Haluatko paksut hiukset? Lue vinkit miten saada paksummat hiukset


Miten saada paksummat hiukset? Onko kyse pelkästään hyvistä geeneistä, vai onko olemassa keinoja, joilla saada tuuheat hiukset täysin luonnollisesti? Tässä artikkelissa annan vinkkejä, kuinka saavuttaa paksut hiukset, ilman pidennyksiä tai muita oikoteitä. Saa unelmiesi hiukset näillä ohjeilla!

Sara Pietiläinen

HairLust

Sara on kauppatieteiden maisteri Copenhagen Business Schoolista, joka vastaa HairLustin toiminnasta Suomessa. Sara on aina ollut kiinnostunut kauneudesta ja hiustenhoidosta, ja hän kokeilee aina rohkeasti uusia kampauksia ja hoitovinkkejä saavuttaakseen kauniit ja terveet hiukset. Muut kyselevät usein häneltä neuvoja hiusten- ja ihonhoitoon, joita hän myös jakaa mielellään.Lue lisää.

Oletko ollut epäonninen, kuten minä, ja syntynyt huonojen hiusgeenien kanssa? Ovatko hiuksesi luonnostaan ohuet ja hennot? Paksut hiukset saavat ensinnäkin hiukset näyttämään terveemmiltä ja elinvoimaisemmilta, mutta myös pidemmiltä! Ja kukapa sanoisi ei kauniille, ja paksuille hiuksille, joista voi kietaista ihanan, tuuhean ponnarin koska vain. Kerron tässä artikkelissa parhaat vinkkini, miten saada paksummat hiukset. Lue siis eteenpäin, jos haluat tuuheat hiukset!

Monet unelmoivat saavansa tuuheat hiukset tai paksummat hiukset. Mutta tämä tavoite vaatii hiusten huolellista hoitoa ja paljon kärsivällisyyttä sekä aikaa. Hiusten vaalennus ja värjäys, kuumat muotoiluvälineet, kuten hiustenkuivaaja ja suoristusrauta, ja runsas kemiallinen käsittely vähentävät mahdollisuutta saada paksut hiukset. Onneksi minulla on monia helppoja vinkkejä ja kotikonsteja, joilla voit saada itsellesi paksummat hiukset. Lue artikkelia eteenpäin, niin löydät suosituksia hiusstailistilta, ihotautilääkäriltä sekä trichologilta eli hiusasiantuntijalta. He kaikki vastaavat tässä artikkelissa kysymykseen: miten saada paksummat hiukset?

Ennen ja jälkeen kuvat: HairLust hiusvitamiinit

“hairlust
“hairlust
“hairlust
“hairlust
“hairlust
“hairlust
“hairlust

Tulokset ovat yksilöllisiä. Näkyvät tulokset nähdään usein 2-4 kuukauden käytön jälkeen.

HairLust arvostelu

Voinko minä saada paksummat hiukset?

Kysyit varmasti heti tähän alkuun: "Voinko juuri minä saada paksummat hiukset?" Oletamme, että hiuksesi ovat ohuet vain geenien vuoksi, olet perusterve ja syöt hyvin, urheilet riittävästi, etkä ole keskellä vaihdevuosia. Voitko siis tässä tapauksessa saada paksummat hiukset? Tätä kysyin tanskalaiselta hiusasiantuntijalta, Helene Sørenseniltä. Hänen vastauksensa oli: "Huolellisella hiustenhoidolla, säännöllisellä hiustenleikkauksella ja vahvojen hiustuotteiden ja kemikaalien välttelyllä saat varmasti terveemmät ja paksummat hiukset ainakin ulospäin. Huomaa kuitenkin, että hiukset usein vain näyttävät paksummilta. Hiuksen paksuus ei suoranaisesti muutu, mutta välttelemällä huonoja hiusrutiineita hiuksesi pysyvät terveinä, ne eivät menetä luonnollista rakannetta ja kiiltoaan, jolloin ne todella näyttävät terveemmiltä ja saat siten paksummat hiukset."

