Fedtet hovedbundKatso kaikki artikkelit

Rasvoittuvat hiukset - kuinka päästä eroon ikävästä vaivasta

Hiusten rasvoittuminen ja rasvoittuva päänahka voivat helposti olla tosielämän painajainen. Yrität jatkuvasti olla koskematta hiuksiisi, huolehdit hilseilystä ja hiustenpesurutiinisi on hiottu huippuunsa. Aamut kuluvat etsiessä hiustyyliä, jolla piilottaa rasvoittuva päänahka, mutta lopulta hiukset näyttävät lyttääntyneiltä ja likaisilta kaikesta huolimatta. Puhumattakaan siitä, että rasvoittuvat hiukset vain ovat ärsyttävä vaiva.

Jos olet miettinyt, kuinka rasvoittuvat hiukset ja rasvoittuva päänahka saadaan taltutettua, on tämä artikkeli juuri sinulle. Minulla on kaikki vastaukset hiustesi huonoon käytökseen, ja kerronkin, miten hiusten rasvoittuminen ja rasvoittuva päänahka saadaan aisoihin! Jos sinulla on rasvoittuvat hiukset, ei peli ole vielä menetetty, vaan tästä artikkelista saat paljon vinkkejä vaivaan, lue siis eteenpäin!

Sisältö

Mistä rasvoittuvat hiukset ja rasvoittuva päänahka siis todella johtuu?

Rasvoittuvat hiukset ja rasvoittuva päänahka johtuu usein monen eri tekijän summasta, joten niitä kannattaa myös hoitaa eri menetelmien yhdistelmällä. Hiusten rasvoittuminen voi siis johtua monista eri tekijöistä, joista yleisimpiä ovat kuitenkin:

Hiusten runsas peseminen:

Pesetkö hiuksiasi päivittäin vai muutaman kerran viikossa parin päivän välein? Joskus voi tuntua, että rasvoittuvat hiukset tarvitsevat pesun kerran päivässä (tai jopa useammin), jotta ne näyttäisivät kauniilta, ja että rasvoittuva päänahka rauhoittuisi. Kun peset rasvoittuvat hiuksesi, saatat kuitenkin huomaamattasi pestä kaikki ihon luonnolliset öljyt ja rasvat pois. Jos hiuspohja on kuiva, se ylikompensoi tilannetta tuottamalla enemmän ja enemmän öljyä, jättäen sinut oravanpyörään hiustenpesun kanssa, ja rasvoittuvat hiukset saavat vain uutta puhtia.

Rasvoittuvat hiukset ja rasvoittuva päänahka eivät siis välttämättä tarvitse pesua jatkuvasti. Vaikka se saattaa tuntua mahdottomalta, yritä antaa hiuksillesi taukoa pesemisestä edes päivän tai parin ajan. Huomaat varmasti jo muutaman viikon kuluessa, että hiuksesi ja hiuspohjasi eivät tuota enää yhtä paljon öljyjä, vaan hiusten rasvoittuminen on kuin muisto vain.

Hiustyyppisi:

Hiustenpesun lisäksi hiustyyppisi vaikuttaa paljon siihen, kuinka usein hiusten rasvoittuminen tapahtuu ja miten rasvoittuva päänahka käyttäytyy ja miltä se näyttää. Rasvoittuvat hiukset ovat yleisimmät niillä, joilla hiukset ovat suorat, ohuet ja hennot. Öljyt, hilse ja rasva myös liikkuvat suorassa hiuksessa helpommin, joten ne näyttävät nopeammin rasvaisilta.

Rasvoittuvat hiukset ja rasvoittuva päänahka littyvät lähes aina yhteen, joten hiusten rasvoittuminen voidaan karkottaa helposti nopealla konstilla: kiharra hiukset pesun jälkeen. Öljy ja rasva eivät kulje hiuspohjasta hiuksiin kiharissa hiuksissa yhtä nopeasti, joten pesuväliä voi helposti pidentää kihartamalla hiuksia. Myös rasvoittuva päänahka on helppo piilottaa kiharakasan alle!

Käyttämäsi hiustuotteet:

Rasvoittuvat hiukset voivat johtua myös väärien hiustenhoitotuotteiden käytöstä. Kosteuttavat shampoot ja hoitoaineet, jotka sisältävät esimerkiksi kookosöljyä ja arganöljyä, eivät ole ehkä paras valinta, jos ongelmanasi on rasvoittuva päänahka ja hiusten rasvoittuminen. Sen sijaan kannattaa pitäytyä shampoissa ja hoitoaineissa, jotka ovat kevyitä ja luonnollisia. Lisää vielä syväpuhdistava, sulfaatiton shampoopohjainen kuorinta, kuten Hair & Scalp Detox Scrub hiusrutiiniisi viikoittain, niin pääset eroon ylimääräisestä talista ja tuotejämistä, jotka tukkivat rasvoittuvan hiuspohjan.

