Hyvä hopeashampoo: vältä keltaiset hiukset! [Video]


Kun hiuksia vaalennetaan, värjätään tai ne ovat hyvää vauhtia harmaantumassa, vaalea väri alkaa usein huomaamatta samaan keltaisia ja oransseja sävyjä. Silloin on aika ottaa hopeatuotteet käyttöön! Mutta mitä oikeastaan on hyvä hopeashampoo ja hopeahoitoaine? Ja kuinka niitä käytetään? Tässä artikkelissa kerron sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää vaalentavasta shampoosta ja hopeahoitoaineesta, joten kannattaa lukea eteenpäin!

Sofie Tidemand

Perustaja, HairLust

Sofie on yksi HairLustin perustajista. Hän on hiusnörtti isolla H:lla, joka rakastaa jakaa hiustenhoitokokemuksensa muiden kanssa. Sofie on kiinnostunut uusimpien hiustrendien, stailausvinkkien ja luonnollisten ainesosien oppimisesta ja testaamisesta, ja hän pyrkii pysymään ajan tasalla alan trendeistä. Parasta mitä hän tietää, on pystyä auttamaan ihmisiä.Lue lisää.

Olet varmasti kuullut niin hopeashampoosta kuin hopeahoitoaineestakin, olitpa vaaleahiuksinen tai et. Mikä on tämä “ihmeaine”, josta kaikki puhuvat ja mikä on siinä on niin erikoista? Ehkä oletkin kokenut keltaiset hiukset vaalennuksen jälkeen tai ollut liian kiireinen mennäksesi kampaajalle piristämään hiusväriä? Tällaisissa tilanteissa vaalentava shampoo ja hopeahoitoaine tulevat tarpeeseen! Lue eteenpäin, niin opastan sinua hopeashampoon ja eri väripigmenttien maailmassa (muista myös: alempana artikkelissa näet videon).

Jos olet vaaleahiuksisena kokenut oranssit tai keltaiset hiukset värjäyksen ja vaalennuksen jälkeen, hyvä hopeashampoo saattaa tulla tarpeeseen. Vaalennetut hiukset voivat muuttua kellertäviksi ja vaurioituneiksi esimerkiksi pitkän aurinkoloman, muotoilun tai klooriveden seurauksena. Syitä on siis monia. Hopeashampoon avulla voit välttää jatkuvat, kalliit vierailut kampaajalle, jossa usein hiusväriä vain hieman freesataan. Mutta aloitan nyt kertomalla, että mitä ihmettä hiusväriä vaalentavat hopeashampoo ja hopeahoitoaine oikeastaan ovat:

Mitä ovat hopeashampoo ja hopeahoitoaine?

Rakkalla lapsella on monta nimeä, ja niin on myös hopeashampoolla. Olet ehkä kuullut puhuttavan violetista shampoosta ja silvershampoosta. Myös shampoo vaaleille hiuksille viittaa yleensä hopeashampooseen. Hopeashampoo on shampoota, jonka tarkoituksena on pitää vaaleiden ja harmaiden hiusten sinertävää, hopeista sävyä yllä. Monet eri tekijät voivat saada hiusvärisi haalistumaan ja muuttumaan keltaiseksi, erityisesi, jos hiuksesi ovat vaaleat tai harmaat. Keltaiset hiukset ja haalenevan hiusvärin voi aiheuttaa esimerkiksi auringon UV - säteily, kloori- ja merivesi.

Lyhyesti sanottuna, hyvä hopeashampoo ja hopeahoitoaine on kehitetty pitämään oranssit ja keltaiset hiukset kaukana, jotta värjätyt hiuksesi pysyvät toivotun kiiltävinä, viileän sävyisinä ja vaaleina myös värjäyksen jälkeen.

Ennen ja jälkeen kuvat: hopeashampoo ja hopeahoitoaine

hairlust hair growth repair for blondes

Tässä voit tarkastella ennen ja jälkeen kuvia. Malli on käyttänyt HairLust Hair Growth & Repair For Blondes tuotteita.