Miksi hiukset ovat ohuet ja hennot?

Usein sekä ohuet, että paksut hiukset ovat geenien määrittämät. Muutkin tekijät kuin geenit vaikuttavat kuitenkin hiusten kuntoon ja terveyteen. Epänormaali tai hidas hiustenkasvu, hiusten katkeilu ja hiustenlähtö voivat johtua esimerkiksi ravinteiden puutteesta, huonosta verenkierrosta hiuspohjassa tai hormonaalisista muutoksista, kuten vaihdevuosista, raskaudesta tai stressistä. Geeneillemme emme valitettavasti voi mitään, mutta näihin asioihin ja tekijöihin voimme onneksi vaikuttaa, ja voimme saada paksummat hiukset ilman kalliita tai monimutkaisia hoitoja.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että hiustenlähtöön ja ohuisiin hiuksiin voi olla monia syitä, joten se mikä toimii sinulle, ei välttämättä toimi muille. Jos haluat paksummat hiukset, ei siihen ole taattuja tuloksia lupaavaa metodia, mutta kaikkia vinkkejä kannattaa kokeilla, jotta löydät itsellesi sopivat rutiinit, ja niin joku päivä sinullakin on paksut hiukset.

“ Hiuspohjan terveys, puhtaus ja kosteutus on A ja O terveisiin ja paksuihin hiuksiin.

Helene Sørensen

Hiusstailisti ja kauneusasiantuntija

Näin saat paksummat hiukset - kotonasi

Kotihoidot voivat olla aivan yhtä tehokkaita kuin kampaamokäynnitkin, ja ne ovat varmasti helpompia ja halvempia! Joten miksi et ainakin kokeilisi, jos haluat paksummat hiukset? Tarvitset vain muutaman Google-haun "miten saada paksummat hiukset", ja vastauksia on enemmän kuin ehdit lukea. Tein tämän kuitenkin sinulle vielä helpommaksi, ja keräsin parhaat vinkit yhteen paikkaan. Olen lukenut internetin kaikki vinkit läpi ja haastatellut asiantuntijoita. Tässä tulee siis kattava vastaus kysymykseen: miten saada paksummat hiukset?

1. Löydä hyvä hiustenpesurutiini. Älä pese liikaa, äläkä liian vähän:

On tietysti tärkeää poistaa lika, pöly, bakteerit ja tuotejäämät hiuksista sekä hiuspohjasta säännöllisesti pesemällä hiukset shampoolla. Monille hiustyypeille riittää kuitenkin vain 2-3 pesukertaa viikossa. Jos haluat paksummat hiukset, kannattaa hiuksia pestä vain tarvittaessa, jotta hiuspohjan luonnollinen kosteustasapaino ei häiriinny. Liiallinen shampoopesu kuivattaa hiuksia, ja kuivat hiukset näyttävät usein ohuilta ja haurailta. Voit myös saada paksummat hiukset valitsemalla shampoon ja hoitoaineen, jotka eivät sisällä vahvoja hajusteita tai kuivattavia peseviä ainesosia. Jos sinulla on todella kuivat hiukset, ja haluat terveet, paksut hiukset, kannattaa valita shampoo kuiville hiuksille.

Henkilökohtainen vinkkini: Omat hiukseni ovat todella helposti rasvoittuvat, joten joudun pesemään ne noin 3 kertaa viikossa. Haluan kuitenkin paksut hiukset, joten parhaimpina viikkoina pesen ne vain kahdesti. Olen löytänyt itselleni ja hiustyypilleni sopivan pesurutiinin, ja sinä voit varmasti tehdä saman! Yritän aina käyttää todella kosteuttavaa shampoota ja hoitoainetta, jotka eivät sisällä SL-sulfaatteja, silikoneja tai parabeeneja. SL-sulfaatit kuivattavat hiuksiani ja silikonit taas saavat hiukseni näyttämään ohuelta hiirenhännältä. Ekologiset hiustuotteet ovat siis olleet jo pidempään suosikkini, koska olen halunnut paksut hiukset!