HairLust - Hair & Scalp Detox Scrub HairLust - Hair & Scalp Detox Scrub

Hair & Scalp Detox Scrub

Virkistävä hiuspohjan kuorinta kuivalle, kutisevalle tai rasvoittuvalle päänahalle.

26.95 €

Lue lisää
HairLust - Scalp Massage Brush HairLust - Scalp Massage Brush

Scalp Massage Brush

Hiuspohjan hierontaharja pehmeillä silikonipiikeillä päänahan kuorintaan ja hierontaan.

12.95 €

Lue lisää

Lisäksi erilaiset muotoilutuotteet, kuten hiuslakka, hiusgeeli ja muotoiluvaahto voivat tehdä ohuista ja hauraista hiuksista todella rasvaisen näköiset. Vältä siis niitä, jos rasvoittuvat hiukset ovat usein riesanasi! Sen sijaan suosittelemme Scalp Follicle Treatment & Volumizer -suihketta, joka sekä rauhoittaa ärtynyttä päänahkaa että vilkastaa päänahan verenkiertoa ja siten edistää tervettä hiusten kasvua. Lisäksi se myös antaa latteille ja elottomille hiuksille välitöntä tuuheutta. Todellinen 3-in-1 hiuspohjan hoito!

Alempaa löydät parhaat vinkkimme vaihtoehtoisille tee-se-itse hoidoille ja tehokkaille tuotteille, jotka auttavat hiusten rasvoittumiseen. Yksi näistä tuotteista on Hair Finishing Spray. Se on aerosoliton hiussuihke, joka pitää pörröiset hiukset kurissa antaen keskivahvaa pitoa ja luonnollista kiiltoa, kuitenkaan tekemättä hiuksista raskaita tai jäykkiä. Antioksidanttisen, kasviperäisen koostumuksen johdosta tämä hiussuihke ei vain pidä kampaustasi paikallaan, vaan se myös suojaa ja hoitaa hiuksiasi samanaikaisesti. Jatka siis lukemista ja inspiroidu!

HairLust - Scalp Follicle Treatment & Volumizer HairLust - Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Rauhoittava hiuspohjan hoitosuihke, joka sisältää RootBioTec™:iä hiustenlähtöön.

29.95 €

Lue lisää
HairLust - Hair Finishing Spray HairLust - Hair Finishing Spray

Hair Finishing Spray

Ponnekaasuton hiussuihke, joka antaa keskivahvaa pitoa, rakennetta ja kiiltoa.

23.95 €

Lue lisää

Elämäntapasi:

Voi vaikuttaa kaukaa haetulta, mutta ruokavaliosi, unenlaatusi ja stressitasosi voivat vaikuttaa siihen, kuinka rasvoittuvat hiukset sinulla on. Jos syöt runsaasti rasvaisia ruokia, olet kovin stressaantunut ja valvot yömyöhään Netflixiä katsellen, ei rasvoittuva päänahkasi ainakaan kiitä sinua.

Aloita vähentämällä rasvaisten ruokien kulutusta, ja esittele ruokavalioosi hiusystävällisiä ruokia ja raaka-aineita, kuten kreikkalaista jugurttia, pinaattia, bataattia ja rauta-pitoisia kuituja. Nämä superfoodit sisältävät luonnollisesti hiuksille tarpeellisiä vitamiineja ja mineraaleja, jotka auttavat tasapainottamaan hiuspohjaa ja vahvistamaan hiuksia. Rasvoittuvat hiukset ja hilseily voivat nimittäin myös osittain johtua hiusten ravinnevajeista.

Varmista myös, että saat varmasti 7-9 tuntia unta joka yö, ja yritä etsiä terveellisiä keinoja vähentää stressin määrää elämässäsi. Hiusten rasvoittuminen voi myös olla merkki siitä, että jotain on vialla yleisterveydessäsi tai elämäntyylissäsi. Mitä terveellisemmät elintavat omaksut, sitä paremmin rasvoittuvat hiukset voivat, ja lopulta voit sanoa kokonaan hyvästit ongelmalle.

