10 parasta hiusvitamiinia & miten vitamiinit hiuksille oikeasti toimivatKatso kaikki artikkelit

10 parasta hiusvitamiinia & miten vitamiinit hiuksille oikeasti toimivat

Kärsitkö hiustenlähdöstä tai haluatko vahvistaa tai kasvattaa hiuksiasi? Hiusvitamiinit, joista voidaan myös käyttää nimitystä hiusten kasvu vitamiinit, voivat auttaa. Jatka lukemista, jos haluat tietää mitkä ovat parhaat ja oikeasti toimivat vitamiinit hiuksille.

Vaikka proteiinirikas shampoo ja kosteuttava hiusnaamio voivat tehdä ihmeitä hiustesi kunnolle, eivät ne korvaa sisäistä hiustenhoitoa - eli sitä mitä saat ravinnostasi.

Ravinto ja elämäntavat ovat A ja O terveille hiuksille ja iholle. Joten jos haluat parantaa hiustesi kuntoa, kannattaa ensitöikseen varmistaa, että saat kaikki hiuksille tärkeät vitamiinit ja hivenaineet.

Jatka lukemista ja opi mitkä ovat tärkeimmät vitamiinit hiuksille ja miten löydät itsellesi sopivimmat ja toimivimmat hiusvitamiinit.

Sisältö

Vitamiinit hiuksille: apu hiustenlähtöön?

On normaalia, että meiltä irtoaa 50-150 hiussuortuvaa päivässä. Jos hiuksia lähtee tätä enemmän, saatat kärsiä hiustenlähdöstä. Jos sinulta lähtee tavallista enemmän hiuksia esimerkiksi suihkussa tai harjatessa, se voi olla merkki hiustenlähdöstä. Miehillä hiustenlähtö voi näyttäytyä esimerkiksi hiusten ohenemisena hiusrajan tuntumassa ja päälaella. Naisilta hiuksia lähtee usein hajanaisesti joka puolelta päätä. Tämä tarkoittaa sitä, että hiustenlähtö näyttäytyy vetäytyvän hiusrajan sijaan levenevänä jakauksena tai ohuempana poninhäntänä.

Vitamiinit ovat välttämättömiä kehomme jokaiselle solulle, ja niillä on elintärkeä rooli kehomme elintoimintojen ylläpitämisessä. Ne tukevat esimerkiksi hiusten ja ihon hyvinvointia ja yleisterveyttä. Näkyvät, jo kasvaneet hiuksesi eivät sisällä elävää kudosta, vaan voit huoletta leikata ja muotoilla niitä. Tämä kuitenkin tarkoittaa, että terveiden hiusten kasvu alkaa hiuspohjan hiustupeista eli hiuksia täytyy hoitaa myös sisältäpäin. Lisäksi erilaiset dieetit, sairaudet, lääkitykset ja hormonaaliset muutokset voivat aiheuttaa meille erityistarpeita tiettyjen vitamiinien ja mineraalien suhteen. Tällöin lopputuloksena saattaa olla jonkin tietyn vitamiinin puute.

Hiusvitamiinit voivat olla hyödyllinen apu hiustenlähtöön, esimerkiksi Hair Growth Formula Gummies - vitamiinit hiuksille tai Hair Growth Formula Gummies for Men -hiusvitamiinit. Syitä hiustenlähtöön on monia, mukaanlukien hiuksille tärkeiden vitamiinien ja mineraalien puutos. Tässä tapauksessa vitamiinit hiuksille voivat auttaa sinua saamaan tuuheammat ja terveemmät hiukset. Toimivat hiusvitamiinit sisältävät kaikki hiuksille tärkeät vitamiinit ja hivenaineet. Tämän vuoksi, varsinkin oheneville hiuksille, vitamiinit ovat myös oiva apu torjumaan hiustenlähtöä ennen kuin se ilmenee.

Kuten kaikkien lisäravinteiden kohdalla, suosittelen puhumaan lääkärin kanssa ennen kuin otat hiusvitamiinit käyttöön.

HairLust - Hair Growth Formula Gummies HairLust - Hair Growth Formula Gummies

Hair Growth Formula Gummies

Sokerittomat, pureskeltavat hiusvitamiinit naisille.

32.95 €

Lue lisää
HairLust - Hair Growth Formula Gummies for Men HairLust - Hair Growth Formula Gummies for Men

Hair Growth Formula Gummies for Men

Sokerittomat, pureskeltavat hiusvitamiinit miehille hiustenlähtöön.