Mikäli olet etsimässä hyvää shampoota ja hoitoainetta, joilla saat paksummat hiukset, niin voin suositella HairLust Hair Growth & Repair shampoota ja hoitoainetta. Tuotteet ovat silikonittomia, parabeenittomia ja SL-sulfaatittomia!

2. Kokeile hiuspohjan hierontaa:

Kun puhutaan hiusten hyvinvoinnista ja halutaan paksut hiukset, unohdetaan usein, että hiuspohjan hyvinvointi on myös tärkeä osa hiustenkasvua. Jos haaveilet saavasi paksummat hiukset, kannattaa kokeilla hiuspohjan hierontaa. Hieronta parantaa verenkiertoa hiusjuurissa, jolloin uusi hius kasvaa terveempänä, ja tietysti hieman paksumpana. Hiuspohjan hieronta on helppo lisätä hiusrutiiniin hiusten pesun yhteydessä. Hiero esimerkiksi shampoota, hoitoainetta tai hiusmaskia hiuspohjaan pyörivin liikkein muutaman minuutin ajan tai harjaa hiuksesi hyvällä ja hellävaraisella hiusharjalla, joka stimuloi myös hiuspohjaa. Paksut hiukset lähtevät hiusjuurien tasolta!

Henkilökohtainen vinkkini: Saadaksesi paksummat hiukset, hiero päänahkaasi 1-2 minuuttia pari kertaa viikossa. Nopea ja yksinkertainen, mutta tehokas vinkki, joka on helppo toteuttaa hiustenpesun yhteydessä! Kun omat hiukseni ovat märät, ja olen levittänyt niihin viikoittaisen hiusmaskini, selvitän ne käyttämällä HairLust Detangle Wet Brush - hiusharjaa. Harjan piikit antavat hiuspohjalle hellävaraisen hieronnan, ja näin parantavat hiuspohjan sekä hiustuppien verenkiertoa. Jos todella haluat paksummat hiukset, ja sinulla on hieman aikaa itsesi hemmotteluun, voit jopa varata itsellesi päähieronnan silloin tällöin!

Suosittelen kuitenkin käyttämään hieman suurempaa harjaa kuiville hiuksille, erityisesti, jos sinulla on jo paksut hiukset tai keskipaksut hiukset.

3. Vältä kuumia muotoilulaitteita:

Suihkun jälkeen moni valmistautuu stailaamaan hiuksena joko kihartimella, suoritusraudalla tai vain kuivaamaan föönillä. Monet myös vääntävät laitteiden tehon täysille, jotta hiukset olisivat kuivat sadasosasekunnissa. Myönnän, olen itsekkin tehnyt tätä! Koska onko kuumuus muka niin vahingollista hiuksille? Lyhyt vastaus: jos haluat paksummat hiukset, kyllä se on! Siirrä siis muotoilulaitteet kaappiin odottamaan juhlatilaisuuksia, jos todella haaveilet saavasi paksut hiukset. Suoristusraudan, kihartimen ja hiustenkuivaajan kuumuus vahingoittaa hiuksia enemmän kuin uskotkaan, ja se vähentää mahdollisuuksiasi saada paksut hiukset. Jos aamusi ovat kiireisiä, hanki imukykyinen ja hellävarainen hiuspyyhe, joka kuivaa hiuksesi nopeammin. Hiustenkuivaajaa voi myös käyttää viileällä asetuksella, kuitenkaan hyvää ja tehokasta lämpösuojaa unohtamatta! Jos tavoitteesi todella on näkyvästi paksummat hiukset, voit myös pestä hiuksesi illalla, jolloin saat ilmakuivattua kiharasi, kuten ranskattaret tekevät.

