• YLI 49€ OSTOKSILLA ON ILMAINEN TOIMITUS

  • ASIAKASPALVELU AVOINNA MA-PE 10-16

SugarBearHair vs. HairLust Hair Gummies


Monet kansainväliset kauneuskilpailut ovat lisänneet sisäisen kauneuden jopa omaksi erilliseksi kategoriakseen sen perusteella, että sisäinen hyvinvointi ja sen suhde kauneuteen on tunnustettu yhä laajemmin.

Nora Hautio

Kirjailija

Noora on opiskellut viestintää ja journalistiikkaa Tampereen yliopistossa. Lisäksi Noora on työskennellyt kauneuden parissa usean vuoden ajan mm. hiustenhoitotuotteiden sisäänostajana sekä myyjänä terveys- ja hyvinvointituotteisiin erikoistuneessa liikkeessä Turussa. Lue lisää.

Olet varmaankin kanssani yhtä mieltä siitä, että ajoittain on kovin vaikeaa erottaa markkinoilla olevat, hyvin samankaltaiset ravintolisät toisistaan.

Tämän vuoksi haluamme tarjota sinulle lisätietoa SugarBearHair ja HairLust- vitamiineista ja niiden eroavaisuuksista. Viimeisen vuoden aikana nämä molemmat tuotteet ovat saaneet paljon huomiota, sillä sisältä kumpuava kauneus näyttelee yhä suurempaa roolia. Monet kansainväliset kauneuskilpailut ovat lisänneet sisäisen kauneuden jopa omaksi erilliseksi kategoriakseen sen perusteella, että sisäinen hyvinvointi ja sen suhde kauneuteen on tunnustettu yhä laajemmin. Tämä näkökulma on nähtävissä myös kauneus- ja hyvinvointialan bloggaajien ja vaikuttajien julkaisuissa, joissa he jakavat ajatuksia käyttökokemuksistaan sosiaalisessa mediassa. Mutta takaisin hiusvitamiinien pariin, kuinka nämä kaksi hyvin identtisiltä vaikuttavaa viinikumivitamiinia oikeastaan eroaa toisistaan? Lupaan, että luettuasi artikkelin saat lisätietoa molemmista sekä SugarBearHair että HairLust -viinikumivitamiineista.

HairLust Hair Gummies

Olemme vertailleet näitä kahta tuotetta neutraalilla tavalla, jotta voisimme antaa sinulle parhaan mahdollisen kuvan molemmista tuotteista. HairLust Hair Gummies on tanskalainen vitamiinilisä, joka tarjoaa sinulle kaikki tärkeät vitamiinit ja ravintoaineet, joita kehosi tarvitsee kasvattaakseen pitkät sekä vahvat hiukset. Samoin kuin Sugar Bear Hair, HairLust Hair Gummies sisältää terveiden hiusten kasvulle oleellisia ravintoaineita ja vitamiineja, jotka estävät hiustenlähtöä. HairLust – vitamiinit maistuvat herkullisilta kesän marjoilta ja niiden koostumus on vaahtokarkkimaisen pehmeä. Viinikumien luonnollinen väri violetti porkkana eikä karmiinista, jonka vuoksi HairLust Gummies vitamiinit sopivat myös vegaaneille, laktoosi-intolerantikoille sekä gluteeniallergiasta kärsiville. Yksi purkki HairLust Gummies -vitamiineja kestää noin kuukauden ja yksi purkki sisältää 90 kappaletta. Optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käytettävän tuotetta vähintään 1-3 kuukauden ajan. Voit ostaa tuotteita verkkokaupasta tai valikoiduista kauneus- ja hiussalongeista. Kuten Sugarbearhair viinikumikarhuja, useat julkisuuden henkilöt käyttävät myös HairLust- vitamiineja ja he kertovat kokemuksistaan tuotteiden käytöstä ja tuloksista blogeissaan.

HairLust Hair Gummies - hinta

HairLust Gummies maksavat 32,95- 1 purkki, 66,95- 3 purkkia ja 106,95- 6 purkkia.