Terveet hiukset ja hiuspohja vaativat kokonaisvaltaista hoitoa - sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Rasvoittuvat hiukset ja rasvoittuva päänahka - muita hoitovinkkejä

Joskus vanhan kansan viisaudet kannattaa yhdistää laadukkaiden hiustenhoitotuotteiden kanssa parhaiden tulosten saamiseksi, ja näin rasvoittuvat hiukset ovat iäksi kadonneet! Rasvoittuva päänahka ja rasvoittuvat hiukset on nimittäin mahdollista hoitaa myös muutamalla tee-se-itse vinkillä:

Aloe Vera

Aloe Vera

Tiedät varmasti, että Aloe Vera sopii loistavasti rauhoittamaan kesäauringon polttamaa ärtynyttä ihoa, mutta oletko ajatellut, että rasvoittuvat hiukset ja rasvoittuva päänahka voisivat hyötyä siitä myös? Käytä runsaasti Aloe Veraa hiusmaskin tapaan viikoittain rauhoittaaksesi hiuspohjaa ja kosteuttaaksesi hiuksiasi. Rasvoittuva päänahka kerää myös likaa ja tuottaa hilsettä aloittaen ikävän oravanpyörän, mutta Aloe Vera poistaa näitä aineita hiuspohjasta ja helpottaa siten tilannetta. Aloe Veralla on rauhoittavia, viilentäviä ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia, joten se onkin tuttu ainesosa monissa kosmetiikkatuotteissa. Lue tästä lisää HairLustin ensisijaisista ainesosista.

Omenaviinietikka

Omenaviinietikka

Monet käyttävät omenaviinietikkaa painonhallintaan ja ihonhoitoon, mutta sillä voi myös hoitaa rasvoittuvat hiukset pois päiväjärjestyksestä! Huuhtele hiukset omenaviinietikalla kerran viikossa poistaaksesi hilsettä ja liiallisia öljyjä, joita rasvoittuva päänahka tuottaa. Omenaviinietikka tasapainottaa ihon pH-arvoa, ja näin rauhoittaa hiuspohjaa. Muista kuitenkin laimentaa viinietikkaa vedellä ennen huuhtelua!

Rosmariiniöljy

Rosmariiniöljy

Yksi monikäyttöisimmistä luonnollisista ainesosista on rosmariiniöljy. Se sopii erinomaisesti myös rasvoittuvien hiusten hoitoon. Rosmariiniöljy voi auttaa päänahan kutinan kanssa, vähentää liiallista talin tuotantoa ja vähentää tulehduksia hiusjuurissa. Jopa herkkäihoiset voivat kokeilla nopeaa huuhtelua rosmariiniöljyllä. Heitä hyvästit rasvoittuvalle päänahalle ja hiuksille!

Tee näin: Kokeile Hair & Scalp Detox Scrub -kuorintaa, joka sisältää rosmariiniöljyä ja muita tehokkaita kasviuutteita, jotka syväpuhdistavat ja kuorivat päänahkaa, jotta pääset eroon ylimääräisestä talista ja tuotejäämistä, jotka ovat hyvin yleisiä kun rasvoittuva päänahka vaivaa.

Hiuspohjan kuorinta ennen ja jälkeen

Muista vitamiinisi

Terveellisen ja runsaasti vitamiineja sisältävät ruokavalion lisäksi päivittäinen vitamiini- tai ravintolisä voi parantaa hiuspohjasi hyvinvointia ja hiusten rasvoittuminen saattaa helpottaa.

Suosittelen valitsemaan vitamiineja, jotka sisältävät muun muassa B6-vitamiinia ja sinkkiä. Sen lisäksi, että nämä ravintoaineet suojelevat kehoasi ja vahvistavat vastustuskykyäsi, ne vähentävät rasvan tuotantoa hiustupissa, mistä rasvoittuva päänahka ja rasvoittuvat hiukset saattavat johtua.

Suurin osa ravintolisistä sisältää B7 - vitamiinia eli biotiinia, josta olet varmasti joskus kuullutkin. Biotiini todistetusti vahvistaa hiuksia ja edesauttaa paksujen hiusten kasvua. HairLustin Hair Growth Formula Gummies & Tablets - vitamiinit (saatavilla myös miehille) sisältävät kaikkia yllämainittuja vitamiineja, ja paljon muutakin, joten hiusongelmista kärsivien pitäisi mielestäni ehdottomasti antaa niille mahdollisuus! Hiusten rasvoittuminen kertoo usein muista ongelmista kehossa, joten pieni vitamiinilisä ei koskaan ole huono idea!

