Ripsiseerumi – Tässä kaikki, mitä sinun tulee tietää ripsien kasvatusprosessista!


Miten ripsiseerumi toimii? Voiko ripsiseerumin käyttö olla haitallista ja mitä on tärkeää tietää ennen ostamista? Tässä artikkelissa vastaan kaikkiin kysymyksiin ja annan neuvoja ripsien kasvatusprosessin nopeuttamiseksi, sekä miten saada terveemmät ja pidemmät ripset ripsiseerumin avulla.

Noora Hautio

Kirjailija

Noora on opiskellut viestintää ja journalistiikkaa Tampereen yliopistossa. Lisäksi Noora on työskennellyt kauneuden parissa usean vuoden ajan mm. hiustenhoitotuotteiden sisäänostajana sekä myyjänä terveys- ja hyvinvointituotteisiin erikoistuneessa liikkeessä Turussa. Lue lisää.

Useimmat meistä naisista unelmoivat pidemmistä, runsaammista ja terveemmistä ripsistä. Olet varmastikin nähnyt paljon kuvia ja mainoksia, joissa on erittäin pitkiä ja tuuheita ripsiä ja miettinyt, miten sellaiset saadaan! Ripsien kasvatus, kuten myös hiuksien, riippuu paljon geeneistä ja hormoneista, jotka vaikuttavat niiden vahvuuteen ja laatuun.

Geenit vaikuttavat myös naisten hiustenlähtöön, ja mikäli olet kokenut sitä, suosittelen lukemaan blogipostauksemme siitä.

Geenien lisäksi on muitakin tekijöitä, jotka vaikuttavat ripsien kasvatusprosessiin. Lukemalla tämän artikkelin saat enemmän tietoa. Onko sinulla, kuten minullakin, käynyt huono tuuri ripsigeenien suhteen? Ei hätää, minulla on hyviä uutisia! Ripsiseerumin avulla saat ripset kasvamaan nopeammin ja pidempinä luonnollisesti sekä edullisemmin. Lue siis artikkelia pidemmälle ja saat lisää tietoa!

Miksi käyttää ripsiseerumia?

Ripsiseerumin lisäksi on olemassa laaja valikoima erilaisia tapoja, miten saada pidemmän ripset. Ripsenpidennykset, tekoripset ja ripsinauhat ovat kaikki tapoja saada pidemmät ripset väliaikaisesti, mutta niiden pidempiaikainen käyttö on kallista ja ne saattavat vahingoittaa ripsiä. Oletkin varmaan, niin kuin minäkin, varmasti kokeillut erilaisia ripsenpidennyksiä ja tekoripsiä ja huomannut, että ne voivat olla vahingollisia omille ripsillesi. Pahimmassa tapauksessa pidennyksissä käytettävät kemikaalit ja liimat voivat vahingoittaa ripsien kasvatusprosessia. Tämä taas voi johtaa siihen, että ripsesi lyhenevät ja harventuvat lisää.

Ripsenpidennykset ja tekoripset voivat myös näyttää epäluonnollisilta ja monissa tapauksissa ne voivat kerätä bakteereita silmiesi ympärille. Jos olet kokeillut haitallisia ripsiä, tiedät myös, että ne pitää ottaa varovasti irti silmistä, etteivät omat ripsesi repeydy irti samalla.

Mutta, onneksi minulla on erinomainen vinkki, kuinka saada ripsien kasvatusprosessia tehostettua. Ripsiseerumi on hyvä ratkaisu sinulle, joka haluat lopputuloksen, mikä ei vahingoita ripsiäsi. Paras ripsiseerumi vahvistaa, tuuheuttaa ja auttaa ripsiäsi kasvamaan tehokkaasti ja vahingoittamatta niitä. Ripsiseerumi on myös erittäin helppokäyttöinen ja alettuani käyttää ripsiseerumia, olenkin lopettanut ripsenpidennysten ja tekoripsien käytön kokonaan.

Alla olevassa kuvassa ennen ja jälkeen-kuvat, HairLust Eyelash Enhacing Serumin käytön jälkeen. Useimmat henkilöt ovat kertoneet saaneensa tuloksia 8-12 viikon säännöllisen käytön jälkeen.

HairLust ripsiseerumi ennen ja jälkeen

Voiko ripsiseerumi olla haitallista?

Ennen kun kerron hieman enemmän tietoa ripsiseerumista, vastaan kaikista eniten kysyttyyn kysymykseen ripsiseerumin käyttöön liittyen. Ripsiseerumin käyttö EI ole vaarallista, mikäli käytät ripsiseerumia, joka koostuu turvallisista ainesosista, jotka eivät ole vaarallisia.

Jotkut markkinoilla olevista ripsiseerumeista sisältävät prostaglandiinianalogeja, jotka voivat aiheuttaa sivuvaikutuksia, kuten silmien ja ripsien ärsytystä. Niitä käytetään ripsien kasvatusprosessin nopeuttamiseksi. Näiden epäturvallisten aineiden käyttö tuotteissa saattaa pitää niiden hinnan alhaisena, mutta terveytesi kustannuksella. Siksi on erittäin tärkeää, että käytät vain ripsiseerumia, jonka ostat luotettavalta tuotemerkiltä ja jonka ainesosat tiedät. Paras ripsiseerumi on seerumi, jossa ei käytetä vahvoja kemikaaleja tai hormonitoimintaan vaikuttavia aineita. Voin suositella HairLustin ripsiseerumia, joka on turvallinen, testattu ja tehokas tuote ripsien kasvatusprosessiin.

