Ravintolisät hiuksille ja vitamiinit hiustenlähtöön


Tiesitkö, että jopa 30% alle 30-vuotiaista miehistä ja naisista kärsii ennenaikaisesta hiustenlähdöstä? Tarjolla on lukuisia ratkaisuja tähän ongelmaan, mutta toimivatko vitamiinit tai ravintolisät hiuksille oikeasti?

Iina Lahtinen

Kirjailija

Iina toimi aiemmin kampaajana, mutta päätti vaihtaa uraa ja jatkokouluttautua medianomiksi Turun ammattikorkeakoulusta. Iina toimi aiemmin kampaajana, mutta päätti vaihtaa uraa ja jatkokouluttautua medianomiksi Turun ammattikorkeakoulusta. Nyt hän työskentelee freelance-toimittajana HairLustille sekä muille yrityksille.Lue lisää.

Vaikka hiustenlähtö naisilla ja miehillä on todella yleistä, se on myös erittäin inhottavaa suurimmalle osalle ihmisistä - onneksi et kuitenkaan ole ongelmasi kanssa yksin. Tässä artikkelissa kerron hieman, mitkä vitamiinit hiustenlähtöön ovat hyviä.

Hiustenlähdön syyt & ravintolisä hiuksille

Jossakin vaiheessa elämää useimmat meistä kokevat hiustenlähtöä tai hiukset saattavat ohentua huomattavasti, eivätkä tahdo palautua entiselleen. Jotta voidaan löytää oikea hoito, on ehdottoman tärkeää löytää perimmäinen syy hiustenlähtöön. Ennen paneutumista siihen, mikä on sopiva ravintolisä hiuksille tai vitamiini hiustenlähtöön, keskityn erittelemään mahdollisia syitä hiustenlähtöön.

Hiustenlähtö molemmilla niin naisilla kuin miehillä voi olla perinnöllistä tai seurausta hormonaalisista muutoksista. Hiukset lähtee myös muista syistä, kuten esimerkiksi stressi, raskaus tai huono ruokavalio.

Selkein syy hiustenlähtöön on huonot hiustenhoitotavat. Jatkuva värjäys, tiukat kampaukset, väärä harjaustekniikka, liiallinen suola-tai kloorivesi, talvi ja kylmyys, lämpö, suoristusraudan käyttö, hiusten föönaus, tai muu muotoilu sekä lämpökäsittely ovat vain esimerkkejä siitä mihin hiuksemme päivittäin altistuvat. Ravintolisä hiuksille tai hiuksia vahvistava vitamiini eivät korjaa hiusten laiminlyönnistä aiheutunutta vahinkoa, mutta tukevat hiusten hyvinvointia ja niiden palautumista sisältäpäin.

Ravintolisä hiuksille ratkaisuna?

Mikäli epäilet hiustenlähdön johtuvan terveydellisistä syistä, on tärkeää, että keskustelet lääkärisi kanssa oikean diagnoosin ja mahdollisen hoidon saamiseksi. Jos hiustenlähtö johtuu vitamiinin puutteesta, vitamiini hiustenlähtöön voi toimia ratkaisuna ongelmaasi.

Kun hiustenlähtö on johtuu huonosta hiusten hoidosta, on ratkaisuna lopettaa huonot tavat ja aloittaa hiustesi huolellinen hoitaminen. Tällöin hiuksia vahvistavat vitamiinit ja ravintolisät voivat olla hyödyllinen apu. Vitamiini hiustenlähtöön on myös hyvä tapa yrittää ennaltaehkäistä mahdollista hiustenlähtöä.

Auttavatko hiuksia vahvistavat vitamiinit hiustenlähtöön?

Tutkimukset ovat osoittaneet tiettyjen vitamiinien ja mineraalien sekä proteiinien vaikutuksen hiustenlähdön ehkäisyssä. Myös sinkin tai biotiinin puute voi estää hiusten kasvua ja aiheuttaa hiusten ohenemista. Paras apu hiustenlähtöön on, että valitsemasi vitamiini hiustenlähtöön tai ravintolisä hiuksille tulisi nauttia päivittäin, jotta hiusten kasvatus on niin tehokasta kuin mahdollista.

Vitamiinit hiustenlähtöön - todistettu toimiviksi

Syyskuussa 2018 kliiniseen ja kosmeettiseen tutkimukseen erikoistunut yritys Dovepress toteutti tutkimuksen, joka tutki vitamiinien vaikutusta hiustenlähtöön. Tutkimukseen osallistui 120 naista, iältään he olivat 18-60-vuotiaita. He söivät vitamiineja 180 päivän ajan. Tutkimus osoitti, että tietyt vitamiinit hiustenlähtöön kuten sinkki, biotiini, rauta sekä A-, B-, C-, ja E-vitamiini auttoivat, ja 87% tutkimukseen osallistuneista henkilöistä koki vähemmän hiustenlähtöä. Myös yli 70% henkilöistä koki hiustensa laadun parantuneen.

Lähde: Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology

Ravinto & ravintolisä hiuksille

Terveellinen ja monipuolinen ravinto tekee ihmeitä koko kehollesi. Sinun tulisi välttää etenkin sokeria sekä tyydyttyneitä rasvoja sisältäviä ruoka-aineita. Myöskään alkoholin tai tupakan käyttö ei ole hyväksi hiuksille, iholle eikä kynsille. Ravintolisä hiuksille voi kuitenkin tukea hiusten hyvinvointia ravinnon ohella. Jos hiustenlähtö on voimakasta, voi olla hyvä idea etsiä sopiva vitamiini hiustenlähtöön.