HairLust - Hair Growth Formula Gummies HairLust - Hair Growth Formula Gummies

Hair Growth Formula Gummies

Sokerittomat, pureskeltavat hiusvitamiinit naisille.

32.95 €

Lue lisää
HairLust - Hair Growth Formula Gummies for Men HairLust - Hair Growth Formula Gummies for Men

Hair Growth Formula Gummies for Men

Sokerittomat, pureskeltavat hiusvitamiinit miehille hiustenlähtöön.

32.95 €

Lue lisää

Muotoiluvinkit, joilla pelastaa rasvoittuvat hiukset ja huono hiuspäivä

Riippuen hiustyypistäsi, hiusten rasvoittuminen ja rasvoittuva päänahka voivat korostua tiettyjen kampausten seurauksena. Kokeile näitä vinkkejä seuraavan kerran ku muotoilet hiuksesi, ja huomaat varmasti suuren eron!

Valitse silikonittomat tuotteet

Vaikka silikonipohjaiset tuotteet voivat hetkellisesti saada hiuksesi näyttämään kiiltäviltä ja terveiltä, pitkällä juoksulla niiden vaikutukset eivät ole yhtä ihania. Jos sinulla on jo valmiiksi rasvoittuvat hiukset, silikonia sisältävät tuotteet saavat hiukset näyttämään entistäkin rasvaisemmilta ja likaisemmilta. Silikonit kerääntyvät hiuspohjaan ja voivat myös tukkia ihohuokosia ja hiustuppia, jolloin öljyn tuotanto hiuspohjassa vain korostuu, ja rasvoittuva päänahka ja hiusten rasvoittuminen ovat entistäkin huonommassa kunnossa.

Olisi tietysti parasta, jos voisit jättää muotoilutuotteet kokonaan pois, mutta silikonittomatkin vaihtoehdot voivat auttaa hävittämään rasvoittuvat hiukset. Onhan hiuksia tietysti välillä vähän stailattava!

Puhdista hiusharjasi säännöllisesti

Milloin puhdistit hiusharjasi viimeksi huolella? Jos et muista, niin siitä on varmasti liikaa aikaa. Ajattele hiusharjaa ikäänkuin hiustesi siivoustarvikkeena - joka kerta kun harjaat hiuksesi, kuolleet ihosolut, irtohiukset ja tuotejäämät tarttuvat harjaasi. Jos harjaa ei putsata, esittelet nämä liat joka harjauskerralla hiuksillesi uudestaan, ja rasvoittuvat hiukset eivät tietenkään tästä innostu.

Hiusharjan puhdistaminen aloitetaan poistamalla kaikki irtohiukset harjasta. Tässä voi käyttää apuna esimerkiksi muotoilukampaa, jos sellainen omasta kylpyhuoneesta löytyy.

Täytä kulho lämpimällä vedellä ja lisää sinne muutama tippa kirkastavaa shampoota tai lasten shampoota, kunnes saat muodostettua hieman vaahtoa. Puhdista harjasi vedessä kaikesta näkyvästä liasta. Hiusten rasvoittuminen saataa johtua juurikin hiusharjan sisältämästä liasta ja rasvasta.

Huuhtele juoksevan veden alla ja jätä kuivumaan vaakatasoon pyyhkeen päälle.

Vältä koskemasta hiuksiasi jatkuvasti

Rasvoittuvat hiukset ja rasvoittuva päänahka rasvoittuvat entisestään, jos kosket niitä jatkuvasti. Kasvomme ja sormenpäämme ovat täynnä likaa, rasvaa ja öljyjä, joten mitä vähemmän leikimme hiuksillamme, sitä vähemmän ne rasvoittuvat.

Pitämällä hiukset poissa kasvoilta voi auttaa tässä - valitse esimerkiksi söpö hiuspanta tai vedä hiukset nutturalle tai ponnarille.

Hiusten rasvoittuminen & rasvoittuva päänahka - tuotesuositukseni

Vaikka ruokavalio, hiustenhoitorutiinit ja vanhan kansan kikat voivat auttaa pitämään rasvaiset hiukset ja rasvoittuvan päänahan aisoissa, kannattaa hiusten rasvoittuminen aina lopulta hoitaa pidemmän ajan ratkaisuilla, eli suunnittelemalla hyvän ja tehokkaan hiusrutiinin, johon kuuluu sinulle sopivat tuotteet.