Sininen shampoo vs. violetti shampoo

Hiustuotteiden kehittäjät huomasivat hiljattain, että pelkkä violetti hopeashampoo ei takaa parhaita mahdollisia tuloksia, vaan eri sinisen ja violetin sävyt toimivat eri ongelmiin. Jos vaivanasi ovat keltaiset hiukset, kannattaa turvautua violettiin hopeashampooseen ja hopeahoitoaineeseen. Tummemille hiuksille, ja oransseille sekä punertaville sävyvääristymille sopii taas paremmin sininen hopeashampoo.

Jos et ole varma valinnastasi, kannattaa valita yleisempi violetti, hyvä hopeashampoo, sillä vahvat siniset väripigmentit voivat muuttaa keltaiset hiukset vihreiksi sävyn raikastamisen sijaan.

Kuinka hyvä hopeashampoo oikein toimii?

Sekä hyvä hopeashampoo että hopeahoitoaine sisältävät violetteja ja sinisiä pigmenttejä eli väriaktivaattoreita, jotka auttavat pitämään oranssit ja keltaiset hiukset mahdollisimman kaukana. Saatat ehkä muistaa alakoulusta tai eskarista, että violetti on myös väriympyrässä keltaisen ja oranssin vastakohta, mikä tarkoittaa, että violetti pigmentti vaalentavassa shampoossa ja hopeahoitoaineessa todella pitää ei-toivotut keltaiset hiukset ja lämpimät sävyt kaukana. Toisin sanoen violetti pigmentti neutralisoi ja eliminoi keltaisen pigmentin ja keltaiset hiukset, ja auttaa palauttamaan kauniin kiillon vaaleisiin hiuksiin. Jos sinua siis vaivaa oranssit tai keltaiset hiukset, ovat hyvä hopeashampoo ja hopeahoitoaine erinomainen apu! Saat pidettyä vaalean tai harmaan hiusvärisi raikkaana pidempään, eikä kampaajalla tarvitse ravata alituiseen.

Näitä ainesosia hopeatuotteissa tulisi olla

Ollaanpa rehellisiä! Ainesosaluettelot ja tuoteselosteet voivat olla todellinen painajainen, jos ei tiedä kemiallisia ja latinankielisiä termejä kasveille ja muille ainesosille. Oletko joskus ihmetellyt, mitä tarkoittaa "CI 60730" hopeashampoon kyljessä? Minä ainakin olen! Ja kuka todella lukee shampoopullon tuoteselosteen joka kerta ennen kassalle menoa? Hopeashampoossa ja hopeahoitoaineessa ainesosat vaikuttavat kuitenkin lopputulokseen ja tuotteen tehoon, joten eiköhän selvitetä, mitä maagisia ainesosia sinun tulisi etsiä vaalentavan shampoon ja hopeahoitoaineen kyljestä!

Kirkastava efekti:

Todella hyvä hopeashampoo sisältää tietysti violetteja väripigmenttejä, jotka raikastavat hiusväriä ja korostavat hiusvärin kylmiä sävyjä. Useimmiten hopeahiustuotteissa käytetään pigmenttiä nimeltä CI 60730. Yksinkertaisesti selitettynä CI 60730 on violetti väripigmentti, joka neutralisoi keltaiset hiukset ja poistaa lämpimiä sävyjä. Näin se siis tuo esille kylmiä ja hopeaisia sävyjä vaaleissa ja hopeissa hiuksissa. Voisi sanoa, että CI 60730 on siis hopeashampoon sekä hopeahoitoaineen välttämätön ainesosa.

Hoitavat ainesosat:

Väripigmentit hoitavat hiusten vaaleaa väriä, ja karkottavat keltaiset hiukset, mutta on tärkeää, että hyvä hopeashampoo ja hopeahoitoaine sisältävät myös hiuksia hoitavia ainesosia. Vaaleat hiukset, erityisesti värjätyt, tarvitsevat tavallisempaa huolellisempaa hoitoa ja huomiota, sillä kemikaalinen käsittely haurastuttaa ja heikentää hiusta.