32.95 €

Lue lisää

Kuinka hiusvitamiinit toimivat?

Tasapainoinen ruokavalio auttaa ylläpitämään kehon ja hiusten hyvinvointia ja varmistaa, että saat kaikki hiuksille tärkeät vitamiinit ja hivenaineet. Ruokaviraston ravitsemussuosituksen mukaan, terveelliseen ruokavalion tulisi koostua suurimmilta osin hedelmistä, vihanneksista ja täysjyvistä sekä pienemmistä annoksista proteiinia, papuja, maitotuotteita ja öljyjä. Sipsejä, karkkeja, keksejä ja muita samantyylisiä herkkuja tulisi syödä vain harvoin.

Terveellisen ruokavalion noudattaminen on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty! Käytännössä jokapäiväinen kiire ja arkinen stressi tekevät vaikeaksi varmistaa, että ruokavalio sisältää hiustuppien tarvitsemat hiuksille tärkeät vitamiinit ja hivenaineet. Tästä johtuen yleinen syy hiustenlähtöön on huono ruokavalio ja ravintoaineiden puutos.

Onneksi vitamiinit hiuksille voivat pitää huolen siitä, että hiustuppesi saavat ne kaikki hiuksille tärkeät vitamiinit ja hivenaineet, joita ne tarvitsevat terveeseen hiusten kasvuun. Ne täydentävät aukot ruokavaliossasi, jotta hiusten kasvu ei kärsi.

Hiusten kasvu vitamiinit kuitenkin toimivat vain silloin kun ne sisältävät ne parhaat mineraalit ja vitamiinit hiuksille. Oppiaksesi mitkä ovat tärkeimmät vitamiinit hiuksille ja mikä on se paras hiusvitamiini valmiste juuri sinulle, jatka lukemista!

Mitkä ovat parhaat vitamiinit hiuksille?

Jos mietit, mikä on paras hiusvitamiini, etsi sellainen valmiste, joka sisältää kaikki hiuksille tärkeät vitamiinit ja hivenaineet. Näitä ovat:

A-vitamiini

A-vitamiini

A-vitamiini tulee varmasti esille, kun puhutaan siitä, mitkä ovat tärkeimmät vitamiinit hiuksille. A-vitamiini auttaa elimistöä terveen ihon ja hiusten ylläpidossa ja uusiutumisessa. A-vitamiini tukee myös talin tuotantoa, joka on ihoa ja hiuksia kosteuttava luonnollinen öljy. Ilman riittävää talia hiuksista voi tulla hauraat ja alttiit vaurioille.

Muista kuitenkin, että A – vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, eli sen annostelun kanssa tulee olla tarkkana. Vitamiinit hiuksille tulee syödä kohtuudella, sillä liiallinen A-vitamiinin saanti voi rasittaa elimistöä.

Näin saat A - vitamiinia: Porkkanat, melonit, bataatti ja tummanvihreät kasvikset sisältävät runsaasti A – vitamiinia.

B12-vitamiini

B12-vitamiini

Vaikka B12-vitamiinin toimintaperiaatetta ei täysin ymmärretäkään, sen ajatellaan edistävän hiusten kasvua, koska sillä on olennainen rooli hiustuppien solujen jakautumisprosessissa. Tämän vuoksi B12-vitamiinin puutos liitetään läheisesti hiustenlähtöön.

Vegaanit ja kasvissyöjät kärsivät todennäköisemmin B12-vitamiinin puutoksesta, koska eläinperäiset tuotteet, kuten liha- ja maitotuotteet, ovat ainoita hyviä luonnollisia B12-vitamiinin lähteitä.

Näin saat tarpeeksi B12 - vitamiinia: Muista monipuolinen ruokavalio, joka sisältää lihaa, maitotuotteita, kananmunia ja kalaa. Kasvissyöjien ja vegaanien kannattaa ottaa B12-vitamiini purkista. B12-vitamiinia sisältävät hiusten vitamiinit ovat siis paras hiusvitamiinivaihtoehto etenkin kasviperäistä ruokavaliota noudattaville.

