SugarBearHair vs. HairLust Hair Gummies


Ulkoinen kauneus lähtee sisältä, ja sisäinen hyvinvointi on kokonaisvaltaisen terveyden kannalta erittäin tärkeää. Juurikin siksi on tärkeää huolehtia molemmista, niin ulkoisesta kuin sisäisestä kauneudesta. Tämä artikkeli vertailee kahta eri vitamiinia - HairLust Hair Gummies ja SugarBearHair, jotka ovat suosittuja viinikumivitamiinivalmisteita.

Iina Lahtinen

Kirjailija

Iina toimi aiemmin kampaajana, mutta päätti vaihtaa uraa ja jatkokouluttautua medianomiksi Turun ammattikorkeakoulusta. Iina toimi aiemmin kampaajana, mutta päätti vaihtaa uraa ja jatkokouluttautua medianomiksi Turun ammattikorkeakoulusta. Nyt hän työskentelee freelance-toimittajana HairLustille sekä muille yrityksille.Lue lisää.

Olet varmaankin kanssani yhtä mieltä siitä, että ajoittain on kovin vaikeaa erottaa markkinoilla olevat, hyvin samankaltaiset ravintolisät toisistaan.

Tämän vuoksi haluan tarjota sinulle lisätietoa SugarBearHair ja HairLust- vitamiineista ja niiden eroavaisuuksista. Viimeaikoina aikana molemmat tuotteet ovat saaneet paljon huomiota, sillä myös sisäisellä hyvinvoinnilla on yhä suurempi rooli kokonaisvaltaisessa kauneudessa. Tämä näkökulma on nähtävissä myös kauneus- ja hyvinvointialan bloggaajien ja vaikuttajien julkaisuissa, joissa he jakavat ajatuksia käyttökokemuksistaan sosiaalisessa mediassa.

Pidemmittä puheitta takaisin hiusvitamiinien pariin - kuinka nämä kaksi hyvin identtiseltä vaikuttavaa viinikumivitamiinia oikeastaan eroavat toisistaan? Lupaan, että luettuasi tämän artikkelin, saat lisätietoa molemmista sekä SugarBearHair että HairLust Hair Gummies-viinikumivitamiineista.

HairLust Hair Gummies

Tässä artikkelissa vertailen näitä kahta samankaltaista tuotetta, jotta voisin antaa sinulle parhaan mahdollisen informaation molemmista tuotteista. HairLust Hair Gummies on tanskalainen vitamiinilisä, joka tarjoaa sinulle kaikki tärkeät vitamiinit ja ravintoaineet, joita kehosi tarvitsee kasvattaakseen pitkät sekä vahvat hiukset. Samoin kuin Sugar Bear Hair, HairLust Hair Gummies sisältää terveiden hiusten kasvulle oleellisia ravintoaineita ja vitamiineja, jotka estävät hiustenlähtöä.

hairlust hair gummies

HairLust–vitamiinit maistuvat herkullisilta marjoilta ja niiden koostumus on vaahtokarkkimaisen pehmeä. Viinikumien luonnollinen väri on saatu porkkanasta, eikä karmiinista, jonka vuoksi HairLust Hair Gummies viinikumivitamiinit sopivat myös vegaaneille. Hair Gummies-vitamiinit sopivat myös keliaakikoille, sillä ne eivät sisällä gluteenia.

Yksi pakkaus HairLust Hair Gummies-vitamiineja kestää noin kuukauden ja sisältää 90 kappaletta. Optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme tuotetta käytettävän vähintään 1-3 kuukauden ajan. Voit ostaa tuotteita verkkokaupastamme tai valikoiduilta jälleenmyyjiltämme. Kuten SugarBearHair viinikumivitamiineja, useat tunnetummat bloggaajat käyttävät myös HairLust-vitamiineja ja he kertovat kokemuksistaan tuotteiden käytöstä ja tuloksista blogeissaan.

SugarBearHair siniset viinikumikarhut

SugarBearHair sisältää monia samoja tehokkaita ainesosia kuin HairLust Hair Gummies. Sugar Bear Hair siniset viinikumikarhut maistuvat herkulliselta ja nimenomaan niiden maku yhdistettynä miellyttävään koostumukseen tekee näistä pienistä, sinisistä karhuista hauskan lisän päivittäisiin rutiineihin. SugarBearHair-viinikumikarhut ovat ostettavissa joko verkkokaupasta tai valikoiduista kauneus- ja hiussalongeista.

