Kulmakarvaseerumi: täydelliset kulmakarvat luonnollisella tavalla


Mitä on kulmakarvaseerumi? Miten se toimii? Monet meistä haaveilevat täydellisistä kulmakarvoista (kukapa ei?), tietämättä, mikä olisi paras tapa edetä niiden tavoittelussa. Onneksesi olet päätynyt lukemaan tätä artikkelia, sillä paljastan nyt sinulle parhaat vinkkini kulmakarvojen kasvatusprosessin nopeuttamiseksi!

Iina Lahtinen

Kirjailija

Iina toimi aiemmin kampaajana, mutta päätti vaihtaa uraa ja jatkokouluttautua medianomiksi Turun ammattikorkeakoulusta. Iina toimi aiemmin kampaajana, mutta päätti vaihtaa uraa ja jatkokouluttautua medianomiksi Turun ammattikorkeakoulusta. Nyt hän työskentelee freelance-toimittajana HairLustille sekä muille yrityksille.Lue lisää.

Olen itse kokeillut monia kulmakarvaseerumeita vuosien varrella, toisia paremmin ja toisia valitettavasti huonommin tuloksin. Tästä artikkelista voitkin siis saada vinkkejä, miten saada täydelliset kulmakarvat, joista olet aina unelmoinut kulmakarvaseerumin avulla.

Aivan kuten hiukset, myös kulmakarvat ovat riippuvaisia ravinteista ja kulmakarvojen kasvatus on projekti, jossa ravitsemus on erittäin tärkeää. Joka päivä kulmakarvamme kuluvat meikkauksen, nyppimisen tai värjäyksen takia. Sen lisäksi ne altistuvat monille ulkoisille tekijöille, kuten kylmälle ja kuivalle säälle. Satutko olemaan myös yksi niistä, joka on nyppinyt kulmakarvat ihan ohuiksi aiemmin? Ja nyt puolestaan toivot, että kulmakarvasi olisivat ohuiden viivojen sijasta tuuheat ja paksut? Lue pidemmälle, niin kerron miten kulmakarvojen kasvatus kulmakarvaseerumin avulla voi auttaa sinua kasvattamaan tuuheammat ja paksummat kulmakarvat!

Kuinka kulmakarvaseerumi toimii?

Kulmakarvaseerumi stimuloi kulmakarvojen luonnollista kasvusykliä tarjoamalla niille kasvun kannalta tärkeitä ravintoaineita. Kulmakarvojen kasvatusprosessin kannalta on tärkeää, että ne saavat ylimääräistä ravintoa, sillä se auttaa nopeuttamaan kulmakarvojen kasvusykliä, joka taas edesauttaa saamaan kulmakarvat, jotka ovat tuuheammat ja paksummat. Kun etsit juuri sinulle sopivaa kulmakarvaseerumia, suosittelen tarkastelemaan hieman tarkemmin muutamia ainesosia, jotka ovat hyviä kulmakarvoillesi. Hyvä kulmakarvaseerumi sisältää mm. pääainesosana biotiinia, jolla on myös todistettuja vaikutuksia hiusten kasvussa sekä kulmakarvojen terveydessä.

On myös erittäin tärkeää, ettei kulmakarvaseerumi sisällä vaarallisia kemikaaleja, jotka voivat vaikuttaa hormonitoimintaan. Näistä aineista on kirjoitettu lisää artikkelissa, joka käsittelee ripsiseerumia, ja sen käytön hyötyjä. Jos siis haluat välttää epäterveellisiä ainesosia, tulee sinun välttää prostaglandiinianalogeja, jotka voivat vaikuttaa hormonitasapainoon. Vaikka nämä ainesosat lupaavat nopeuttaa kulmakarvojen kasvatusta, skippaa tuotteet, jotka näitä ainesosia sisältävät, sillä ne ovat erittäin epäterveellisiä ja voivat olla vaaraksi. Saadaksesi täydelliset kulmakarvat, kiinnitä siis erityistä huomiota ainesosiin, kun ostat kulmakarvaseerumin ja osta seerumisi vain tuotemerkiltä, joka selvästi listaa ainesosat ja vaikuttaa turvalliselta.

