• YLI 49€ OSTOKSILLA ON ILMAINEN TOIMITUS

  • ASIAKASPALVELU AVOINNA MA-PE 10-16

Ravintolisä hiuksille ja vitamiini hiustenlähtöön: Toimivatko ne todella?


Tiesitkö, että jopa 30% alle 30-vuotiaista miehistä ja naisista kärsii ennenaikaisesta hiustenlähdöstä. Tarjolla on lukuisia ratkaisuja tähän ongelmaan, mutta toimivatko ravintolisä hiuksille tai hiuksia vahvistava vitamiini käytännössä?

Nora Hautio

Kirjailija

Noora on opiskellut viestintää ja journalistiikkaa Tampereen yliopistossa. Lisäksi Noora on työskennellyt kauneuden parissa usean vuoden ajan mm. hiustenhoitotuotteiden sisäänostajana sekä myyjänä terveys- ja hyvinvointituotteisiin erikoistuneessa liikkeessä Turussa. Lue lisää.

Hiustenlähtö syyt & ravintolisä hiuksille

Jossakin vaiheessa elämää useimmat meistä kokevat hiustenlähtöä, tai hiukset saattavat ohentua huomattavasti, eivätkä tahdo palautua entiselleen. Jotta voidaan löytää oikea hoito on ehdottoman tärkeää löytää perimmäinen syy hiustenlähtöön. Ennen paneutumista siihen mikä on sopiva ravintolisä hiuksille tai vitamiini hiustenlähtöön keskityn erittelemään mahdollisia syitä hiustenlähtöön.

Hiustenlähtö riippuu ensisijaisesti geeneistä ja hormonaalisista muutoksista, tai terveydellisistä syistä. Esimerkiksi kilpirauhasongelmat, lääketieteellisistä hoidoista aiheutuva hiustenlähtö, kuten kemoterapia, vahvat reseptilääkkeet, muu sairaus, raskaus, stressi tai huono ravinto ja elämäntavat aiheuttavat hiustenlähtöä.

Selkein syy hiustenlähtöön on huonot hiustenhoitorutiinit. Jatkuva värjäys, tiukat kampaukset, väärä harjaustekniikka, suolavesi, kloorivesi, talvi, kylmyys, lämpö, suoristusraudan käyttö, hiusten föönaus, tai muu muotoilu sekä lämpökäsittely ovat vain esimerkkejä siitä mihin hiuksemme päivittäin altistuvat. Ravintolisä hiuksille tai hiuksia vahvistava vitamiini eivät korjaa hiusten laiminlyönnistä aiheutunutta vahinkoa, mutta tukevat hiusten hyvinvointia ja palautumista sisältäpäin.

Ravintolisä hiuksille ratkaisuna?

Mikäli epäilet hiustenlähdön johtuvan terveydellisistä syistä, on tärkeää, että neuvottelet lääkärisi kanssa oikean diagnoosin ja mahdollisen hoidon saamiseksi. Jos hiustenlähtö johtuu vitamiinin puutteesta, vitamiini hiustenlähtöön voi toimia ratkaisuna ongelmaasi.

Kun hiustenlähtö on johtuu huonosta hiusten hoidosta on ainoa ratkaisu lopettaa huonot tavat ja aloittaa hiustesi todellinen hoitaminen. Tällöin hiuksia vahvistavat vitamiinit ja ravintolisät hiuksille voivat olla hyödyllinen apu.

Auttavatko hiuksia vahvistavat vitamiinit hiustenlähtöön?

Tutkimukset ovat osoittaneet tiettyjen vitamiinien ja mineraalien sekä proteiinien vaikutuksen hiustenlähdön ehkäisyssä. Myös sinkin puute voi estää hiusten kasvua ja aiheuttaa hiusten ohenemista. Paras apu hiustenlähtöön on, että valitsemasi vitamiini hiustenlähtöön tai ravintolisä hiuksille tulee nauttia päivittäin, jotta niistä saa tarvittavan hyödyn. Lisäksi hiuksia vahvistava vitamiini auttavaa saavuttamaan terveet hiukset mikäli et saa vitamiineja tarpeeksi päivittäisestä ravinnosta.

Ravinto & ravintolisä hiuksille

Terveellinen ja monipuolinen ravinto tekee ihmeitä koko kehollesi. Sinun tulisi välttää etenkin sokeria sekä tyydyttynyttä rasvaa sisältäviä ruokatuotteita. Myöskään alkoholin tai tupakan käyttö ei ole hyväksi hiuksille, iholle eikä kynsille. Ravintolisä hiuksille voi kuitenkin tukea hiusten hyvinvointia ravinnon ohella. Jos hiustenlähtö on voimakasta voi olla syytä etsiä sopiva vitamiini hiustenlähtöön.

Tiettyjen vitamiinien, mineraalien ja ravintoaineiden, esimerkiksi sinkin ja biotiinin on osoitettu vaikuttavan hiusten hyvinvointiin.

Maria Hansen

Ravitsemusterapeutti

Hiuksia vahvistava vitamiini avuksi

HairLust Men on ainutlaatuinen ravintolisä hiuksille, jonka ainultaatuinen yhdistelmä vitamiineja on kehitetty vastaamaan hiustenlähdön oireisiin. Se sisältää kliinisesti testattuja luonnollisia vitamiineja sekä mineraaleja jotka edesauttavat terveiden hiusten kasvua. Tämä vitamiini hiustenlähtöön on yksi HairLust -tuoteperheen tuotteista ja hiustenlähdön ehkäisyyn kehitettyjen kapselien lisäksi HairLust Hair Gummies hiuksia vahvistava vitamiini tukee hiusten kasvua ja terveyttä tehokkaasti. Paras apu hiustenlähtöön ja sen ehkäisyyn on aloittaa ravintolisä hiuksille ennen ensimmäisten hiustenlähdön merkkien ilmaantumista. HairLustin Hair Vitamins hiuksia vahvistava vitamiini ylläpitää kehon optimaalisen vitamiini- ja mineraalitason, jotta hiuksesi voivat kasvaa terveinä ja vahvoina.

Vitamiini hiustenlähtöön

Hiustenlähtö on aihealue, jonka parissa tehdään tiivistä yhteistyötä parantamalla markkinoilla olevia tuotteita. Hiustenlähtöön etsitään jatkuvasti uusia keinoja ja lääkeaineita ja voi olla vaikea tietää sopiiko sinun tarpeisiisi parhaiten hiuksia vahvistava vitamiini, monipuolinen ravintolisä hiuksille vai jokin tietty vitamiini hiustenlähtöön. HairLust -tuotteet ovat kehitetty yhteistyössä terveysalan ammattilaisten sekä farmaseuttien kanssa. Tuotteet ovat kliinisesti testattuja. Tuotteidemme ainesosien teho on testattu ja ne on valikoitu perustuen uusimpiin suosituksiin. Voit olla varma, että HairLustin hiuksia vahvistava vitamiini ja ravintolisä hiuksille ovat nykyaikaisia ja turvallisia ratkaisuja hiustenlähtöön. Valitettavasti ihmelääkettä hiustenlähtöön ei vielä ole olemassa ja siksi tehokkain apu hiustenlähtöön soveltuva ravintolisä hiuksille tai vitamiini hiustenlähtöön. Tehokas hiuksia vahvistava vitamiini on siis tällä hetkellä paras lääke hiustenlähtöön.

4,9

4,9/5 tähteä

26 arvostelua


Jätä kommenttiHuomaathan että kommentit tarkastetaan ennen niiden julkaisua.