Henkilökohtainen vinkkini: Mikäli mahdollista, ja jos sinulla vain on aikaa, anna hiustesi aina kuivua luonnollisesti suihkun tai kylvyn jälkeen! HairLust - valikoimasta löydät esimerkiksi bambusta valmistetun hiuspyyhkeen, joka on hellävarainen, mutta todella imukykyinen. Se ei katko tai vahingoita hiuksia, mutta kuivaa ne kuitenkin nopeasti. Kiedo hiukset pyyhkeeseen, ja meikkaa tai syö aamupala, kun odottelet hiusten kuivumista. Terveet hiukset näyttävät paksummilta ja näin saat hieman paksummat hiukset. Hiusten käsittelyn vähentäminen saa siis hiukset nopeasti näyttämään paksummilta, kuin ne todella ovat. Jos haluat paksummat hiukset, voit lukea myös muita vinkkejä artikkelistamme, jossa kerromme, kuinka välttää ohuet hiukset.

4. Vältä tiukkoja kampauksia:

Jos tapanasi on usein pitää hiuksiasi kiinni, suosittelen pitämään niitä mahdollisimman löysällä letillä tai nutturalla, mikäli haluat paksummat hiukset. Vaihtele myös hiustyyliäsi hieman, jotta hiukset eivät aina veny ja rasitu samasta kohdasta. Paras neuvoni tähän on myös välttää hiuslenkkejä ja klipsejä, jossa on metallia, sillä metalli usein katkoo hiuksia, ja tekee niistä vahingoittuneet. Tiukat kampaukset, repivät hiuslenkit ja klipsit saattavat myös repiä hiuksia irti hiuspohjasta, mikä on tietenkin todella huono asia, mikäli tavoitteenasi on paksut hiukset.

Älä kuitenkaan ymmärrä väärin: jos haluat paksummat hiukset, hiuksia kannattaa joskus myös pitää kiinni niiden suojaamiseksi. Esimerkiksi nukkuessa hiusten takkuuntumista ja niiden vahingoittumista voi ehkäistä sitomalla ne löysälle letille ennen nukkumaanmenoa.

5. Kosteuta hiuksiasi huolella:

Jos olet lukenut aiempia artikkeleitani, olet varmasti kuullut tämän, mutta mainitsen tämän nyt vielä kerran. Jos haluat paksut hiukset, on tärkeää kosteuttaa hiuksia! Paksummat hiukset voi saada esimerkiksi käyttämällä ravitsevaa hiusmaskia, joka syväkosteuttaa ja hoitaa hiussuortuvia. Jos hiuksesi ovat kemiallisesti käsitellyt tai todella hauraat, valitse hiusmaski, jossa on lisäproteiinia. Proteiini korjaa vaurioitunutta hiusta, ja saat paksummat hiukset. Jos hiuksesi taas ovat säkkärät ja kuivat, valitse kosteuttava hiusnaamio, joka ravitsee hiuksia kasviuutteilla ja öljyillä. Hiukset ovat pääasiassa vettä, joten kuivat hiukset näyttävät ohuilta, mutta kosteutetut hiukset ovat paksut hiukset. Voit myös kosteuttaa hiuksia esimerkiksi hiusöljyllä. Paksut hiukset ovat siis kosteutuksen ja kärsivällisen hoidon takana!

Henkilökohtainen vinkkini: Saadakseni paksummat hiukset, käytän hiustenpesun jälkeen aina hieman kosteuttavaa hiusöljyä. Hiusöljy tekee hiuksistani kiiltävät, ja se kosteuttaa hiuksiani koko päivän. Itse suosin HairLustin Hair Protection & Stregthening Hair Oil – hiusöljyä, sillä se ei jätä hiuksiani rasvaisiksi, vaan antaa juuri sopivasti kiiltoa ja säihkettä. Lisäksi HairLust - hiusöljy toimii luonnollisena lämpö- ja UV-suojana, joten voin myös silloin tällöin muotoilla hiuksiani riskeeraamatta unelmaani saada superpaksut hiukset.