HairLust Eyebrow Enhancing Serum on hyvä esimerkki kulmakarvaseerumista, jossa on vain vaarattomia ja hyviä ainesosia. Kaikki tuotteen sisältämät ainesosat löydät täältä.

Kuinka käytän kulmakarvaseerumia?

Saadaksesi parhaita mahdollisia tuloksia kulmakarvaseerumista, on tärkeää käyttää tuotetta oikein. Levitä seerumia 2 kertaa päivässä, aamuin sekä illoin taataksesi optimaalinen kulmakarvojen kasvuympäristö. Varmista, että kulmakarvat ovat puhtaat sekä kuivat ja levitä tuote erityisen hyvin kulmakarvojen juuriin. Tämän jälkeen kaikki on kiinni kärsivällisyydestäsi. Kulmakarvojen kasvatus on siinä mielessä mukavampaa kuin hiusten kasvatus, sillä useimmiten kestää 8-12 viikkoa, ennen kuin tuloksia on nähtävissä.

[Video] Näin käytät kulmakarvaseerumia:

Kulmakarvaseerumin ja ripsiseerumin erot

Usein kysytään, voiko samaa seerumia käyttää niin ripsiin, kuin kulmakarvoihin. Vastaus tähän kysymykseen on ei, ja kerronkin nyt muutaman perustelun miksi asia on näin. Kulmakarvaseerumi on suunniteltu edistämään kulmakarvojen kasvatusta, ja se sisältää vahvempia ainesosia, joita ei pidä käyttää silmiin. Myös ripsiseerumi sisältää ainesosia, joita ei tulisi käyttää kulmakarvoihin, sillä mikäli lisäät ripsiseerumia kulmakarvoihin, voivat kulmakarvasi mennä jopa huonompaan kuntoon.

Vaikka se tuleekin hieman kalliimmaksi ostaa erilliset seerumit niin ripsille, kuin kulmakarvoille, suosittelen todellakin panostamaan tässä asiassa pihistämisen sijaan ja ostamaan molemmat tuotteet erikseen taataksesi parhaat mahdolliset tulokset. HairLustilta voit ostaa niin ripsiseerumin kuin kulmakarvaseerumin hieman edullisempaan pakettihintaan. Nämä tuotteet ovat erityisesti suunniteltu saavuttaaksesi niin pitkät ripset, kuin täydelliset kulmakarvat, sekä niiden harjat ovat muotoiltu optimaalisiksi niin ripsien ja kulmakarvojen kasvatusprosessin kannalta.

Voiko kulmakarvaseerumi vahingoittaa omia kulmakarvojani?

Mikäli käytät hyvää kulmakarvaseerumia, jossa ei ole hormonitoimintaa häiritseviä ainesosia, se on täysin vaaraton menetelmä saada kulmakarvojen kasvua boostattua. Kulmakarvojen kasvatusprosessissa on hyvä käyttää kulmakarvaseerumia, jossa ei ole hormonitoimintaan vaikuttavia ainesosia, varmistat myös, etteivät omat jo olemassa olevat kulmakarvasi pääse vahingoittumaan, kun lopetat kulmakarvaseerumin käytön. Kulmakarvaseerumin avulla saat helposti ja vaivattomasti täydelliset kulmakarvat, joista olet aina haaveillut.

Miksi valita kulmakarvaseerumi?