SugarBearHair soveltuu kasvissyöjille ja keliaakikoille. Yksi pakkaus sisältää 60 kappaletta ja kestää käytössä noin kuukauden ajan. Kuten HairLust Hair Gummies, tulee SugarBearHair–viinikumit ottaa päivittäin. Optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi tuotetta suositellaan käytettävän säännöllisesti vähintään 1-3 kuukauden ajan. Julkisuuden henkilöt niin USA:sta kuin Euroopastakin vannovat SugarBearHair-viinikumivitamiinien nimeen. Lisäksi useat bloggaajat ovat kertoneet kokemuksistaan tuotteiden käytöstä.

sugarbearhair

Sugarbearhair - hinta

SugarBearHair toimii Yhdysvalloissa, jossa tuotteita voi hankkia suoraa heidän verkkokaupastaan. Kun tilaat tuotteita EU:n ulkopuolelta toimitettavaksi EU:n sisälle saatat joutua maksamaan 25 %:n lisätullimaksun.

Yhteenveto:

Valitettavasti hiusten kasvuun ei vielä ole löydetty ihmelääkettä, joka vaikuttaisi jo yhden käyttökerran jälkeen. On hyvin yksilöllistä, kuinka nopeasti eri ravintolisät vaikuttavat ja kuinka voimakkaan vaikutuksen kukin käyttäjä kokee – olipa kyse vähäisestä hiustenlähdöstä, nopeammasta hiusten kasvusta tai kynsien vahvistamisesta. Mikäli käännyt asiantuntijoiden puoleen, he usein suosittelevat sinua käyttämään tuotetta ainakin 3 kuukauden ajan optimaalisen ja tehokkaimman tuloksen saavuttamiseksi.

HairLust Hair Gummies ja SugarBearHair viinikumivitamiinit muistuttavat toisiaan monin tavoin. Molemmat näistä vitamiineista maistuvat taivaalliselta ja niiden sisältämät ainesosat soveltuvat hiusten kasvatukseen. Voit lukea blogiartikkelistamme, mitkä ovat hyvät vitamiinit hiuksille, joita sinun tulisi nauttia päivittäin. Molemmat vitamiinilisät ovat vähäkalorisia ja ne sisältävät A, C, D, E-vitamiineja, B-ryhmän vitamiineja (B6, B5, B12) ja pantoteenihappoa. Molemmat, niin HairLust Hair Gummies kuin SugarBearHair viinikumivitamiinit sisältävät lisäksi sinkkiä ja biotiinia, jotka molemmat edistävät hiusten pysymistä normaalina. HairLust Hair Gummies-vitamiinien tärkeimmät ainesosat voi lukea tältä sivulta.

Suosittelemme sinua kokeilemaan itse kumpi näistä kahdesta viinikumivitamiinista sopii sinulle parhaiten, jotta saavutat terveet, kauniit ja vahvat hiukset.

4,8

4,8/5 tähteä

41 arvostelua


4 kommenttia


 • HairLust

  Hei Tessa! Tällä hetkellä meillä ei ole jälleenmyyjiä Suomessa, mutta yli 49€:n tilaukset saat Suomeen ilman postikuluja!


 • Tessa

  Mistä saan ostettua Helsingistä näitä vitamiinejä


 • Elsa

  Tämä oli hyvä postaus ja sain tästä hyvää infoa, kumpi tuote tulisi valita sillä olen jo pidempään miettinyt vitamiinien ostoa, sillä olen nähnyt monilla kavereillani positiivisia vaikutuksia kun he ovat käyttäneet tällaisia pureskeltavia vitamiineja. Siksi olenkin nyt itse ajatellut ostaa vitamiineja sillä tavoitteenani on kasvattaa hiuksiani pidemmiksi ja vahvemmiksi, sillä huomasin että nyt keväällä menetin todella paljon hiuksia enkä tiedä miksi näin oli. Oon myös todella valikoiva vitamiinien suhteen ja siksi olikin hyvä lukea hieman enemman informaatiota mitä eroa näillä tuotteilla todella on!


 • Elina

  Kiitos hyvästä vertailusta! Olenkin miettinyt mitä eroa näillä kahdella tuotteella on ja tämä selvensi asiaa hyvin :)


Jätä kommenttiHuomaathan, että kommentit tarkastetaan ennen niiden julkaisua.