Biotiini

Biotiini

Biotiinilla, joka tunnetaan myös B7-vitamiinina, on tärkeä rooli ihon, hiusten ja kynsien terveyden ylläpidossa. Joten puhuttaessa siitä, mikä on paras hiusvitamiini, biotiini todellakin kuuluu tähän joukkoon. Alhaiset biotiinitasot on myös liitetty hiustenlähtöön. Esimerkiksi hiustenlähdöstä kärsiviä naisia käsittelevässä tutkimuksessa 38%:lla osallistujista todettiin biotiinin puutos.

Näin saat biotiinia ruokavaliostasi: Possunliha, häränliha, lohi, kananmuna, auringonkukansiemenet ja maapähkinävoi sisältävät pieniä määriä biotiinia. Biotiinia on kuitenkin hieman hankala saada ruuasta, erityisesti, jos olet kasvissyöjä. Siksi suosittelenkin kasvissyöjiä nappaamaan biotiinia sisältävät hiusvitamiinit purkista.

C-vitamiini

C-vitamiini

Monet varmasti tietävät, että C – vitamiini antaa kehon immuunisysteemille loistavan boostin, ja estää väsymystä, uupumusta sekä sairastumista esimerkiksi flunssaan. C-vitamiinia ei voi myöskään olla mainitsematta puhuttaessa siitä, mikä on paras hiusvitamiini. C-vitamiini taistelee nimittäin hapeuttumisstressiä vastaan, joka aiheuttaa hiusten vanhenemista. Yksi C-vitamiinin puutoksen oire on hiusten haurastuminen.

C-vitamiini auttaa myös raudan imeytymisessä. Raudan puutos (joka tunnetaan myös nimellä anemia) on myös yksi yleinen hiustenlähdön syy. Varmista siis, että valitsemasi vitamiinit hiuksille sisältävät C-vitamiinia!

Runsaasti C-vitamiinia sisältäviin ruokiin kuuluu: appelsiini, paprika, korianteri, lehtikaali, greippi ja chili. Syö kasvikset raakoina aina kun mahdollista, sillä niiden keittäminen vaikuttaa heikentävästi erityisesti vesiliukoisiin vitamiineihin, kuten C-vitamiiniin.

D-vitamiini

D-vitamiini

D-vitamiinin puutos on liitetty hiustenlähdön muotoon nimeltä alopecia areata sekä naistyyppiseen kaljuuntumiseen. D-vitamiini on tärkeä vitamiini hiuksille, sillä se tukee hiustuppien tervettä toimintakykyä.

Osa D – vitamiinista saadaan auringosta ja osa ruokavalion kautta. Pohjolassa elävät eivät kuitenkaan saa riittävästi auringonvaloa pimeän talven aikana, joten lisäravinteen syöminen on erittäin suositeltavaa.

Näin varmistat D - vitamiinin saannin: Voit tehostaa D – vitamiinin saantia syömällä rasvaista kalaa, kuten sardiinia, makrillia ja lohta. Myös kananmuna, sienet ja maito sisältävät D – vitamiinia. Yritä myös napata päivänvaloa 20 minuuttia päivässä, aina kun vain mahdollista, jotta D - vitamiinit hiuksille tulee nautittua!

E-vitamiini

E-vitamiini

Kun puheenaiheena on hiusvitamiinit, unohdetaan usein E – vitamiinin tärkeys. C – vitamiinin tapaan se on antioksidantti, joka suojelee hiuksia oksidatiiviselta stressiltä. Eräässä tutkimuksessa hiustenlähdöstä kärsivät henkilöt huomasivat uusien hiusten kasvun lisääntyneen 34,5% E-vitamiinilisää käytettyään.

Näin saat E - vitamiinia:  Ruokavaliosta E-vitamiinia saa esimerkiksi manteleista, auringonkukansiemenistä, avokadosta, paprikasta sekä parsakaalista.

Sinkki

Sinkki

Kuten D-vitamiini, myös sinkki on liitetty pälvikaljuun. Sinkillä on tärkeä rooli hiustupen toiminnassa. Hiustenlähdön lisäksi voi sinkinpuute johtaa myös immuunipuolustuksen heikkenemisen sekä hormonitoiminnan epätasapainoon. Onneksi sinkkiä on kuitenkin helppo saada ruokavaliosta.

Näin pidät huolta sinkin saannista:  Paljon sinkkiä sisältäviä ruoka-aineita ovat muun muassa hampun siemenet, maapähkinät, cashew-pähkinät ja mantelit. Myös palkokasvit, liha ja kala sisältävät runsaasti sinkkiä.