3 ripsiseerumin etua:

 • Ripsiseerumi on helppokäyttöinen tuote
 • Pitkäaikaiset tulokset
 • Hyvä ripsiseerumi ei vahingoita silmiäsi tai ripsiäsi

Miten ripsiseerumi toimii?

Hyvä ripsiseerumi auttaa ripsiäsi tarjoamalla niille tarvittavia ravintoaineita ja proteiineja ilman haittavaikutuksia. Kun käytät hyvää ripsiseerumia ripsien kasvatusprosessissa, annat ripsillesi mahdollisuuden kasvaa terveempinä ja vahvempina. Ripsiseerumi myös pidentää ripsien kasvua ja estää niiden ennenaikaista tippumista.

Kuinka sitä käytetään?

Saadaksesi optimaalisia tuloksia ja parhaat hyödyt ripsiseerumin käytöstä, käytä sitä kahdesti päivässä aamuin illoin ripsirajaan tavallisen eyelinerin tavoin. Tietenkin tulokset ovat yksilöllisiä, mutta kun itse aloitin ripsiseerumin käytön, aloin huomaamaan huomattavia muutoksia 4-6 viikon kuluttua ripsiseerumin käytön aloittamisesta.

Oletko huolestunut, että ripsiseerumi allergisoi? Varmista aina, että ostat tuotteet luotettavasta lähteestä ja että se on valmistettu käyttäen vain turvallisia ainesosia. Hyvä neuvo testataksesi, sopiiko tuote juuri sinulle, on levittää sitä ihollesi ja odottaa hetken, sillä niin voit varmistaa, ettet saa sen käytöstä allergista reaktiota. Täältä voit lukea lisää tietoa ainesosista, joita HairLustin ripsiseerumissa käytetään.

Ripsien kasvatus: ripsiseerumin hyödyt

Ripsiseerumin käyttö hyödyttää monella tapaa ja sen käyttö onkin hyvä sijoitus sinulle, joka haluat kauniimmat, tuuheammat ja pidemmät ripset. Paras ripsiseerumin hyöty onkin sen helppous. Muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin verrattuna ripsiseerumin etuihin kuuluu pitkäaikaiset tulokset, jotka eivät vahingoita ripsiä tai silmiä. Alla olenkin luetellut erinomaisia syitä, miksi käyttää ripsiseerumia ripsien kasvatusprosessissa.

 • Säästät aikaa, koska sinun ei tarvitse käyttää ripsiväriä jatkuvasti, sillä ripsesi näyttävät luonnostaan pidemmiltä
 • Pitkällä aikavälillä ripsiseerumin käyttö säästää myös rahaa, sillä sinun ei tarvitse maksaa ripsiväristä, tekoripsistä tai ripsenpidennyksistä
 • Käyttämällä ripsiseerumia saat luonnollisen näköiset ripset
 • Käyttämällä seerumia kahdesti päivässä, voit saavuttaa unelmiesi pitkät ja tuuheat ripset

Toivon, että olet saanut tästä artikkelista vastauksia kysymyksiin, joita sinulla mahdollisesti oli ripsiseerumista ja siitä, miten saavuttaa unelmiesi ripset. Ripsien ja kulmakarvojen terveys on yleensä myös yhteydessä. Hyvä idea voi siis myös olla miettiä, mikäli kulmakarvaseerumista olisi sinulle myös hyötyä. HairLust-kulmakarvaseerumi on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat tuuheammat ja terveemmät kulmakarvat.

4,8

4,8/5 tähteä

41 arvostelua


7 kommenttia


 • HairLust

  Heippa! Periaatteessa ripsiseerumia voi käyttää myös kulmakarvoille, mutta ainesosat vaihtelevat hieman. Kulmakarvoille voi käyttää hieman vahvempia aineita, kuin ripsille, sillä seerumia ei levitetä täysin silmien vierelle. Suosittelemme käyttämään siis omia seerumeita molempiin kohteisiin optimaalisten tulosten saamiseksi!! :)


 • Jenniinaanniina

  Halusi nyt tänne tulla kertomaan suositukset! Ripsiväriä en enää tarvitse ja ajatus åidennyksistä tuntuu aivan turhalta! Kiitos hairLust! Mutta tuli mieleen myös, että miksi tätä samaa ei voi käyttää myös kulmakarvoihin?


 • Lotta.L.L

  Ihan paras tuote ikinä tää ripsiseerumi. Ja se on aivan huippuriittoisa, käytän vielä 6kk jälkeenkin samaa pakkausta. Pelkään, että se loppuu ja mitä tapahtuu kun se loppuu… Ripset on niin ihanan pitkät just nyt!


 • HairLust

  Hei Emma!
  Hyvä kysymys! 8 ml kuulostaa tietysti hyvin pieneltä määrältä, mutta ripisseerumia lisätään vain ripsien tyveen pienellä siveltimellä. Ripsien kasvutahti on myös nopea verrattuna esimerkiksi hiuksiin. Yhdellä pakkuksella ripsiseerumia pitäisi siis saada jo näkyviä tuloksia! Yksi pakkaus riittää 3 – 6 kuukaudeksi, riippuen käyttääkö tuotetta yksi vai kaksi kertaa päivässä.


 • Emma

  Hei! Kuinka riittoisa tuo 8ml: in puteli on? Ehtiikö tuloksia näkyä ennenkuin pitää ostaa jo uusi 🤔?


Jätä kommenttiHuomaathan, että kommentit tarkastetaan ennen niiden julkaisua.