On paljon erilaisia tapoja, joiden avulla voit saada täydelliset kulmakarvat – niin edullisempia kuin kalliimpiakin. Microblading, tatuoidut kulmakarvat, erilaiset kestovärjäykset ja meikkituotteet. Jatkuva kulmakarvojen altistaminen kemikaaleille ei tee pitkällä aikavälillä hyvää, eikä auta kulmakarvojen kasvatusprosessissa. Myös erilaisissa microbladingeissa ja kulmatatuoinneissa on se ongelma, että ne ovat enemmänkin ”quick-fix” kulmakarvoille, eivätkä ne oikeastaan edesauta kulmakarvojen kasvua – enemmänkin päinvastoin. Jotta saat mahdollisimman pitkäaikaisia ja luonnollisia tuloksia, suosittelenkin käyttämään kulmakarvaseerumia.

Ennen ja jälkeen-kuvat asiakkaalta, joka on käyttänyt HairLust Eyebrow Enhancing Serumia noin 8-12 viikkoa:

HairLust kulmakarvaseerumi ennen ja jälkeen

Miksi valita HairLustin kulmakarvaseerumi

 • Sinun ei tarvitse käyttää rahaa kalliisiin hoitoihin (esim. microblading, kulmien tatuointi)
 • Täysin luonnolliset ainesosat, ei sisällä vaarallisia ainesosia
 • Sinun ei tarvitse meikata kulmakarvojasi – säästät aikaa
 • Luonnolliset ja pitkäaikaiset tulokset
 • Reilusti tuotetta, joka kestää pitkään

Täydelliset kulmakarvat – omat vinkkini

Yksi yleisimmistä virheistä, joita teemme, on nyppiä kulmakarvoja liikaa. Kulmakarvojen jatkuva nyppiminen ja värjääminen saattaa vahingoittaa niitä sekä hidastaa kulmakarvojen kasvua. Kuten hiuksiin, myös kulmakarvojen kasvatusprosessiin ja hoitoon pätee pääasiassa samat neuvot, eli niiden liiallinen käsittely vahvoilla kemikaaleilla voi heikentää niitä huomattavasti. On tietenkin erittäin normaalia nyppiä kulmakarvoja välillä, ja kun nypit kulmasi, on hyvä tehdä se erinomaisessa valaistuksessa ja silloinkin nyppiä pois vain karvat, jotka kasvavat kulmakarvojen luonnollisen muodon ulkopuolella. Kun tavoitteenasi on täydelliset kulmakarvat, on myös hyvä muistaa, että kulmakarvoja ei edes kannata yrittää nyppiä samanlaisiksi ja hyvä muistisääntö onkin: your eyebrows are sisters, not twins!

Toivon, että tämän artikkelin avulla sait edes pikkiriikkisen lisää tietoa, miksi kulmakarvaseerumi on erinomainen apu kulmakarvojen kasvatusprosessissa. Blogistamme löytyy myös muita kattavia artikkeleita, jotka käsittelevät niin hiusten- kuin ripsien kasvua, sekä erilaisia hiustenhoitovinkkejä, joten mikäli olet hyvien neuvojen tarpeessa, suosittelen tutustumaan tarkemmin blogimme sisältöön.

4,8

4,8/5 tähteä

41 arvostelua


3 kommenttia


 • Anna

  Kardashian-kulmakarvat, täältä tullaan! oon nyt 3 kk käyttäny ja ekat merkit näkyy jo tosi hyvin. pelkään vaan et tää seerumi loppuu…! Paras kulmakaravseerumi mitä oon testannu


 • Lisa

  Kiva postaus, kiitti näistä vinkeistä – toivottavasti auttaisi mun kulmakarvojen kasvatus projektia, sillä tuntuu etteivät nämä ikinä kasva tuuheammiksi😞


 • Karoliina A-H.

  hyvä artikkeli, löysin tämän kun etsin tietoa, kuinka saada omia kulmakarvojani kasvamaan sillä ne ovat muutaman vuoden takaisen microbladingin jälkeen nyt sen näköiset, että haluaisin saada niitä kasvamaan tuuheammiksi…


Jätä kommenttiHuomaathan, että kommentit tarkastetaan ennen niiden julkaisua.