Tiettyjen vitamiinien, mineraalien ja ravintoaineiden, esimerkiksi sinkin ja biotiinin on osoitettu vaikuttavan hiusten hyvinvointiin.

Maria Hansen

Ravitsemusterapeutti

Hiuksia vahvistava vitamiini avuksi

HairLust Men on ravintolisä hiuksille, joka sisältää vitamiineja ja mineraaleja ja on kehitetty vastaamaan hiustenlähdön oireisiin. Se sisältää kliinisesti testattuja luonnollisia vitamiineja sekä mineraaleja jotka edesauttavat terveiden hiusten kasvua. HairLust Hair Vitamins hiuksia vahvistava vitamiini tukee hiusten kasvua ja terveyttä tehokkaasti. Paras apu hiustenlähtöön ja sen ehkäisyyn on aloittaa ravintolisä hiuksille ennen ensimmäisten hiustenlähdön merkkien ilmaantumista. HairLustin Hair Vitamins hiuksia vahvistava vitamiini auttaa ylläpitämään kehon optimaalista vitamiini-ja mineraalitasoa, jotta hiuksesi voivat kasvaa terveinä ja vahvoina.

Ravintolisä hiuksille voi myös olla erinomainen apu hiustenlähdön ensimmäisiin merkkeihin myös naisille, sillä ravintolisät tarjoavat monia ainesosia hiuksille ja keholle, joita ei välttämättä saa edes terveellisestä ruokavaliosta. Kunhan hiuksia vahvistavaa vitamiinia muistaa nauttia säännöllisesti, hiuksesi saavat tärkeitä vitamiineja, mineraaleja sekä kivennäisaineita, joita ne tarvitsevat kasvaakseen terveinä.

ENNEN JA JÄLKEEN KUVAT HAIRLUST RAVINTOLISIEN AVULLA

hairlust hair vitamins ennen jälkeen kuvat

Vaaleat hiukset: 1 kuukauden HairLust Hair Growth Formula Capsules käytön jälkeen. Tummat hiukset: 3 kuukauden HairLust Hair Growth Formula Gummies käytön jälkeen. Tulokset ovat yksilöllisiä.

hairlust hair vitamins for men ennen jälkeen kuvat

Tulokset 5 viikon Hair Growth Formula Capsules Men käytön jälkeen. Tulokset ovat yksilöllisiä.

Vitamiini hiustenlähtöön

Hiustenlähtö on aihealue, jonka parissa tehdään tiivistä kehitystä parantamalla markkinoilla jo olevia tuotteita. Hiustenlähtöön etsitään jatkuvasti uusia keinoja ja lääkeaineita, ja voi olla vaikea tietää, sopiiko sinun tarpeisiisi parhaiten hiuksia vahvistava vitamiini, monipuolinen ravintolisä hiuksille vai jokin tietty vitamiini hiustenlähtöön. HairLust-tuotteet ovat kehitetty yhteistyössä terveysalan ammattilaisten kanssa sekä ne ovat kliinisesti testattuja. Tuotteidemme ainesosien teho on testattu ja ne on valikoitu perustuen uusimpiin suosituksiin. Voit olla varma, että HairLustin hiuksia vahvistava vitamiini ja ravintolisä hiuksille ovat tehokkaita ja turvallisia ratkaisuja hiustenlähtöön. Valitettavasti ihmelääkettä hiustenlähtöön ei vielä ole olemassa ja siksi usein tehokkain apu hiustenlähtöön saattaa olla hiuksia vahvistava vitamiini tai ravintolisä terveellisiin elintapoihin yhdistettynä.

4,8

4,8/5 tähteä

41 arvostelua


3 kommenttia


  • joose

    Oli joo tosi kiva kuulla ettei ole ainoo näiden ongelmien kanssa. tuntuu nololta kun hiukset lähtee liian aikaisin kun kavereilla. mutta ehkä mäkin testaan jotain noita vitamiineja, kuulostaa aika hyvältä diililtä


  • Ulla-Maija

    Hei, googlettelin keinoja ja erilaisia tuotteita, joiden avulla voisin kasvattaa hiuksiani ja päädyin tähän artikkeliin. Hyviä vinkkejä kyllä, mutta olen hieman ollut aina epäilevä näitä hiusvitamiineja kohtaan. Toisaalta ehkä juuri ne voisivat olla ratkaisu ongelmaani, joten ehkä niitä kannattaisi kokeilla nyt kun olen huomannut, ettei muut keinot ole tepsineet.


  • Nina

    Ihanaa lukea, että en ole yksin ongelmani kanssa. Multa on lähtenyt tippumaan hiuksia nyt viimeisen kahden kuukauden aikana todella paljon ja sen kyllä huomaa, että se vaikuttaa omaan ulkonäköön ja fiilikseen. Onneksi nyt tuntuu että se on hieman rauhoittunut mutta varmaan kestää taas oman aikansa, että hiukset ovat ennallaan. Olen nyt ottanut käyttöön erilaisia vitamiineja ja hoitotuotteita hiustenlähtöä vastaan ja toivon että niiden avulla saisiin niitä vihdoin taas kasvamaan sillä hiukset todellakin ovat ihmisen kruunu!


Jätä kommenttiHuomaathan, että kommentit tarkastetaan ennen niiden julkaisua.