Sen lisäksi, että vaalentava shampoo ja hopeahoitoaine auttavat välttämään keltaiset hiukset, on aina hyvä idea valita tuotteita, joissa on hiusta ja hiuspohjaa hoitavia ainesosia. Itse valitsen tuotteita, jotka sisältävät esimerkiksi kosteuttavia, vahvistavia ja uudelleenrakentavia aineosia. Tässä muutamia niistä:

 • Aloe Vera - Ihmekasvi, jolla on hoitavia ominaisuuksia, ja joka on täynnä hyviä entsyymejä, mineraleja, aminohappoja sekä vitamiineja. Eri ravinteet ylläpitävät hiuspohjan pH-tasapainoa, ja Aloe Veran sisältämät antioksidantit suojelevat hiuspohjaa ja hiuksia vapailta radikaaleilta samalla kosteuttaen ja raviten koko päätä
 • Mangouute - Mangolla on runsaasti kosteuttavia ja antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka suojelevat hiuksia esimerkiksi UV - säteilyä ja värin haalistumista vastaan. Lisäksi mango stimuloi hiussolujen uusiutumista ja kollageenin tuotantoa (ihan MUST hopeashampoolle!)
 • Mustikkauute - Mustikkauutteella on antioksidanttisia, antibakteerisia ja kuorivia ominaisuuksia, jotka rauhoittavat ärtynyttä hiuspohjaa ja lisää hiusten elastisuutta ja kiiltoa
 • Lakritsijuuriuute - Lakritsijuuren anti-inflammatoriset ominaisuudet vähentävät ärsytystä ja punoitusta hiuspohjassa samalla kuitenin stimuloiden hiusjuuria.
 • Aprikoosinsiemenöljy - Täynnä hyviä essentiaalisia öljyjä, antioksidantteja ja A-, C-, ja E-vitamiineja, jotka ravitsevat ja hoitavat hiuksia
 • Makea Manteliöljy - Runsaasti mineraaleja, A-, B-, ja E-vitamiineja, ja omega-3, -6 ja -9 rasvahappoja, jotka taistelevat vapaita radikaaleja vastaan ja suojelevat hiuksia.

Proteiinipitoiset aineosat:

Hiukset koostuvat suurimmaksi osaksi proteiinista, jota kutsutaan nimellä kreatiini, joten hopeashampoosta ja hopeahoitoaineesta kannattaa ehdottomasti etsiä proteiinia.

 • Kreatiini - Käytetään vahingoittuneiden ja ylikäsiteltyjen hiusten hoitoon. Vahvistaa hiusta ja stimuloi luonnollista kreatiinin tuotantoa. Toimii kosteuttavana sekä pehmentävänä ainesosana hopeashampoossa, joka taistelee pörröisiä, kutreja vastaan.
 • Panthenol (Provitamiini B5) - Muuttuu B5-vitamiiniksi kontaktissa hiuspohjan kanssa, ja auttaa stimuloimaan hiustenkasvua

Valitse kestäviä ja luonnollisia ainesosia:

Tarkistan myös aina, että vaalentava shampoo ja hopeahoitoaine - sekä muut kauneudenhoitotuotteeni - sisältävät ekologisia ainesosia ja ovat vegaanisia. En halua laittaa kehooni tai iholleni ainesosia, joita en tunne, ja jotka ovat vain täysin synteettisesti kehiteltyjä. Onneksi HairLust kehitti hopeashampoon ja hopeahoitoaineen nämä arvot mielessä, joten minun ei tarvitse olla huolissani, että eläimiä tai luontoa olisi vahingoitettu minun hiustenhoitoni vuoksi. Esimerkiksi HairLust Hair Growth & Repair For Blondes - sarja on aivan huipputehokas hiuksilleni. Sarjan hopeashampoo ja hopeahoitoaine poistavat värjätyistä hiuksistani lämpimiä sävyjä hoitaen niitä samalla. Tämä on erittäin hyvä hopeashampoo, se on vegaaninen ja sisältää todella paljon ekologisia ainesosia, joita aiemmin mainitsin.

Vältä SL - sulfaatteja:

Suosittelen välttämään joissakin hiustenhoitotuotteissa esiintyviä SL-sulfaatteja eli sodium lauryl sulfaatteja. Ne lisäävät shampoissa vaahtoavuutta, mutta kuivattavat hiuksia ja hiuspohjaa. Kannattaa myös välttää parabeeneja ja ftalaatteja, jotka on tunnettu niiden hormonitoimintaa häirtsevistä ominaisuuksistaan. SIlikoni on hopeashampoossa ja hopeahoitoaineessa myöskin täysin tarpeeton, ja se saattaa pitkällä juoksulla kertyä hiuksiin sekä hiuspohjaan estäen hoitavien aineiden pääsyn syvälle hiussuortuviin. Voit lukea lisää ekologisesta hiusten hoidosta ja Voit lukea lisää luonnonkosmetiikka shampoosta artikkelistani.

hairlust trustpilot fedtet hår

Kuka voi käyttää tuotteita?