Seleeni

Seleeni

Seleeni on hivenaine, jolla on olennainen rooli hiusten kasvussa ja hiusten hyvinvoinnin ylläpidossa. Seleeni esimerkiksi tappaa hilsettä aiheuttavia sieniä sekä suojaa hiuksia vapailta radikaaleilta. Hiustenlähtö on yksi seleenin puutoksen oire.

Piidioksidi

Piidioksidi

Piidioksidi on toinen hivenaine, jonka tiedetään vahvistavan hiuksia ja estävän niiden katkeilua. Vaikka piidioksidi ei voikaan kumota hiustenlähtöä, se torjuu hiusten irtoamista ja katkeilua tekemällä hiuksista vahvemmat.

Foolihappo

Foolihappo

Foolihappo tukee solujen kasvamista - myös niiden solujen, jotka sijaitsevat hiuksia kasvattavissa hiustupeissa. Foolihappo auttaa myös muodostamaan uusia punasoluja, jotka kuljettavat hiustuppeihin niiden terveeseen hiusten kasvuun tarvitsemat ravintoaineet.

Pantoteenihappo (B5-vitamiini)

Pantoteenihappo (B5-vitamiini)

Pantoteenihapolla on rooli solujen jakautumisessa, joka tapahtuu hiustupen juuressa. Pantoteenihappo voi myös auttaa torjumaan hiusten ennenaikaista harmaantumista.

Jodi

Jodi

Jodi tukee kilpirauhasen toimintaa, joka puolestaan vapauttaa hormoneja, jotka säätelevät hiusten kasvua. Tämän vuoksi hiustenlähtö on yleinen jodin puutoksen oire.

Riboflaviini (B2-vitamiini)

Riboflaviini (B2-vitamiini)

Riboflaviini auttaa solujen aineenvaihdunnassa ja energian tuotannossa. Yksi riboflaviinin puutoksen oire on hiustenlähtö. Vaikka riboflaviinin puute onkin harvinaista, hiustenlähtöä saattaa ilmetä, jos et saa sitä tarpeeksi ruokavaliostasi.

Niasiini (B3-vitamiini)

Niasiini (B3-vitamiini)

Niasiini auttaa muuntamaan syömäsi ravinnon solujen tarvitsemaksi energiaksi. Niasiinin puute voi myös aiheuttaa hiusten ohenemista.

Hiusten kasvu vitamiinit: mitä kannattaa ottaa huomioon?

Toinen asia mikä kannattaa pitää mielessä on se, että jotkut hiusten kasvu vitamiinit voivat sisältää joitain haitallisia ainesosia. Sen lisäksi, että hiusvitamiinit sisältävät kaikki hiuksille tärkeät vitamiinit ja hivenaineet, kannattaa siis tarkastaa ainesosaluettelosta, mitä muita ainesosia valitsemasi hiusten vitamiinit pitävät sisällään.

Sisältävätkö valitsemasi vitamiinit hiuksille esimerkiksi keinotekoisia makuaineita, gluteenia tai muita mahdollisesti haitallisia aineita? Ovatko ne testattu eläimillä? Paras hiusvitamiini on sellainen, jota ei ole testattu eläimillä ja joka on valmistettu luonnollisista ainesosista, jotka ovat vain hyväksi elimistöllesi.

Vitamiinit hiuksille: suositukset

Nyt kun tiedät mitkä ovat ne parhaat vitamiinit hiuksille, puhutaan siitä, kuinka voit varmistaa, että kehosi saa näitä kaikkia tärkeitä vitamiineja. Vastaus siihen on tietenkin erityisesti hiuksille suunnitellut lisäravinteet eli hiusvitamiinit. Hiusvitamiinit sisältävät ne kaikki hiuksille tärkeät vitamiinit ja hivenaineet, jotka tukevat tervettä hiusten kasvua. Mikä on sitten paras hiusvitamiini? Tässä minun suositukseni parhaista vaihtoehdoista:

Hair Growth Formula Gummies -vitamiinit hiuksille

Hair Growth Formula Gummies

Nämä suositut ja paljon kehutut vegaaniset hiusvitamiinit sisältävät runsaasti hiusten kasvuun todistetusti apua antavia ainesosia, kuten C-vitamiinia, piidioksidia, E-vitamiinia, pantoteenihappoa, biotiinia, sinkkiä, A-vitamiinia, foolihappoa, jodia, B12-vitamiinia ja D-vitamiinia. Koska nämä hiusten vitamiinit nautitaan herkullisina pureskeltavina viinikumeina, ne on myös tosi helppo muistaa ottaa!