Osta HairLust Gummies viinikumivitamiinilisä täältä.

SugarBearHair siniset viinikumikarhut

SugarBearHair sisältää monia samoja tehokkaita ainesosia kuin HairLust Hair Gummies. Sugar Bear Hair siniset viinikumikarhut maistuvat herkulliselta ja nimenomaan niiden maku yhdistettynä miellyttävään koostumukseen tekee näistä pienistä, sinisistä karhuista hauskan lisän päivittäisiin rutiineihin. SugarBearHair – viinikumikarhut ovat ostettavissa joko verkkokaupasta tai valikoiduista kauneus- ja hiussalongeista. SugarBearHair soveltuu kasvissyöjille sekä laktoosi-intolerantikoille kuin myös gluteeniallergikoille. Yksi purkki sisältää 60 kappaletta ja se kestää käytössä noin kuukauden ajan. Kuten HairLust Hair Gummies, tulee SugarBearHair – viinikumit ottaa päivittäin. Optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi tuotetta suositellaan käyttämään säännöllisesti vähintään 1-3 kuukauden ajan. Julkisuuden henkilöt niin USA:sta kuin Euroopastakin vannovat Sugarbearhair -viinikumikarhujen nimeen. Lisäksi useat bloggaajat ovat kertoneet kokemuksistaan tuotteiden käytöstä.

sugarbearhair

Sugarbearhair - hinta

Sugarbearhair toimii myös Yhdysvalloista, jossa tuotteita voi hankkia suoraa heidän verkkokaupastaan. Kun tilaat tuotteita EU:n ulkopuolelta toimitettavaksi EU:n sisälle saatat joutua maksamaan 25 %:n lisätullimaksun.

Yhteenveto:

Valitettavasti hiusten kasvuun ei vielä ole löydetty ihmelääkettä, joka vaikuttaisi jo yhden käyttökerran jälkeen. On hyvin yksilöllistä, kuinka nopeasti eri ravintolisät vaikuttavat ja kuinka voimakkaan vaikutuksen kukin käyttäjä kokee – olipa kyse vähäisestä hiustenlähdöstä, nopeammasta hiusten kasvusta tai vahventuvista kynsistä. Mikäli käännyt asiantuntijoiden puoleen he usein suosittelevat sinua käyttämään tuotetta ainakin 3 kuukauden ajan optimaalisen ja tehokkaimman tuloksen saavuttamiseksi.

HairLust Gummies ja SugarBearHair viinikumikarhut muistuttavat toisiaan monin tavoin. Molemmat näistä vitamiineista maistuvat taivaalliselta ja niiden sisältämät ainesosat soveltuvat tehokkaaseen hiusten kasvatukseen. Voit lukea mitkä vitamiinit ovat erityisen hyviä hiuksillesi täällä. Molemmat vitamiinilisät ovat vähäkalorisia ja ne sisältävät A, C, D, E-vitamiineja, B-ryhmän vitamiineja (B6, B5, B12) samoin kuin pantoteenihappoa ja biotiinia. Molemmat, niin HairLust Hair Gummies kuin Sugar Bear Hair viinikumikarhut sisältävät lisäksi sinkkiä ja foolihappoa, jotka molemmat ovat olleet mukana tutkimuksissa, jossa on testattu niiden vaikutusta terveellisen hiusten kasvun ylläpitämiseen useilla myönteisillä tuloksilla.

Suosittelemme sinua kokeilemaan itse kumpi näistä kahdesta viinikumivitamiinista sopii sinulle parhaiten, jotta saavutat terveet, kauniit ja vahvat hiukset.

Tiettyjen vitamiinien, mineraalien ja ravintoaineiden, esimerkiksi sinkin ja biotiinin on osoitettu vaikuttavan hiusten hyvinvointiin

Maria Hansen

Ravitsemusterapeutti

4,9

4,9/5 tähteä

26 arvostelua


Jätä kommenttiHuomaathan että kommentit tarkastetaan ennen niiden julkaisua.