Jos haluat oppia lisää hiusöljyistä, lue artikkelimme, ja selvitä mikä olisi paras hiusöljy juuri sinulle.

6. Ravintolisä ja paksummat hiukset:

Yksi tärkeimmistä (ja helpoimmista) asioista, jonka voit tehdä hiustesi hyväksi, on tarjota niille parhaat mahdollisuudet kasvuun. Jotta elimistöllä olisi mahdollisuus tarjota paras mahdollinen alusta kasvattaa paksut hiukset, se tarvitsee erilaisia ravinteita, mineraaleja, hivenaineita ja vitamiineja, kuten sinkkiä, biotiinia ja foolihappoa. Näitä kaikkia ainesosia löydät HairLust Hair Gummies-ravintolisästä, joka edesauttaa normaalia hiusten kasvua ja vahvistaa hiuksia sisältäpäin. Kun tavoitteenasi on saada paksut hiukset, on tärkeää yrittää saada mahdollisimman paljon eri vitamiineja ja ravinteita, jotka tukevat hiusten luonnollista ja tervettä kasvua. Juuri siksi suosittelenkin käyttämään ravintolisää hiusten kasvatuksessa, sillä se on tehokkain ja nopein tapa saada paksummat hiukset. Ravintolisä sisältää kaikki hiusten kasvuun tarvittavat tärkeät aineosat, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia niiden riittävästi saannista, ja mielessäsi voi olla vain tulevaisuutesi paksut hiukset!

Voit olla mitä mieltä vain ja sanoa mitä vain, mutta minä uskon, että kauneus (lue: paksut hiukset) lähtevät sisältäpäin. Vitamiinit ja mineraalit ovat siis helpoin ja paras tapa, jolla voit hoitaa hiuksiasi. Olin käyttänyt HairLust - ravintolisää vain hieman yli kuukauden, kun aloin saamaan paljon kohteliaisuuksia hiuksistani. Nyt, vuosi myöhemmin, olen saanut näkyvästi pitkät ja paksut hiukset. Tämä on tietysti hyvän ruokavalion, erinomaisten hiustenhoitotuotteiden ja kärsivällisyyden yhteisvaikutusta, mutta vitamiinit ovat ehdottomasti auttaneet saamaan paksummat hiukset nopeasti!

Henkilökohtainen vinkkini: Jotta voin tarjota hiuksilleni mahdollisimman optimaalisen kasvualustan ja saavuttaa paksummat hiukset, syön päivittäin lisäravinteita, jotka tukevat niiden kasvua. Niiden lisäksi pyrin myös syömään mahdollisimman terveellistä ruokaa, joka sisältää hyviä rasvahappoja. Myös ravintosuositusten mukaan kalaa tulisi syödä 2-3 kertaa viikossa. Jos suosit kasvisruokaa, huolehdi juuri näiden rasvahappojen riittävästä saannista, jos haluat paksummat hiukset.

Lue täältä, mitkä ovat 10 tärkeää vitamiinia hiuksille, ja kuinka voit saada niitä ravinnosta.

Tuotteet & kampaukset: miten saada paksummat hiukset?

Monet, jotka haluavat paksut hiukset, ovat kokeilleet vaikka mitä tuotteita: volyymijauhetta, muotovaahtoa, suihkeita ja kuivashampoota, jotka kaikki lupaavat paksummat hiukset minuuteissa. Minulle nämä tuotteet olivat aivan no go, eivätkä ne toimineet. Monet vahvat hiustenhoitotuotteet häiritsevät hiusten luonnollista kasvusykliä ja vaurioittavat hiuksia pitkällä juoksulla. On siis tärkeää antaa hiuksille joskus taukoa kemikaaleista, jos haluat paksummat hiukset.

Et ehkä saa toivomaasi pysyvää volyymiä hiuksiisi, jos hiuksesi ovat todella ohuet luonnostaan. Minulla on kuitenkin monia kampauksia ja vinkkejä, miten saat paksummat hiukset. Kerron myös, mitä kampauksia kannattaa välttää, jos haluat paksut hiukset tulevaisuudessa!

