä on paras juuri sinun hiuksillesi. Jos kärsit kuivista hiuksista tai ihosta, käytä sellaisia tuotteita, jotka sisältävät ekologisia kasviöljyjä ja hellävaraisesti puhdistavia ainesosia.

Käytä oikeaa sävyä

Kuten jo aiemmin mainitsin, shampoot sisältävät erivärisiä pigmenttejä. Jos sinulla on vaaleat, harmaat tai vaalennetut hiukset, valitse violetin värinen vaalentava shampoo. Jos sinulla on tummemman vaaleat tai ruskeat hiukset, käytä sinisävyistä shampoota. Sininen shampoo toimii parhaiten kumoamaan punaisia sävyjä, joita esiintyy usein ruskeissa hiuksissa.

Jos et ole varma minkä värinen on paras hopeashampoo sinulle, valitse violetin värinen vaalentava shampoo ennemmin kuin sininen. Sininen shampoo voi nimittäin antaa vaaleisiin hiuksiin vihreän sävyn.

Toivon, että tämän artikkelin sisältämistä hopeashampoon käyttöohjeista, vinkeistä mikä on paras hopeashampoo ja hopeahoitoaine sekä muusta tiedosta hopeshampooseen liittyen on sinulle hyötyä! Jos otat omat ennen ja jälkeen -kuvat, tägää meidät! Meistä on mahtavaa nähdä asiakkaidemme saamia tuloksia.

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • Afblegning af hår? 10 tips til at undgå et skadet afbleget, blond hår

  Hiusten vaalennus: Tämä sinun tulee tietää, jos haluat vaaleat hiukset

 • Heat protection spray: Derfor er varmebeskyttelse til hår vigtigt

  Lämpösuoja hiuksille: Kuinka suojata hiukset turhalta vaurioitumiselta?

 • Hvordan får man tykkere hår? 10 nemme tips til sundt og fyldigt hår

  Miten saada paksummat ja tuuheammat hiukset? 10 luonnollista keinoa

 • Harmaat hiukset: Syyt hiusten harmaantumiseen & niiden hoito

  Harmaat hiukset: Syyt hiusten harmaantumiseen & niiden hoito

 • Hair volume

  Haluatko lisää tuuheutta eli hair volumea hiuksiisi? Lue vinkit!

Katso kaikki artikkelit