Oletko ajatellut, että hiuksesi kaipaisivat hopeashampoota, mutta epäröit päätöksen kanssa kuitenkin hieman? Vaalentavaa shampoota ja hopeahoitoainetta voivat käyttää sekä vaaleahiuksiset, että harmaahiuksiset. Hiukset voivat olla värjätyt, vaalennetut tai ihan luonnostaan vaalean väriset! Hopeashampoota ja hopeahoitoainetta voi käyttää hiusvärin raikastamiseen, säilyttämiseen tai korjaamiseen. Molemmat sopivat loistavasti karkottamaan keltaiset hiukset, joiksi vaalennetut hiukset joskus voivat muuttua.

Jos vasta haaveilet vaaleista hiuksista, suosittelen lukemaan tämän artikkelin hiusten vaalennuksesta. Mutta jos sinulla on jo esimerkiksi vaalennuksen jälkeen keltaiset hiukset, tai jos haluat raikastaa vaaleaa hiusväriä ihan muuten vain, sopivat hopeashampoo ja hopeahoitoaine juuri sinulle! Vaalentava shampoo ja hopeahoitoaine raikastavat myös raitoja, ombrea tai balayage-värjäystä. Hyvä hopeashampoo on täydellinen työkalu vaalean, kylmän ja raikkaan hiusvärin saavuttamiseksi.

Hyvä hopeashampoo harmaille hiuksille?

Kuinka hopeashampoo toimii hiuksille, joissa on harmaa väripigmentti? Nyt olemme puhuneet vain niistä, joiden vaivana ovat keltaiset hiukset. Lyhyesti sanottuna: hyvä hopeashampoo toimii loistavasti myös harmaille hiuksille! Oma äitinikin on korvannut kylpyhuoneemme vanhat shampoopullot hopeahoitoaineella, kun esittelin hänelle hopeashampoon ja hopeahoitoaineen. Vaikka keltaiset hiukset eivät usein harmaahiuksisia vaivaa, ne saattavat muuttua lämpimän harmaan sävyisiksi, jos on vaikka viettänyt liikaa aikaa auringossa tai merivedessä. Hyvä hopeashampoo, jossa on violetteja väriaktivaattoreita, hoitaa vaurioituneita hiuksia sekä korjaa hiusväriä. Käytä siis hopeashampoota harmaisiin hiuksiin pari kertaa kuukaudessa välttääksesi hiusvärin muuttumisen lämpimäksi, ja hoitaaksesi hiuksiasi!

Ei kannata säikähtää hopeashampoon ja hopeahoitoaineen kirkasta violettia väriä, sillä se ei muuta hiuksiasi violetiksi tai siniseksi, jos tuotteita käyttää ohjeiden mukaan, eikä anna niiden istua päässä koko päivää. Hyvä hopeashampoo vain kirkastaa hiusväriä ja antaa sille viimeistellyn, kylmän silauksen, jotta väri ei näytä kultaiselta.

Kuinka hopeashampoota käytetään?

Tuotteesta riippuen vaalentavaa shampoota ja hopeahoitoainetta voi käyttää jokapäiväisessä hiustenpesurutiinissa tai esimerkiksi vain kerran kuussa antamaan lisäboostia hiusvärille. Jotkus shampoot ovat niin vahvoja, että niitä ei kuulukaan käyttää, kuin kerran pari kuukaudessa, tai muuten ne haurastuttavat hiuksia. Tuotteen käyttöohjeet riippuvat tietysti siitä, mikä on toivottu lopputulos, ja millaisesta hopeashampoosta on kyse. Mutta voin antaa muutaman nyrkkisäännön!