Olen koonnut sinulle lyhyen listan niistä tuotteista, jotka auttavat tasapainottamaan ja rauhoittamaan ärtynyttä ja kutiavaa hiuspohjaa. Voit helposti yhdistää nämä tuotteet hiusrutiineissasi, jolloin rasvoittuvat hiukset saa varmasti karkotettua.

Aloita valitsemalla sopiva shampoo & hoitoaine

sopiva shampoo & hoitoaine

Oikean ja sopivan shampoon sekä hoitoaineen löytäminen voi olla todella hankalaa, mutta ne todella voivat hoitaa rasvoittuvat hiukset pois päiväjärjestyksestä. Hiusten rasvoittuminen johtuu oikeastaan aina siitä, että henkilöllä on rasvoittuva päänahka. Pesemällä hiuspohjaa pääset eroon myös rasvaisista hiuksista. Hyvä shampoo ja hoitoaine rauhoittavat ja kosteuttavat hiuspohjaa kuitenkaan tukkimatta ihohuokosia tai jättämättä jälkeensä tuotejäämiä.

HairLustin Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner - setti palauttaa hiuspohjasi ja hiuksesi niiden luonnolliseeen, terveeseen tilaan. Molemmat tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille sekä ne ovat vegaanisia ja ekosertifioituja. Sulfaatittomat, parabeenittomat, ftalaatittomat ja silikonittomat tuotteet sisältävät runsaasti esimerkiksi hoitavaa Aloe Veraa ja oliivinlehtiuutetta, jotka jättävät hiukset ja hiuspohjan hyvin kosteutetuiksi ilman, että hiuksiin jää ylimääräisiä tuotejäämiä. Setti on siis loistava vaihtoehto, jos sinulla on rasvoittuvat hiukset.

Psst... Shampoosta löytyy myös miesten versio!

HairLust - Hair Growth & Repair Shampoo HairLust - Hair Growth & Repair Shampoo

Hair Growth & Repair Shampoo

Sulfaatiton shampoo, joka sisältää hiuksia vahvistavia proteiineja.

23.95 €

Lue lisää
HairLust - Hair Growth & Repair Shampoo for Men HairLust - Hair Growth & Repair Shampoo for Men

Hair Growth & Repair Shampoo for Men

Shampoo hiustenlähtöön miehille, sisältää AnaGain™:ia ja ekologista rosmariinia.

23.95 €

Lue lisää

Esittele rasvoittuva päänahkasi Hair & Scalp Detox Scrub - hiuspohjakuorinnalle

Puhdista hiuspohja

Olet varmasti kuullut kasvojen ja vartalon kuorinta-aineista, mutta oletko koskaan kokeillut päänahan kuorintaa? Rasvoittuvat hiukset voi yrittää nitistää hellävaraisella hiuspohjan kuorinnalla, joka poistaa kuolleita ihosoluja sekä likaa ja tuotejäämiä hiuksista. HairLust Hair & Scalp Detox Scrub - päänahan kuorinta poistaa pois koko viikon tuotejäämät ja lian hujauksessa, jättäen jälkeensä pehmeät ja hyvinvoivat hiukset. Rasvoittuvat hiukset ja rasvoittuva päänahka juoksevat pakoon nähdessään tämän hiusten hemmottelutuotteen. Se on myös loistava vaihtoehto, jos päänahkasi kutisee.

Jotta saat kuorinnasta kaiken irti, suorita se viikoittain hiustenpesun yhteydessä ennen shampoon ja hoitoaineen levittämistä. Saavuttaaksesi parhaat tulokset kokeile kuorinnan käyttöä Scalp Massage Brush -hierontaharjan kanssa.Valmistaudu hämmästymään – hiuksesi tulevat tuntumaan upealta ja hiuspohjasi niin puhtaalta!

HairLust - Hair & Scalp Detox Scrub HairLust - Hair & Scalp Detox Scrub

Hair & Scalp Detox Scrub

Virkistävä hiuspohjan kuorinta kuivalle, kutisevalle tai rasvoittuvalle päänahalle.

26.95 €

Lue lisää
HairLust - Scalp Massage Brush HairLust - Scalp Massage Brush

Scalp Massage Brush

Hiuspohjan hierontaharja pehmeillä silikonipiikeillä päänahan kuorintaan ja hierontaan.