Investoi hyvään hiusharjaan:

Kun mietimme, miten saada paksummat hiukset, on meidän muistettava puhua kampauksista ja hiustuotteista, sekä myös hiusasusteista, joilla stailaat hiuksiasi. Jos tavoitteenasi on paksummat hiukset, kannattaa katsoa kriittisellä silmällä omia hiustenhoitotuotteita. Suosittelen esimerkiksi investoimaan hyvään hiusharjaan. Valitse hellävarainen hiusharja, joka selvittää hiukset katkomatta niitä tai ärsyttämättä herkkää hiuspohjaa. Hiuksia ei myöskään kannata tai tarvitse harjata jatkuvasti. Käytä Wet Brush - hiusharjaa, kun hiuksesi ovat märät, tai jätä ne kokonaan harjaamatta, sillä märät hiukset ovat erityisen alttiit vaurioille. Muutoin kannattaa etsiä luonnonmateriaaleista valmistettu hiusharja. Jotta saat terveet ja paksut hiukset, suosittelen harjaamaan hiukset ennen suihkua tai vasta suihkun jälkeen, kun hiukset ovat täysin kuivat.

Usein en itse käytä harjaa lainkaan, elleivät omat hiukseni ole todella takussa, ja silloinkin käytän hellävaraista ja pehmeää bambuharjaa. Suihkun tai kylvyn jälkeen annan hiusteni kuivua ja selvitän ne sormieni avulla. Ilmakuivaus ja sormin selvittely auttaa myös saamaan tuuheat hiukset, sillä sormien avulla selvitettäessä hiukset eivät katkeile niin helposti. Käytän Wet Brush - harjaa myös hiusnaamion levittämiseen, sillä se auttaa hiusnaamiota vaikuttamaan paremmin.

HairLust arvostelu

Hoida hiuspohjaa:

Sen lisäksi, että olet valinnut hyvän hiusharjan, ja tarkistanut, että käyttämäsi tuotteet ovat hellävaraisia hiuksillesi, kannattaa kokeilla hiuksia ja hiusjuuria nostattavia ja stimuloivia tuotteita. Jos toivot saavasi paksummat hiukset, lisäproteiinista ja kosteutuksesta ei ole koskaan haittaa. Sanoisin jopa, että sellaiset ovat ehdottomasti kokeilunarvoisia tuotteita kaikille, jotka haluavat paksummat hiukset. Monet tuotteet ovat kuitenkin kuivattavia ja hiuspohjaa ärsyttäviä pitkällä aikavälillä, sillä ne sisältävät runsaasti vahvoja kemikaaleja, jotka kertyvät hiuksiin ja hiuspohjaan huomaamatta. Ja usko minua, jos haluat paksut hiukset, tätä kannattaa välttää! Itse käytän Scalp Follicle Treatment & Volumizer - tuotetta, joka antaa tuuheat hiukset ilman, että hiukseni jäävät likaisiksi. Tämä tuote sopii sekä naisille että miehille antamaan paksummat hiukset luonnollisesti!

Leikkaa hiukset säännöllisesti 3-4 kuukauden välein:

Leikkaa hiustesi latvat säännöllisesti, noin muutaman kuukauden välein. Teet itsellesi karhunpalveluksen, jos jätät hiustenleikkuun väliin. Paksummat hiukset eivät tule hiustenleikkauksen seurauksena, mutta leikkaamalla ohuet, katkeilleet latvat pois, näyttävät hiukset paksummilta, ja ne eivät halkeile pidemmälle. Saattaa vaikuttaa päinvastaiselta, mutta paksut hiukset tulevat säännöllisten kampaajakäyntien seurauksena!

Hiustenpidennykset – paksummat hiukset?