Aikaisemmin käytin näitä edellämainittuja, huippuvahvoja tuotteita noin kerran kuussa vaaleisiin, värjättyihin hiuksiini. Hiukseni kuitenkin haurastuivat, kuivuivat ja latvoihin tuli hurjaa vauhtia kaksihaaraisia. Lopetin siis vahvat kemikaalihoidot kokonaan ja siirryin ekologisiin, hellävaraisiin tuotteisiin, jotka kuitenkin pitävät keltaiset hiukset kaukana.

Näin käytät hopeashampoota [Video]:

Kokosin kattavan, mutta yksinkertaisen oppaan, jolla opit varmasti käyttämään hopeashampota ja hopeahoitoainetta, ja saat kaiken mahdollisen hyödyn irti tuotteista, jotka ovat osa hiusrutiiniasi. Hyvästi siis, keltaiset hiukset!

1. Pese hiukset hopeashampoolla kahdesti. Ensimmäisessä pesussa shampoo hierotaan erityisesti hiuspohjaan ja hiusten tyveen. Tämän pesun tarkoituksena on  poistaa kaikki tuotejäämät ja lika. Shampoo ei vaahtoudu tässä pesussa kovin paljoa.

2. Toisella pesukierroksella levitä shampoo myös hiusten latvoihin ja anna hiuspohjallesi kunnon hieronta. Nyt shampoon tulisi vaahtoutua runsaasti. Tämä tarkoittaa, että hiukset ovat puhtaat, saavat hyvin happea ja ne ovat valmiina vastaanottamaan hopeahoitohoitoaineen hoitavan vaikutuksen. Huuhdo hiukset lopuksi lämpimällä vedellä ja pese shampoo pois huolellisesti.

3. Jos hiuksesi vaikuttavat kaipaavan erityistä hemmottelua ja hoitoa, voit käyttää kosteuttavaa ja hoitavaa hiusmaskia tai uudelleenrakentavaa proteiinimaskia. Usein vaalennetut hiukset kaipaavat lisäkosteutusta, jos hopeashampoota tulee käytettyä usein, ja tällöin hiusmaski on loistava lisä hiusrutiiniin. Hiero hiusmaski huolellisesti pestyihin ja puhtaisiin hiuksiin koko pituudelta, ja anna maskin vaikuttaa vähintään 5-15 minuuttia, mielellään jopa pidempään. Itse laitan bambusta valmistetun hiuspyyhkeen hiuksiini, ja nautiskelen hyvästä kirjasta tai elokuvasta sillä aikaa, kun hiusmaski hoitaa hiuksiani.

4. Viimeistele pesu hoitoaineella. Levitä ja hiero varovasti hoitoaine pyyhekuiviin hiuksiin niiden koko pituudelta ja anna sen vaikuttaa noin 1-3 minuuttia. Jos haluat esimerkiksi kerran kuukaudessa antaa hiusvärillesi lisäboostin, voit antaa hoitoaineen vaikuttaa 1-2 minuuttia pidempään, ennen kuin huuhtelet sen pois. Voit kokeilla hieman eri mittaisia vaikutusaikoja löytääksei itsellesi ja hiusvärillesi sopivan rutiinin. Älä kuitenkaan anna hoitoaineen olla hiuksissa yli 10 minuuttia, jos pakkauseloste ei erikseen mainitse sitä.

5. Huuhdo hoitoaine huolellisesti ja kuivaa hiukset hiuspyyhkeellä. Suosittelen ehdottomasti hellävaraista, bambusta valmistettua turbaaninmallista hiuspyyhettä! Pese hiukset noin 2-4 kertaa viikossa, tai tarpeen mukaan. Hiustenpesu rasittaa hiuksia ja hiuspohjaa, sillä hiukset ovat erityisen hauraat, kun ne ovat märät, ja shampoo huuhtoo ihon luonnollisia öljyjä hiuspohjasta pois. Värjätyt tai vaalennetut hiukset ovat myös jo valmiiksi hieman rasittuneemmat, kuin värjäämättömät. Näistä syistä hiustenpesua tulisi rajoittaa hieman mahdollisuuksien mukaan.

6. Vinkki: Viimeistele pesu aina hoitoaineella! Hopeahoitoaine sulkee hiussolut pesun jälkeen, ja näin kosteus ja eismerkiksi hiusmaksin vaikuttavat aineet pääsevät todella vaikuttamaan hiuksissa. Lisäksi hiukset ovat valmiina päivän käsittelyyn!