HairLust - Hair Growth Formula Gummies HairLust - Hair Growth Formula Gummies

Hair Growth Formula Gummies

Sokerittomat, pureskeltavat hiusvitamiinit naisille.

32.95 €

Lue lisää

Hair Growth Formula Gummies for Men -vitamiinit hiuksille

Hair Growth Formula Gummies for Men

HairLustin suositut viinikumivitamiinit hiuksille löytyvät myös erityisesti miehille suunnattuna versiona! Nämä hiusvitamiinit sisältävät kaikki ne hiuksille tärkeät vitamiinit ja hivenaineet, joita tarvitset terveeseen hiusten kasvuun. Koska Hair Growth Formula Gummies for Men -vitamiinit hiuksille on suunniteltu erityisesti miehille, niiden koostumusta on muokattu hiustenlähdöstä kärsivien miesten ainutlaatuisin tarpeisiin.

HairLust - Hair Growth Formula Gummies for Men HairLust - Hair Growth Formula Gummies for Men

Hair Growth Formula Gummies for Men

Sokerittomat, pureskeltavat hiusvitamiinit miehille hiustenlähtöön.

32.95 €

Lue lisää

Hair Growth Formula Tablets -vitamiinit hiuksille

Hair Growth Formula Tablets

Onko haussa erityisen tehokkaat vitamiinit hiuksille? Kokeile HairLust Hair Growth Formula Tablets -vitamiineja. Nämä vitamiinit hiuksille sisältävät proteiinien rakennuspalikoita eli aminohappoja, jotka edistävät tervettä hiusten kasvua.

HairLust - Hair Growth Formula Tablets HairLust - Hair Growth Formula Tablets

Hair Growth Formula Tablets

Hiusvitamiinit naisille tablettimuodossa sisältävät vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja.

32.95 €

Lue lisää

Hair Growth Formula Tablets for Men -vitamiinit hiuksille

Hair Growth Formula Tablets for Men

HairLust -valikoimasta löytyy myös erityisen voimakkaat, miehille suunnatut hiusvitamiinit. Nämä hiusten kasvu vitamiinit ovat erinomainen vaihtoehto hiustenlähdöstä kärsiville miehille, sillä niihin on lisätty riboflaviinia ja niasiinia, joiden avulla hiusten kasvua voidaan edistää vielä tehokkaammin.

Nämä hiusten kasvu vitamiinit eivät myöskään sisällä gluteiinia tai keinotekoisia makuaineita. Kaikki HairLust -vitamiinit hiuksille sisältävät ainoastaan sinulle hyödyllisiä ainesosia, ne ovat vegaanisia, sokerittomia eikä niitä ole testattu eläimillä.

HairLust - Hair Growth Formula Tablets for Men HairLust - Hair Growth Formula Tablets for Men

Hair Growth Formula Tablets for Men

Hiusvitamiinit miehille tablettimuodossa, sisältää 20 vitamiinia, mineraalia ja aminohappoa.

32.95 €

Lue lisää

Hiusten kasvu vitamiinit: 3 muuta keinoa edistää hiusten kasvua

Mitkä asiat tai keinot ovat hyväksi hiuksille vitamiinit huomioimatta? Onko olemassa muita keinoja edistää hiusten kasvua kuin hiusvitamiinit? Tässä muutama vinkki:

1. Tehosta verenkiertoa

Tehosta verenkiertoa

Tiedät jo, että veri kuljettaa hiuksille tärkeät vitamiinit ja hivenaineet hiustuppeihin. Käy siis järkeen, että päänahan verenkierron kiihdyttäminen hieromalla voi edistää hiusten kasvua. Joten kun olet nauttinut lisäravinteen hiuksille, vitamiinit joita se sisältää kulkeutuvat varmemmin hiustuppeihin paremman verenkierron ansiosta. Säännöllinen päähieronta voi siis saada hiusten kasvu vitamiinit toimimaan entistä tehokkaammin!

Yksi helpoimmista tavoista kohentaa hiuspohjan verenkiertoa on päänahan säännöllinen hieronta Scalp Massage Brush -hierontaharjan avulla. Tämän harjan pehmeät silikonipiikit kuorivat ja stimuloivat hiuspohjaa. Lisäksi sen miellyttävä ergonominen muotoilu tekee hiuspohjan hieronnasta helppoa ja nautinnollista.