Hiustenpidennyksiä pidetään usein nopeana ja helppona ratkaisuna saada paksut hiukset, ja ne ovatkin siihen erinomainen keino, jos haluat pidemmät ja paksummat hiukset nopeasti esimerkiksi juhliin tai muuhun erikoistilaisuuteen. Pidennykset auttavat kyllä saamaan näennäisesti paksummat hiukset, mutta omiin luonnollisiin hiuksiin pidennykset eivät tietenkään valitettavasti tuo enempää paksuutta. Lisäksi huonosti laitettuna ne saattavat vahingoittaa omia hiuksiasi ja hiuspohjaasi, ja tehdä enemmän hallaa kuin hyvää. Hyvät ja laadukkaat pidennykset taas usein maksavat paljon enemmän kuin tehokas shampoo ja hyvä hiusharja yhteensä. Pidennysten mukana tulee usein myös joko klipsejä, liimaa tai metallia, jotka eivät tee hyvää hiuksillesi ja hiuspohjallesi. Mikäli haluat saada pitkät ja tuuheat hiukset luonnollisesti, suosittelen pidennysten välttämistä. Terveet ja luonnollisesti paksut hiukset vaativat paljon aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta ne ovat sen arvoiset!

Mitä muuta voit tehdä saadaksesi paksummat hiukset?

Paksut hiukset saattavat myös kaivata proteiinipitoisia ja hiuspohjaa stimuloivia tuoteita. Löydät niitä monista kaupoista, eri valmistajilta ja kampaamoista. Kerron nyt omat tuotesuosikkini, joilla voit saada paksummat hiukset.

Vahvista hiuksia mikroproteiineilla:

Nyt mietit varmasti: "Mitä ihmettä ovat mikroproteiinit, ja miten saan paksummat hiukset niiden avulla?". Mikroproteiinit ovat helposti hiusten kuituun imeytyvä proteiininlähde. Olen löytänyt lukemattomia tutkimuksia, jotka esittelevät mikroproteiinien hyötyjä hiuksille, hiusten kasvulle ja tuuheudelle. (Jos haluat lukea tutkimuksia, vieraile www.personal-care.basf.com tai www.carecreations.basf.com.) Suurin osa HairLust - tuotteista sisältää aktiivisia, vegaanisia mikroproteiineja kasveista ja riisiuutteesta. Ne uudelleenrakentavat hiusjuurten proteiineja, edistävät hiustenkasvua, parantavat hiuksen rakennetta ja minimoivat katkenneita latvoja. Kaikenkaikkiaan mikroproteiinit ovat oivallinen lisä hiustenhoitorutiinin niille, jotka haaveilevat saavansa paksummat hiukset.

Stimuloi hiuspohjaa minttuöljyllä:

Kuka olisi uskonut, että saadaksesi paksummat hiukset, kannattaa turvautua piparminttuun? Itse en ainakaan olisi arvannut tätä. Olen kuitenkin seurannut hiusväittelyiät ja lukenut hiuksiin erikoistuneita nettisivustoja sekä kokeillut kikkaa itse. Vihreä minttu, eli piparminttu, stimuloi ja raikastaa hiuspohjaa. Se sisältää runsaasti A ja C vitamiineja, omega 3 rasvahappoja sekä mineraaleja, jotka ovat hyväksi niin hiuksille kuin hiuspohjallekin. Kaiken lisäksi mintulla on antiseptisiä ominaisuuksia, eli se rauhoittaa ärtynyttä hiuspohjaa, ja estää hilseen ja talin kertymistä iholle. Piparminttua löytyy esimerkiksi Hair & Scalp Detox Scrub - kuorinnasta ja Scalp Follicale Treatment & Volumizer - hoitosuihkeesta. Molemmat ovat ovat olleet omia suosikkejani, kun halusin todella paljon paksummat hiukset.