7. Nauti ihanista, hyvinhoidetusta ja vaaleista hiuksistasi! Kiitä hopeashampoota ja hopeahoitoainetta!

Alapuolelta löydät videon, jossa annamme vielä lisää vinkkejä HairLust hopeatuotteiden käyttöön!

Kuinka usein hopeashampoota voi käyttää?

Jotkin hopeashampoot ja hopeahoitoaineet on tarkoitettu käytettäväski vain kerran kuussa, ja toisia voi käyttää normaalissa hiusrutiinissa jokaisella hiustenpesukerralla. Vahvemmat hopeashampoot saattavat sisältää vain väriä kirkastavia aineita, ja ne kuivattavat hiuksia paljon. Tällöin niitä ei kannatakaan käyttää kuin kerran pari kuussa. Tarkista siis käyttöohje aina tuotteen pakkausselosteesta! Jos kuitenkin haluat karkoittaa keltaiset hiukset, ja lisätä hopeashampoon osaksi jokapäiväistä hiusrutiiniasi, kannattaa varmistaa, että se sisältää väripigmenttien lisäksi hoitavia ja kosteuttavia ainesosia. Itse käytän pari kertaa viikossa HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner For Blondes - settiä, jossa on paljon ekologisia ja vegaanisia ainesosia. Hiukseni voivat hyvin, ja niiden vaalea sävy säilyy.

HairLust arvostelu

Minun 3 parasta vinkkiäni: neuvoja hopeatuotteiden käyttöön

Käytän itse vaalentavaa shampoota ja hopeahoitoainetta usein ja paljon, sillä omaan värjätyt hiukset, jotka olisivat keltaiset hiukset ilman näitä tuotteita. Vaikka hyvä hopeashampoo hoitaakin hiusta, niin minulla on silti muutama lisävinkki, kuinka pidät vaaleat hiuksesi loistavassa kunnossa.

1. Hoitava hiusmaski on aina hyvä idea - erityisesti jos käytät mitä tahansa vaalentavaa shampoota ja hopeahoitoainetta.

Olitpa sitten luonnollisesti vaaleahiuksinen tai värjäsit hiuksia, minun neuvoni on, että kannattaa investoida hoitavaan hiusmaskiin, joka sopii tarpeisiisi. Hyvä hiusmaski vahvistaa hiuksia sisältäpäin ja tekee niistä vahvemmat ja terveemmät. Jos käytät hopeashampoota ja hopeahoitoainetta, hiusmaski on aivan must. Itse käytän Hair Growth & Protection Hair Mask hiusmaskia noin kerran viikossa hiustenpesun yhteydessä, ja täydennän tätä hoitoa vielä uudelleenrakentavalla Hair Growth & Protein Reconstructor -hiusmaskilla kerran pari kuukaudessa. Viimeksi mainittu on todellinen hengenpelastaja, jos käyttää hopeashampoota ja hopeahoitoainetta. Voit lukea artikkelistamme miksi on tärkeää saada proteiinia hiuksille, niin ymmärrät lisää, miksi ne ovat niin tärkeitä. Molemmat mainitsemani tuotteet sopivat kaikille hiusten väristä ja laadusta riippumatta.

2. Näe pehmoisia (ja ekologisia) unia bambusta…

Yksi life-hack, jonka opin viime vuonna, oli bambun käyttö lakanoissa, erityisesti tyynyliinoissa. Vaihdoin vanhat puuvillatyynyliinani bambusta valmistettuihin tyynyliinoihin, enkä ole kertaakaan herännyt pörröisten tai takkuisten hiusten kanssa. Bambu on uskomattoman pehmeä ja hellävarainen materiaali, niin hiuksille kuin ihollekin. Samalla saat arkipäivään pientä luksusta! Bambutyynyliinat ovat nykyään minulle aivan korvaamaton tuote, ja vannon Pure Bamboo Pillowcase tyynyliinojen nimeen. Näin myös hiukseni saavat hyvät yöunet, vaikka käytänkin hopeashampoota ja hopeahoitoainetta.