12.95 €

Lue lisää

Viimeistele kampauksesi Hair Finishing Spray -suihkeella

Viimeistele kampauksesi Hair Finishing Spray -suihkeella

Etkö halua luopua hiustyylistäsi ja muotoilutuotteista? Tämä on onnenpäiväsi. Hair Finishing Spray on ekologisia kasviuutteita aloe verasta, acaista ja omenasta sisältävä hiussuihke, joka antaa hiuksille luonnollista pitoa samalla suojaten ja hoitaen päänahkaa ja hiuksia. Käytä sitä kosteisiin hiuksiin luodaksesi kauniin kampauksen hiustenkuivaajan avulla tai kuiviin hiuksiin pitääksesi kampauksen paikallaan, kuitenkaan tekemättä hiuksista jäykkiä.

HairLust - Hair Finishing Spray HairLust - Hair Finishing Spray

Hair Finishing Spray

Ponnekaasuton hiussuihke, joka antaa keskivahvaa pitoa, rakennetta ja kiiltoa.

23.95 €

Lue lisää

Laita tyynyliinasi vaihtoon!

Laita tyynyliinasi vaihtoon

Tiesitkö, että tyynyliinasi laatu ja materiaali voi vaikuttaa hiustesi kuntoon? Kyllä, luit oikein! Riippuen kankaasta, hiuksesi voivat vahingoittua myös nukkuessasi varsinkin, jos liikut unissasi paljon. Vaihtamalla tyynyliinasi pehmeään bambutyynyliinaan vähennät mahdollisen vahingon määrää, ja suojelet hiuksiasi nukkuessasikin. Bambu on luonnostaan antibakteerinen, joten hiusten rasvoittuminen todella tarvitsee tätä. Myös herkkäihoiset hyötyvät pehmeän tyynyliinan käytöstä. Kokeile HairLustin Pure Bamboo Pillowcase - tyynyliinaa, ja huomaa ero jo ensimmäisen yön jälkeen!

Verrattuna silkkiin ja villaan, bambu on myös 100% vegaaninen ja cruelty-free materiaali. Teet siis itsesi lisäksi palveluksen myös luonnolle vaihtamalla bambuun.

HairLust - Pure Bamboo Pillowcase, Valkoinen HairLust - Pure Bamboo Pillowcase, Valkoinen

Pure Bamboo Pillowcase, Valkoinen

Bambutyynyliina, jonka silkkisen sileä pinta suojaa hiuksia ja ihoa.

26.95 €

Lue lisää
HairLust - Pure Bamboo Pillowcase, Sininen HairLust - Pure Bamboo Pillowcase, Sininen

Pure Bamboo Pillowcase, Sininen

Bambutyynyliina, jonka silkkisen sileä pinta suojaa hiuksia ja ihoa.

26.95 €

Lue lisää

On ehdottomasti varsinainen haaste omata rasvoittuvat hiukset ja rasvoittuva päänahka, mutta siitä voi päästä eroon. Hiusten rasvoittuminen on ratkaistavissa pienillä muutoksilla ja etenemällä askel kerrallaan kohti parempia hiusrutiineja. Olitpa kärsinyt rasvaisista hiuksista jo pidemmän aikaa, tai olipa se sitten uusi ongelma, olemassa on monia konsteja, joilla saat palautettua hiustesi normaalin kunnon ja ulkonäön. Jos rasvoittuvat hiukset ovat ongelmanasi, niin kannattaa vain muistaa huolehtia itsestään hyvin, ja omaksua muutama uusi vinkki tästä artikkelista, niin eiköhän ratkaisu ole jo lähellä!

Onko sinulla ollut rasvoittuvat hiukset tai rasvoittuva päänahka? Kuinka taltutit ongelmat? Kerro kokemuksistasi kommenttiosiossa ja auta muita samassa tilanteessa kamppailevia!

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • silikoniton shampoo ja hoitoaine

  Silikoniton shampoo & hoitoaine - miksi valita shampoo ilman silikonia?

 • Kutiseva ja kuiva päänahka? Löydä paras shampoo kuivalle päänahalle

  Kutiseva ja kuiva päänahka? Löydä paras shampoo kuivalle päänahalle

 • Heat protection spray: Derfor er varmebeskyttelse til hår vigtigt

  Lämpösuoja hiuksille: Kuinka suojata hiukset turhalta vaurioitumiselta?

 • Hvordan får man tykkere hår? 10 nemme tips til sundt og fyldigt hår

  Miten saada paksummat ja tuuheammat hiukset? 10 luonnollista keinoa

 • tørt hår og tørre spidser

  Opas: Paras kosteuttava shampoo & 8 tapaa hiusten kosteutukseen

Katso kaikki artikkelit