HairLust - Scalp Massage Brush HairLust - Scalp Massage Brush

Scalp Massage Brush

Hiuspohjan hierontaharja pehmeillä silikonipiikeillä päänahan kuorintaan ja hierontaan.

12.95 €

Lue lisää
HairLust - Hair & Scalp Detox Scrub HairLust - Hair & Scalp Detox Scrub

Hair & Scalp Detox Scrub

Virkistävä hiuspohjan kuorinta kuivalle, kutisevalle tai rasvoittuvalle päänahalle.

26.95 €

Lue lisää

2. Estä vauriot

Estä vauriot

Toinen hyvä tapa edistää tervettä hiusten kasvua on hiusten katkeilun ja vaurioitumisen torjuminen. Kun hiukset ovat kuivat tai vaurioituneet, niistä tulee hauraat ja alttiit katkeilemaan. Tämä voi saada hiukset näyttämään ohuemmilta.

Estääksesi hiusten katkeilun, käytä Hair Growth & Protection Mask -hiusnaamiota. Tämä ravitseva naamio sisältää vegaanisia mikroproteiineja, jotka auttavat korjaamaan hiussuortuvien vaurioita ja vahvistamaan hiuksia perinpohjaisesti. Parhaiden tulosten saamiseksi, käytä naamiota 1-2 kertaa viikossa.

HairLust - Hair Growth & Protection Mask HairLust - Hair Growth & Protection Mask

Hair Growth & Protection Mask

Hiusnaamio kuiville ja vaurioituneille hiuksille, joka korjaa ja ehkäisee kaksihaaraisia.

26.95 €

Lue lisää
HairLust - Hair Growth & Protection Mask Set HairLust - Hair Growth & Protection Mask Set

Hair Growth & Protection Mask Set

Korjaava, kosteuttava hiusnaamio kuiville ja vaurioituneille hiuksille ja Detangle Wet Brush.

36.90 €

31.95 €

Lue lisää

3. Puhdista hiuspohja

Puhdista hiuspohja

Toinen yleinen syy hiustenlähtöön on huonokuntoinen päänahka, joten hiuspohjan syväpuhdistaminen on hyvä keino ylläpitää sen terveyttä.

Puhdista hiuspohja perusteellisesti suihkussa Hair & Scalp Detox Scrub -kuorinnan avulla. Tämän jälkeen, käytä Scalp Follicle Treatment & Volumizer -hoitosuihketta.

Mielestäni tämä on aivan mahtava tuote, koska siitä on apua ohuille tai oheneville hiuksille kahdella tapaa. Ensinnäkin, sen minttuöljyä sisältävä, ravitseva koostumus virkistää hiuspohjaa ja sen verenkiertoa, joka edistää tervettä hiusten kasvua. Toiseksi Scalp Follicle Treatment & Volumizer antaa lisää tuuheutta juuriin, joten saat runsaamman näköiset hiukset välittömästi!

HairLust - Scalp Follicle Treatment & Volumizer HairLust - Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Rauhoittava hiuspohjan hoitosuihke, joka sisältää RootBioTec™:iä hiustenlähtöön.

29.95 €

Lue lisää

Toivottavasti tästä artikkelista on ollut sinulle apua ymmärtämään miten hiusten kasvu vitamiinit toimivat, millainen on paras hiusvitamiini ja mitä vitamiineja ja hivenaineita sen tulisi sisältää. Muista jutella lääkärin kanssa, ennen kuin otat hiusvitamiinit käyttöön.

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • Päänahan kuorinta: 5 syytä miksi hiuspohjaa tulisi kuoria

  Päänahan kuorinta: 5 syytä miksi hiuspohjaa tulisi kuoria

 • stressi hiustenlähtö

  Aiheuttaako stressi hiustenlähtöä? Syyt ja hoito hiustenlähtöön stressin takia

 • Høje tindinger? Her er 7 måder at forebygge et begyndende hårtab

  Hiustenlähtöä? Tästä hiusten oheneminen johtuu ja näin hoidat sitä!

 • Hårtab hos mænd

  Kaljuuntuminen: Mistä miesten hiustenlähtö johtuu?

 • Telogen effluvium

  Telogeeninen hiustenlähtö? Syyt, oireet ja 7 parasta hoitokeinoa

Katso kaikki artikkelit