3. Selvitä takut varoen!

Kiinnitä huomiota, millaisella hiusharjalla harjaat hiuksiasi. Osa hiusharjoista on todella kuluttavia hiuksille ja ne repivät hiuksia enemmän, kuin selvittävät niitä. Aikaisemmin en oikeastaan ajatellut asiaa, mutta nykyään käytän ainoastaan wet brush - hiusharjaa, jos haluan harjata kosteat hiukseni ja muutoin bambusta valmistettua hiusharjaa. Niin Detangle Wet Brush kuin Bamboo Hairbrush-hiusharjat löytyvät kaapistani, ja niillä hiusten selvittäminen ja stailaus sujuvat kuin leikki. En myöskään koskaan käsittele hiuksiani muotoiluraudalla ilman lämpösuojaa! Pssst! Wet Brush - hiusharjalla voi myös helposti levittää hiusnaamion kosteisiin hiuksiin!

Vältä näitä, jos käytät hopeashampoota!

Usko minua, kun sanon, että olen mokannut useampaan kertaan hopeashampoota ja hopeahoitoainetta käyttäessäni. Olen innostunut aivan liikaa ja silloin hiukset saattavat kärsiä. Se todella on mahdollista. Siksi keräsinkin tähän “What not to do” - listan, jossa käyn läpi pahimmat virheet, joita voit tehdä.Lue eteenpäin, niin kerron!

Ole tarkkana vaikutusajan kanssa

Tärkein neuvoni on, että älä jätä vaalentavaa shampoota tai hopeahoitoainetta hiuksiin liian pitkäksi aikaa. Se aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä. Hiukset voivat kuivua, ja ne rasittuvat paljon. Monet ajattelevat, että vaikutus tehostuu, jos vaalentavan shampoon ja hopeahoitoaineen jättää hiuksiin pidemmäksi aikaa. Näin ei kuitenkaan ole, keltaiset hiukset eivät katoa pidemmän vaikutusajan myötä, vaan huolellisen, pitkäjänteisen hoidon seurauksena. Myös tästä syystä kannattaa investoida hyvään hopeashampooseen ja -hoitoaineeseen, joita voi käyttää jokaisessa hiustenpesussa. Hyvä hopeashampoo korjaa hiusten väriä samalla hoitaen hiuksia. Valitse hyvä hopeashampoo, niin et vaaranna hiustesi kuntoa, mutta huolehdit kuitenkin vaaleasta hiusväristäsi ja vältät keltaiset hiukset.

Käytä oikean väristä hopeashampoota

Kuten jo aikaisemmin mainitsin, hopeashampoot sisältävät eri sinisen ja violetin sävyjä sekä väripigmenttejä. Jos sinulla on keltaiset hiukset, kannattaa valita väriympyrän vastakkaisella puolella oleva violetti karkottamaan keltaiset sävyt. Sininen taas toimii oranssihtavien ja punaisten sävyjen poistoon hieman tummemmista hiuksista.

Jos epäröit, valitse aina violetti hyvä hopeashampoo, sillä sininen hopeashampoo saattaa antaa hiuksillesi merilevän vihreitä sävyjä!

Tässä oli nyt koottuna kaikki vinkkini ja tietoni hopeashampoosta ja hopeahoitoaineesta. Hyvästele siis keltaiset hiukset ja toivota tervetulleeksi kiiltävät, terveet ja kauniit vaaleat kutrit! Nauti hopeashampoon ja hopeahoitoaineen tuomasta kauniista väristä, mutta älä unohda huolehtia hiustesi hyvinvoinnista!

HairLust: asiakasarvostelut
4,8

4,8/5 tähteä

41 arvostelua


2 kommenttia


 • Nellinelli

  Ihana kuulla, että Krista suosittelee! Värjäsin just hiukset vaaleaksi, ja nyt etsin hoitovinkkejä värjätyille hiuksille. Taidanpa hankkia koko setin! Kiitos hyvästä artikkelista ja hyvästä videosta!


 • Krista

  Oon nyt käyttänyt näitä joku pari kertaa, ja pakko sanoo et ihan paras hopeashampoo ikinä. Mul on aina ollut blondatut hiukset, ja kampaajalla on saanu juosta niinku joka toinen viikko. Nyt ei neää tarvii, tää pitää sen täydellisen, kiiltävän, hopeisen blondin hiusäsvyn yllä <3


Jätä kommenttiHuomaathan, että kommentit tarkastetaan ennen niiden julkaisua.