Syväpuhdista hiuspohjan kuorinnalla:

Jokainen kaipaa varmasti hyvää kuorintaa ja puhdistusta hiuspohjalleen välillä, mutta monet kuitenkin unohtavat tämän. Hiuspohjan kuorinta on kuitenkin todella raikastava ja hyödyllinen hoito, erityisesti jos haluat paksummat hiukset tai kärsit hiuspohjan ongelmista. Monet meistä muistava vartalon kuorinnan ja kasvohoidot, mutta hiuspohja jää vähemmälle huomiolle. Kuorinta kuitenkin poistaa hilsettä, kuollutta ihosolukkoa, likaa ja pölyä sekä tuotekertymiä, jolloin hiukset kasvavat terveempinä ja vahvempina. Suosittelen hiuspohjan kuorintaa kaikille, jotka haluavat paksut hiukset! Kuorinnan voi liittää osaksi viikoittaista hiustenpesurutiinia tarpeen mukaan käytettäväksi. Itse käytän sitä kerran viikossa ennen shampoopesua. Oma suosikkikuorintani on Hair & Scalp Detox Scrub, joka on sertifioidusti ekologinen ja vegaaninen. Kuori siis hiuspohjasi saadaksesi paksummat hiukset!

Eli miten saada paksummat hiukset? Vaikka luettelemani vinkit ovatkin hyödyllisiä, eivät ne takaa, että saat maagisesti todella paksut hiukset. Mutta huolellisella hoidolla, kärsivällisyydellä ja suosituksillani saat varmasti hieman paksummat hiukset ilman suosittuja, mutta haitallisia, pidennyksiä.

Jos sinulla on omia neuvoja, jotka olet kokenut hyväksi, tai haluat kysyä jotakin, laita ihmeessä viestiä kommentteihin! Miten saada paksummat hiukset ja siihen liittyvät muut kysymykset ja vinkit kiinnostavat varmasti muitakin!

4,8

4,8/5 tähteä

41 arvostelua


6 kommenttia


 • Veera

  Oon kyllä näköjään laiminlyönyt päänahan hoidon ihan kokonaan… Nyt alan tosiaan miettiä hiusten hoitoa ihan eri lailla! Kiitos vinkeistä :)


 • n00neli

  Kiitos hairLust vinkeistä! Nyt mulla on toivoa, että hiuksista vielä joku päivä saa kauniin nutturan tai nätin ponnarin! Ehkä aloitan kasvatusprojektin häitä varten, kun vielä on hyvin aikaa!


 • Hanna1

  Hyviä vinkkejä! Nyt jää heti tää jokapäiväinen tiukka nuttura tauolle.Toivottavasti muutkin vinkit tulevat käyttöön ja tehoavat. Haluaisin paksummat hiukset niin kovasti!


 • Kristiina

  Tulen nyt kertomaan tähän artikkeliin, että olen ollut todella tyytyväinen hair lustin hair growth ja repair sarjan shampooseen ja hoitoaineeseen. Minulla on ollu molemmat käytössä vuoden verran ja ovat lunastaneet odotukset. Hiukset tuntuu paksummilta ja ne on kasvaneet nyt nopeammin kuin aikasemmin ne tuntui etteivät kasva yhtään. Olen myös yllättynyt ettei omat hiukset tunnu rasvoittuvan enää niin helposti kuin ennen mikä on todella hyvä juttu ja jo se pelkästään on tuntunut parantavan hiusteni kuntoa todella paljon. Voin siis suositella tätä shampoota ja hoitoainetta kaikille.


 • Bea

  Kiva lukea vähän tietoa enemmän tästä aiheesta, sillä itselläni on juurikin ohuet hiukset ja käytän joka päivä erilaisia tuotteita kun yritän saada niitä näyttämään paksummilta, ja se vie todella paljon aikaa ja efforttia. Siksi oonkin nyt viimeaikoina perehtynyt hieman enemmän siihen, kuinka ne olisi oikeasti paksummat sen sijasta että olisi vaan paksumman näköiset, joten nämä vinkit on kyllä enemmän kuin tarpeellisia mulle 🙂


Jätä kommenttiHuomaathan, että kommentit tarkastetaan ennen niiden julkaisua.