• YLI 49€ OSTOKSILLA ON ILMAINEN TOIMITUS

  • ASIAKASPALVELU AVOINNA MA-PE 10-16

Toimivatko vitamiinit ja kapselit hiustenlähtöä vastaan?


Olitpa mies tai nainen, haluamme omalta osaltamme tuoda tietoisuuteen mitä voit itse tehdä hidastaaksesi hiustenlähtöä ennen kuin saat edes ensimmäisiä merkkejä ohenevista hiuksista ja mikä on paras apu hiustenlähtöön. Viime kädessä haluamme antaa sinulle vastauksen, että hiustenlähtöön todellakin löytyy ratkaisu.

SYYT NAISTEN JA MIESTEN HIUSTENLÄHTÖÖN? 

Jossakin vaiheessa elämää useimmat meistä kokevat kiusallisen hiustenlähdön ja silloin halutaan löytää paras apu hiustenlähtöön. Jokaisen elämässä voi myös tulla jaksoja jolloin hiukset ohenevat huomattavasti, eivätkä tahdo enää paksuuntua. Tämän vuoksi olisi ehdottoman tärkeää löytää niin syy kuin myös keino korjata tilanne ja tietenkin paras apu hiustenlähtöön sekä hiusten ohenemiseen. Ennen hiustenlähdön haittojen hoitamista on tärkeää selvittää mistä hiustenlähtö ylipäänsä johtuu, jotta voit saada parhaimman avun hiustenlähtöön tai niiden ohenemiseen.

Naisten sekä miesten hiustenlähtö riippuu ensisijaisesti geeneistä ja hormonaalisista muutoksista. Muut syyt naisten ja miesten hiustenlähtöön voivat olla terveydestä johtuvia; esimerkiksi kilpirauhasongelmat, lääketieteellisistä hoidoista aiheutuva hiustenlähtö kuten kemoterapia tai hiustenlähtöä miehillä ja naisilla voivat aiheuttaa myös vahvat reseptilääkkeet, muu sairaus, raskaus, stressi tai huono ravinto ja elämäntavat.  

Yksinkertaisin syy naisten ja miesten hiustenlähtöön on monesti väärä hiustenhoitotapa. Jatkuva värjäys, tiukat kampaukset, vaha- aineet, väärä harjaustekniikka, suolavesi, kloorivesi, talvi, kylmyys, lämpö, suoristusraudan käyttö, hiusten föönaus tai muu muotoilu sekä lämpökäsittely ovat vain esimerkkejä siitä mihin hiuksemme päivittäin altistuvat. Nämä “huonot” hiustenhoitotavat voivat aiheuttaa vakavaakin hiustenlähtöä miehillä sekä naisilla. Hiustenlähtöä miehillä voi aiheuttaa myös jatkuva päähineen käyttö. On tavallista etsiä paras apu hiustenlähtöön olitpa nuori tai iäkkäämpi, mies tai nainen.

ONKO HIUSTENLÄHTÖÖN OLEMASSA RATKAISUA?

Mikäli epäilet hiustenlähdön johtuvan terveydellisistä syistä, on tärkeää, että neuvottelet lääkärisi kanssa oikean diagnoosin saamiseksi. Sen jälkeen voit etsiä lääkkeen tai tavan joka on paras apu hiustenlähtöön.

Mikäli hiustenlähtö on tulosta huonosta hiusten hoidosta, silloin ainoa ratkaisu on lopettaa huonot tavat ja aloittaa hiustesi todellinen hoitaminen. Tällöin vitamiinit ja kapselit voivat olla paras apu hiustenlähtöön.

AUTTAVATKO VITAMIINIT JA KAPSELIT HIUSTENLÄHTÖÖN?

Tutkimukset ovat osoittaneet tiettyjen vitamiinien ja mineraalien sekä proteiinien positiivisen vaikutuksen hiustenlähdön ehkäisyssä ja samalla saamaan vahvemmat hiukset. Myös sinkin puute voi estää hiusten kasvua ja aiheuttaa etenkin hiusten ohenemista. Paras apu hiustenlähtöön on, että vitamiineja sekä kapseleita tulee käyttää päivittäin, jotta niistä saa tarvittavan hyödyn. Lisäksi vitamiiniravintolisät auttavat saavuttamaan ja ylläpitämään terveet hiukset mikäli et saa niitä tarpeeksi päivittäisestä ravinnosta.

RAVINNON MERKITYS HIUSTENLÄHTÖÖN MIEHILLÄ JAI NAISILLA?

Terveellinen ja monipuolinen ravinto tekee ihmeitä koko kehollesi. Sinun tulisi välttää etenkin sokeria sekä tyydyttynyttä rasvaa sisältäviä ruokatuotteita. Myöskään alkoholin tai tupakan käyttö ei ole hyväksi hiuksille, iholle eikä kynsille.

MIKÄ AUVUKSI HIUSTENLÄHTÖÖN MIEHILLÄ JA NAISILLA?

HairLust Men on ainutlaatuinen yhdistelmä vitamiineja, joka on kehitetty antamaan paras apu hiustenlähtöön miehillä. Se sisältää kliinisesti testattuja luonnollisia vitamiineja sekä mineraaleja jotka edesauttavat terveiden hiusten kasvua. Nämä hiustenlähdön ehkäisyyn kehitetyt kapselit ovat saatavissa myös naisten hiustenlähtöön. Useimmat saavuttavat jälleen terveiden hiusten kasvun sekä onnistuvat pysäyttämään hiustenlähdön käyttämällä HairLust Men -tuotetta päivittäin. Paras apu hiustenlähtöön ja sen ehkäisyyn on aloittaa lisäravinteiden käyttäminen ajoissa ennen ensimmäisten hiustenlähdön merkkien ilmaantumista. HairLust avulla voit ylläpitää kehon optimaalisen vitamiini- ja mineraalitason, jotta hiuksesi voivat kasvaa terveinä ja vahvoina.

HIUSTENLÄHDÖN TULEVAISUUS?

Hiustenlähtö miehillä ja naisilla on aihealue, jonka parissa tehdään tiivistä yhteistyötä parantamalla markkinoilla olevia tuotteita. Hiustenlähtöön etsitään jatkuvasti uusia keinoja ja lääkeaineita, joiden avulla saataisiin paras apu hiustenlähtöön, mutta jotka samalla myös vauhdittaisivat hiustenkasvua ja ylläpitäisivät hiusten terveyttä. HairLust tuotteet ovat kehitetty yhteistyössä englantilaisten ja tanskalaisten terveysalan ammattilaisten sekä farmaseuttien kanssa. Tuotteet ovat kliinisesti testattuja. Tuotteemme ainesosat ovat tehokkaasti testattuja ja perustuvat uusimpiin suosituksiin, jonka vuoksi voit olla varma, että saat käyttöösi nykyaikaisen ja turvallisen ratkaisun hiustenlähtöön. Valitettavasti ihmelääkettä tai ratkaisua hiustenlähtöön miehille tai naisille ei vielä ole olemassa. Paras apu hiustenlähtöön on tehokas ravintolisä.